2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
konu çok hızlı ilerliyor yetişmek zor
kaybı olan arkadaşlara çok geçiş olsun, hayırlsıyla sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bebişlerine kavuşurlar
biz de sağlıkla tamamlarız inşallah

ayy sunlara bak yaa
bende ponpon ipten battaniyeye baslamistim ama beceremedim ipini anneme yolladim o oruyo
artik ben nevresim pike falan dikerim

Sllm kızlar.ayın 29sunda hastahaneye gittim bebişimi 6 haftaık bekliyordum 4 haftalıkmış.2 gün önce kanamam oldu doktorora gittim kesem allaha çok şükür duruyordu progestan ve coraspin verdi 10 gün sonra gel dedi kalp atışlarını gördükten sonra nasıl bir gebelik geçireceğine söylicem dedi.dünde kahve rengi lekelenmem oldu allaha şükür bugün birşeyim yok benimde aynı durumda olan varmı kızlar.İnsan çok korkuyor allahım bebişlerimizi korusun...

gecmis olsun cnm..
bi kac gundur yoktun :26:
banlandigin konuya bir yorumda ben yapacaktim konuyu kilitlemisler nasil sinir oldum

arkadaslar az once doktordan geldim kendi doktorum haricinde baska bir doktora daha gittim ve sanirim kendi doktorumu birakacagim nasil tatli nasil sevecen bir doktordu ve cok ilgili.. benimle hemhaloldu bebisimi birlikte sevdik ultrasondan
teyzeleri 2,5 cm olmus bıdığım masaallah..
kalbinin atisini bi duysaniz kutkutkutkut gozlerini agzini gordum ya cok tuhaf bisi biraz sacma olacak belki ama kiza benzettim ne bilim oyle gorur gormez oyle hissettim saglikli olsunda aman
cok sukur bir problem yok cok guzel gidiyoruz dedi ama hala dikkatli olmam gerekiyormus 16. haftaya kadar yol yasak araba kullanmak yasak
ne yapalim katlanacagiz

çokk üzüldüm rabbim sabir versin.bizlere de sağlıklı gebelikler yaşamayı nasip eylesin.tüm kalbimle gümüşe en kısa zamanda sağlıkla kucağına alabileceği bir bebiş diliyorum Allahtan...

bense mide bulantılarıyla devam ediyorum.bi de küçük kızımla ugrasıyorum yaramazlık had safhada,kardeş olunca ne yapıcaz bilmem

oyy maşallahh kuzucuğuna canım rabbim gönlündekini versin inşallah buyuyoruz yavaş yavaş gelir cinsiyet tahminlerimiz bakalım ilkk cinsiyetini kim öğrenecekk:))

bu 9 haftalik

bu da 7 haftalikken kalp atimi

masaallah diyelim mi :)

Son düzenleme:
canım gümüş arkadaşımız bu hamileliğini de burada noktalamış. rabbim en kısa zamanda kucağına sağlıkla alacak bebekler nasip etsin inşallah.

inanmiyorum Allah Allahhh nedeni ne acaba ya Rabbim yardimcisi olsun nereden aldiniz haberini sayfasina da baktim yazdigi cevaplari da okudum tuh ya Rabbim sabir versin ne diyecegimi bilemiyorum

bebegi kaybeden arkadaslara sabir diliyorum.. ALLAh en yakin zamanda saglikli gebelikler nasip etsin ins..

yarin ilk kotrolum var ebemle cok heycanliyim:))) ins erken ultrasyon icin ikna edebilirim.. muhtemel dogum tarihim filan hepsi yarin ogrenilcek ins..

ve bebegini goren kalp atisini duyan butun arkadaslara masallah diyorum, kazasiz belasiz aliriz ins bebeklerimizi kucagimiza..

norvecteki gebelik sitelerinde muhtemel dogum tarihi 24 nisan olarak gosteriliyor, turkiyedeki sitelere gore 22 nisan .:)hafta olarak ayni hesap cikiyor ama muhtemel dogum tarihi 2 gun farkli.. bugun tam 7 haftaligiz embriyo ise 5 haftalik :)))

oglumda muhtemel dogum tarihi turkiyedeki sitelere gore 31 mayisti, norvece gore 4 hazirandi.. ultrasyonda 2 haziran cikmisti. ama oglum 3 haziranda dogdu :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…