2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Eki Görüntüle 792758 bu 9 haftalik

Eki Görüntüle 792764 bu da 7 haftalikken kalp atimi

masaallah diyelim mi :)

Ayy masallah canim yaaa kocaman olmus annesii
Bende sali gidecegim haftaya i sallah..bgun gidecektim esim engel oldu :) haftaa bir ol.az diye bekleyeceğiz napalim
Ins.benimde iyidir melegim

Neden araba kullanma dedi acaba yaa.ben hergun kullanıyorum su iki hafta mecburum:26: kisa yol gidiyorum ama.

Arkadaşlar bugün ilk defa ayıptır söylemesi cinsel ilişki sonrası çok koyu sarı , açık kahverengi akıntım oldu inşallah bir sorun yoktur gecen de ilişki yaşamıştık ancak lekelenme kahverengilik olmamıştı . Bu seferkinde oldu sizce düşük riski yoktur di mi bebiş iyidir inşallah . Çok üzüldüm . Nete baktım pembe kanama olması gerekir diyor kahverengi akıntı için vajinada damarlanma arttığı için damar çatlamadı olmuş olabilir yazılmış . Sizlerde böyle birşey yaşayan oldu mu . Bundn sonra tam birleşme yok

canım geçmiş olsun aklına kötü getirme ama mutlaka doktora git derim

canım geçmiş olsun aklına kötü getirme ama mutlaka doktora git derim

Sağolasın canım yarın doktorumu arayacagm , şimdi uzanıyorum dinlnmek iyi gelir herhalde . Dha önceden hiçböyle birsey olmamıştı , içimi ferah tutuyorum bebeğimi çok seviyorum beni bırakmaz allahın izniyle

Kızlar günaydın ,

Kafama takılan bişey var yine , bebeğin kalbı durduğu nasıl anlaşılıyor ultrason ile bakmadan bir belirtisi var mı , bir terslik olduğunu hissediyorum sanki ama randevum 21. eylul de .

bebeğini kalp durması sonucu kaybetmiş biri olarak bilgi vereyim.ben 9+3 günlük kontrolden çıktım bebeişim iyiydi.sonra karın ağrılarım ve sarı akıntım çoğaldı.mide bulantım tak diye kesildi ve halsizliğim gitti göğüslerimin hassasiyeti geçti.akşam eşimle otururken 12. hafta dolmak üzere ondandır heralde diye başlayan korkak bir cümle kurdum ve dedimki bebeğime bişey mi oldu acaba bulantılarım tak diye kesildi dedim ( kahverengi akıntım gelince doktora gittim ogün 11+5 olması gerekirken 9+3 de kalmıştı yani son kontrolden sonra kalbi durmuş meleğimin.... bunlar bilgi amaçlı kızlar gebeliklerin %25 i düşükle sonuçlanıyormuş maalesef sizinde başınıza gelecek diye birşey yok bu mutlu günlerinizi endişeyle değil olması gerektiği gibi mutlu geçiren eğer olursa zaten üzüleceksiniz bunu niye şimdiden kendinize yaşatmaya çalışıyorsunuz.iyi düşünün ki iyi olsun..sağlıklı günler..sağlıklı doğumlar diliyorum.

Benimde karnım gebe kaldığımdan beri şiş zannedersin ki karnım çıkmış :44: oysaki o şişlik gaz

canım ben bugün aile hekimliğine gittim ebe çağırmıştı.o da bana cinsel ilişkiye girmeyin ilk 3 ayınızı doldurana kadar dedi.ama biz bi kaç kez beraber olmuştuk eşimle hiç bi şikeyetim de olmadı.ama bundan sonra girmicem.bence dikkat et...

Bana d arkadaslar demişti ilişkiye gime diye . Gecen hafta doktora gitmiştim ilişkiye girebilirsin sorun yok demişti . Bugun oldu kanamam yok ancak çok koyu sarı kahverngiye yakın akıntım oldu azıcık . Korktum şu an hep bakıyorum kanma var mı kahverengilik vr mı diye ? ! Yarın doktorumu arayacagım . Ancak bundan sonra tövbe ilişki yok :18:

gecen drumda ayninin tipkisini soyledi.. ama o gun drdan sonra bazi arkadaslar bulantim kesildi diyince, endiselendim ve korkutmak istememek icin bir kac sey anca yazdim..

ilk gebeligimde esim yanimda yoktu 3 haftam kalmistiki doguma esim geldi. son kontrol icin gitmistik, sanki durumumuzdan cakti, birlikte olun hic bisey olmaz dedi:)))

bundada gecen gittigimde dr serbest dedi, dusuk riski yoksa cinsel iliski serbestmis :)). bir kac defa oldu bizde ama cok korkmustum.. (

Şimdi acildn geldin bebegimin kalbi durmuş.sabh kürtaj olacam.kahve akınti ve sanciyla gttim.Allah sizleri tamamına erdirsin bana dua edin.8+2 bebegmin ömrü

Şimdi acildn geldin bebegimin kalbi durmuş.sabh kürtaj olacam.kahve akınti ve sanciyla gttim.Allah sizleri tamamına erdirsin bana dua edin.8+2 bebegmin ömrü

cnm yaa ne kadar üzüldüm bilemezsin bi an kendi yasadıklarım gectı aklımdan allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın inşaallah

ayy inanmıyorum yaa gümüş de mi bebeğini kaybetti
ne diyim ki sözler düğümleniyo boğazımda allah yardımcınız olsun..
rabbimin bir bildiği vardır elbet cümlemizin hakkında hayırlısı olsun inşaallah

Canim uzulme diycem ama elde degil.Benim akintim falan olmadigi halde belirtim yok diye cok korkuyorum cok stresliyim.Ama bi yandanda sole dusunmek lazim Allah omur vermediyse bebege ne yaparsak yapalim elimizden bisey gelmez.Gene hamile kalirsin dusugun eli icinde olur derler eskiler dusukten sonra hemen hamile kalinabiliyormus.Karninda olmeside ayni sey sonucta kurtaj olucaksin.Allah sana en yakin zamanda hayirli evlat versin.

ayy sunlara bak yaa
bende ponpon ipten battaniyeye baslamistim ama beceremedim ipini anneme yolladim o oruyo
artik ben nevresim pike falan dikerim

o ipi bende evlilik hazırlıkları sırasında almış becerememiştim
sonra kendime noel şapkası ördüm bitanesinden diğerlerini de geri verdim
foto koycaktım ama bulamadım ya :)
marifetli kanklam benim elinden de her iş gelirmiş maşallah

Ayyy canim benim cok gecmis olsun ya cokuzuldum dua larimiz seninle. Allah yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…