arkadaslar az once doktordan geldim kendi doktorum haricinde baska bir doktora daha gittim ve sanirim kendi doktorumu birakacagim nasil tatli nasil sevecen bir doktordu ve cok ilgili.. benimle hemhaloldu bebisimi birlikte sevdik ultrasondan
teyzeleri 2,5 cm olmus bıdığımmasaallah..
kalbinin atisini bi duysaniz kutkutkutkutgozlerini agzini gordum ya cok tuhaf bisi biraz sacma olacak belki ama kiza benzettim ne bilim oyle gorur gormez oyle hissettim saglikli olsunda aman
cok sukur bir problem yok cok guzel gidiyoruz dedi ama hala dikkatli olmam gerekiyormus 16. haftaya kadar yol yasak araba kullanmak yasak
ne yapalim katlanacagiz
Eki Görüntüle 792758 bu 9 haftalik
Eki Görüntüle 792764 bu da 7 haftalikken kalp atimi
masaallah diyelim mi :)
kızlar ben çok rahatsızım benim gibi olan var mı?karnım taş gibi balon gibi şiştim patlıcam.sanki gazım varmış gibi.
Arkadaşlar bugün ilk defa ayıptır söylemesi cinsel ilişki sonrası çok koyu sarı , açık kahverengi akıntım olduinşallah bir sorun yoktur gecen de ilişki yaşamıştık ancak lekelenme kahverengilik olmamıştı . Bu seferkinde oldu sizce düşük riski yoktur di mi bebiş iyidir inşallah . Çok üzüldüm . Nete baktım pembe kanama olması gerekir diyor kahverengi akıntı için vajinada damarlanma arttığı için damar çatlamadı olmuş olabilir yazılmış . Sizlerde böyle birşey yaşayan oldu mu . Bundn sonra tam birleşme yok
canım geçmiş olsun aklına kötü getirme ama mutlaka doktora git derim
kızlar ben çok rahatsızım benim gibi olan var mı?karnım taş gibi balon gibi şiştim patlıcam.sanki gazım varmış gibi.
Kızlar günaydın ,
Kafama takılan bişey var yine , bebeğin kalbı durduğu nasıl anlaşılıyor ultrason ile bakmadan bir belirtisi var mı , bir terslik olduğunu hissediyorum sanki ama randevum 21. eylul de .
Benimde karnım gebe kaldığımdan beri şiş zannedersin ki karnım çıkmış :44: oysaki o şişlik gaz
canım ben bugün aile hekimliğine gittim ebe çağırmıştı.o da bana cinsel ilişkiye girmeyin ilk 3 ayınızı doldurana kadar dedi.ama biz bi kaç kez beraber olmuştuk eşimle hiç bi şikeyetim de olmadı.ama bundan sonra girmicem.bence dikkat et...
bebeğini kalp durması sonucu kaybetmiş biri olarak bilgi vereyim.ben 9+3 günlük kontrolden çıktım bebeişim iyiydi.sonra karın ağrılarım ve sarı akıntım çoğaldı.mide bulantım tak diye kesildi ve halsizliğim gitti göğüslerimin hassasiyeti geçti.akşam eşimle otururken 12. hafta dolmak üzere ondandır heralde diye başlayan korkak bir cümle kurdum ve dedimki bebeğime bişey mi oldu acaba bulantılarım tak diye kesildi dedim( kahverengi akıntım gelince doktora gittim ogün 11+5 olması gerekirken 9+3 de kalmıştı yani son kontrolden sonra kalbi durmuş meleğimin.... bunlar bilgi amaçlı kızlar gebeliklerin %25 i düşükle sonuçlanıyormuş maalesef sizinde başınıza gelecek diye birşey yok bu mutlu günlerinizi endişeyle değil olması gerektiği gibi mutlu geçiren eğer olursa zaten üzüleceksiniz bunu niye şimdiden kendinize yaşatmaya çalışıyorsunuz.iyi düşünün ki iyi olsun..sağlıklı günler..sağlıklı doğumlar diliyorum.
Arkadaşlar bugün ilk defa ayıptır söylemesi cinsel ilişki sonrası çok koyu sarı , açık kahverengi akıntım olduinşallah bir sorun yoktur gecen de ilişki yaşamıştık ancak lekelenme kahverengilik olmamıştı . Bu seferkinde oldu sizce düşük riski yoktur di mi bebiş iyidir inşallah . Çok üzüldüm . Nete baktım pembe kanama olması gerekir diyor kahverengi akıntı için vajinada damarlanma arttığı için damar çatlamadı olmuş olabilir yazılmış . Sizlerde böyle birşey yaşayan oldu mu . Bundn sonra tam birleşme yok
Şimdi acildn geldin bebegimin kalbi durmuş.sabh kürtaj olacam.kahve akınti ve sanciyla gttim.Allah sizleri tamamına erdirsin bana dua edin.8+2 bebegmin ömrü
Şimdi acildn geldin bebegimin kalbi durmuş.sabh kürtaj olacam.kahve akınti ve sanciyla gttim.Allah sizleri tamamına erdirsin bana dua edin.8+2 bebegmin ömrü
ayy sunlara bak yaa
bende ponpon ipten battaniyeye baslamistim ama beceremedim ipini anneme yolladim o oruyo
artik ben nevresim pike falan dikerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?