2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Şimdi acildn geldin bebegimin kalbi durmuş.sabh kürtaj olacam.kahve akınti ve sanciyla gttim.Allah sizleri tamamına erdirsin bana dua edin.8+2 bebegmin ömrü

Allah sabır versin üzülme diyemiycem ama bak hep kuzenimi örnek veriyorum bu yıl o da nisan annesi olcaktı olamadı ama eylül annesi olcak inşallah gun sayıyo doğum için. İnşallah rabbim sana da saplıkla sıhhatle kucağına alacağın günleri nasip eder

Yeni duydum ve cok uzuldum Allahim sabirlar versin o oyle bir aci ki kimselere yasatmasin

Şimdi acildn geldin bebegimin kalbi durmuş.sabh kürtaj olacam.kahve akınti ve sanciyla gttim.Allah sizleri tamamına erdirsin bana dua edin.8+2 bebegmin ömrü

Cok gecmis olsun canim Allahim bu aciyi tekrar yasatmasin 3 defa basima geldi
Ne kadar zor oldugunu biliyorum Allah sabirlar versin tez zamanda bebegini gondersin saglikla sihhatle insallahhhh

Gunaydinn kızlar.

Gene br ktu hwber grlmissemihimm Allah sabir versin en yakin zamanda bebisini saglikla gondersin inss.canim yaa.

Kizlar ben sanirim dayanamayacagim sali giderim diyordum ama cuma gidicem doktora cok korktum. .

Kidem en basindan beri bulsnmamisti hala da yok.gguslerin bazen aciyo bazen yok.bugun yok mesela fffff kafayı yemektense gitmrk gormek en iyisi.
Ama brada salı ve cuma dr var.cuma giderim artik.

Allahim inşallah iyidir beisimiz.

bu uzucu haberlerden cok etkileniyorum daha once yasadigim icin zaten diken ustundeyim
Hamileligimin tadina varamiyorum. Surekli korku endise yine bisey olurmu korkusu stresi
Bu cumada benim kontrolum var bir haftadir stresteyim

bende en son 20 sinde gitmiştim doktor 15-20 gun sonra yine gel demişti
bende randevu almakta biraz geciktim ve ancak 10una alabildim yani tam 21 guın olcaktı arada ama o kadar uzun geldi ki birde kendimi 15 güne hazırlamıştım
bende arada kaçamak yapıp başka doktora gittim Allah'a şükür iyiymiş bebeişim
ama nasıl içim rahatladı anlatamam

4 aylik olsunlar ondan sonra endiseler olmiycak boyle ins. Hareketlerini hissettigimiz icin ne durumda oldugunubilicez az cok ins

kuzummm..çok geçmiş olsun... ne diyeceğimi bilemedim şimdii... çok üzgünüm.. Rabbim sabır versin.. inşallah o güzel duyguyu tekrar yaşatacaktır sana....

Allah sabır versin, her şer de bir hayır vardır unutma...
yeni bir bebek fikri için erken ama umut var en azından hiç sahip olamayanları düşünüp şükretmeliyiz.

dualarım seninle

Canim cok gecmis olsun rabbim en kisa zamanda saglikli bebisler versin.. Basin sagolsun (

bu uzucu haberlerden cok etkileniyorum daha once yasadigim icin zaten diken ustundeyim
Hamileligimin tadina varamiyorum. Surekli korku endise yine bisey olurmu korkusu stresi
Bu cumada benim kontrolum var bir haftadir stresteyim

Haklisin canim bende o yuzden baska bir doktora gittim valla cok korkuyorum (

maşallah canım bebeğine ne güzel büyümüş... demek kıza benzettin, inşallah kalbinden geçen olur cinsiyeti de

kızlar ben çok rahatsızım benim gibi olan var mı?karnım taş gibi balon gibi şiştim patlıcam.sanki gazım varmış gibi.

canım akşamları ben de öyle oluyorum. daha doğrusu öğleden sonra başlıyor şişkinliğim. akşam iyice kocaman olmuş oluyor karnım. sıkıntı veriyor. sanırım normal bunlar

aynısı pazartesi başıma geldi. pazar günü ilişki oldu söylemesi ayıp, ne zamandır olamıyordu bizim de, progestn kullanıyordum ve kuruluk yanma falan yapmıştı. pazar oldu ilaçları bıraktığım için. ertesi sabah baktım hardal sarısı gibi akıntı. çok fazla değildi. dün de devam etti ama bütün gün boyunca azıcık oldu. eğer senin de miktarı çok değilse endişelenme. büyük ihtimalle ilişki sebep oldu. kalbini ferah tut

mutlaka birileri bunu yaşıyor galiba. bizler de sizinle üzülüyoruz...ama tabi sizin hissettiklerinizi tam olarak anlamak mümkün değil. inşallah biran önce toparlanırsınız. sen ve eşin sağlıklı oldukça, sağlıklı bir evlat gelecektir size de Rabbimin izniyle

Canim ben ense kalinligina baktirmayi dusunmuyorum.. Baktirsam ne olacak bebegimi aldirmak istemiyrum

Dikis kursuna gitmistim insaallah biseyler yapabilirim ☺☺

Kizlar basim cok feci donuyor.hrgun oluyor ama bugun feci napsam ya

canım kan değerin düşük geliyor belki.

evet sudenazz haklı balum, kan tahlillerin normal miydi? kan değerin, açlık kan şekerin... belki tansiyonun da düşüyordur. tuzlu birşeyler yemeği dene bakalım. bir de pekmez ya da kuru üzüm.

bunların hiçbiri de olmayabilir tabi neden, belki de sadece hamileliktendir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…