Şimdi acildn geldin bebegimin kalbi durmuş.sabh kürtaj olacam.kahve akınti ve sanciyla gttim.Allah sizleri tamamına erdirsin bana dua edin.8+2 bebegmin ömrü
iyi akşamlar kızlar..gumus19 un bebeğinin kalbi durmuş şuan hastanedeymişbebeği alacaklarmış..
başım ağrıyodu bu haberi alınca daha da ağrımaya başladıçok üzüldüm yaa..Rabbim şifa versin tez zamanda..
Şimdi acildn geldin bebegimin kalbi durmuş.sabh kürtaj olacam.kahve akınti ve sanciyla gttim.Allah sizleri tamamına erdirsin bana dua edin.8+2 bebegmin ömrü
Gunaydinn kızlar.
Gene br ktu hwber grlmissemihimm Allah sabir versin en yakin zamanda bebisini saglikla gondersin inss.canim yaa.
Kizlar ben sanirim dayanamayacagim sali giderim diyordum ama cuma gidicem doktora cok korktum. .
Kidem en basindan beri bulsnmamisti hala da yok.gguslerin bazen aciyo bazen yok.bugun yok mesela fffff kafayı yemektense gitmrk gormek en iyisi.
Ama brada salı ve cuma dr var.cuma giderim artik.
Allahim inşallah iyidir beisimiz.
bu uzucu haberlerden cok etkileniyorum daha once yasadigim icin zaten diken ustundeyim
Hamileligimin tadina varamiyorum. Surekli korku endise yine bisey olurmu korkusu stresi
Bu cumada benim kontrolum var bir haftadir stresteyim
arkadaslar az once doktordan geldim kendi doktorum haricinde baska bir doktora daha gittim ve sanirim kendi doktorumu birakacagim nasil tatli nasil sevecen bir doktordu ve cok ilgili.. benimle hemhaloldu bebisimi birlikte sevdik ultrasondan
teyzeleri 2,5 cm olmus bıdığımmasaallah..
kalbinin atisini bi duysaniz kutkutkutkutgozlerini agzini gordum ya cok tuhaf bisi biraz sacma olacak belki ama kiza benzettim ne bilim oyle gorur gormez oyle hissettim saglikli olsunda aman
cok sukur bir problem yok cok guzel gidiyoruz dedi ama hala dikkatli olmam gerekiyormus 16. haftaya kadar yol yasak araba kullanmak yasak
ne yapalim katlanacagiz
kızlar ben çok rahatsızım benim gibi olan var mı?karnım taş gibi balon gibi şiştim patlıcam.sanki gazım varmış gibi.
Arkadaşlar bugün ilk defa ayıptır söylemesi cinsel ilişki sonrası çok koyu sarı , açık kahverengi akıntım olduinşallah bir sorun yoktur gecen de ilişki yaşamıştık ancak lekelenme kahverengilik olmamıştı . Bu seferkinde oldu sizce düşük riski yoktur di mi bebiş iyidir inşallah . Çok üzüldüm . Nete baktım pembe kanama olması gerekir diyor kahverengi akıntı için vajinada damarlanma arttığı için damar çatlamadı olmuş olabilir yazılmış . Sizlerde böyle birşey yaşayan oldu mu . Bundn sonra tam birleşme yok
maşallah canım, bebişin görüntülerini görünce çok özendim. benim 15-16 gibi kontrolüm acaba kaçamak yapsam mı diye içimden geçmedi desem yalan olur :)) bu arada ense kalınlığı ne zaman ölçülüyormuş bilgin var mı?
o ipi bende evlilik hazırlıkları sırasında almış becerememiştim
sonra kendime noel şapkası ördüm bitanesinden diğerlerini de geri verdim
foto koycaktım ama bulamadım ya :)
marifetli kanklam benim elinden de her iş gelirmiş maşallah
41 kere maşallah kankimin bebişineee
seninki benimkini geçmiş bak benimki 2.41 cm
Kizlar basim cok feci donuyor.hrgun oluyor ama bugun feci napsam ya
canım kan değerin düşük geliyor belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?