2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Bana da farketmiyo ama sizde nasıl bilmiyorum ama eşim kız çocuk delisi midem bulanıyo çok o yüzden ekşi şeyler yeme ihtiyacı duyuyorum ama eşim ki her ne kadar bilimsel bi insan olsa da bi görseniz ekşi istio eşim kızım olcak die gezio ortalarda ben de o böyle yapınca erkek olursa napıcz die endişeleniyorum siz de böyle bi durum var mı????

Oglumdayken hem tatli hem eksiyi cok yiyordum ben

Benim esim kiz da istiyo erkekte
Kizim olursa sunlari yapariz diyo.
Erkek olursa bunlari

Hepsini istiyo..ama tek kese var nasil olacaksa

bende hala ekşi şeyler yiyorum..tatlıyı görünce midem bulanıyor Allahtan hayırlısı.
düşük yapan arkadaşlar için çok üzgünüm hepsine dayanma gücü diliyorum

Cok gecmis olsun, insallah yakin zamanda tekrar guzel haberlerini aliriz.

slm kızlarr bebişlerini kaybedenler var sanırsam mevlam sabır versin en kısa zamanda tekrar meleklerini göndersin inş..
ben işe başladım malum..ama kendimi etrafımdaki kimi insanlar yüzünden mutsuz hissediyorum ya inş geçer..
bende meleğimi görmek istiyorum ellerini ayaklarını görmek istiyorum:18:inş sağlıklıdır...
Aysun balum sdtive sizler nasılsınız bebişler nasıl.balum kanaman ne oldu...

Eki Görüntüle 792380 kızlar buda benim 3 yıllık hasretim miniğimin ilk fotosu görenler kocaman bir maşallah çeksin

maşallah....

Buraya yazmam biraz geç oldu ama sizi takipteydim. Kendim bile inanamazken birilerine hamile olduğumu söylemek garip geliyor. Uzun uğraşlar sonucu rabbime binlerce şükürler olsun hamileyim ve inşallah ben de 2014 nisan annesi olucam...Sizlerle deneyimlerimizi paylaşmak çok güzel olacak, sevgiler...

erkekler genelde kız bebek istiyolar. bizim için farketmiyo gerçekten. ilk bebeğimiz olacak Allah nasip ederse. inş sağ salim kucaklarımıza bebişlerimizi alırız cnm!

Kizlar, bir de size cok onemli bir bilgi vermek isterim. Bilenler vardir bilmeyenler olabilir diye yaziyorum. Hamileliginizin ortalama 4. Ayinda iyi bir nukleer tip uzmanina gorunerek cok detayli bir ultrasondan gecmeniz cok cok faydali. Oldukca ustun ozellikli gelismis ultrasonla dr yaklasik yarim saat bebegin a'dan z'ye herseyini inceliyor ve oradan ciktiginizda artik aklinizda hemen hemen hicbir soru isareti kalmiyor. Hepinize yaptirma sansiniz olursa tavsiye ederim. Ben Ankarada eyup ekici'ye gitmistim, ozel muayenehanesinde calsiyor. Fiyati biraz pahaliydi yillar oncesinde bile. Ankara'da epey bilinen bir dr bu konuda. Ve aylar onceden randevu almak gerekiyor bildigim kadariyla. Baska doktorlar da vardir arastirin. Tahmin ederim ki diger buyuk sehirlerde de baska iyi doktorlar da vardir. İmkaniniz olursa hepinize tavsiye ediyorum ayrintili ultrasonla gebelik takibini.

Son düzenleme:
Kizlar ben guzel haber veriyim bari.Benim belirtilerim kesilmisti dunden beri dayanamadim devlete gittim bu sefer cunku haftaya ozelde randevum var bu haftada gidersem bide gecen hafta gittigim icin doktor beni kovar diye korktum :)Herneyse gittim devlete doktor bakti 9 u bitirdigim halde ultrasonda 8+5 ama bu cok normal dedi doktor.Veee ilk defa bebegimin kalp atisini duydum.Daha onceki hamileligimde duymamistim zaten ölmüştü karnimda.O minicik seyin kalbi nasil atiyo varya.Sanki birine asik olmusta kalbi yerinden firliycak gibi.Cok mutluyum masallah.Belirtileriniz olmayinca korkmayin arkadaslar.Ama cok degisik bi duygu o sesi duyunca agladim ben cok farkli cok guzel bi duygu.Allah kimseyi evlat hasretiyle evlat acisiyla sinamasin insallah.

oooh be güzel haberler de geliyor. çok üzüldük dünden beri. Inşallah bi daha duymayız. O arkadaşlarında en kısa zamanda bebekleri olsun inşallah

Amiiiiinnnn benimde biraz bulantım kusmam oldu şu an hepsi geçti mide yanmam azaldı bir tek gögüs hassaiyetim kaldı ona da alıştım insan korkuyor yine de birsey mi oldu diye allah yaşatmasın kimseye

Arkadaşlar bende dun size söylemiştim ilişki sonrası kahverengi lekelenmem oldu diye . Öglende de oldu bende doktorumu aradım izinliymiş haftaya gel smear test yapalım dedi enfeksiyondan süphelendi sanırım . Tatile cıkmış doktorum . Sonra tekrar baktım kahverngi lekelenmemim rengi koyu kahve olmaya başladı bende dayanamadım malum doktora gittim . Cinsel ilşki sonrası olabılır ara sıra dedi ama biz yine de bebege bakalım dedi . Ay baktık canımın içi oynuyor zıplıyor ellerini ayaklarını oynatıyor çok sevindim gecen hafta ayakları tam çıkmamıştı bu hafta ayakları uzamış nerdeyse parmaklarına kadar gördük . Bi güzel zıplıyor bir bebeğin yürümeyi ilk defa başarması gibi bu da ellerini ayaklarını oynatıyordu üstelik gebelik kesemden destek alıp zıplıyordu çooooooooook güzel bir duygu , hayatı için endişe ederken ben o sırada onun içerde oyun oynamasına çok sevindim herneyse doktorum bana 10 gün cinsel ilişkiyi yasakladı ne olur ne olmaz diye progesteron verdii fitil olarak kullan dedi . Sonra dediki bebek artık 8 9 haftalıktan sonra düşme ihtimali çok azdır korkma dedi . Bende şu an uzanıyorum dinleniyorum

Oglumdayken 5, ay girmistim o ultrasona randevu almistim ben de baya onceden

allah sabır versin canım nasip değilmiş her şeyde bir hayır vardır rabbim tekrardan sağlıklı bir bebiş nasip etsin

İnsanlari bosver ya bebeginde etkilenir mutsuzlugundan. Ben iyiyim sagolasin kanamam yok artik. Yarin 11 de doktor kontrolum var. Bakalim hayirlisi.

e bizim ikimizinde doğum yılı aynı 1985. 4e böldün mü 0 ve 0 yapıyo nasıl olcak???

şöyle bakacaksın cnm; örneğin sen eylülde doğdun, eşin ekimde ve haziranda hamile kaldın senin ay olarak hazirana daha yakın olman kız demetir. Başka örnek vereyim sen aralık doğumlusun, eşin eylül gebelik ayı haziran eşin daha yakın erkek demekditr. Diyor hesaplamada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…