evet sayılar eşit çıktı:) ben ilk başlarda erkek hissediyordum. ama bazı kız bebek erkek bebek hamileliği belirtilerini okudum kız bebeğe daha uygun... kız da olsa erkek de olsa hiç farketmez, sağlıklı olsun bana yeter:)
eet canım kızın olacakmış:)) çin takvimi,rus takvimi,yorumcu,bioritim amma çok şey var yahu hepsi faso fiso:)))
Bana da farketmiyo ama sizde nasıl bilmiyorum ama eşim kız çocuk delisi midem bulanıyo çok o yüzden ekşi şeyler yeme ihtiyacı duyuyorum ama eşim ki her ne kadar bilimsel bi insan olsa da bi görseniz ekşi istio eşim kızım olcak die gezio ortalarda ben de o böyle yapınca erkek olursa napıcz die endişeleniyorum siz de böyle bi durum var mı????
Bana da farketmiyo ama sizde nasıl bilmiyorum ama eşim kız çocuk delisi midem bulanıyo çok o yüzden ekşi şeyler yeme ihtiyacı duyuyorum ama eşim ki her ne kadar bilimsel bi insan olsa da bi görseniz ekşi istio eşim kızım olcak die gezio ortalarda ben de o böyle yapınca erkek olursa napıcz die endişeleniyorum siz de böyle bi durum var mı????
arkadaşlar dün öğle saatlerinde düşük yaptım 5 hafta 5 günlük görünmüştü bi gün önce ultrasonda bu ikinci oluyor bundan sonraki süreç nasıl ilerlicek bilmiyorum en çok da insanların neden oluyo sorusundan bıktım şimdiden ben hiç isyan etmiyorum hayırlısı böyleymiş diyorum ama insanlara laf anlatmak çok zor..
Eki Görüntüle 792380kızlar buda benim 3 yıllık hasretim miniğimin ilk fotosu görenler kocaman bir maşallah çeksin
oooh be güzel haberler de geliyor. çok üzüldük dünden beri. Inşallah bi daha duymayız. O arkadaşlarında en kısa zamanda bebekleri olsun inşallahkizlar ben guzel haber veriyim bari.benim belirtilerim kesilmisti dunden beri dayanamadim devlete gittim bu sefer cunku haftaya ozelde randevum var bu haftada gidersem bide gecen hafta gittigim icin doktor beni kovar diye korktum :)herneyse gittim devlete doktor bakti 9 u bitirdigim halde ultrasonda 8+5 ama bu cok normal dedi doktor.veee ilk defa bebegimin kalp atisini duydum.daha onceki hamileligimde duymamistim zaten ölmüştü karnimda.o minicik seyin kalbi nasil atiyo varya.sanki birine asik olmusta kalbi yerinden firliycak gibi.cok mutluyum masallah.belirtileriniz olmayinca korkmayin arkadaslar.ama cok degisik bi duygu o sesi duyunca agladim ben cok farkli cok guzel bi duygu.allah kimseyi evlat hasretiyle evlat acisiyla sinamasin insallah.
Kizlar ben guzel haber veriyim bari.Benim belirtilerim kesilmisti dunden beri dayanamadim devlete gittim bu sefer cunku haftaya ozelde randevum var bu haftada gidersem bide gecen hafta gittigim icin doktor beni kovar diye korktum :)Herneyse gittim devlete doktor bakti 9 u bitirdigim halde ultrasonda 8+5 ama bu cok normal dedi doktor.Veee ilk defa bebegimin kalp atisini duydum.Daha onceki hamileligimde duymamistim zaten ölmüştü karnimda.O minicik seyin kalbi nasil atiyo varya.Sanki birine asik olmusta kalbi yerinden firliycak gibi.Cok mutluyum masallah.Belirtileriniz olmayinca korkmayin arkadaslar.Ama cok degisik bi duygu o sesi duyunca agladim ben cok farkli cok guzel bi duygu.Allah kimseyi evlat hasretiyle evlat acisiyla sinamasin insallah.
Esimden 0
Benden 3
Kaliyor ozaman kizim mi olacak
Kizlar, bir de size cok onemli bir bilgi vermek isterim. Bilenler vardir bilmeyenler olabilir diye yaziyorum. Hamileliginizin ortalama 4. Ayinda iyi bir nukleer tip uzmanina gorunerek cok detayli bir ultrasondan gecmeniz cok cok faydali. Oldukca ustun ozellikli gelismis ultrasonla dr yaklasik yarim saat bebegin a'dan z'ye herseyini inceliyor ve oradan ciktiginizda artik aklinizda hemen hemen hicbir soru isareti kalmiyor. Hepinize yaptirma sansiniz olursa tavsiye ederim. Ben Ankarada eyup ekici'ye gitmistim, ozel muayenehanesinde calsiyor. Fiyati biraz pahaliydi yillar oncesinde bile. Ankara'da epey bilinen bir dr bu konuda. Ve aylar onceden randevu almak gerekiyor bildigim kadariyla. Baska doktorlar da vardir arastirin. Tahmin ederim ki diger buyuk sehirlerde de baska iyi doktorlar da vardir. İmkaniniz olursa hepinize tavsiye ediyorum ayrintili ultrasonla gebelik takibini.
Ben oglumun dogum yilina gore hesapladim kiz cikti :)
arkadaşlar dün öğle saatlerinde düşük yaptım 5 hafta 5 günlük görünmüştü bi gün önce ultrasonda bu ikinci oluyor bundan sonraki süreç nasıl ilerlicek bilmiyorum en çok da insanların neden oluyo sorusundan bıktım şimdiden ben hiç isyan etmiyorum hayırlısı böyleymiş diyorum ama insanlara laf anlatmak çok zor..
slm kızlarr bebişlerini kaybedenler var sanırsam mevlam sabır versin en kısa zamanda tekrar meleklerini göndersin inş..
ben işe başladım malum..ama kendimi etrafımdaki kimi insanlar yüzünden mutsuz hissediyorum yainş geçer..
bende meleğimi görmek istiyorum ellerini ayaklarını görmek istiyorum:18:inş sağlıklıdır...
Aysun balum sdtive sizler nasılsınız bebişler nasıl.balum kanaman ne oldu...
maşallah....
e bizim ikimizinde doğum yılı aynı 1985. 4e böldün mü 0 ve 0 yapıyo nasıl olcak???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?