2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

küçük yerlerde ne yazıkki böyle oluyor canım ya sıkma canını bebişin iyidir kalp atışlarını bari görmüş neyse kendi doktoruna gidince rahatlarsın canım

Herseyin yolunda olmasina sevindim canim.

Bal icin mi dedi.. benim k.pederim balci ye ye bebege yarar deyip duruyor ardi. .yemeyeyim bari

Ben de dun Pendik devlet hastanesinde Tamer Yurtseven e gittim. Muayeneyi bırakın yüzüme bir kez bakmadı.ağlaya ağlaya hastaneden çıktım .

Ay bide adam tuh gozlgumu unutmusum dedi.kisik gozle gormeye calisti.ne diyecegimi sasirdim.

Esime dedim sen bak bari kalp stisi gorunuyo mu.bakti gordum dedi.ayyy deli oldum

canımmmmm yıkıldımm gülmekten.. ama senin adına üzülüyorum.. zor bir durummm... dikkat et kendine canımm

Kızlar mide bulantılarıyla aranız nasıl? Ben çok kötüyüm, doktorum ilaç verdi ama onu da çok sık kullanmak istemiyorum ne yapacağımı bilemiyorum (

Herseyin yolunda olmasina sevindim canim.

Bal icin mi dedi.. benim k.pederim balci ye ye bebege yarar deyip duruyor ardi. .yemeyeyim bari

canım bebeklere de 2 yaşından önce önerilmiyor diye biliyordum o nedenle danışmadan yemek istemedim. Doktorum tavsiye etmiyoruz dedi. ne güzel ballar geliyordur sana. oh mis :)

küçük yerlerde ne yazıkki böyle oluyor canım ya sıkma canını bebişin iyidir kalp atışlarını bari görmüş neyse kendi doktoruna gidince rahatlarsın canım

Evt cnm onunla bile mutlu oldum ya.kalp atisi en onemlisi.ve esim gordu binlerce şükür Allaha.

Buradaki devlet hastanesine randevu vu aldim cuma gunu icin bir de orayi deneyeyim bari

Sonra kendi doktoruma giderim artik olmuyo boyle

Kızlar mide bulantılarıyla aranız nasıl? Ben çok kötüyüm, doktorum ilaç verdi ama onu da çok sık kullanmak istemiyorum ne yapacağımı bilemiyorum (

cnm benim de mide bulantılarım çok kötü ve burnum sızlıyor.alışmaya çalışıyorum naneli sakız çiğniyorum biraz geçiriyor.bence ilaç kullanma derim. ne olur ne olmaz...

cnm benim de mide bulantılarım çok kötü ve burnum sızlıyor.alışmaya çalışıyorum naneli sakız çiğniyorum biraz geçiriyor.bence ilaç kullanma derim. ne olur ne olmaz...

Teşekkürler arkadaşım, Naneli sakızı denememiştim, bir de onu deniyeyim bakalım:) İlaç için bir zararı yok dedi doktorum ama yine de ilaç işte ben de çok kullanmak istemiyorum...

canım testlerini devlet hastanesinde yaptırsana yazık günah yaa çok istemişler valla...hangi ildesin sen??

canım bende 26 eylüle 2li test için gün aldım ama bana sadece radyoloji bölümünden ultrason dedi doktorum. Kan filan demediler hiç. Benimde kafam karışık bu konuda. 40tl dediler banaki gittiğim hastane Emsey hospital. 40tl denilince şok oldum ama dediğim gibi kan filan almayacaklar sanırım hiç bahsedilmedi. Sadece radyolojiden ense kalınlığı ölçülecek. Sana detaylı bilgi verdilermi kan alınacak filan diye?

canım kaderiya seni gördüğüme sevindim kaç yıl aradan sonra demek hamilesin. maşallah hayırlı uğurlu olsun. beni hatırlamışsındır. çok sevindim sana. belenayla bende nisan annesi olacağız ikinci kez. maşallah sana.

mide bulantıların çok mu canım, biraz yapısal bişey. bende mide bulantısı olmuyorda çok acıkıyorum.

ben de bugün gidicem doktora. doktorumun sekreteri 6dan sonra hasta azalınca çağıracaktı. bekliyorum şimdi çağırmasını. lütfen hepiniz çok dua edin bana. ilki gibi olmasın bu bebeğimi kucağıma alayım inşallah hepinizle birlikte

Şimdi acildn geldin bebegimin kalbi durmuş.sabh kürtaj olacam.kahve akınti ve sanciyla gttim.Allah sizleri tamamına erdirsin bana dua edin.8+2 bebegmin ömrü

canım allah sabır versin üzüldüm. bende zamanında 18 haftalık kızımı kaybettim. 2011 nisan annesi olacaktım kısmet olmadı. sonra 2012 şubat annesi oldum. şimdide allahın takdiri tekrar nisan ayında bana mucizemi nasip etti.

inşallah yarın doktora gidecem bi sıkıntı olmadan bebeğimizi kucağımıza alırız.

Kızlar başka bir topicten aldığım cinsiyet hesaplmama yöntemini paylaşıyorum. Orda bir arkadaş hesaplıyor sağolsun tutma oranı yüksek görünüyor ama yine de Allah bilir ve sağlıklı olsunlar. Benim erkek çıktı :)

HESAPLAMA YÖNTEMİ:

hamile Kalınan Yıl - Eşinizin doğum Yılı = 29
2013 - 1984 = 29

hamile Kalınan Yıl - Sizin doğum Yılınız = 28
2013 - 1985 = 28

Sonra her iki tarafın çıkan sayısını (yaşını) 4'e bölüyorsunuz, bölme işleminden kalan sayı kimin daha fazlaysa onun cinsiyetinden oluyormuş bebek.

29/4= Kalan 1

28/4= Kalan 0

ay çok güldüm :) neyse cnm cumaya az kaldı sonucu yaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…