Kızlar doktora mi geldim neye geldom anlamadim bu yuzyilda tam bir komedi.
Bulundugum ilçeye kadin dogumcu sadece cuma.c.tesi geliyo ve ben duramadigim icin baska bir ilçede bir ozel bir poliklinigi aradimt kadin dogumcu var dediler geldik
30 km yol geldik.
Bi geldik doktor var ama ultrasonu yokmus
Neyse gelin dedi ic hastaliklari ultrasonuyla bakayim ama onda da gebelik programi yokmus.
Sadece kalp atisi var mi dedim var dedi..
Bu 9 haftalik gibi degil 7 haftalık gibi sanki dedi.daha gecen hafta gittigimde 8+3cikmisti..kuculdu mu bebek yani..sinir oldum.
Gercekten bu zamanda tam bir komedi yaaa..
Onca yol bosuna geldik..
Cuma buradaki dr gideyim bari.
merhaba arkadaşlarım. Gümüş ve semihim bebeklerini kaybetmiş çok çok üzüldüm Rabbim en kısa sürede kucaklarını dolduracak meleklerini göndersin.
Ben de bu sabah dayanamadım doktoruma gittim çok öksürüyorum panik oldum dedim. zaten testlerimi de ona değil başka doktora gösterebilmiştim onlara da baktı. herşey yolunda görünüyor Allah a şükürler olsun. 16 eylül için randevu aldık aynı hastanede başka bir doktor 2li testi yapacakmış. ense kalınlığı vs detaylı incelenecekmiş. sadece ultrason incelemesi için 300 tl dedi fazla geldi sanki. sizin bilginiz var mı?
Bu arada kızlar bende düşük riski görmediği halde ilişki yasağı koydu doktor. bir de bal için hamilelere çok önermiyorum dedi. Aklınızda olsun.
O tahliller ankaraya gidip geliyor ondan suruyor. Ben de ozelde yaptirmistim oglumda bikac gun surmustu
Ay bide adam tuh gozlgumu unutmusum dedi.kisik gozle gormeye calisti.ne diyecegimi sasirdim.
Esime dedim sen bak bari kalp stisi gorunuyo mu.bakti gordum dedi.ayyy deli oldum
Herseyin yolunda olmasina sevindim canim.
Bal icin mi dedi.. benim k.pederim balci ye ye bebege yarar deyip duruyor ardi. .yemeyeyim bari
ya evet spnuç kötü çıksa 3lüsü var 4lüsü var ama gerçekten çok zor bi durum inşallah sağlıklı olur benim bebişimde sizinkilerde
Kzlar doktora gidiyorum inşallah guzel haberlerle gelirim
küçük yerlerde ne yazıkki böyle oluyor canım ya sıkma canını bebişin iyidir kalp atışlarını bari görmüş neyse kendi doktoruna gidince rahatlarsın canım
Kızlar mide bulantılarıyla aranız nasıl? Ben çok kötüyüm, doktorum ilaç verdi ama onu da çok sık kullanmak istemiyorum ne yapacağımı bilemiyorum(
cnm benim de mide bulantılarım çok kötü ve burnum sızlıyor.alışmaya çalışıyorum naneli sakız çiğniyorum biraz geçiriyor.bence ilaç kullanma derim. ne olur ne olmaz...
merhaba arkadaşlarım. Gümüş ve semihim bebeklerini kaybetmiş çok çok üzüldüm Rabbim en kısa sürede kucaklarını dolduracak meleklerini göndersin.
Ben de bu sabah dayanamadım doktoruma gittim çok öksürüyorum panik oldum dedim. zaten testlerimi de ona değil başka doktora gösterebilmiştim onlara da baktı. herşey yolunda görünüyor Allah a şükürler olsun. 16 eylül için randevu aldık aynı hastanede başka bir doktor 2li testi yapacakmış. ense kalınlığı vs detaylı incelenecekmiş. sadece ultrason incelemesi için 300 tl dedi fazla geldi sanki. sizin bilginiz var mı?
Bu arada kızlar bende düşük riski görmediği halde ilişki yasağı koydu doktor. bir de bal için hamilelere çok önermiyorum dedi. Aklınızda olsun.
Kızlar mide bulantılarıyla aranız nasıl? Ben çok kötüyüm, doktorum ilaç verdi ama onu da çok sık kullanmak istemiyorum ne yapacağımı bilemiyorum(
Şimdi acildn geldin bebegimin kalbi durmuş.sabh kürtaj olacam.kahve akınti ve sanciyla gttim.Allah sizleri tamamına erdirsin bana dua edin.8+2 bebegmin ömrü
ben de bugün gidicem doktora. doktorumun sekreteri 6dan sonra hasta azalınca çağıracaktı. bekliyorum şimdi çağırmasını. lütfen hepiniz çok dua edin bana. ilki gibi olmasın bu bebeğimi kucağıma alayım inşallah hepinizle birlikte
Kızlar doktora mi geldim neye geldom anlamadim bu yuzyilda tam bir komedi.
Bulundugum ilçeye kadin dogumcu sadece cuma.c.tesi geliyo ve ben duramadigim icin baska bir ilçede bir ozel bir poliklinigi aradimt kadin dogumcu var dediler geldik
30 km yol geldik.
Bi geldik doktor var ama ultrasonu yokmus
Neyse gelin dedi ic hastaliklari ultrasonuyla bakayim ama onda da gebelik programi yokmus.
Sadece kalp atisi var mi dedim var dedi..
Bu 9 haftalik gibi degil 7 haftalık gibi sanki dedi.daha gecen hafta gittigimde 8+3cikmisti..kuculdu mu bebek yani..sinir oldum.
Gercekten bu zamanda tam bir komedi yaaa..
Onca yol bosuna geldik..
Cuma buradaki dr gideyim bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?