2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Deminki cinsiyet tahmini olayi varya kizlar. Kocasi kendinden buyuk olan herkeste erkek cikar cikansa tabi kalan mi cikan mi

Son düzenleme:
Offff kalbim yerinden fırlayacak adeta her doktor muayenesine giderken böyle oluyorum. Yarım saat sonra doktoruma gidicem kızlar dua edin ne olur bi aksilik olmasın. Mutlu haberlerle geleyim

canım Aydının neresinde oturuyorsun?bende Aydındayım...

Kizlar bende size cinsiyet icin bi yontem soluyum.Tabi gene Allah bilir ama yapipta yanlis cikan olmadi daha.Anlatiyorum:kadinin kani 3 yilda bir erkegin kani 4 yilda bir yenilenirmis.Buna gore kadinlar kendi dogum tarihine 3 er yas ekleye ekleye en son ne zaman kani yenilenmis onu bulcaklar.Sonra eslerinin dogum tarihine 4 er yas ekleyerek en son ne zaman kani yenilenmis onu bulucaklar.Hamilr kaldiginiz tarihteyken kimin kani daha tazeyse yani en son kimin kani degismisse bebek onun cinsiyetinde oluyo.Mesela annenin kano daha tazeyse bebegin cinsiyeti kiz oluyo.Benim bebegim cin takvimine gorede erkek benim yazdigim hesaplamaya gorede erkek ,arkadasin yazdigi 4 e bolmeli hesaba gorede erkek cikiyo.Bakalim dogru mu cikicak.Ama sunu soleyelim her zaman hayirli ve saglikli olsunda ne olursa olsun.Evlat bu kizi erkegi yok.

Kizlar benim grne kanamam başladı.
Igne oldum hemen yatıyorum
Tup bebek doktorum hemen yarin dr git ve clexane kes dedi.

Sabah bartina gdecrgiz inşallah iyidir bebegim.oldurecek beni korkudan ya

sevindim canım bu güzel haberin için, allah sağlıcakla kucaklarımıza almayı da nasip etsin bebişlerimizi

Bu ve deminki yonteme gore erkek cin ve rus takvimine gore kizim olcak

Son düzenleme:

olumsuz düşünme canım, dinlen biraz ayaklarını havaya kaldır. kendini fark etmeden zorlamışsındır, ondan olabilir.

kadınlar için doğum ve erkek ve kadın için de kan verme 2 unite civarı kan yenileme olayına giriyormuş..bu nedenle bunları göz ardı etmemek te gerekmiş..
herşeyin hayırlısı cinsiyet konusu her zaman tutmuyor zaten %50 şans var ya kız ya erkek sağlıklı olsunlarda inşallah az kaldı öğreneceğizz

canım geçmiş olsun yat dinlen umuyorum iyi olur herşey bebiin iyidir çalışıyorsan rapor al evde dinlen

olumsuz düşünme canım, dinlen biraz ayaklarını havaya kaldır. kendini fark etmeden zorlamışsındır, ondan olabilir.

Cok mu kanaman oldu. İns sorun yoktur canim ya.

Cok tesekkur ederim kızlar.
Balum kanamam bir pedi dolduracak kadar oldu canim cok korktum.:26:simdi azalti.surekli kontrol ettim pihti gelecek diye cok korktum.

Beyaz melek canim yarin okula gitmeyecegim sabahtan hemen dr gidicem..

Insallah iyidir bebegim.:26:

Baya olmus aman dinlen sakin kalkma

çok üzüldüm canım, inşallah allah bundan sonra böyle acılar yaşatmaz sana. umarım tez zamanda kendini toplarsın ve güzel haberlerini alırız.

Uzan canım uzan . İnşşallah sorun olmayacak . Streesss de cok kötü birsey

eslerimiz ve seninle dogum yilimiz ayni canim.buna gore beimde erkek.rus takvimine gorede erkek ama cin takvimine gore kiz.benim de icime kiz doguyorrr.Allah saglikli hayirlievlt versin

canim stres olma.bak benimde kesildi bir ara yine geldi.bir haftadir kirmizi yok Allahtan hep kahve ama raporluyum.bende ogretenim ders baslayinca bari okula baslasak ya.clexenei niye kes dedianlamadim.ben progestani altttan aliyorum artik doktor daha etkili dedi.

selamm kızlarrr benııde aranıza alırmısınız ınsallah bende nısann annelerınden olcam sayfayı yenı gordum vakıtım olunca ılk fırsata okuycam kızlaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…