İnsan çok çaresiz kalıyormuş gibi oluyor. Bizler merak içerisinde bebişimizin her şeyini merak ediyoruz. Hele ki ilk bebişse eğer ne yapacağımızı hiç bilemiyoruz. Herkes en iyi anlaşabildiğin, derdini en kolay anlatıp, ilgi ve alakasından memnun kaldığın doktoru seç ve bir uzmanda sabit olarak kal, doğumunda da o doktor bulunsun diyor. Ama doğru doktoru seçme işi nasıl olacak o muallak? Senin durumun daha zorda olsa gerek ilçede kadın doğum uzmanı olmayışı seni 15 günde bir 30 kmlik yola götürüp getirecek. Bebişlerimiz için değer ama insan acil bir durum olursa diye korkuyor. Bense hangi doktoru nasıl seçip güveneceğimi hala bilemiyorum...
Offff kalbim yerinden fırlayacak adeta her doktor muayenesine giderken böyle oluyorum. Yarım saat sonra doktoruma gidicem kızlar dua edin ne olur bi aksilik olmasın. Mutlu haberlerle geleyim
Kizlar ben guzel haber veriyim bari.Benim belirtilerim kesilmisti dunden beri dayanamadim devlete gittim bu sefer cunku haftaya ozelde randevum var bu haftada gidersem bide gecen hafta gittigim icin doktor beni kovar diye korktum :)Herneyse gittim devlete doktor bakti 9 u bitirdigim halde ultrasonda 8+5 ama bu cok normal dedi doktor.Veee ilk defa bebegimin kalp atisini duydum.Daha onceki hamileligimde duymamistim zaten ölmüştü karnimda.O minicik seyin kalbi nasil atiyo varya.Sanki birine asik olmusta kalbi yerinden firliycak gibi.Cok mutluyum masallah.Belirtileriniz olmayinca korkmayin arkadaslar.Ama cok degisik bi duygu o sesi duyunca agladim ben cok farkli cok guzel bi duygu.Allah kimseyi evlat hasretiyle evlat acisiyla sinamasin insallah.
Kizlar bende size cinsiyet icin bi yontem soluyum.Tabi gene Allah bilir ama yapipta yanlis cikan olmadi daha.Anlatiyorum:kadinin kani 3 yilda bir erkegin kani 4 yilda bir yenilenirmis.Buna gore kadinlar kendi dogum tarihine 3 er yas ekleye ekleye en son ne zaman kani yenilenmis onu bulcaklar.Sonra eslerinin dogum tarihine 4 er yas ekleyerek en son ne zaman kani yenilenmis onu bulucaklar.Hamilr kaldiginiz tarihteyken kimin kani daha tazeyse yani en son kimin kani degismisse bebek onun cinsiyetinde oluyo.Mesela annenin kano daha tazeyse bebegin cinsiyeti kiz oluyo.Benim bebegim cin takvimine gorede erkek benim yazdigim hesaplamaya gorede erkek ,arkadasin yazdigi 4 e bolmeli hesaba gorede erkek cikiyo.Bakalim dogru mu cikicak.Ama sunu soleyelim her zaman hayirli ve saglikli olsunda ne olursa olsun.Evlat bu kizi erkegi yok.
Kizlar benim grne kanamam başladı.
Igne oldum hemen yatıyorum
Tup bebek doktorum hemen yarin dr git ve clexane kes dedi.
Sabah bartina gdecrgiz inşallah iyidir bebegim.oldurecek beni korkudan ya
kadınlar için doğum ve erkek ve kadın için de kan verme 2 unite civarı kan yenileme olayına giriyormuş..bu nedenle bunları göz ardı etmemek te gerekmiş..Kizlar bende size cinsiyet icin bi yontem soluyum.Tabi gene Allah bilir ama yapipta yanlis cikan olmadi daha.Anlatiyorum:kadinin kani 3 yilda bir erkegin kani 4 yilda bir yenilenirmis.Buna gore kadinlar kendi dogum tarihine 3 er yas ekleye ekleye en son ne zaman kani yenilenmis onu bulcaklar.Sonra eslerinin dogum tarihine 4 er yas ekleyerek en son ne zaman kani yenilenmis onu bulucaklar.Hamilr kaldiginiz tarihteyken kimin kani daha tazeyse yani en son kimin kani degismisse bebek onun cinsiyetinde oluyo.Mesela annenin kano daha tazeyse bebegin cinsiyeti kiz oluyo.Benim bebegim cin takvimine gorede erkek benim yazdigim hesaplamaya gorede erkek ,arkadasin yazdigi 4 e bolmeli hesaba gorede erkek cikiyo.Bakalim dogru mu cikicak.Ama sunu soleyelim her zaman hayirli ve saglikli olsunda ne olursa olsun.Evlat bu kizi erkegi yok.
kadınlar için doğum ve erkek ve kadın için de kan verme 2 unite civarı kan yenileme olayına giriyormuş..bu nedenle bunları göz ardı etmemek te gerekmiş..
herşeyin hayırlısı cinsiyet konusu her zaman tutmuyor zaten %50 şans var ya kız ya erkek sağlıklı olsunlarda inşallah az kaldı öğreneceğizz
canım geçmiş olsun yat dinlen umuyorum iyi olur herşey bebiin iyidir çalışıyorsan rapor al evde dinlen
olumsuz düşünme canım, dinlen biraz ayaklarını havaya kaldır. kendini fark etmeden zorlamışsındır, ondan olabilir.
Cok mu kanaman oldu. İns sorun yoktur canim ya.
Cok tesekkur ederim kızlar.
Balum kanamam bir pedi dolduracak kadar oldu canim cok korktum.:26:simdi azalti.surekli kontrol ettim pihti gelecek diye cok korktum.
Beyaz melek canim yarin okula gitmeyecegim sabahtan hemen dr gidicem..
Insallah iyidir bebegim.:26:
birincisi 3buçuk aylıkken kalbi durdu alındı bu da böle oldu düşük sırasında gelen pıhtıyı götürdüm zaten doktora patolojiye gönderiler salı tekrar gidicez herkes tedavi olursunz diyip duruyo hiçbişey düşünmek istemiyorum şu an
eslerimiz ve seninle dogum yilimiz ayni canim.buna gore beimde erkek.rus takvimine gorede erkek ama cin takvimine gore kiz.benim de icime kiz doguyorrr.Allah saglikli hayirlievlt versinKızlar başka bir topicten aldığım cinsiyet hesaplmama yöntemini paylaşıyorum. Orda bir arkadaş hesaplıyor sağolsun tutma oranı yüksek görünüyor ama yine de Allah bilir ve sağlıklı olsunlar. Benim erkek çıktı :)
HESAPLAMA YÖNTEMİ:
hamile Kalınan Yıl - Eşinizin doğum Yılı = 29
2013 - 1984 = 29
hamile Kalınan Yıl - Sizin doğum Yılınız = 28
2013 - 1985 = 28
Sonra her iki tarafın çıkan sayısını (yaşını) 4'e bölüyorsunuz, bölme işleminden kalan sayı kimin daha fazlaysa onun cinsiyetinden oluyormuş bebek.
29/4= Kalan 1
28/4= Kalan 0
canim stres olma.bak benimde kesildi bir ara yine geldi.bir haftadir kirmizi yok Allahtan hep kahve ama raporluyum.bende ogretenim ders baslayinca bari okula baslasak ya.clexenei niye kes dedianlamadim.ben progestani altttan aliyorum artik doktor daha etkili dedi.Kizlar benim grne kanamam başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?