Kızlar başka bir topicten aldığım cinsiyet hesaplmama yöntemini paylaşıyorum. Orda bir arkadaş hesaplıyor sağolsun tutma oranı yüksek görünüyor ama yine de Allah bilir ve sağlıklı olsunlar. Benim erkek çıktı :)
HESAPLAMA YÖNTEMİ:
hamile Kalınan Yıl - Eşinizin doğum Yılı = 29
2013 - 1984 = 29
hamile Kalınan Yıl - Sizin doğum Yılınız = 28
2013 - 1985 = 28
Sonra her iki tarafın çıkan sayısını (yaşını) 4'e bölüyorsunuz, bölme işleminden kalan sayı kimin daha fazlaysa onun cinsiyetinden oluyormuş bebek.
29/4= Kalan 1
28/4= Kalan 0
ben de bugün gidicem doktora. doktorumun sekreteri 6dan sonra hasta azalınca çağıracaktı. bekliyorum şimdi çağırmasını. lütfen hepiniz çok dua edin bana. ilki gibi olmasın bu bebeğimi kucağıma alayım inşallah hepinizle birlikte
Kızlar başka bir topicten aldığım cinsiyet hesaplmama yöntemini paylaşıyorum. Orda bir arkadaş hesaplıyor sağolsun tutma oranı yüksek görünüyor ama yine de Allah bilir ve sağlıklı olsunlar. Benim erkek çıktı :)
HESAPLAMA YÖNTEMİ:
2013 - 1984 = 29
2013 - 1985 = 28
Sonra her iki tarafın çıkan sayısını (yaşını) 4'e bölüyorsunuz, bölme işleminden kalan sayı kimin daha fazlaysa onun cinsiyetinden oluyormuş bebek.
29/4= Kalan 1
28/4= Kalan 0
e bizim ikimizinde doğum yılı aynı 1985. 4e böldün mü 0 ve 0 yapıyo nasıl olcak???
arkadaşlar dün öğle saatlerinde düşük yaptım 5 hafta 5 günlük görünmüştü bi gün önce ultrasonda bu ikinci oluyor bundan sonraki süreç nasıl ilerlicek bilmiyorum en çok da insanların neden oluyo sorusundan bıktım şimdiden ben hiç isyan etmiyorum hayırlısı böyleymiş diyorum ama insanlara laf anlatmak çok zor..
arkadaşlar dün öğle saatlerinde düşük yaptım 5 hafta 5 günlük görünmüştü bi gün önce ultrasonda bu ikinci oluyor bundan sonraki süreç nasıl ilerlicek bilmiyorum en çok da insanların neden oluyo sorusundan bıktım şimdiden ben hiç isyan etmiyorum hayırlısı böyleymiş diyorum ama insanlara laf anlatmak çok zor..
HESAPLAMA YÖNTEMİ:
2013 - 1984 = 29
2013 - 1985 = 28
29/4= Kalan 1
28/4= Kalan 0
HESAPLAMA YÖNTEMİ:
2013 - 1984 = 29
2013 - 1985 = 28
29/4= Kalan 1
28/4= Kalan 0
bu nedir yarabbim kaç gündür düşük yapan yapana nazara mı geldik ne ... ALLAHım sen bizi ve bebişlerimizi koru, onları sağlıcakla kucağımıza almayı nasip et!! aminnnnnnnnnnnnn....bebişlerini kaybeden arkadaşlarımıza sabır ver yarabbim...
Annişler siz doktorunuzu nasıl seçtiniz? Bende her kafadan bir ses çıkıyor. Herkes her şeyi çok biliyormuş sanki. İlk gittiğim kent hastanesinde yasemin yarar kıvrak diye bir bayan doktor fena değil. Ama başka doktorlara da gitmeyi planlıyorum. Kısa sürede ne yapacağım hiç bir fikrim yok. Kafayı yemek üzereyim yardım edin bana sizler nasıl hallettiniz bu doktor işini?
Esimden 0
Benden 3
Kaliyor ozaman kizim mi olacak
komik oldu ya cinsiyeti erkektengelen kromozom belli ettigi icin bu dogru olamaz zaten z
ay canım ya Allah sabır versin çok üzüldüm gerçekten... dediğin gibi hayırlısı böyleymiş.. bu ikinci dyorsun parça alıp patalojiye falan gönderdiler mi canım bi araştırılsın mutlaka..
Anlıyorum seni ben önceden bana 1-2 doktor tavsiyesi gelmişti arkadşlardan hamile kalmadan önce gittim hem tanışayım frekanslar tutacak mı die :) ben şimdi çok memnunum ankaradayım medicana Türkan örnek e gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?