günaydın kızlar eşim dağıtım iznine gelmişti 2 gün az önce gitti kızım bile o kadar ağladı ki tam cıkarken hissetti sanki.5 ay daha ayrıyız cok moralim bozuk ((((((((((((
günaydın kızlar eşim dağıtım iznine gelmişti 2 gün az önce gitti kızım bile o kadar ağladı ki tam cıkarken hissetti sanki.5 ay daha ayrıyız cok moralim bozuk ((((((((((((
günaydın nisan anneleri kızım bu gün anaokuluna başlıyor o kadar heycanlıyım ki diğer minik kelebeğimde sabahın 6 sında uyanıyor güne merhaba dedik içimde buruklukta var ev daha bulamadım bu mahaledende çıkmak istemiyorum kızım içinde olsa bu okul çok iyi bu durumada üzülüyorum dualarınızı bekliyorum
Bir rüya gördüm 10 dk önce uyandım.
Ve elimi telefona atmamla gördüğüm rüyayı yaşamam bir oldu.
Hiç şaşırmadım gördüğüme ama içim çok acıdı.
Hep Allahım a hayırlısı neyse hakkımızda o olsun diye dualar ediyorum.
Ne zaman yüreğim aklımın önüne geçse, ya da tatlı bir anı aklıma düşse o an önümede bir pislik düşüyor.
Ve Allahıma dualar ediyorum.
Böyle gösteriyor ve soğutuyor içimi.
günaydın nisan anneleri kızım bu gün anaokuluna başlıyor o kadar heycanlıyım ki diğer minik kelebeğimde sabahın 6 sında uyanıyor güne merhaba dedik içimde buruklukta var ev daha bulamadım bu mahaledende çıkmak istemiyorum kızım içinde olsa bu okul çok iyi bu durumada üzülüyorum dualarınızı bekliyorum
Günaydın canım benim.
Dualarımdasiniz inşallah güzel ve temiz bir ev bulursun okul çevresinde.
Allah o küçük prensese zihin açıklığı versin.
Mesleğinin başında da görürsün inşallah
Gunaydin guzel bir hafta olur insallah. Aksam yaramazim koltuktan dustu. Kasla goz arasi nasil yapti bilemiyorum. Onu yerde gorunce elim ayagim buz kesti, sanki tum kanim cekildi. Yuzumuzu&endisemizi gorunce o da agladi. Korktuk basini carpti diye. Hastaneye goturduk, kafa filmi cekildi&muayene edildi. Cok sukur bir sikintisi yokmus. Sabahi sabah ettim tabi acaba birsey olacak mi diye basinda nobet tuttum. Rabbim hepimizin yavrusunu esirgesin...
Yenianneyim
Canim insallah bu doktor size yardimci olabilir ve bir care bulabilirsiniz. Hic tecrube ettigim bir konu degil, o yuzden oneride bulunamayacagim. Cok gecmis olsun.
Ev arama&tasinma stresini bilirim gulum. Burasi 3. Evim. Bulana kadar 3 ay ev aramistik. Rabbim gonlune gore biryer nasip etsin insallah.
Esmer
Sikintili gunler yasiyorsun canim. Duygularin zaman zaman acabalar yasatacak sana, kadinlarin tabiati boyle. Allah sana guc kuvvet versin. Guzel kaderler yazsin, guzel insanlarla karsilastirsin & aileni basindan eksik etmesin insallah.
Bir rüya gördüm 10 dk önce uyandım.
Ve elimi telefona atmamla gördüğüm rüyayı yaşamam bir oldu.
Hiç şaşırmadım gördüğüme ama içim çok acıdı.
Hep Allahım a hayırlısı neyse hakkımızda o olsun diye dualar ediyorum.
Ne zaman yüreğim aklımın önüne geçse, ya da tatlı bir anı aklıma düşse o an önümede bir pislik düşüyor.
Ve Allahıma dualar ediyorum.
Böyle gösteriyor ve soğutuyor içimi.
Kesinlikle katılıyorum.
Hayat gerçekten çok pahalıymış.
Ve söz konusu bebek, çocuk olunca herşey ateş pahası.
Kızıma kışlık aldık 300-400 tl arası tuttu.
İnsanın özellikle bir anne her şeyin en güzeli istiyor çocuğu için.
Bende çalışmıyorum kızımın bütün ihtiyaçlarını kardeşlerim ve annem karşılıyor.
Allah razı olsun onlardan.
Ama keşke çalışıyor olsaydım, kendi kazancımla birşeyler yapamıyorum içimde kalıyor resmen.
İstanbul bugün yağmurlu .
Kuzenim askerden gelmişti onu görmeye gidecektik ama bu yağmurda hiç gözüm almıyor gitmeyi.
Evde film keyfi yapacağız artık :)
Bu arada benim kız yoğurdu lap lup götürüyor :)
Belki istemez dedim ama maşallahı var.
kızlara sıze bı sorum var benım bebegımın tek gozu sankı bıraz kayıyor gıbı sızın bebeklerdede varmı aynı durum varsa ne zaman geçer doktora goturunce sorucam bırde bezınde sureklı kırmızılık pembelıkvar kucuk leke seklınde netten arstırdım normal dıyıor ama