2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Bu saatte kuzuma sarılıp o uyurken onu seyretmek, o cennet kokusunu, evlat kokusunu içime çekmek kadar mükemmel hiç bir şey yok.

günaydın kızlar eşim dağıtım iznine gelmişti 2 gün az önce gitti kızım bile o kadar ağladı ki tam cıkarken hissetti sanki.5 ay daha ayrıyız cok moralim bozuk ((((((((((((

günaydın nisan anneleri kızım bu gün anaokuluna başlıyor o kadar heycanlıyım ki diğer minik kelebeğimde sabahın 6 sında uyanıyor güne merhaba dedik içimde buruklukta var ev daha bulamadım bu mahaledende çıkmak istemiyorum kızım içinde olsa bu okul çok iyi bu durumada üzülüyorum dualarınızı bekliyorum

Bir rüya gördüm 10 dk önce uyandım.
Ve elimi telefona atmamla gördüğüm rüyayı yaşamam bir oldu.
Hiç şaşırmadım gördüğüme ama içim çok acıdı.
Hep Allahım a hayırlısı neyse hakkımızda o olsun diye dualar ediyorum.
Ne zaman yüreğim aklımın önüne geçse, ya da tatlı bir anı aklıma düşse o an önümede bir pislik düşüyor.
Ve Allahıma dualar ediyorum.
Böyle gösteriyor ve soğutuyor içimi.

günaydın kızlar eşim dağıtım iznine gelmişti 2 gün az önce gitti kızım bile o kadar ağladı ki tam cıkarken hissetti sanki.5 ay daha ayrıyız cok moralim bozuk ((((((((((((
Günaydın canım.
Allah kavuştursun.
Kazasız belasız gidip gelir inşallah.

Günaydın canım benim.
Dualarımdasiniz inşallah güzel ve temiz bir ev bulursun okul çevresinde.
Allah o küçük prensese zihin açıklığı versin.
Mesleğinin başında da görürsün inşallah

Gunaydin guzel bir hafta olur insallah. Aksam yaramazim koltuktan dustu. Kasla goz arasi nasil yapti bilemiyorum. Onu yerde gorunce elim ayagim buz kesti, sanki tum kanim cekildi. Yuzumuzu&endisemizi gorunce o da agladi. Korktuk basini carpti diye. Hastaneye goturduk, kafa filmi cekildi&muayene edildi. Cok sukur bir sikintisi yokmus. Sabahi sabah ettim tabi acaba birsey olacak mi diye basinda nobet tuttum. Rabbim hepimizin yavrusunu esirgesin...

Yenianneyim

Canim insallah bu doktor size yardimci olabilir ve bir care bulabilirsiniz. Hic tecrube ettigim bir konu degil, o yuzden oneride bulunamayacagim. Cok gecmis olsun.

Kubizm

Allah kavustursun gulum. Ayrilik zor. Rabbim sabir versin, cabucak gecsin insallah.

Yarem

Ev arama&tasinma stresini bilirim gulum. Burasi 3. Evim. Bulana kadar 3 ay ev aramistik. Rabbim gonlune gore biryer nasip etsin insallah.

Esmer

Sikintili gunler yasiyorsun canim. Duygularin zaman zaman acabalar yasatacak sana, kadinlarin tabiati boyle. Allah sana guc kuvvet versin. Guzel kaderler yazsin, guzel insanlarla karsilastirsin & aileni basindan eksik etmesin insallah.

Canıımmm Allah kavuştursun üzülme sayılı gün çabuk geçer ....

01meltem ve yenianneyim

Canim cok gecmis olsun allah sifa versin insallah tez zamanda iyilesecek küçük melekleriniz , gelismelerden bizi haberdar edin olurmu...

ne oldu canım yıne canını sıkacak seylermı yazdıı

kızın bıraz buyuyunce calısırsın canım sende hem kızın ıcın hem kendın ıcın ıstedıgınız herseyı alırsın özguvenın artar vee emın oll dahada mutlu olursun

canım tam kac gunlukk kızın ne kadar ken başladın bende 4bucuk aylıkkken başladım sayılır 4 gun yoğurt verdım 5 gundurde elma suyu verıyorum

kızlara sıze bı sorum var benım bebegımın tek gozu sankı bıraz kayıyor gıbı sızın bebeklerdede varmı aynı durum varsa ne zaman geçer doktora goturunce sorucam bırde bezınde sureklı kırmızılık pembelıkvar kucuk leke seklınde netten arstırdım normal dıyıor ama

Snowyy cnm çok çok geçmiş olsun ... Kıyamayııssss... Allah daha büyük kazalardan korusun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…