2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Esmer cnm rüyan hayırlara vesil olsun inş ...kuzucukta iyi günlerde giysin aldıklarınızı tatlım :))

Bu arada herkese günaydın kızzlarr...

İnş geçici birşeydir kayma cnm .. O pembelik susuz kalmasından olabilir mi acaba?

Merhaba , kizimin bezinde de pempelik gormustum doktoru susuz kaldigina isaret olduunu soyledi bolbol emzirmemi onermisti . İstersen doktoruna danis yine de canim

Çok geçmiş olsun cancağızım.
Allah esirgesin kazadan, beladan küçük korsanı
Güzel temennilerin için canı gönülden amin diyorum.
Çok sağol canım .

snowyy canım geçmiş olsun allah yavrunu korumuş benim oğlum da çok hareketli düşücek diye evde onu yalnız bırakıp iş bile doğru düzgün yapamıyorum allah yavrularımızı korusun kazadan beladan...

kızlar bir şey sorcam bu labneyi neye katıp bebişlere veriyorsunuz bir de keçi sütü inek sütü ile mayalanır mı siz nasıl mayalıyorsunuz ve asıl önemlisi keçi sütünü nerden temin ediyorsunuz

bizim oğlana mama sandalyesi alcam nasıl bir şey alcağıma karar veremiyorum bir de elektirikli süt sağma makinası kullanan arkadaşlar hangi marka iyidir tavsiye ederseniz sevinirim...
canım ben wee well inkini kullanıyorum , fena değil ama arkadaşlar çift taraflı olanların markasını vermiş.. şimdi bende almış olsaydım ondan tercih ederdim sanırım...

canım geçecek inşallah... benim kızda aynı bu aralar...

canım başın sağolsun...Allah kalanlara ömür versin...Annenle babanada acil şifalar versin...işede başlamışsın hayırlı olsun...kuzuzcuklarımıza olan özlem hiç geçmeyecek sanırım...MAŞŞALLAH KUZUNA NAZAR DEĞMESİN...

canımdoymuyorlar büyüyorlar bu aralar... büyüdükçe daha çok süte ihtiyaç duyuyorlar..sütümüz artsın diye bedenimizi fazla süt üretmesi için hazırlıyorlar sanırım...

gözünüz aydın...maşşallah kuzuna lap lup yesin lop lop et olsu inşallah... rüyanda hayrolsun canım benim

şehir efsanesi gibi dursada canım 6 aylık olunca kendilerini biraz daha ifade etmeye başlayacaklar ve daha az ağlayacaklar ..inşallah...

simca dün senin kızını gördüm rüyamda... ağzına bakıyorum o beyaz noktalara 4-5 tane dişin ucu patlamış... yahu dişi çıkıyor işte nasıl farketmedin diyorum...

tadını aldıkça sever inşallah...gevura kızıp oruç bozma...ama insanın aklı almıyor bazı şeylere...

canım benim çok çok geçmiş olsun... bebekler çabuk atlatıyorlar .. farketmiş olmana bile sevinmelisin... Allah acil şifalar versin kuzucuğuna... hemenceceik olup biter inşallah. bizleride haberdar et olurmu..

canım denemediğin şey kalmamış...bend ebu aralar kırk takla atıyorum mamayı içirebilmek için... damla damla içiyor ... inşallah güzel haberler le gel doktordan... bir hal çaresini bulursunuz umarım...

yazını okurken aklıma yeğenim geldi... hala işe gitme derdi... oğlum para kazanıcam sana ve hepimize mama alıcam derdim... buz dolabına kadar götrüp kapağını açardı bak içi mama dolu hepimize yeter derdi... her gün zor giderdim işe onu atlatıp....çok masraflı evet ama bir şekilde kısmatleri çıkıyor bir yerden...

günaydın kızlar eşim dağıtım iznine gelmişti 2 gün az önce gitti kızım bile o kadar ağladı ki tam cıkarken hissetti sanki.5 ay daha ayrıyız cok moralim bozuk ((((((((((((
Allah kavuştursun canım... arada bir gelmiyormu...
ooo minanaklar okula gidiyor bugün...oda heyecanlıdır annesi ama arkadaşlarıyla oynamaya başlayınca her gün gitmek isteyecektir...hayırlı olsun.. benim küçük yeğenimde bugün başladı ama okuluna...diğeri 1. sınıfa...yağmur çamur annem 2 siylede nasıl başa çıkacak... 2 sininde okulu çok farklı güzergahlarda... sanada kolay gelsin.tatlı telaşlar...

canım çok geçmiş olsun... teleşını issettim gerçekten.... yeğenimde kaç defa hatırlamıyorum bile okadar çok düştü ki uykucu annesi yüzünden başı üstüne... akşamalrı hep hastanelerde sabahlardık... maşşallah kafası sağlam bizim yeğenin ama yinede insan birşey olurmu diye endişe ediyor... demiştim ya her bebek muhakkak düşer ...düşmeyen bebek görmedim...Allahtan sorunsuz atlatmışsınız...maşşalalh Kerem e..Allah korusun meleklerimizi..

canım bezindeki kırmızılık için doktora ihmal etme sor... bağırsakalrında bir zorlanma olabilir... bilemiyorum susuzda kalmış olabilir... rota aşısı falan oldumu,olduysa onunetkisidir...çok yakındaki nesnelere bakarken kayıyor gibiyse normal odaklanırken..ama uzağa bakarkende oluyorsa bir göz doktoruna götür istersen canım...

dery5838 benim bebeğimin de bezinde pembelik turunculuk vardı buradaki arkadaşlar susuzluktan olabilir dediler hakkaten her gün biraz su içirince geçti

esmerciğim 5.ay aşısı yok bildiğim kadarıyla ben Aras a yaptırmadım benim oğlan 10 gün sonra altı aya girecek 3. doz karma aşısı var

günaydın kızlar....
dün annem babamı evden kovmuş ...eşimde gececiydi gel baba bende kal dedim...Ela hiç durmadı viyak viyak... neyi var diyor hastaneye götürelim diyor babam...herzamanki hali diyorum babama...önceden soraradı inanmazdı şimdi gözleriyle gördü... banyo yaptırdım altını kremelrken.. kuyruk sokumunun olduğu yer bildiğiniz delik olmuş içide krem dolmuş... kızarmış birde...hemen üzerinde de bir delik oluşmuş kürdan girecek kadar ucu ama derin değil fazla...peçetenin ucunu kıvırıp sivrilttim yavaş yavaş temizledim içini geldikçe geliyor ne kadar derin anlayamadım.... .babam görünce çok kızdı oturtuyormusunuz çocuğu dedi.. kuyruk sokumu batık yapmıştır diyor...daha önce yoktu bu delikler...oturtulduğundanmı yoksa ayakta diktiklerindemi oldu sancısı bu delikelrden mi kaynaklanıyor bilemedim...
bir arkadaşımız daha vardı kuyruk sokumunda delik olan... şimdi nasıl acaba kuyruk sokumu...büyüdükçe kapandımı

Son düzenleme:

Her iki durum ıcın de gecmiş olsun canım. Kontrolün yakın sanırım. Gecen kontrolünde mevzusu gecmiş, doktorun herhangi bir tavsiyede bulunmuş muydu canım?

kızlar bir şey sorcam bu labneyi neye katıp bebişlere veriyorsunuz bir de keçi sütü inek sütü ile mayalanır mı siz nasıl mayalıyorsunuz ve asıl önemlisi keçi sütünü nerden temin ediyorsunuz
labneyi sebzelere karıştırabilirsin...bir tanıdık çorbalarına bile koyuyordu...keçi sütüne bend e baktım dün... daha önce gömrüştüm markette uzun ömürlü paketlerin içinde..ama dün bulamadım kalmamış zaten bir kaç tane siperiş ediyorlarmış...keçi sütünü normal inek sütünden mayalanmış yoğurtla mayalıycam keçi sütüyle yapılmış yoğurt mayası bulmak zor... satılmıyor ben görmedim yada... sen kendin mayalarsın keçi sütüne inek yoğurduyla mayalarsın ,yoğurdunu sonra o mayayla devam e dersin...

hiç bir tavsiyede bulunmadı...sanırım hazırda tavsiyesi kalmamıştı bana verecek....
kuyruk sokumun olduğu yer ve poposu kabuk bağlamıştı yara gibi... verdiği kremler hiç bir işe yaramamıştı... supapatya arkadaşımızın önerdiği kremle o kabuklar kalktı ,alttan yeni derisi gelmişti... resmen yanmış kızızn poposu....düzelmişti ama bu delikler ilerde sıkıntı yapmaz inşallah ... minacık temizlemeside öyle zorki... akıntı olmadığı sürece birşey olmazmışşş... akıntı olana kadarda enfeksiyon kapmış oluyor onu nasıl önliycez acaba.....temizlemek yetermi ki...bu hafta kontrole götürcem...

Hic duydugum gordugum birsey degil canim. Insallah iyilesebilen ve ileride sikinti yaratmayan bir durumdur. Cok gecmis olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…