2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
ne güzel ki ailen var yanında ve onların bütçesi yetiyor ki alıyorlar canım.eğer onların bütçesi yetmeseydi 300-400 lira da az değil sonuçta ben çalışıyorum ama yine yetmiyor anlayacağın ne kadar kazanıyorsan o kadar harcıyorsun eskiden sadece eşim çalışır asgari ücretle geçinirdik.sonra ben memur oldum şimdi zor geçiniyoruz.ve artk kendime bir şey alacakken 30 kere düşünüp almaktan vazgeçiyorum oğluma alayım güzel güzel giyinsin diyorum neler aldın kuzuna mont filan mı.ve bayanların mutlaka bir işi ve maaşı olmalıymış bunu anladım.başkasına özellikle eşine muhtaç olmak çok zor.ve bayanlar her ortamda çalışamıyor özel sektörde olsaydım eskisi gibi süt iznimi bile vermezlerdi.okuyorum bazı arkadaşları patronları vermiyormuş.ama memur olunca mecbur veriyorlar.kız çocuklarını bu yüzden okutup ekonomik özgürlüklerini vermemiz gerekiyor erkek her işi yapar sonunda.hayat zor canım beni annem tek başına büyüttü çok iyi bilirim

günaydın kızlar eşim dağıtım iznine gelmişti 2 gün az önce gitti kızım bile o kadar ağladı ki tam cıkarken hissetti sanki.5 ay daha ayrıyız cok moralim bozuk ((((((((((((
eşin askerde mi kıyamam ya çok zor oluyor ben bekledim 15 ay iyi bilirim

Hic duydugum gordugum birsey degil canim. Insallah iyilesebilen ve ileride sikinti yaratmayan bir durumdur. Cok gecmis olsun...

hırsızım geçmiş olsun allah şifa versin canım

sağolun canlarım...
internetten baktımda mrg çekilmesi gereken bir durummuş.. iğne deliği kadar bir ağzı oluyormuş bu delikelrin ve kuruk sokumuna kadar ilerleyen bir kanalları... deliğin derinliğini ve omuriliğe uzantısaı var mı diye MR çekilince anlaşılıyormuş... bu kanaldan omurilik enfeksiyon kapıp memnjite kadar yol açabiliyormuş... uzantısı olmayabilirmiş te ve sadece delik olabilirmiş...ama doğuştan olauyormuş...sonradan delik oluşmasıyla ilgili bir şey okumadım... eminim önceden yoktu...sonradan oldu... hele 2. delik çok alakasız popo çizgisini takip eden yerin solunda...diğer delik tam kuyruk sokumunda derin olan ...ne çok endişelenecek şey çıkıyor...

ESMER cicilerini güle güle giysin İdil...5 .ay aşısıda yok sadece kontrol ölçüp biçecekler...

Cok ciddi bir durummus desene. Doktorundan mutlaka tam tetkik iste o zaman canim. Insallah mudahale gerektirmeyen bir durumdur. Cok gecmis olsun.

canım benim oğlanın kuyruk sokumunda da var bir delik çukurluk ama ben her bebekte var sanıyordum incelemedim çok açıkçası.herşeyi kafama takıyorum diye eve gidince bakayım hemen.ama hep vardı eğer anormal bi durum olsa doğduğunda özel hastanede doğum yaptım.muayene ediyorlar bebeği söylerlerdi diye düşündüm hep.aslında belki de oraya hiç bakmadılar

Hırsızı canım çok geçmiş olsun her iki durum içinde ...sonradan mı olmuş anlyamadım ben .. Nezaman farkettin , senmi farkettin ilk... İnşallah ciddi bir durum oluşturmadan geçer cnm ... Şimdi kaka yaptı oğluş hemen bakayım bende merak ettim şimdi....

Gunaydin herkese. Guzel haberlerle dolu bir hafta diliyorum. Nasilsiniz kizlar. Hafta sonu istanbuldan arkadaslar geldi. Surekli kosturduk, izmiri gezdirdik. Onlarla beraber biz de gezmis olduk tabi giremedim hic topige? Nasil gecti sizin hafta sonunuz.

esmerciğim 5.ay aşısı yok bildiğim kadarıyla ben Aras a yaptırmadım benim oğlan 10 gün sonra altı aya girecek 3. doz karma aşısı var

Littlezelda arkadasımızın yazdıgı gıbı 5. Ay rahatsın canım. Boy&kilo ölçümü, varsa bir sıkıntın onun araştırılması...ası yok acı yok
Teşekkür ederim kızlar cevap için :)
Rota virüsü aşısı var sadece 2. Dozu onun dışında rahatız desenize.

Çok geçmiş olsun cnm.

Cok ciddi bir durummus desene. Doktorundan mutlaka tam tetkik iste o zaman canim. Insallah mudahale gerektirmeyen bir durumdur. Cok gecmis olsun.
muallakta kalıyor insan büyük yeğenimdede vardı o yüzden kendi kızızmdada hemen bakmıştım doğduğunda göremedim öyle birşey.. düz bariz gördüm...

erkek çocuklarında genelde oluyor ama o delik değil hafif çukurluk birazda derin olabilir ama delik değildir... sadece banyoda kıl tüy birikmesin ilerde kıl dönmesi sorunları yaşamaması için sürekli temizlenmesi gerekiyor endişenme sen...

sonradan olduğuna eminim...her yerine bakmak lazım...ama pimpiriklenmek bazen iyi çünkü önelemini almış oluruz en azından...dün farkettim ...her banyoda temzilerim poposunun arasını ...

HIRSIZI canim gecmis olsun. Ne diyecegimi bilemedim. Umarim cok sorun olmadan Elosumun poposu duzelir. Mudahaleye gerek oluyo muymus??
müdehaleye gerek olacak bir durum olabilirmiş...internetten baktığıma göre.... ben deliğin dibini göremedim... iğne başı kadar delik ve içini temizledikçe geliyordu arkadan ipliksi krem artıkları...

11 den beri uğraşıyorum 13.15 de ramak kaldı uyumasına 13.17 de uyudu :))) şimdi çorbasını hazırlayabilirim artık:))
Poposuna baktım bişi yok şükür .. Bende her kakada bakıyorum poposuna HIRSIZI ama okadar detaylı değildi , daha çok kaka kalmışmı diye evirip çevirip bakıyordum..çünkü lavaboda yıkıyorum her kakada popişi :) popo lavabosu oldu o artık :)))

bend eevde olduğumda kaka yapınca herzaman yıkarım canım lavaboda...silmekle olmuyor ... huggies kullanmaya başlamıştımya 4 gündür bacakarında ve bel kısmında çok fazla alerji yaptı krem sürmedim geçmesi için hava alması gerekiyor yıkayınca sönüyor ama yine oluyor...primaya döneceğiz yine...
kolay gelsin... afiyetle yesin çorbasını

Slm kızlar bugün okul günüydü malum sahatn kalktık sittik sidarla biraz zor oldu eşiminde işi vardı bugün yarın inşallah biraz daha iyi olur en azından yağmurda esım bırakır servise yazdırdım bebekle karda kısda ugrasamam dr vereceğime servise vereyim dedem hayırlısı olsun artık kuzucuklara basarılı bır egıtım yıkı olur inşallah...

sağol canım teşekkür ederim amin inş.

hırsızı canım baktım senin dediğin gibi çukur var ama delik yokmuş.ama senin kuzun hastayken sevinemedim benimki iyi diye.tüm kuzular iyi olsun dua ediyorum.üzülme sende tamam mı biliyorum çok zor onlar bizim canımız ama tahliller iyi çıkacaktır inşallah

izmir izmir canım memleketim seni çok özledim.burası öyle kötü bir yer ki.köy gibi ama keçi sütü bile yok:)

anneler muhallebi yapmak istesek süt pirinç unu tamam da seker yasak muhallebiyi nasıl yapıcaz bal yasak.yapan varsa cevap yazabilir mii..pekmezle denemeyi düşünüyorum.nasıl olur acaba

Balım çok geçmiş olsun.
Yarın doktora gideceğim sorayım istersen.
Canını acıtıyor mu acaba ya.
Kıyamam elama.
Inşallah müdahale edilmeden kendiliğinden geçer.
KV söyle bari dikkat etsin.
O kadar çok mu oturtmus ağırlığıni vermiş yavrucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…