2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar bugün çok canım sıkkın eşimle aram çok kötü iki gündür hep görümcelerimin yüzünden çok kıskançlar ve eşimi hep dolduruyorlar insanlar yuva yıkmaya ne kadar meraklı
senin görümcelerindemi bekar... yada evli ama mutsuzlar... ee tabi mutluluğu herkes kıskanır... zaten direk yapamıyorlar yapacaklarını.... arada aracı oluyor.. yani eşin... onu doldurup sana aktarma yapıyorlar... eşin onlara inanması kötü.. çünkü hepd erim dünya karşıma dursun eşim yanımda olsun diye... eşin onlara prim vermese zaten ağızlarını açamazlar... doldursunlar eşini... sen hiç hanımlığını bozma... lafın sahibi görümcelerin... ama haketiklerini bulurlar inşallah...Allah başlarına uğraşacak bir şey versinde seni unutsunlar inşallah....

kızlar bugün çok canım sıkkın eşimle aram çok kötü iki gündür hep görümcelerimin yüzünden çok kıskançlar ve eşimi hep dolduruyorlar insanlar yuva yıkmaya ne kadar meraklı
canım allah yardımcın olsun evet huzurlu insanların huzurunu kaçırmaya bayılıyor insanlar özellikle doğum ve sonrası zor dönemlerimizde dahda fırsat koluyorlar umarım eşin gerçekleri görerek yanında olup hadlerini bildirir.benim başımdada benzer şeyler olduğunda kelin ilacı olsa başına sürer yani baş etmek çok zor fesat insanlarla.

Canim ofkene yenilip onlari sevindirme. Aksam bebegin uyuduktan sonra sakin kafa ile konus. Suclamadan olani biteni anlat. Onu taraf secmek zorunda birakma. Hikayeyi senin acindan da dinleyince objektif olacaktir.

Sizin kuzular dogrudan kalkip yuruyecek insallah. Emekleyen bebek zor hic ozenmeyin. Oturmayi&kendini dengelemeyi de pratik yaptikca ogrenir.

Benim oglusum da 22 nisan,bizde de durumlar ayni.dis yok yapisik geziyoruz evde.ama desteksiz oturup ,geri geri emekliyor.bende sabirsizlikla ilk disi bekliyorum.acaba ne zaman ve nasil cikacak???

Kusmaninn did belirtisi olduğunu çok

Canim ofkene yenilip onlari sevindirme. Aksam bebegin uyuduktan sonra sakin kafa ile konus. Suclamadan olani biteni anlat. Onu taraf secmek zorunda birakma. Hikayeyi senin acindan da dinleyince objektif olacaktir.

evli olan görümcemde var bekarı da var 4 tane 4ü de birbirinden beter en büyük görümcem ben bebek düşünüyorum diye benden önce hamile kaldı 3.yü doğurdu benimle aynı hamile kıyafetini aldı aynı renk başka yokmuş gibi benim oğluma kayınvalidemler güzel dedikçe benim oğlum da güzel diyordu durup dururken bir diğeri mezuniyet balomda kardeşiyle dans ederken gelip benden alıp dans eden tip bir diğeri küstüğümüz zaman kardeşine sana kız mı yok der of offf benim eşimde hala onların ağzına bakıyor laf söyletmez onlara

mezuniyet balonda neişi var onun ya ayyyyyyy sinir edici..eşinle küssende inadına mutluymuş gibi davran asla kötü olduğunu gösterme çatlasınlar........

bendede 3 tane var...ama benim en büyük şansım eşm hiç birini sevmez..o yokken geliyolar mesela bana..biri üst katımda oturuyo..sabahları eşimin evden çıkmasını bekler cayın hazırmı diye bizimkide başka bela..bugün mesela misafir vardı..du aksam geldi poğaca yap diye bana güvenme bebek hasta edim...sabah elinde yufkayla geldi poğaca yaptum çok sıkıstım hemen şunu bir sar diye..yoktan anlamaz sardım...hergün ben çy yapmadım senin çaydnlığı ver diye gelir mesela..

Coktan regl olmussun okudugum kadariyla:) biz her ay merakla bekliyoruz, cunku benim bidigim prezervatif bebegi:)) hic beklemedigimiz bi zamanda nasip oldu cok sukur. esim her ay soruyo 'Leyle geliyor mu' diye bi de kizimiz olur mu acaba diye:) Allahtan erken geliyor regl yoksa tribe girerim ben iyice...
Simdilik korunma yontemini degistirmedik ama guvenemiyorum eskisi gibi... Kondomla korunan bacilarima selam ederim

Kizlar tayinimiz Artvind cikti. İzmirden Artvine bir uzun yolumuz var. Buymus hakkimizda hayirlisi

Hayirli olsun, Artvin cok guzel bi sehir, kuzenim orada ogretmen ondan biliyorum, cok mutlu olursunuz insallah...

Dun temizlik gunumdu pert oldum:) bugun de bidiginkontrolu ve asilari vardi doktordan geldik iki kelime yazayim diye girdim ama telefonu bi daha alamadim elime...
Asilar ates yapmadi cok sukur, biz de ek gidaya basliyoruz artik, hatta acilisi elma rendesiyle yaptik, itirazsiz fakat oldukca komik bi yuz ifadesiyle hupletti elmasini Teo'm:)

Boy 69, kilo 8650 olmus cok sukur

maşallah benim kızada bu gün limon yalattım başladı emmeye hiçte yüzünü ekşitmedi çekilce dudaklarını yalıyor benim gibi ekşiyle arası olacak .benim kızı ilk elma denememiz kabız yapmıştı 15 gün ara verdim artık sorun olmuyor.

hay Allah im ya biz de dun kucuk gorumcemden dolayi kavga ettik bizimki de cok duskundur ailesine toz kondurmaz
aman basiyla kiciyla birbirlerinin olsunlar
sonra gelip ozur diliyor ama ne yapayim ben o ozuru

Afiyet olsun fistiga:) masallah...ben limonu yalama fikrine bile katlanamiyorum

Benimki de iki ayliktan beri limona asina, doktor hickirik tutunca bi kasik suya birkac damla limon ekleyip verin eger toksagecsin diye emzirme demisti. Oneri tuhaf gelse de gercekten ise yariyo ama yavrumun yuzunu eksitmesi cok acikli oluyo

Bugun ilk defa balik yedi, avucu kadar bir parcayi bitirdi

Masallah kuzuna canim, afiyet olsun.

Kizlar tayinimiz Artvind cikti. İzmirden Artvine bir uzun yolumuz var. Buymus hakkimizda hayirlisi
Hayırlı olsun canım inşallah size huzur getirir artvinin doğallığı...
geçmiş olsun umarım hemen gelir kuzunun dişi

Oy tırtılcık.. umarım korkulacak bir şey yoktur canım..

Maşallah kuzucuğa...Güzel şeyler anlatmışsın inşallah anlamıştır :)snowycim bizde başladık ek gıdaya bende meyve ve sebze buharda haşlayıp veriyorum birkaç ısırık alıyor yoğurdu kaşığa koyup eline verdim yedi güzelce böyle devam değil mi birkaç hafta sonra et yumurta vs sonra kafama göre takılmayı planlıyorum..kendimiz un yaptırdık onunla ekmek kek ...yaparım yer umarım

Bence dünyadaki en önemli şey eş kesinlikle kötüleme onları sadece olayları anlat derim ben...

En sevdiğim şey temizlik yapılan ev:) Maşallah Teo ya bende çok korkuyorum prezervatifle hamile kalmaktan Allah bilir tabi ...

nedeyim görümcelere biri bekar ya üçü evli onlarında eşleri görümceleri var eden bulsun hiç küçük çocuğuma da acımıyorlar ben tüm iyi niyetimi gösterdim ama onlar illa görümceliklerini yapacaklar sütüm kesilecek üzüntüden artık hiçbiri umrumda değil ben allaha havale ettim

Canım kusmanin hep dış belirtilerinden biri oldugunu duymuştum diğer belirtiler olmayınca kusmaya sardim:)
Spor için salona başladım. Evde hamilelik öncesinden daha hareketliyim onun da kilo vermedee baya etkisi var. Ardayi alıyorum bazen huysuz olduğunda evin içinde koşturup duruyoruz. Sporda yürüyüş bisiklet ve kol çalışıyorum kollarim hala bingilbbingil bide mekik çekiyorum ki karnım toparlansin. Spor salonuna gitmen sart değil güzelim evde durduğun yerde yürüyüş yapabilirsin (youtube da video var leslie ile yürüyüş) isindiktan sonra mekik bacak hareketleri vs. İnternetin nimetlerinden burda çok faydalanabilirsin. Kesinlikle yaparsın yeter ki usenme:) ben çok usengecim normalde etrafımdakiler zayıflamaya başladığımı söyleyince motive oluyorum ben de:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…