2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Aynen

yapamadim bugun ühü
bu hafta hava guzel olursa oglumla cikariz yani ins

hergun cikiyorduk cnm da bu hafta hava kotuydu cikamadik

baya atletik hatunsun sinav cekebiliyorsun super
ben mekigi bile zor cekiyorum

Sağol canım inşallah dediğin gibidir de ben kas gevşetici olmadan da dayanırım ama kucağıma gelmek istiyor alamıyorum üzüyor bu durum biraz

yapamadim bugun ühü
bu hafta hava guzel olursa oglumla cikariz yani ins

hergun cikiyorduk cnm da bu hafta hava kotuydu cikamadik

baya atletik hatunsun sinav cekebiliyorsun super
ben mekigi bile zor cekiyorum
yok canım ya ne atletiği mekik 50 falan cekiyorum da 2 sınav cektim 2 büklüm oldum benden atletik değil fanila bile olmaz

Amanın nasıl yaptın ki canım. Ben sebep oldum gördün mü, cok üzüldüm İnşallah kas agrısıdır. Kas gevsetici kullanabilirsin, emzirmene engel degil.

Bir de arkadaslar hani sıkılasmak için mekik olur da, kilo kaybetmek için uygun bir hareket degil. Boşu boşuna zorlanayın kendinizi. En güzel egzersiz yürüyüş. Yapamazsanız evde iseniz adımlama videoları var (leslie) gibi. Bölgesel egzersizler için cok erken bence.

Oglan 650 gr almış bu ay 9950 gr/72 cm olmuş. O da öyle aman aman kilolu gorunmuyor. Dun 1 kez uyandı. Genelde kesintisiz uyuyor. Tabi ben hala kalkıp bakıyorum. Özlüyorum sıpayı

Son düzenleyen: Moderatör:
K kubizm

Canım kas gevsetici krem kullanabilirsin, hap degil.

Duzeltmek için 10dk beklemem lazımmış. Ben de ayrı mesaj yazayım dedim. Yanlış anlaşılma olmasın.

yok canım ya sen sebep olmadın sadece benim sıpanın azgınlığıyla ust uste geldi. krem alayım aklıma gelmemişti. minik korsanına maşallah epey ele kola gelir artık tam sıkıştırmalık bide iyiki emekliyo hala sürekli kucak isteseydi senin bel giderdi :) bu arada ilk defa brokoli verdim Buharda haşlayıp onune koydum nasıl saldırdı annem yemez yoğurda karıştır ver dıye ısrar ediyordu o da sasırdı kaldı:)

B

Benimki uykusunda hiç kusmazdi biraz önce fiskirtarak kustu resmen sonrada uyandı yavrum
Kızimda dün akşam başladı gece ara ara kustu bu gün acile götürdüm kan tahlillerinde bir şey çıkmadı ıdrari veremedim serum taktı icinede emedur ekledi sonra eve geldik hafif ateşi var dişmidir yoksa midesini mi usuttu anlamadim

Cok gecmis olsun, nane-limon denedin mi? Ben gecen hafta bi aksam pespese kusunca yaptim bi dilim limon ve birkac yaprak naneyle 30-40 ml icti severek sabaha da biseyi kalmamisti

Yy
Emmesine cok sevindim gülüm. Vardır sutun hiç kuruntu yapma. Daha cabuk toparlanır inşallah.
Yemiyor ya akşam üstü senin usulü deneyeyim dedim muz verdim eline mıncıklıya mıncıklıya yarısını yedi.azcıkta yayla çorbası yedi içine ette koydum.

Kızlar bugun ü okuyamadım umarım herkes iyidir. Ya bizim kız ağzını oynatıp duruyor yani aslında çenesini yukarı aşağı yönünde.. Neden acaba ya bütün gün böyle korkuyorum

Hayırlı olsun güzel anılar biriktirirsiniz orda inşallah
Hayırlısı olsun canım. Umarım bebisini orda sağlıkla huzurla buyutursunuz.
Gunaydin canlar
haftasonu hava da tam uyku havasi degil mi?Amma velakin gel de bunu benim minik erkegime anlat
5:15 ve gun baslar
günaydın herkese iyi hafta sonları
BrujaV yeni yeriniz hayırlı olsun umarım iyi zamanlar geçirirsiniz
hayırlısı olsun umarım her şey gönlünce ve güzel olur .
Tesekkurler guzel dilekleriniz icin.

Mavis canim daha iyi uykularimiz. Gunduz min. 3 saat uyuyo. Gece de 11-8 arasi 2 defa uyaniyo

İnsallah canim. Kendi derdime dustum, unuttum sizi. Noldu? İsten bi haber var mi?

Esmer caniiiiiimmmm. Ne zamandir yoktunnn. Ozledik seni :)
sagol Snowycim. Hem guzel dileklerin icin, hem de bir doktora yanlis bildigini farkettirdigin icin

hayırlı olsun canım
Sagol canim. İnsallah en kisa zamanda esin hatasini farkeder de duzelir araniz.
sagol canim :) insallah. Hic bir yontem %100 degil. Benim kizim da hapa ragmen geldi :)

Kızlar bugun ü okuyamadım umarım herkes iyidir. Ya bizim kız ağzını oynatıp duruyor yani aslında çenesini yukarı aşağı yönünde.. Neden acaba ya bütün gün böyle korkuyorum
Konuşacak ses deneme yapıyo yaparken önce ses çıkmıyor korkma canım.benim oğlan da öyle..sonra başlıyo dede babaya Bab edeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…