2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
supersin cnm
evde kendi kendime yapamam sıkılırim mekik de zor geliyor
yuruyusu severim salona gidince de iyi spor yapiyorum da oglumu birakabilecegim kimse yok
bugun sabah yurudum bakalim yarin da ins cikabilirim

supersin cnm
yuruyusu severim salona gidince de iyi spor yapiyorum da oglumu birakabilecegim kimse yok
Yaparsıniinn uyut bebisini sonra aç videolari bide seni gaza getirecek müzik aç daha ne olsun:) bak yürüyüş yapiyormussun en azından kol ve bacak hareketleri ile yuryusunu destekle hareketsizlik gerçekten çok kötü. hadi koçum yapabilirsin:):) gaz vermekte ustume yok :)

Gunaydin, iyi pazarlar

Cok guzel gidiyorsun canim. Aynen oyle devam et. Yumurta sarisi ile omlet yapabilirsin, sutu kestirip peynir yapabilirsin. Sonra da ayni tencerede ikinizin yemegi de piser Masallah kuzuna

Canim bu tarz insanlari yok yere onemseyip hayatini karartma. Senin evin yuvan ayri. Aileni etkilemelerine izin verme lutfen.

HIRSIZI bende eşeğimi buldun

Gozun aydin gulum

Masallah sana. Aynen devam canim, gitsin fazla kilolar

supersin cnm

Bebek arabasi aldiysan onunla parkta yuruyebilirsin canim. Yabanci bir kadin vardi, ismi gelmiyor aklima. Boyle spor yaparak cok kilo vermis. Nette bir arat bebek arabasiyla yuruyus spor vs diye.

Benim kızda biraz önce kustu acaba odami diş çıkaracak

Canim balik taze olduktan sonra sorun olmaz. Lokantalarda baligin yanina cacik da veriyorlar.

Ben baliktan hemen sonra emzirdim hatta, bir sikinti olmadi. Levrek verdim, izgara.

M mavis01

Cok fazla link vardi telefondan ekleyemedim. Nette stroller exercises/ stroller workout diye taratip videolari ac canim. Guzel fikirler var orada. Hem bebegin dolasir hem sen sikilmadan egzersiz yaparsin.

günaydın nasıl kapalı hava inşallah güzel bir yağmur yağar çok severim yağmuru :)kilo vermekten bahsedilmiş bende daha önce denemeye çalıştım ama yapamadım dün akşam kesin bir karar verdim yediklerime dikkat edip koşu bandına bineceğim kilo veririm değil mi

Gunaydin, mutlu pazarlar arkadaslar:)

Tabi verirsin neden vermeyesin canim yeterki hareket et. Biz de havalar daha iyiyken her gun solugu parkta aliyorduk kusumla, simdi gunesi gorunce cikiyoruz...cok kilo veremedim ama kaslarim sikilasti en azindan:) gebelik oncesine gore 4 kilo kaldi ama kiloyu umursamiyorum ben vucut olculerimi takip ediyorum:) en azindan eski kotlari giyebiliyorum artik...hedefim bebegim bir yasina gelince tekrar 58 olmak:)))

dediğin gibi bende 6 kg var ama vereceğim bütün kiloları azmedeceğim arada böyle destekleyelim birbirimizi:)Maşallah canım sen iyi vermişsin verirsin kalanıda...

Günaydın kızlar.bebişim çok kötü balgam tıkıyor. Burnu akıyo.hiç bişe yemiyor. Yarın Dr tekrar götürecez avil vermişti hiç bi işe yaramadı.zatennkendi Dr muz yoğun diye başka yaşlı bi doktora göstermiştik. Içime sinmemişti.

Tekrar geçmiş olsun canım..Yarına kadar düzelir inşallah minnaklar hastalanmasın

Bugun ilk defa balik yedi, avucu kadar bir parcayi bitirdi

Masallah kuzuna canim, afiyet olsun.

Kızlar çok sağolun şükür birşeyi yok gayet sağlıklı dedi doktor.
Yahu özel olunca ne ilgileniyorlar böyle devlet hastaneleri kalite kontrolcu gibi çevirip çevirip geç diyor.
Çok terliyordu kilosuyla orantılı damla kullanacaksınız dedi dvit ve kan ilacını 8 er damla yaptık.
Onun dışında yüzünde belirli bölgelerde kuruluk vardı nemlendirici verdi.
Burun içinde sprey vermişti doktor gayet iyi geldi .
sizleri ve kuzularinizi kocaman öpüyorum.

Verırsın elbet canım. İstemek yeterli. Motive ederız sizi

Tekrar gecmiş olsun canım. Emiyor ama degil mi?

dediğin gibi bende 6 kg var ama vereceğim bütün kiloları azmedeceğim arada böyle destekleyelim birbirimizi:)Maşallah canım sen iyi vermişsin verirsin kalanıda...

Aramizda iki kilonun lafi olmaz zaten kisa vadede 4 uzun vadede 8 kilo vermek istiyorum... Sisiririm basinizi kilo muhabbetimle hic dert degil

Cok gecmis olsun canim kiyamam ben ona sutunu/mamasini da mi reddediyor?? Bi arkadasim tavsiye etmisti bebekler icin vicks gibi bi urun varmis deneyebilirsin belki...webden arastirip yazicam simdi

Gecmis olsun ve de masallah minnos fistiga:)

iyi pazarlar kızlar hepinize. hasta bebişlere Rabbim şifa versin. Snowyy canım spora dıye gıttı kayboldu demıssın:) gercekten oyle oldu 2 sınav cektim belıme tutuldu ustune bide atak sıkıntısı yaşadım bir haftadır kuzum emmedi sutumu biberonla bile reddetti gunduz hiç uyumadı gece basını bekletti kucağımdan inmedi sonucta şınav la birleşince basamıyorum kızımı kucağıma alamıyorum galiba fıtık oldum bu arada bizde 7 aylık olduk 8 kg 70 cm olmusuz yarım kilo almıs ama hala zayıf gozukuyor senin korsan kac kg oldu canım gece uykuları nasıl hala deliksiz mı

maşallah canım kuzuna özelde olsa ilgilenen bi doktor bulmuşsun biz kaç Dr degistirdik özelde hepside evirip çevirip yolladı duzgun bakmıyorlar. kuzunun sağlıklı olmasına sevindim sen nasıl oldun canım moralin iyi mi

canım fıtık olmamışsındır ama ham vücudu spor böyle yapıyor spor salonunda hocan mekik ve diğer hareketlerde çok set yaptırdıysa sonuç bu 2-3 gün emzirmesen kas gevşetici+ağrı kesici içsen bu kadar olmaz benim eniştem badi ablam fitness antrönörü spor salonları var oradan biliyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…