2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Emeklemese de alamam zaten canım. Odasına götürürken 2 dk alıyorum. Kucagımda yaylana yaylana zıplıyor. Rahat durdugu yok ki.

Yer tabi ya. Masallah afiyet olsun. Bugün birsey sarmak için kilerden 1 yıl oncesinin gazetesini aldım. Cocuk falan yoktu dikkatimi çekmemiş okumamışım yazıyı. "Ek gıdaya geciş işkenceye dönmesin" diyordu baslıkta. Kadın yazmış işte deneyimlerini. Ceşit ceşit corba yaptım onu yaptım bunu ettim, yok yemiyor. En son vazgectim, anne sutu ile beslensin ne yapayım ileride yer herhalde demiş. Bir aksam masaya beraber oturmuşlar. Cocuk tabaktaki yemege uzanmış, alıp agzına götürmüş. Afiyetle yemiş. Kadın ne kadar yormuşum ikimizi de boş yere, bu kadar kolay olacagını tahmin etmemiştim diyor

Cok gecmiş olsun gülüm. Şimdi nasıl?

Yy

Yemiyor ya akşam üstü senin usulü deneyeyim dedim muz verdim eline mıncıklıya mıncıklıya yarısını yedi.azcıkta yayla çorbası yedi içine ette koydum.

Sana göre azıcık ama ona yetiyor demek ki canım. Üzülme sen. Korkma ver. Canı istedikten sonra herseyi yer. Ben şimdi yogurdu tepsiye dökme yontemini uygulamıyorum. Kasıgı dolduruyorum. Bir ucundan destekliyorum uzerine dokmesin diye. O tutup hemen agzına götürüyor. Sen de corbada öyle yapabilirsin.

Kızlar bugun ü okuyamadım umarım herkes iyidir. Ya bizim kız ağzını oynatıp duruyor yani aslında çenesini yukarı aşağı yönünde.. Neden acaba ya bütün gün böyle korkuyorum

Korkma canım yoktur birşeyi. Benim sıpa neler yapıyor görsen. Bugun öyle bir güldü ki cene kaydı. Gayri ıhtiyarı bagırmışım "askımmmmmm gelllll oglanın agzı sakıp sabancı (Allah rahmet eylesin) gibi oldu". Geldi bakti birsey yok:)

Sagol canim. İnsallah :)

Sagol canim. İnsallah en kisa zamanda esin hatasini farkeder de duzelir araniz.

sagol canim :) insallah. Hic bir yontem %100 degil. Benim kizim da hapa ragmen geldi :)

inş anlar canım ama yıpratıyor bu tür pürüzler ilişkileri benim eşimin en büyük zaafı maalesef başlarının sözüyle hareket etmesi 31 yaşındaki adam halen birilerinin lafıyla hayatına yön veriyor

,

senin bebeğin gibi benimkinin de yer yer vucudunda kuruluk var bize krem yazdı 3 gün kullan dedi bizimki de terliyor o yüzden oluyormuş

Cok gecmis olsun canim kiyamam ben ona sutunu/mamasini da mi reddediyor?? Bi arkadasim tavsiye etmisti bebekler icin vicks gibi bi urun varmis deneyebilirsin belki...webden arastirip yazicam simdi

Gecmis olsun ve de masallah minnos fistiga:)
çok sağol tatlım.
Bebişler ve bizler her daim iyi olalım

Çok sağol kubizm gayet iyi ilgilendi baktı sağolsun.
Is bebek olunca insan da hassas ve Seçici oluyor doktor konusunda.
Gelişi güzel bakıyorlar sinir oluyorum.

Esmer caniiiiiimmmm. Ne zamandir yoktunnn. Ozledik seni :)

sagol Snowycim. Hem guzel dileklerin icin, hem de bir doktora yanlis bildigini farkettirdigin icin
Bende sizleri özledim canım benim.
Nasılsın, meleğin nasıl bir takım sorunların vardı umarım tatlı sona bağlanmıştır.
Ve tayininiz çıkmış sanırım Artvine hayırlı olsun
Insanlari cok sıcaktır çoğu kişi tanırım senin adına çok sevindim.

Kızlar facebook ta 2014 nisan annelerinde olan var mı acaba? Ben arkadasım vasıtasıyla bugun ilk kez katıldım da ))

TE="seld post:, member: cnm bizi de bilgilendir:) tarif yazar mısın?

Jazzquell hoşgeldin :)[/QUOTE]
Canm Anca yazabildim
1 c.bardagi tam bugday unu
1 c.bardagi pirinc unu
Yarim c.bardagi irmik
3 yemek kasigi yogurt
3 yemek kasigi tereyagi
Yarim cay bardagi su (hamur kivamini alana kdar) parcalar bolup 4parca .,yoğurup açıyoruz,biskuvi seklini veriyoruz.pisince sert oluyor.ben havan da dövüp sicak suda bekleterek cozum buldum.sonra kahvalti karisimina ekliyorum.bazen aksam muhallebisine de koyuyorum yiyor

TE="seld post:, member: cnm bizi de bilgilendir:) tarif yazar mısın?

Jazzquell hoşgeldin :)
Canm Anca yazabildim
1 c.bardagi tam bugday unu
1 c.bardagi pirinc unu
Yarim c.bardagi irmik
3 yemek kasigi yogurt
3 yemek kasigi tereyagi
Yarim cay bardagi su (hamur kivamini alana kdar) parcalar bolup 4parca .,yoğurup açıyoruz,biskuvi seklini veriyoruz.pisince sert oluyor.ben havan da dövüp sicak suda bekleterek cozum buldum.sonra kahvalti karisimina ekliyorum.bazen aksam muhallebisine de koyuyorum yiyor [/QUOTE]

Kahvaltiya gecince tarifini deniycem, eline saglik&minige afiyet olsun

Gunaydın canlar, Asure gununuz mübarek olsun, dualarız kabul olsun

Havalar sogudu, kombiler yandı. Kuzuları hastalardan uzak tutun. Bizim sabah gunluk muhabbetimiz "hastalandıgından şüphelenirsen eve gelme canım"

Erkeklerın hepsi öyle canım, cabuk manipule oluyorlar. Bizlere büyük iş düşüyor. Baskası "beyinlerini yıkamadan" önce kendi fikrini empoze edeceksin. Onu da öyle incelikle yapacaksın ki adam onu kendi fikri sanacak

Ah ah...erkekler bu kadar zayıf oldukları için biz bu kadar zeki olmak zorunda bırakılıyoruz

Snowy canım ateşi 38 ara ara 37,8 iniyor uykuda bile iki el ağızda şimdi onu bekliyorum

Cok gecmiş olsun canım. İnşallah düzelmiştir şimdi. Zor surekli ateşini kontrol etmek, acaba demek.

Herkese iyi haftalar bebe buskivusinden bende yapiyorum sabah kahvaltisina ekliyorum arada bende atistiriyorum tadi hic fena degil
Sadece pirinc unu yerine yulaf unu 8. Aydan sonrada ruseym ekliycem .dr pirinc ununu tavsiye etmedi

Benim biskuvide bu sekilde
2 cb tam tahil unu
1 cb yulaf unu (8. Aydan sonra ruseym de ekliycem)
1/2 cb irmik
1 yk yogurt
3 yk tuzsuz tereyagi
Hamur kivami olsun diye yogurt suyu 3 kasik kadar yada peynir yaptiysam peynir suyu(
peynir suyu daha faydali)
Kahvaltisina ekliyorum kendi sutumle hafif eziyorum yada muhallebisine katiyorum
Tadi guzel oluyor bende arada goturuyorum
Bebeginiz tadini begenmezse peynir suyu yerine armut suyu vvb... Eklenebilir

Blw uygulayan arkadaslar birsey danismak istiyorum
Patates havuc vb... Firinda yada buharda hasliyorum hasladigimda hafif serrt yapiyorum oglusa veriyorum benim ogus kopariyor korkuyorum bogazina kacacak diye cunku yutabilecegi kadar kucuk degil buyuk kopariyor disleri yok henuz brokoli pirasayi falan yiyebiliyoruzdabsizler nasil yapiyorsunuz

Canım benimki de buyuk koparıyor, damagında ezip bir kısmını yutuyor geri kalanını agzından düşürüyor. O agzındakini kontrol eder bogulmaz ama sen emin oluncaya kadar ezip o sekilde de onüne koyabilirsin, elleriyle yer.

Geçmiş olsun canım ateş olması da kotu olmus dış sıkıntısı olabilir tabi bilemedim bizde sadece kusma var başka da bi belirti yok. Gece uykusunda kusmazdi, genel olarak devam ediyor kusma olayı ama gece fiskirtarak kusunca korktum neyseki bir kere oldu. Umarım senin kuzunda çabuk atlatır.

Allah kolaylık versin canım...çok münasebetsizlermiş.. onlar nasıl laflar öyle... ayıp denen bir şey var.. terbiyesizler...çocuk oyuncağımı sanıyorlar evliliği...sana kız mı yok ne demek...kendisinede bu tarz laflar eden çıkarda ne hissettiğini anlar yanlışını anlar inşallah.. Allah ıslah etsin böylelerini...lendini üzme canım.. onlar yüzünden evinde huzursuzluk çıkmasına izin verme.. etkilenme tavırlarından...

maşşşallah maşşşalah... ne rahat insanlar var yaaa...bir böyle olamadık... canım senin uğraştığın şeye bak görümcenin derdine bak... adı akraba işte... komşun olsa şunu yapan açmazsın kapını olur biter.. ama adı akraba işte...
canım ayıptır söylemesi bizim öyle bir karı kocalık ilişkimiz kalmadı zaten.. ayda 1-2 ...oda böyle münasebetsiz bir konuyla taçlandı sağolsun eşim tarafından...korunduğun halde bebeğin oldu demek... buda takdir -i ilahi anlaşılan... olacakla öleceğin önüne geçilmezmiş...

maşşallah kuzuna....afiyet olsun limonlar....elmalar...

HIRSIZI bende eşeğimi buldun
gözün aydın canım...

benim kzııznda kızarıklık dişi çıkmadan bir gün önce olmuştu... ertesi gün diş çıktı...senin bebişinde edişi eli kulağındadır.. yarın bir gün gösterir kendini...

benim kızda aynı canım ya... balgamdan yutkunmaktan boğulacak... ememmiyor... burnuda tıkalı ne yaptıysam açamadım.. serum fizyolojik... sprey banyo ... buhar hiç fayda etmedi...geçmiş olsun canım...

maşşallah İdil e...canım hangi spreyi verdi doktor...

geçmiş olsun canım... dikkat et kendine..ısınmadan yapma hareketlerini... doğumdan sonra kaslar gevşedi iyice zaten...birde sen zorlama... yapabileceğin kadarını yap yüklenme kendine...

gece çok terliyorlar... geçmiş olsun canım... düzelir inşallah en kısa zamanda....

Kızlar bugun ü okuyamadım umarım herkes iyidir. Ya bizim kız ağzını oynatıp duruyor yani aslında çenesini yukarı aşağı yönünde.. Neden acaba ya bütün gün böyle korkuyorum
nasıl canım... alt çenesini mi kaldırıp indiriyor... keyfi yerinde mi peki.. belki hoşuna gitmiştir... bazen çocuklar kendi kendine oyun yapıyor böyle... baloncuk yapıp tükürmek gibi...
İnsallah canim. Kendi derdime dustum, unuttum sizi. Noldu? İsten bi haber var mi?
işten haber var ama 2 ay a yakın bekleyebileceğimi söylediler hayırlısı bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…