yok canım ya sen sebep olmadın sadece benim sıpanın azgınlığıyla ust uste geldi. krem alayım aklıma gelmemişti. minik korsanına maşallah epey ele kola gelir artık tam sıkıştırmalık bide iyiki emekliyo hala sürekli kucak isteseydi senin bel giderdi :) bu arada ilk defa brokoli verdim Buharda haşlayıp onune koydum nasıl saldırdı annem yemez yoğurda karıştır ver dıye ısrar ediyordu o da sasırdı kaldı:)
Kızimda dün akşam başladı gece ara ara kustu bu gün acile götürdüm kan tahlillerinde bir şey çıkmadı ıdrari veremedim serum taktı icinede emedur ekledi sonra eve geldik hafif ateşi var dişmidir yoksa midesini mi usuttu anlamadim
Yy
Yemiyor ya akşam üstü senin usulü deneyeyim dedim muz verdim eline mıncıklıya mıncıklıya yarısını yedi.azcıkta yayla çorbası yedi içine ette koydum.
Kızlar bugun ü okuyamadım umarım herkes iyidir. Ya bizim kız ağzını oynatıp duruyor yani aslında çenesini yukarı aşağı yönünde.. Neden acaba ya bütün gün böylekorkuyorum
Sagol canim. İnsallah :)Hayırlı olsun canım inşallah size huzur getirir artvinin doğallığı...
geçmiş olsun umarım hemen gelir kuzunun dişi
Oy tırtılcık.. umarım korkulacak bir şey yoktur canım..
Maşallah kuzucuğa...Güzel şeyler anlatmışsın inşallah anlamıştır :)snowycim bizde başladık ek gıdaya bende meyve ve sebze buharda haşlayıp veriyorum birkaç ısırık alıyor yoğurdu kaşığa koyup eline verdim yedi güzelce böyle devam değil mi birkaç hafta sonra et yumurta vs sonra kafama göre takılmayı planlıyorum..kendimiz un yaptırdık onunla ekmek kek ...yaparım yer umarım
Bence dünyadaki en önemli şey eş kesinlikle kötüleme onları sadece olayları anlat derim ben...
En sevdiğim şey temizlik yapılan ev:) Maşallah Teo ya bende çok korkuyorum prezervatifle hamile kalmaktan Allah bilir tabi ...
sagol aktarcim :)Hayirlisi olsun.canim
Sagol canim. İnsallah en kisa zamanda esin hatasini farkeder de duzelir araniz.
sagol canim :) insallah. Hic bir yontem %100 degil. Benim kizim da hapa ragmen geldi :)
,Kızlar çok sağolun şükür birşeyi yok gayet sağlıklı dedi doktor.
Yahu özel olunca ne ilgileniyorlar böyle devlet hastaneleri kalite kontrolcu gibi çevirip çevirip geç diyor.
Çok terliyordu kilosuyla orantılı damla kullanacaksınız dedi dvit ve kan ilacını 8 er damla yaptık.
Onun dışında yüzünde belirli bölgelerde kuruluk vardı nemlendirici verdi.
Burun içinde sprey vermişti doktor gayet iyi geldi .
sizleri ve kuzularinizi kocaman öpüyorum.
çok sağol tatlım.Cok gecmis olsun canim kiyamam ben onasutunu/mamasini da mi reddediyor?? Bi arkadasim tavsiye etmisti bebekler icin vicks gibi bi urun varmis deneyebilirsin belki...webden arastirip yazicam simdi
Gecmis olsun ve de masallah minnos fistiga:)
Çok sağol kubizm gayet iyi ilgilendi baktı sağolsun.maşallah canım kuzuna özelde olsa ilgilenen bi doktor bulmuşsun biz kaç Dr degistirdik özelde hepside evirip çevirip yolladı duzgun bakmıyorlar. kuzunun sağlıklı olmasına sevindim sen nasıl oldun canım moralin iyi mi
Bende sizleri özledim canım benim.Esmer caniiiiiimmmm. Ne zamandir yoktunnn. Ozledik seni :)
sagol Snowycim. Hem guzel dileklerin icin, hem de bir doktora yanlis bildigini farkettirdigin icin
Cok gecmish olsunGünaydın kızlar.bebişim çok kötü balgam tıkıyor. Burnu akıyo.hiç bişe yemiyor. Yarın Dr tekrar götürecez avil vermişti hiç bi işe yaramadı.zatennkendi Dr muz yoğun diye başka yaşlı bi doktora göstermiştik. Içime sinmemişti.
Canm Anca yazabildim
inş anlar canım ama yıpratıyor bu tür pürüzler ilişkileri benim eşimin en büyük zaafı maalesef başlarının sözüyle hareket etmesi 31 yaşındaki adam halen birilerinin lafıyla hayatına yön veriyor
Snowy canım ateşi 38 ara ara 37,8 iniyor uykuda bile iki el ağızda şimdi onu bekliyorum
Blw uygulayan arkadaslar birsey danismak istiyorum
Patates havuc vb... Firinda yada buharda hasliyorum hasladigimda hafif serrt yapiyorum oglusa veriyorum benim ogus kopariyor korkuyorum bogazina kacacak diye cunku yutabilecegi kadar kucuk degil buyuk kopariyor disleri yok henuz brokoli pirasayi falan yiyebiliyoruzdabsizler nasil yapiyorsunuz
Geçmiş olsun canım ateş olması da kotu olmus dış sıkıntısı olabilir tabi bilemedim bizde sadece kusma var başka da bi belirti yok. Gece uykusunda kusmazdi, genel olarak devam ediyor kusma olayı ama gece fiskirtarak kusunca korktum neyseki bir kere oldu. Umarım senin kuzunda çabuk atlatır.Kızimda dün akşam başladı gece ara ara kustu bu gün acile götürdüm kan tahlillerinde bir şey çıkmadı ıdrari veremedim serum taktı icinede emedur ekledi sonra eve geldik hafif ateşi var dişmidir yoksa midesini mi usuttu anlamadim
Allah kolaylık versin canım...çok münasebetsizlermiş.. onlar nasıl laflar öyle... ayıp denen bir şey var.. terbiyesizler...çocuk oyuncağımı sanıyorlar evliliği...sana kız mı yok ne demek...kendisinede bu tarz laflar eden çıkarda ne hissettiğini anlar yanlışını anlar inşallah.. Allah ıslah etsin böylelerini...lendini üzme canım.. onlar yüzünden evinde huzursuzluk çıkmasına izin verme.. etkilenme tavırlarından...evli olan görümcemde var bekarı da var 4 tane 4ü de birbirinden beter en büyük görümcem ben bebek düşünüyorum diye benden önce hamile kaldı 3.yü doğurdu benimle aynı hamile kıyafetini aldı aynı renk başka yokmuş gibi benim oğluma kayınvalidemler güzel dedikçe benim oğlum da güzel diyordu durup dururken bir diğeri mezuniyet balomda kardeşiyle dans ederken gelip benden alıp dans eden tip bir diğeri küstüğümüz zaman kardeşine sana kız mı yok der of offf benim eşimde hala onların ağzına bakıyor laf söyletmez onlara
maşşşallah maşşşalah... ne rahat insanlar var yaaa...bir böyle olamadık... canım senin uğraştığın şeye bak görümcenin derdine bak... adı akraba işte... komşun olsa şunu yapan açmazsın kapını olur biter.. ama adı akraba işte...bendede 3 tane var...ama benim en büyük şansım eşm hiç birini sevmez..o yokken geliyolar mesela bana..biri üst katımda oturuyo..sabahları eşimin evden çıkmasını bekler cayın hazırmı diye bizimkide başka bela..bugün mesela misafir vardı..du aksam geldi poğaca yap diye bana güvenme bebek hasta edim...sabah elinde yufkayla geldi poğaca yaptum çok sıkıstım hemen şunu bir sar diye..yoktan anlamaz sardım...hergün ben çy yapmadım senin çaydnlığı ver diye gelir mesela..
canım ayıptır söylemesi bizim öyle bir karı kocalık ilişkimiz kalmadı zaten.. ayda 1-2 ...oda böyle münasebetsiz bir konuyla taçlandı sağolsun eşim tarafından...korunduğun halde bebeğin oldu demek... buda takdir -i ilahi anlaşılan... olacakla öleceğin önüne geçilmezmiş...Coktan regl olmussun okudugum kadariyla:) biz her ay merakla bekliyoruz, cunku benim bidigim prezervatif bebegi:)) hic beklemedigimiz bi zamanda nasip oldu cok sukur. esim her ay soruyo 'Leyle geliyor mu' diye bi de kizimiz olur mu acaba diye:) Allahtan erken geliyor regl yoksa tribe girerim ben iyice...
Simdilik korunma yontemini degistirmedik ama guvenemiyorum eskisi gibi... Kondomla korunan bacilarima selam ederim
Hayirli olsun, Artvin cok guzel bi sehir, kuzenim orada ogretmen ondan biliyorum, cok mutlu olursunuz insallah...
maşşallah kuzuna....afiyet olsun limonlar....elmalar...Dun temizlik gunumdu pert oldum:) bugun de bidiginkontrolu ve asilari vardi doktordan geldik iki kelime yazayim diye girdim ama telefonu bi daha alamadim elime...
Asilar ates yapmadi cok sukur, biz de ek gidaya basliyoruz artik, hatta acilisi elma rendesiyle yaptik, itirazsiz fakat oldukca komik bi yuz ifadesiyle hupletti elmasini Teo'm:)
Boy 69, kilo 8650 olmus cok sukur
gözün aydın canım...
benim kzııznda kızarıklık dişi çıkmadan bir gün önce olmuştu... ertesi gün diş çıktı...senin bebişinde edişi eli kulağındadır.. yarın bir gün gösterir kendini...HIRSIZI bugün huysuzlugu hat safadaydi dis yerinde hiç şişlik yok sadece kırmızı dış etleri. Bu gece uykudan önce hem ağladı hem Emdi kuzum Umarım biran önce atlatır. Tüm bebislerimizi inşallah.
benim kızda aynı canım ya... balgamdan yutkunmaktan boğulacak... ememmiyor... burnuda tıkalı ne yaptıysam açamadım.. serum fizyolojik... sprey banyo ... buhar hiç fayda etmedi...geçmiş olsun canım...Günaydın kızlar.bebişim çok kötü balgam tıkıyor. Burnu akıyo.hiç bişe yemiyor. Yarın Dr tekrar götürecez avil vermişti hiç bi işe yaramadı.zatennkendi Dr muz yoğun diye başka yaşlı bi doktora göstermiştik. Içime sinmemişti.
maşşallah İdil e...canım hangi spreyi verdi doktor...Kızlar çok sağolun şükür birşeyi yok gayet sağlıklı dedi doktor.
Yahu özel olunca ne ilgileniyorlar böyle devlet hastaneleri kalite kontrolcu gibi çevirip çevirip geç diyor.
Çok terliyordu kilosuyla orantılı damla kullanacaksınız dedi dvit ve kan ilacını 8 er damla yaptık.
Onun dışında yüzünde belirli bölgelerde kuruluk vardı nemlendirici verdi.
Burun içinde sprey vermişti doktor gayet iyi geldi .
sizleri ve kuzularinizi kocaman öpüyorum.
geçmiş olsun canım... dikkat et kendine..ısınmadan yapma hareketlerini... doğumdan sonra kaslar gevşedi iyice zaten...birde sen zorlama... yapabileceğin kadarını yap yüklenme kendine...iyi pazarlar kızlar hepinize. hasta bebişlere Rabbim şifa versin. Snowyy canım spora dıye gıttı kayboldu demıssın:) gercekten oyle oldu 2 sınav cektim belıme tutuldu ustune bide atak sıkıntısı yaşadım bir haftadır kuzum emmedi sutumu biberonla bile reddetti gunduz hiç uyumadı gece basını bekletti kucağımdan inmedi sonucta şınav la birleşince basamıyorum kızımı kucağıma alamıyorum galiba fıtık oldumbu arada bizde 7 aylık olduk 8 kg 70 cm olmusuz yarım kilo almıs ama hala zayıf gozukuyor senin korsan kac kg oldu canım gece uykuları nasıl hala deliksiz mı
gece çok terliyorlar... geçmiş olsun canım... düzelir inşallah en kısa zamanda....Kızimda dün akşam başladı gece ara ara kustu bu gün acile götürdüm kan tahlillerinde bir şey çıkmadı ıdrari veremedim serum taktı icinede emedur ekledi sonra eve geldik hafif ateşi var dişmidir yoksa midesini mi usuttu anlamadim
nasıl canım... alt çenesini mi kaldırıp indiriyor... keyfi yerinde mi peki.. belki hoşuna gitmiştir... bazen çocuklar kendi kendine oyun yapıyor böyle... baloncuk yapıp tükürmek gibi...Kızlar bugun ü okuyamadım umarım herkes iyidir. Ya bizim kız ağzını oynatıp duruyor yani aslında çenesini yukarı aşağı yönünde.. Neden acaba ya bütün gün böylekorkuyorum
işten haber var ama 2 ay a yakın bekleyebileceğimi söylediler hayırlısı bakalım...İnsallah canim. Kendi derdime dustum, unuttum sizi. Noldu? İsten bi haber var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?