2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Herkes evladına bağlıdır,ama sanırım melek anneleri daha farklı,ben kızımı hic kimseye bırakmıyorum,hep benimle.ben ilk bebeğimi kaybettikten sonra ck değiştim,eskiden sabırsızdım ama artık ck sabırlıyım.herkes bana kızıyor bu kız şımarık olacak diyorlar,olacaksa olsun diyorum,yeterki mutlu sağlıklı olsun.

Aslında zamanım var,evdeyim çalışmıyorum artık,hic denemedim kendim yapmayı,eşim istemiyor,hazırlar daha iyi diyor,bio oldukları icin.yoğurta başlamadık,1yaşından sonra dedi doktor.yoğurdu kendim yapmak istiyorum yoğurt makinası aldım,inşallah eşim bunada karşı çıkmaz

Gunaydin, iyi pazarlar

Elektrik supurgesinin arkasina yapisip oda oda benimle temizlik yapan bir oglum var

Seldursel iyi ki tv izlemiyorum...

Supapatya ciger ve sebze Baktin mi tadina canim. Ben de yiyemezdim Ben haftada bir yapiyorum. Tek tencerede pisiyor. Baharatini oglana ayirdiktan sonra koyuyorum. Iri dograyip sogan ve sarmisakla soteliyorum. Oyle bile cok kuru&tatsiz oluyor. Parca vermeye
basladin artik sanirim. Sen de tum parca
olarak ver. Evirip cevirir firlatir bir sure.
Ama illaki agzina goturur. Bu hafta
yutmaz belki ama denedikce yutmayi da ogrenir canim.

Canan oyuncakta farkli fonksiyonlar var. Tren kendiliginden donmuyor. Kendi donderdikce harfleri soyluyor. 2 farkli modu var. Birinde kendisi sarki&muzik caliyor, digerinde cocuk oynadikca. Piyano var, gunaydin iyi aksamlar diyen bir bolumu var. Ari var, hareket ettirdikce viz sesi cikarip ari sarkisi soyluyor. Oglanin ilgisine gelince. Eline yeni ne verirsen ilgi heyecanla oynuyor bir sure, sonra bir kosede kaliyor. Ben getirip hadi oynayalim diyorum. Kendi artik ilgilenmiyor "cozdum ben onu anne, yenisini getir" der gibi O yuzden zorlayip kendini alma canim. Renkli bir plastik topla da o oyuncak kadar ilgileniyor.

Ardaannesi iyi eglenceler canim. Masallah pasalarina. Seni yoruyorlar ama onlat oynarken soyle uzaktan seyrettiginde nasil mutlu oluyorsundur

çok küçük parçalar veriyorum @Snowyy çorpayıda pütürlü yiyior ama parça olursa yemiyor meyveleri yiyiro am çok küçük parçalarla canan dediği gibi.canım ben yemediğim için kırmızı et ve sakatat doğrusu tadınada bakamıyorum kokusu bile midemi bulandırıyor allah günah yazmasın ama dediğin gibi deneyeyim birde sağol.

Gunaydinnn musmutly pazarlar..denizi ozlemisim uyanip deniz gormek cok guzel..buyuk oglum erkenden kalkti dedesiyle portakal topladi.babam torunlarim toplasin diye bekletmis koparmamis..
Bizim icinde deniz havası al...biz sadece tatilde Deniz'i görüyoruz:-( yani yılda 1-2kere.bol bol eğlenin....

ck
evet canım zordu,ama Allah güç veriyor,biz hic umudumuzu kaybetmedik.şimdi miniğim kolarımda,oynuyoruz,geziyoruz,ama yinede içimdeki acı gitmiyorum,bazen kızıma bakıp ağlıyorum...

E="patee, post: 39031671, member: 506724"]Allah şifa versin canım , çok zor zamanlar atlatmışsın , şükür çoğu geride kalmış , inşallah kalan sıkıntılarınızıda çarçabuk atlatırsınız .... Hep içim cız etti yazdıklarını okurken , dualarımız küçük savaşçınla canım....[/QUOTE]
Gonlum hep iyi olacagindan yanaydi ve daha da iyiye gidiyor cok sagolun

Inan duygusal olmayan beni aglattin

Allah bu kizina.omur versin ayni duygulari yasadik seni anlayabiliyorum.

İyi aksamlar hanimlar. Forumu bir gun okumadim ne cok sayfa yazilmis. Yetisene kadar aksam oldu :)
Meleklerini kaybeden anneler allah yasayan evlatlariniza saglikli omurler versin. Ben de oglumdan once iki dusuk yasadim. İkisi de 8 haftalikti. Bu gebeligim de cok stresli gecti. Erken dogum olunca da zor toparladim kendimi. geceleri esim yatakta dondugunde bebegi ezecek diye onu ittigim, eyvah ne yaptin dedigim cok oldu. Ustelik hic bebekle birlikte uyumadik. Kaybetme korkusu hep vardi. Neyse ki artik daha iyiyim. Gece korkarak uyanmalarim cok cok nadir oluyor.
Puturlu gida ile ilgili olarak da benim oglan cigmiyor. Henuz hic disimiz yok ancak damagiyla yiyecekleri koparmada basariliyiz. Gel gor ki kopardigimizi oylece yutuyoruz. Agizda cignemeyi henuz kesfedemedik. Bu yuzden yutarken gizlerimiz yasariyor bazen. O yuzden henuz koparabilecegi yiyecekleri eline vermiyorum. Havuc, sert elma veya armutu kemirmeye calisiyor minigim :)

Kizlar keci sutune baslicam kay markayi pek onermiyolar aoc duydum oda guzelmis sizce hangi marka kyllanmaliyim marka onerisi olan varmi?

Kucuk degil canim baslayabilrmisiz 10 aylik 11donucek ama markada takildim kaldim
Ok,ya sanırım her doktor farklı oluyor,bana doktor 1yaşa kadar sadece anne sütü yada aptamil dedi.doktor 1yaşdan sonrada aptamile devam et dedi,hatta istersen inek sütüyle karıştırıp verebilirsin dedi.

Ok,ya sanırım her doktor farklı oluyor,bana doktor 1yaşa kadar sadece anne sütü yada aptamil dedi.doktor 1yaşdan sonrada aptamile devam et dedi,hatta istersen inek sütüyle karıştırıp verebilirsin dedi.
Inek sutu icin banada aynisini dedi ama keci sutu farkli tabi zaten biz aptamil kullaniyoruz ama sute azda olsa baslamaliym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…