Herkes evladına bağlıdır,ama sanırım melek anneleri daha farklı,ben kızımı hic kimseye bırakmıyorum,hep benimle.ben ilk bebeğimi kaybettikten sonra ck değiştim,eskiden sabırsızdım ama artık ck sabırlıyım.herkes bana kızıyor bu kız şımarık olacak diyorlar,olacaksa olsun diyorum,yeterki mutlu sağlıklı olsun.2 gündür okuyorum tam yazayım diyorum birşeyler çıkıyorr, biz dr gitti perşembe günü kilo 8,700 boy 72 boy iyi kiloda aslında iyi ama 3 ayda 400 gr almış dr az dedi ama genel kilosu ortalama olduğu için sorun yok dedi, bide nezle başlangıcı var, dişte geliyor 3-4 gecedir uymuyor ağlıyor gözler kapalı mızır mızır, gündüzde huzursuz 2 gündür bizden böyle
canım kıyamam ya onlar sıkıntı veriyordur çocuğa çok çok geçmiş olsun kaşınıyordur gerçi dr ilaç vermiş ama sık sık yıkaman iyi olur rahatlar
ben kıyma koyuyorum genelde, bide hangi arkadaş bahsetmişti hatırlamıyorum parça verince öğürüyor diye korkmayın verin eline birşeyler dişleri olmasa bile öğütürler boğulmazlar siz yanındasınız müdahale edersiniz, hep püre yada sıvıya alışırsa ileride çok sorun olur benim kuzenin çocuğu 5 yaşında ve hala katı beslenemiyor bir şeyi ısırıp koparamıyor
2 2ocak , @game83 , A aktar83 zor zamanlar geçirmişsiniz kızlar, şimdi eminim kuzularınıza daha bir sıkı sarılıyorsunuzdur,
Aslında zamanım var,evdeyim çalışmıyorum artık,hic denemedim kendim yapmayı,eşim istemiyor,hazırlar daha iyi diyor,bio oldukları icin.yoğurta başlamadık,1yaşından sonra dedi doktor.yoğurdu kendim yapmak istiyorum yoğurt makinası aldım,inşallah eşim bunada karşı çıkmazcanım masallah bebeğine süt yoksa üç aylık bebek tabi ki mama yiyecek döner verecek değildin suçlu hissedilecek birşey yok doktorlar abartmiyor önemli sütü olup ta vermeyen çok anne var çünkü malesef mama tok tuttuğu için gece kalkması zor geliyor ve bebeğini emzirmiyor yurt dışında ise sezeryan çok takıyorlar mesela ama ben çok rahatım hiç doğum yapmamış gibi.anlayacagin her doktor farklı birşey diyor kararı verecek olan biziz annelik memeyle olmuyor merak etme.pureyi neden hazır kullanıyorsun onu anlamadim vaktin mi yok yoksa doğal olduğunu katkısız olduğunu mu saniyorsun bozulmadan kaç ay nasıl duruyor.köylü teyzeler bile hormonlu üretime başlamış sende hazır ürünler veriyorsun ve devamlı ben dün gece saat üçte yoğurt peynir yapıyordum haziri var elbet ama içim rahat etmiyor benim bebeğimden önemli bir isim yok
Bizim icinde deniz havası al...biz sadece tatilde Deniz'i görüyoruz:-( yani yılda 1-2kere.bol bol eğlenin....Gunaydinnn musmutly pazarlar..denizi ozlemisim uyanip deniz gormek cok guzel..buyuk oglum erkenden kalkti dedesiyle portakal topladi.babam torunlarim toplasin diye bekletmis koparmamis..
ckGunaydin, iyi hafta sonlari
2ocak zor gunler gecirmissin canim. Allah bebegini saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah.
Game hos geldin canim. Masallah pasana
Pate cok uzuldum gorurce. Kerem de gobekte 1-2 leke oluyordu sadece. Yavrum nasil dayaniyor onun kasintisina. Verdigin ilaclar antihistaminik sanirim. Dikkat et 1 hafta icinde duzelmez ve agirlasirsa ilacin kendine karsi da alerji olusabiliyor. Insallah cabucak gecer guzelim.
Seldursel balik oldugunu hemen tespit edebilmen iyi canim. Ara ara dene yine. Zamanla geciyormus alerji.
evet canım zordu,ama Allah güç veriyor,biz hic umudumuzu kaybetmedik.şimdi miniğim kolarımda,oynuyoruz,geziyoruz,ama yinede içimdeki acı gitmiyorum,bazen kızıma bakıp ağlıyorum...Gunaydin, iyi hafta sonlari
2ocak zor gunler gecirmissin canim. Allah bebegini saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah.
Game hos geldin canim. Masallah pasana
Pate cok uzuldum gorurce. Kerem de gobekte 1-2 leke oluyordu sadece. Yavrum nasil dayaniyor onun kasintisina. Verdigin ilaclar antihistaminik sanirim. Dikkat et 1 hafta icinde duzelmez ve agirlasirsa ilacin kendine karsi da alerji olusabiliyor. Insallah cabucak gecer guzelim.
Seldursel balik oldugunu hemen tespit edebilmen iyi canim. Ara ara dene yine. Zamanla geciyormus alerji.
Inan duygusal olmayan beni aglattinBen ck pişmanım mezar yerini öğrenmediğimiz icin,ama eşim doğru olanı yaptık diyor.inşallah Allah ablana en kısa zamanda sağlıklı bir evlat kucağına almayı nasip eder....ck zor...ben hep aaaa 3ay gecti artık birşey olmaz derdim...17hafta cinsiyetini öğrenmiştik,alışverişe başladık,pusetini 21hafta ısmarladık yatak odasınıda,2gün sonra bebeğimizin iyi olmadığını öğrendik.eşyalar icin telefon geldiğinde kızım melek olmuştu bile,artık yoktu,biz eşyaları falan unutmuştuk ısmarladığımızı...erkek kardeşimde geldi bizimle eşyaları almaya...ben mağzanın önünde buz kestim giremedim eşimle birbirimize sarıldık ağladık böyle hayal etmemiştik dedik,kardeşimde ağladı...eşyaları mecburduk almaya parası ödenmişti.şimdi kızıma bunlar abladan sana kaldı diyorum...
Allah bu kizina.omur versin ayni duygulari yasadik seni anlayabiliyorum.Ben ck pişmanım mezar yerini öğrenmediğimiz icin,ama eşim doğru olanı yaptık diyor.inşallah Allah ablana en kısa zamanda sağlıklı bir evlat kucağına almayı nasip eder....ck zor...ben hep aaaa 3ay gecti artık birşey olmaz derdim...17hafta cinsiyetini öğrenmiştik,alışverişe başladık,pusetini 21hafta ısmarladık yatak odasınıda,2gün sonra bebeğimizin iyi olmadığını öğrendik.eşyalar icin telefon geldiğinde kızım melek olmuştu bile,artık yoktu,biz eşyaları falan unutmuştuk ısmarladığımızı...erkek kardeşimde geldi bizimle eşyaları almaya...ben mağzanın önünde buz kestim giremedim eşimle birbirimize sarıldık ağladık böyle hayal etmemiştik dedik,kardeşimde ağladı...eşyaları mecburduk almaya parası ödenmişti.şimdi kızıma bunlar abladan sana kaldı diyorum...
:-(Inan duygusal olmayan beni aglattin
Allah herkesin yavrusuna sağlıklı uzun ömür versin...Allah bu kizina.omur versin ayni duygulari yasadik seni anlayabiliyorum.
Süt icin erken değilmi?kac aylık bebeğin?Kizlar keci sutune baslicam kay markayi pek onermiyolar aoc duydum oda guzelmis sizce hangi marka kyllanmaliyim marka onerisi olan varmi?
Kucuk degil canim baslayabilrmisiz 10 aylik 11donucek ama markada takildim kaldimSüt icin erken değilmi?kac aylık bebeğin?
Ok,ya sanırım her doktor farklı oluyor,bana doktor 1yaşa kadar sadece anne sütü yada aptamil dedi.doktor 1yaşdan sonrada aptamile devam et dedi,hatta istersen inek sütüyle karıştırıp verebilirsin dedi.Kucuk degil canim baslayabilrmisiz 10 aylik 11donucek ama markada takildim kaldim
Inek sutu icin banada aynisini dedi ama keci sutu farkli tabi zaten biz aptamil kullaniyoruz ama sute azda olsa baslamaliymOk,ya sanırım her doktor farklı oluyor,bana doktor 1yaşa kadar sadece anne sütü yada aptamil dedi.doktor 1yaşdan sonrada aptamile devam et dedi,hatta istersen inek sütüyle karıştırıp verebilirsin dedi.
Keçi sütünün özeliği ne?yani faydası?ben hic bilmiyorumInek sutu icin banada aynisini dedi ama keci sutu farkli tabi zaten biz aptamil kullaniyoruz ama sute azda olsa baslamaliym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?