inek sutu gibi alerjen degil anne sutune en yakin sutmus ama devamli vermemek gerekiyomus arada verilmeliymis kansizlik falan yapiyomus inek sutune baslayinca ikisinden de vericem ama suan alerjen olmayisindan sadece keci sutu vericem canımKeçi sütünün özeliği ne?yani faydası?ben hic bilmiyorum
Kizlar keci sutune baslicam kay markayi pek onermiyolar aoc duydum oda guzelmis sizce hangi marka kyllanmaliyim marka onerisi olan varmi?
Hic duymamastim bende bi arastiriyim tskrl canimBize bir dr. Baltalı'yı önermişti.
Kızlar ve minik kuşlaarr günaydın :)
Suçluyu buldum sonunda :)
Cumartesi kızarıklar hala artmaya devam edince sabah apar topar tekrar doktora gittik ... Sabah hiçbirşey vermemiştim , doktora gittiğimizde dahada artmış ve sadece emzirmiştim... Kullandığım burun spreyinden şüphelendim ve o gün emzirmedim sütümü sağıp döktüm ... Eskisi gibi yiyeceklere devam ettim etkiyi anlayayım diyede.. Veeeee süpriizzzz geçmeye başladı kızarıklar :)))) nasıl rahatladım hafifledim anlatamam, hep özürdiledim durdum oğlumdan(
NASACORT burun spreyi kullanıyordum 1 aya yakındır , hamilelikten sonra burnumdaki conka büyümüş ve rahat nefes alamıyordum... Son hafta ilkkez kereviz ve ıspanak yedik oğlumla belki beraber etkisini arttırıp alerji yaptı bilemiyorum artık.... Kbb Doktoruna özellikle sormuştum sütten geçermi diye sorun olmaz demiştikime güveneceksek artık ((
Gazeteden alinti yaptim canımGunaydin hanimlar, iyi bir hafta olur insallah
Supapatya her bebek ebeveyninin beslenme kulturunu de aliyor canim. Belli basli corbalar disinda zaten putursuz oluyor corbalar blendardan gectigi icin. Corbayi puturlu yedirmek icin ugrasma bence. Ana yemek yaptiginda onun icindeki eti sebzeyi butun olarak alip kopariyorsa, corbasinin putursuz olmasinda bir sakinca olmaz.
Ardaannesi yeni ortamda meraktan ve kesfetme askindan gozleri uyku gormuyor canim. Abileriyle de enerjisi tavan yapiyordur. Nazar degmesinBenim minigim hic bebekle/cocukla oynamadi. Dun parka goturdum. Salincaga bindi, kaydi ama gozu hep kosturan cocuklarda idi
Gencer canim keci sutu de inek sutu kadar alerjendir ve her iki sutte anemiye neden olabilir canim. 3 gun kuralina uyarak verirsen, alerji yapip yapmadigini kontrol edip ona gore daha rahat kullanirsin.
nerelerdesiniz nasıl merakta bıraktınız bizleri yahu...Selam kizlarr.upuzunnn bir aradan sonra sizlere bir selam vermek istedim.nasilsiniz.aranizda beni hatirlayaniniz vardir ins.hepinize saglik dolu kuzucuklarimizla bir omur diliyorum.
Eski arkadaslardan merak edenler icin yazayim ahmet ervam cok.sukur 10 aylik. Hic emekleme gibi bir derdi.yok cok sukur.elimden.tutun gezecem.diyor☺ dort disimiz var sayilir(bir tanesi anca kendini gosterdi ) bobreklerimizde henuz drlarinda sayisini.bilmedigi taslarimiz varmis..simdi onlarla bogusuyoruz.rabbim.sifa versin ins yavruma..
sizler nasilsiniz.nasil.gidiyor...
Hepinizi.cok ozledim.cok.
ordaki mama ile burdaki aynı marka bile olsa aynı değerde mi bilmiyorum ama ben aylarca bozulmadan duran gıdaların organik olsa bile bir anlamı kalmadığını düşünüyorum çünkü organik doğal bozulur içinde katkılar var elbette doktorlar farklı burda ilk besinler arasında yoğurt var mesela.sen kendi doktorunuzu dinle yine de.annesi olarak önce senin içine sinmesi gerek besinlerin.babasının değil.alacak yer yoksa orası ayrı ama ben turkiyede her şeyi bulmak mümkün kendim yapıyorum o yüzden.büyüyünce hazır yiyecek zaten engel olmak ne mümkün.şimdi verebildigim kadar veriyorumAslında zamanım var,evdeyim çalışmıyorum artık,hic denemedim kendim yapmayı,eşim istemiyor,hazırlar daha iyi diyor,bio oldukları icin.yoğurta başlamadık,1yaşından sonra dedi doktor.yoğurdu kendim yapmak istiyorum yoğurt makinası aldım,inşallah eşim bunada karşı çıkmaz
maşşallah kuzuna... iyi tailleriniz olsun inşallah...merhaba kızlar yarıyıl tatili umarım çok güzel dinlenerek geçer birkaç günlüğüne hava iyi olursa biryerlere kaçmayı planlıyoruz.. çok giremiyorum arada biraz okuyup yazamadan hemen çıkıyorum bizim dişler geç çıktı ama 2 şer 2 şer geliyorlar alt 2 beraber çıktı şimdide üst 2 si beraber geliyor huzursuz kuzucuk bugünlerde onun dışında pek yemiyoruz ama ben önemsemiyorum sayenizde özellikle snowwycim senin :)rahatız yemek istediğimizde gayet iyi yiyoruz bunun dışında tutunarak ayağa kalkıp yürüyebiliyoruz ağzımızın içi laf dolu anlamlı anlamsız hep konuşuyoruz :)oyuncaklarımızla özellikle ışıklı ve sesli oynamaya bayılıyoruz bizden böyle hepinizi öpüyoruz
eşin haklı canım...hakkınızda en iyisi bu olmuş...herşeyin hayırlısı olsun... başımıza gelenler hep takdir-i ilahi... en iyisini o bilir... doğumların ölümlerin...Ben ck pişmanım mezar yerini öğrenmediğimiz icin,ama eşim doğru olanı yaptık diyor.inşallah Allah ablana en kısa zamanda sağlıklı bir evlat kucağına almayı nasip eder....ck zor...ben hep aaaa 3ay gecti artık birşey olmaz derdim...17hafta cinsiyetini öğrenmiştik,alışverişe başladık,pusetini 21hafta ısmarladık yatak odasınıda,2gün sonra bebeğimizin iyi olmadığını öğrendik.eşyalar icin telefon geldiğinde kızım melek olmuştu bile,artık yoktu,biz eşyaları falan unutmuştuk ısmarladığımızı...erkek kardeşimde geldi bizimle eşyaları almaya...ben mağzanın önünde buz kestim giremedim eşimle birbirimize sarıldık ağladık böyle hayal etmemiştik dedik,kardeşimde ağladı...eşyaları mecburduk almaya parası ödenmişti.şimdi kızıma bunlar abladan sana kaldı diyorum...
sizede üç yaramazınla iyi tatiller canım...ne şanslı bebişlerin...Gunaydinnn musmutly pazarlar..denizi ozlemisim uyanip deniz gormek cok guzel..buyuk oglum erkenden kalkti dedesiyle portakal topladi.babam torunlarim toplasin diye bekletmis koparmamis..
maşşallah Kerem e....benim kızda elektrik süpürgesini açıkca kulaklarını kapatıyor saçları diken diken oluyor... o günleri hatırlamak istemiyor galiba :) (karnımdaki günlerinimi hatırlıyor acaba)Gunaydin, iyi pazarlar
Elektrik supurgesinin arkasina yapisip oda oda benimle temizlik yapan bir oglum var
Seldursel iyi ki tv izlemiyorum...
Supapatya ciger ve sebzeBaktin mi tadina canim. Ben de yiyemezdim Ben haftada bir yapiyorum. Tek tencerede pisiyor. Baharatini oglana ayirdiktan sonra koyuyorum. Iri dograyip sogan ve sarmisakla soteliyorum. Oyle bile cok kuru&tatsiz oluyor. Parca vermeye
basladin artik sanirim. Sen de tum parca
olarak ver. Evirip cevirir firlatir bir sure.
Ama illaki agzina goturur. Bu hafta
yutmaz belki ama denedikce yutmayi da ogrenir canim.
Canan oyuncakta farkli fonksiyonlar var. Tren kendiliginden donmuyor. Kendi donderdikce harfleri soyluyor. 2 farkli modu var. Birinde kendisi sarki&muzik caliyor, digerinde cocuk oynadikca. Piyano var, gunaydin iyi aksamlar diyen bir bolumu var. Ari var, hareket ettirdikce viz sesi cikarip ari sarkisi soyluyor. Oglanin ilgisine gelince. Eline yeni ne verirsen ilgi heyecanla oynuyor bir sure, sonra bir kosede kaliyor. Ben getirip hadi oynayalim diyorum. Kendi artik ilgilenmiyor "cozdum ben onu anne, yenisini getir" der gibiO yuzden zorlayip kendini alma canim. Renkli bir plastik topla da o oyuncak kadar ilgileniyor.
Ardaannesi iyi eglenceler canim. Masallah pasalarina. Seni yoruyorlar ama onlat oynarken soyle uzaktan seyrettiginde nasil mutlu oluyorsundur
aoç nin alıyorum canım... ben 6 aylıktan beri keçi sütüyle yoğurt yapıyorum ama hiç süt olarak içirmedim...Kizlar keci sutune baslicam kay markayi pek onermiyolar aoc duydum oda guzelmis sizce hangi marka kyllanmaliyim marka onerisi olan varmi?
gözün aydın canım... eski tenine kavuşmuştur inşallah...ah bu daktır larrrr....Kızlar ve minik kuşlaarr günaydın :)
Suçluyu buldum sonunda :)
Cumartesi kızarıklar hala artmaya devam edince sabah apar topar tekrar doktora gittik ... Sabah hiçbirşey vermemiştim , doktora gittiğimizde dahada artmış ve sadece emzirmiştim... Kullandığım burun spreyinden şüphelendim ve o gün emzirmedim sütümü sağıp döktüm ... Eskisi gibi yiyeceklere devam ettim etkiyi anlayayım diyede.. Veeeee süpriizzzz geçmeye başladı kızarıklar :)))) nasıl rahatladım hafifledim anlatamam, hep özürdiledim durdum oğlumdan(
NASACORT burun spreyi kullanıyordum 1 aya yakındır , hamilelikten sonra burnumdaki conka büyümüş ve rahat nefes alamıyordum... Son hafta ilkkez kereviz ve ıspanak yedik oğlumla belki beraber etkisini arttırıp alerji yaptı bilemiyorum artık.... Kbb Doktoruna özellikle sormuştum sütten geçermi diye sorun olmaz demiştikime güveneceksek artık ((
bencede canım..pakete girmiş ambalajlanmış raf ömrü uzun olan her gıda işlenmiştir... ve az masum olanı vardır elbet ama masum olanı yoktur diye düşünüyorum...ordaki mama ile burdaki aynı marka bile olsa aynı değerde mi bilmiyorum ama ben aylarca bozulmadan duran gıdaların organik olsa bile bir anlamı kalmadığını düşünüyorum çünkü organik doğal bozulur içinde katkılar var elbette doktorlar farklı burda ilk besinler arasında yoğurt var mesela.sen kendi doktorunuzu dinle yine de.annesi olarak önce senin içine sinmesi gerek besinlerin.babasının değil.alacak yer yoksa orası ayrı ama ben turkiyede her şeyi bulmak mümkün kendim yapıyorum o yüzden.büyüyünce hazır yiyecek zaten engel olmak ne mümkün.şimdi verebildigim kadar veriyorum
ordaki mama ile burdaki aynı marka bile olsa aynı değerde mi bilmiyorum ama ben aylarca bozulmadan duran gıdaların organik olsa bile bir anlamı kalmadığını düşünüyorum çünkü organik doğal bozulur içinde katkılar var elbette doktorlar farklı burda ilk besinler arasında yoğurt var mesela.sen kendi doktorunuzu dinle yine de.annesi olarak önce senin içine sinmesi gerek besinlerin.babasının değil.alacak yer yoksa orası ayrı ama ben turkiyede her şeyi bulmak mümkün kendim yapıyorum o yüzden.büyüyünce hazır yiyecek zaten engel olmak ne mümkün.şimdi verebildigim kadar veriyorum
Biz tansastan keeche markanin aliyoruz memnunum benKizlar keci sutune baslicam kay markayi pek onermiyolar aoc duydum oda guzelmis sizce hangi marka kyllanmaliyim marka onerisi olan varmi?
Selam kizlarr.upuzunnn bir aradan sonra sizlere bir selam vermek istedim.nasilsiniz.aranizda beni hatirlayaniniz vardir ins.hepinize saglik dolu kuzucuklarimizla bir omur diliyorum.
Eski arkadaslardan merak edenler icin yazayim ahmet ervam cok.sukur 10 aylik. Hic emekleme gibi bir derdi.yok cok sukur.elimden.tutun gezecem.diyor☺ dort disimiz var sayilir(bir tanesi anca kendini gosterdi ) bobreklerimizde henuz drlarinda sayisini.bilmedigi taslarimiz varmis..simdi onlarla bogusuyoruz.rabbim.sifa versin ins yavruma..
sizler nasilsiniz.nasil.gidiyor...
Hepinizi.cok ozledim.cok.
cumartesi grip diye doktora gittik yatırın kiloya bakalım dedi hemsire ayakları kafasi sarkıyor nasıl yatsın tartı yeni doğmuş bebekler için ufacık otursun dedim oturdu ayakları sarkitti öyle tarttik 12kilo 77 cm 9 ay 20 günlük.kabızlık olan bebeklere meyve sebze yazdı kağıttan yaziyorum size armut gün kurusu kayısı incir zeytinyagi günde 2-3-4 kasıga kadar olabilir dedi badem yağı badem kepekli ekmek içi sebzeler yazmış birde öyle ışte bunları yediği halde sıkıntısı olursa sürüp yazdı günde bir defa.mandalina vardı listede birde.yoğurdu incirli verdim cevizli incirli yedi.burnunu elletmiyor ama bence dis ten geceleri çığlık atarak ağlıyor yarım saatte bir on dakikada bir uyanıyor eşim dün üç saat oturdu gece durmadı grip olmuş yatıyor evde çocuk bakicida bu çocuk öyle iken nasıl ders çalışacak bilmiyorum bende.neyse dün piknik yaptık hava çok iyiydi kofte ekmek ayran yedi kuzum yürüdük çimlerde geçen de alışveriş merkezinde oyun salonuna gittik şimdiden nasıl ilgisini çekti oyun konsollari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?