2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Gunaydin, iyi hafta sonlari

2ocak zor gunler gecirmissin canim. Allah bebegini saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah.

Game hos geldin canim. Masallah pasana

Pate cok uzuldum gorurce. Kerem de gobekte 1-2 leke oluyordu sadece. Yavrum nasil dayaniyor onun kasintisina. Verdigin ilaclar antihistaminik sanirim. Dikkat et 1 hafta icinde duzelmez ve agirlasirsa ilacin kendine karsi da alerji olusabiliyor. Insallah cabucak gecer guzelim.

Seldursel balik oldugunu hemen tespit edebilmen iyi canim. Ara ara dene yine. Zamanla geciyormus alerji.

Hoşgeldin canım sende maşallah bebeğine güle güle büyüt.

Gecmus olsun canim suan nasil

Sağol canım. Maşallah diyelim daha huzursuz değil ama olursa ilaca başlayacağım. Takip ediyorum canım.

Aynen canım iyi ki o gün farklı birşey vermedim ama geçsin bakacağım tekrar tabi biraz zaman geçsin.
Daha önce tadımlık verdim ama olmadı birşey. O yüzden başka yediği birşey ile birlikte tetiklenmiş de olabilir.

Kendi annem ne kadar uyarsam çok bakıyor diye veriyorlar. Ben evde onun karşısında yemek yemiyorum yersem onun ayrı oluyor ama herkes uyamıyor bu düşünceme.

Nazar olayını bende duydum kv kardeşi de olmuş Allahım korusun yavrularımızı.
İki gündür kötüyüm ağlamaktan anne olunca iyice sulu göz oldum. Bebeğini boğan anne yi gördüm haberlerde. Kınamamak gerek o durumlara düşürmesin Rabbim. Çok zordur eminim.

2 gündür okuyorum tam yazayım diyorum birşeyler çıkıyorr, biz dr gitti perşembe günü kilo 8,700 boy 72 boy iyi kiloda aslında iyi ama 3 ayda 400 gr almış dr az dedi ama genel kilosu ortalama olduğu için sorun yok dedi, bide nezle başlangıcı var, dişte geliyor 3-4 gecedir uymuyor ağlıyor gözler kapalı mızır mızır, gündüzde huzursuz 2 gündür bizden böyle

canım kıyamam ya onlar sıkıntı veriyordur çocuğa çok çok geçmiş olsun kaşınıyordur gerçi dr ilaç vermiş ama sık sık yıkaman iyi olur rahatlar
Kizlar bebislerin çorbalarina kuzu kemik suyu katiyor musunuz

ben kıyma koyuyorum genelde, bide hangi arkadaş bahsetmişti hatırlamıyorum parça verince öğürüyor diye korkmayın verin eline birşeyler dişleri olmasa bile öğütürler boğulmazlar siz yanındasınız müdahale edersiniz, hep püre yada sıvıya alışırsa ileride çok sorun olur benim kuzenin çocuğu 5 yaşında ve hala katı beslenemiyor bir şeyi ısırıp koparamıyor

2 2ocak , G game83 , A aktar83 zor zamanlar geçirmişsiniz kızlar, şimdi eminim kuzularınıza daha bir sıkı sarılıyorsunuzdur,

hoşgeldin canım...s eninde başın sağolsun...
güle güle büyüt bebeğini sağlıkla sıhatle inşallah...A llah seni bebeğine ,bebeğinide sana bağışlasın...
bu alerjiler geçici inşallah...diyet falan filan düzelecekler... birde ömür boyu diyet yapması gereken alerjik hastalar var ...hiç bir şekilde protein yiyemeyecek olanlar ...glüten alamayanlar...Allah beterinden korusun...[/QUOTE]
Çok sağol HIRSIZI'm. Söylenen alerjilerin çoğunun geçtiği 2 ya da 5 yaş civarı. Ben de zaten daha beterlerini düşünüp teselli bulmaya çalışıyorum. Sadece biraz psikopat gibi oldum artık. A dese alerjiden diyorum.

kızalr kızım sebzeli karaciğeri haşlama hiç sevmedi öğlen gittiğimde yapıp yedirdim ama hoşlanmadı bende biraz yedirdim bıraktım annemle bir süre sonra patetes püresi ile deneyeceğiz tekrar hiç beğernmedi ağzında tutup yutmadı.

Ayy kizlar benim oglanlar costu.dayilari gelip alicak aksam.ama zapdedemiyorum sevinckerinden. Ben topluyorum hazirlaniyorum onlar dagitiyo.bagirmaktan bogazim agridi.kucugu hic sormayin uyumayacam diye inat ediyo.eluyle beni itiyo kendini geriye atiyo.pencere kapi kenarlarina gidiyo.oda hissetti .bide bugun tutup agagi kalkiyo oyle oynayacakmis.bir aksam olsa deli olmadan.

Hehe yazdıklarını gözümde canlandırdım süper ya. Çok tatlısınız.. Ne güzel ananeye dimi.. Ohhh ne güzel bol bol dinlen.

Bende ciğeri deneyeceğim ama bizim ailede kimse yemez bakalım duru ne yapacak.

Hawar

canim cokgecmis olsun kuzuna evet kuzum cok.degerli gik dese yaninda bitiyorum

merhaba kızlar yarıyıl tatili umarım çok güzel dinlenerek geçer birkaç günlüğüne hava iyi olursa biryerlere kaçmayı planlıyoruz.. çok giremiyorum arada biraz okuyup yazamadan hemen çıkıyorum bizim dişler geç çıktı ama 2 şer 2 şer geliyorlar alt 2 beraber çıktı şimdide üst 2 si beraber geliyor huzursuz kuzucuk bugünlerde onun dışında pek yemiyoruz ama ben önemsemiyorum sayenizde özellikle snowwycim senin :)rahatız yemek istediğimizde gayet iyi yiyoruz bunun dışında tutunarak ayağa kalkıp yürüyebiliyoruz ağzımızın içi laf dolu anlamlı anlamsız hep konuşuyoruz :)oyuncaklarımızla özellikle ışıklı ve sesli oynamaya bayılıyoruz bizden böyle hepinizi öpüyoruz

canım masallah bebeğine süt yoksa üç aylık bebek tabi ki mama yiyecek döner verecek değildin suçlu hissedilecek birşey yok doktorlar abartmiyor önemli sütü olup ta vermeyen çok anne var çünkü malesef mama tok tuttuğu için gece kalkması zor geliyor ve bebeğini emzirmiyor yurt dışında ise sezeryan çok takıyorlar mesela ama ben çok rahatım hiç doğum yapmamış gibi.anlayacagin her doktor farklı birşey diyor kararı verecek olan biziz annelik memeyle olmuyor merak etme.pureyi neden hazır kullanıyorsun onu anlamadim vaktin mi yok yoksa doğal olduğunu katkısız olduğunu mu saniyorsun bozulmadan kaç ay nasıl duruyor.köylü teyzeler bile hormonlu üretime başlamış sende hazır ürünler veriyorsun ve devamlı ben dün gece saat üçte yoğurt peynir yapıyordum haziri var elbet ama içim rahat etmiyor benim bebeğimden önemli bir isim yok

Patates puresini deneebilirsin canim belki sever benim oglum cok seviyorbiraz yese bile acikmiyor uzun sure.

kızlar sizin bebekler ne kadarlık parçaları veriyorsunuzda yiyiyor ben püre veriyorum birtek muzu parçalı yiyior diğer şeyleri yemiyor.
canım tirnak kadar parçalar veriyorum kahvaltıda yumurta peynir kendi damağı ile ezip yiyor ama sebze puresinde oguruyor yutamayacak diye korkuyor ondan yoksa hep naz birden parçalı verme hergün pureyi daha az ez alışır böylece ama çorba parçalı olunca istemiyor hem sulu hem parçalı olmayacak ya lokma lokma yiyecek yada pure.anlayacagin parmaklarında oynatiyorlar bizi.blendir yapma devamlı iki yaşında öyle beslenen bebekler varmış hala

fisher prise vardı ama üzerindekiler çok yetersiz geldi sozde en iyisi denen markaların içinde.ama bondigo internette daha güzel göründü ilgileniyor mu mesela ortada harfler var tren birde orada dönüyor mu sesleri nasıl biraz anlatsan para yokken boşuna almayalım

P
Hehe yazdıklarını gözümde canlandırdım süper ya. Çok tatlısınız.. Ne güzel ananeye dimi.. Ohhh ne güzel bol bol dinlen.
Tesekkur ederim canim..suan yoldayoz grldi dayilar sukur.buyuk oglanla kucuk uyudu bile..ortancam cok heyexanli onun cenesiyle gidoyoruz.dokuzbucuk gibi iskenderun da olurus insaallah..

Ben ck pişmanım mezar yerini öğrenmediğimiz icin,ama eşim doğru olanı yaptık diyor.inşallah Allah ablana en kısa zamanda sağlıklı bir evlat kucağına almayı nasip eder....ck zor...ben hep aaaa 3ay gecti artık birşey olmaz derdim...17hafta cinsiyetini öğrenmiştik,alışverişe başladık,pusetini 21hafta ısmarladık yatak odasınıda,2gün sonra bebeğimizin iyi olmadığını öğrendik.eşyalar icin telefon geldiğinde kızım melek olmuştu bile,artık yoktu,biz eşyaları falan unutmuştuk ısmarladığımızı...erkek kardeşimde geldi bizimle eşyaları almaya...ben mağzanın önünde buz kestim giremedim eşimle birbirimize sarıldık ağladık böyle hayal etmemiştik dedik,kardeşimde ağladı...eşyaları mecburduk almaya parası ödenmişti.şimdi kızıma bunlar abladan sana kaldı diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…