Âmin...Allah herkesin evladına uzun sağlıklı mutlu huzurlu ömür versin...biz hep eşimle yaşamamız gerekiyormuş yaşadık dedik...ama en büyük pişmanlığım yavrumu kucağıma almamam ve Mezarlığı'nı anonim yaptırmamız...doktorlar böyle olursa sizin icin daha iyi olur dedi...o kafayla bizde ok dedik.geçmiş olsun...demekki balık vermeyeceksin...eskiden olsa alerji falan nasıl anlıyorlarmış yada ne yapıyorlarmış... mesela ben annemden hiç duymadım sizde alerji falan oldu dediğini sorduğumdada herşeyi veriyorduk 6 aylık olunca dedi...o zamnalar herşey bu kadar hızlı bozulmamaıştı genetiğiyle falan oynanmamıştı... işte insan vücuduna göre değil bu tarım ve gdo ve tepki veriyor kendini koruma altına alıyor gibi...balık kendi ortamında yetişmiyor artık... herşey bozuldu...insanlarda hayatta kalmaya çalışıyor... başkalaşacağız sanırım....
çok duygulandım...en kötü günlerin geride kalsın canım... Allah bu evladına uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah....
ayaklarınıda üşütmüş olabilir... sürekli 2 kat çorabın içinde çıkardım çoraplarını 2 gün önce evin içinde halıda biraz yürüttüm çıplak ayakla hiç basmamıştı biraz gıdıklandı ayaklarını büzdü sonra alıştı baktım buz gibi olmuş ayağı ama 5 dakika falan öyle durdu... alışık olmadığı için hemen üşütmüş olabilir....
Ya dişi çıksada diş buğdayı yapsak cimcimeye...bizde de diş yok canım.. bende korkarak verirdim herşeyi hatta burda da paylaştım ama zamanla alışıyorlar. burda yazdıktan sonra cevaplar sayesinde cesaretleniyorsun
senin söylediğini hep düşünüyorum biliyor musun canım. üç gün kuralı deyince annemler gülüyorlardı ne bilsinler.. önceden neler yedirmişler bizlere. babam bugün diyor bu çocuğa arada şeker ver tuz ver vücudun onlara da ihtiyacı var diyor. sonuçta kek yapıyorum mesela ona yediriyorum bir dilim alır ordan diyorm ne yapayım.
canım benim fotoğrafları gördüm bakalım bizim nolacak. sabah ensede vardı şimdi bacaklar kol göbiş az az.. çok ilerlemez inşallah. bu arada deprem oldu hissettin mi gündüz
Ck şükür kavuştum...meleğimde inşallah cennete kavuşacağım...2 ocak canım çok zor günler atlatmışsın ama şükür kızına kavuşmuşsun :)
bizde de diş yok canım.. bende korkarak verirdim herşeyi hatta burda da paylaştım ama zamanla alışıyorlar. burda yazdıktan sonra cevaplar sayesinde cesaretleniyorsun
senin söylediğini hep düşünüyorum biliyor musun canım. üç gün kuralı deyince annemler gülüyorlardı ne bilsinler.. önceden neler yedirmişler bizlere. babam bugün diyor bu çocuğa arada şeker ver tuz ver vücudun onlara da ihtiyacı var diyor. sonuçta kek yapıyorum mesela ona yediriyorum bir dilim alır ordan diyorm ne yapayım.
canım benim fotoğrafları gördüm bakalım bizim nolacak. sabah ensede vardı şimdi bacaklar kol göbiş az az.. çok ilerlemez inşallah. bu arada deprem oldu hissettin mi gündüz
Ya dişi çıksada diş buğdayı yapsak cimcimeye...
Bu alerji beni deli edecekinşallah sebep olanı buluruz biran önce de kuzularımız rahatlar ... Duymadım deprem canım bakayım kaçta nerde olmuş ...
Bu gidişle öyle olacak galiba,babamiz icin daha iyi,daha az para giderDoğum günü ile topluca olur artık kısmetse :)
Ben daha doktor dan emin değilim bakalım ne olacak.
Öğleden sonra oldu canım bende annemdeyim son kat ondan hissettim. Kemalpaşa merkez.
Canim benim oglum da ayni bazen eti eline.alip yiyen bebeklere hayran kaliyorumkızlar sizin bebekler ne kadarlık parçaları veriyorsunuzda yiyiyor ben püre veriyorum birtek muzu parçalı yiyior diğer şeyleri yemiyor.
Nasil oldu kaybettigin bebek canim hatirlatmak istemezdim ama merak ettim allah bu bebisine saglik versinBenim psikolojim ck bozukdu,sürekli bebeği kaybetme korkum vardı,sütümün olmaması birazda o yüzden ebelere göre,ben ilk bebeğimi kaybetiğimde ilac vermişlerdi süt gelmesin diye belki onunda etkisi olmuş olabilir.aman önemli olan sağlıklı olmaları iyi büyümeleri.anne sütü içende büyüyor mama içende....
Spina bifida vardı bebeğimde,doktorlar 1%bile yaşama şansı yok dediler,23haftada gebeliğim sonlandırıldı...Allah bizim bu süreçten geçmemizi istedi,hic isyan etmedik.Nasil oldu kaybettigin bebek canim hatirlatmak istemezdim ama merak ettim allah bu bebisine saglik versin
Kizlar bebislerin corbalarina kuzu kemik suyu katiyor musunuz
Gecmus olsun canim suan nasilkızlar dün balık vermiştim... ensede sabah sivilce şeklinde izler oldu. şimdi de vücuduna yayıldı biraz biraz..
sanırım balık alerji yaptı
Etme canim vak allah saglikli vermis cok sukur. Benimde 8.haftada kaybim olmustuSpina bifida vardı bebeğimde,doktorlar 1%bile yaşama şansı yok dediler,23haftada gebeliğim sonlandırıldı...Allah bizim bu süreçten geçmemizi istedi,hic isyan etmedik.
Hosgeldin canimHerkese iyi geceler..2ocak'tan cesaret alarak ben de artık yazayım dedim. Zira ben de ilk bebeğimi kaybettiğim için hamileyken, ikincisinde buraya bir türlü yazamadım ama hamileliğin başından beri ve hatta oğlum doğduğundan beri sizlerleyim☺benim oğlumda da besin alerjisi var ve gerçekten zor bir süreç..Emziren annelerin de sıkı bir diyet yapması gerekiyor ne yazık ki ve bu kısmı beni gerçekten biraz halsiz bıraktı.
Herkese sevgiler
Iyi geceler...ilk bebeğini kaybedenler cesaretsiz oluyor...yani bağlanma korkuları oluyor otomatikmen.inşallah bebeğinin sağlı iyidir.bebişin kaç aylık?Herkese iyi geceler..2ocak'tan cesaret alarak ben de artık yazayım dedim. Zira ben de ilk bebeğimi kaybettiğim için hamileyken, ikincisinde buraya bir türlü yazamadım ama hamileliğin başından beri ve hatta oğlum doğduğundan beri sizlerleyim☺benim oğlumda da besin alerjisi var ve gerçekten zor bir süreç..Emziren annelerin de sıkı bir diyet yapması gerekiyor ne yazık ki ve bu kısmı beni gerçekten biraz halsiz bıraktı.
Herkese sevgiler
Ck şükür kızım ada miram sağlıklı...Allah'tan başka birşey istemem,yavrum iyi olsun yeter banaEtme canim vak allah saglikli vermis cok sukur. Benimde 8.haftada kaybim olmustu
evet... sen söyleyince... benden sonra bir erkek kardeşim olmuş ama o 6aylıkken ölmüş ağlaya ağlaya öldü dedi annem...çok güzel bir çocuktu nazardan çatlamış bu çocuk demişler.... dediğin gibi kim bilir neyi vardı...Canim eskide nazarda catladi oldu diyorlardi.sor annene .cok bebek oluyodu.
ufak ufak kv ded de yediriyor keklerin ucundan kendi çorbasından... 1 yaşından sonra ver diyorum ama biz 6 aylık olunca herşeyi yediridik deyip çıkıyor zaten benim yanımda vermese ben işteyken kesin veriyor çünkü benim kız yemeğe saldırıyor canı çekiyordur diye veriyor...bizde de diş yok canım.. bende korkarak verirdim herşeyi hatta burda da paylaştım ama zamanla alışıyorlar. burda yazdıktan sonra cevaplar sayesinde cesaretleniyorsun
benim ölen erkek kardeşimide annem babam kimsesizler mezarlığına gömmüşler... nerde yattığını kimse bilmiyor...canım yeri belli olsa sürekli gider din ve ağlardın başında bebeğede acı çektirirdin.. şimdi o Allah ın katında ve yanlış bilmiyorsam bilen varsa lütfen düzeltsin...İbrahim peygamber tarafından mahşere kadar bakılacak... melek oldu onlar...ablamda ölen kızına hiö dokunamadan kaybetti sadece 1 defa kuvezde gördü arkası dönüktü kucağına bile vermediler... kızına pembe bir mezar yaptırdı ama keşke izin vermeseydik sürekli gidip ağlıyordu kaç sene oldu daha yeni düzeldi psikolojisi ve stresten yumurtalıklarının düzeni değişti... ayda 3 defa adet olur... bunun sebebini çok araştırdılar bulamadılar... en sonunda bir doktor dediki... üzülünce kiminin başı ağrır kiminin karnı ağrır seninde yumurtalıklarına vuruyor dedi...yani sende kendini ister istemez çok yıpratacaktın....Âmin...Allah herkesin evladına uzun sağlıklı mutlu huzurlu ömür versin...biz hep eşimle yaşamamız gerekiyormuş yaşadık dedik...ama en büyük pişmanlığım yavrumu kucağıma almamam ve Mezarlığı'nı anonim yaptırmamız...doktorlar böyle olursa sizin icin daha iyi olur dedi...o kafayla bizde ok dedik.
hoşgeldin canım...s eninde başın sağolsun...Herkese iyi geceler..2ocak'tan cesaret alarak ben de artık yazayım dedim. Zira ben de ilk bebeğimi kaybettiğim için hamileyken, ikincisinde buraya bir türlü yazamadım ama hamileliğin başından beri ve hatta oğlum doğduğundan beri sizlerleyim☺benim oğlumda da besin alerjisi var ve gerçekten zor bir süreç..Emziren annelerin de sıkı bir diyet yapması gerekiyor ne yazık ki ve bu kısmı beni gerçekten biraz halsiz bıraktı.
Herkese sevgiler
allah başka acı göstersenin sanada A aktar83 allah hepimizin bebekğine sağlık sıhat versin.Herkese iyi geceler..2ocak'tan cesaret alarak ben de artık yazayım dedim. Zira ben de ilk bebeğimi kaybettiğim için hamileyken, ikincisinde buraya bir türlü yazamadım ama hamileliğin başından beri ve hatta oğlum doğduğundan beri sizlerleyim☺benim oğlumda da besin alerjisi var ve gerçekten zor bir süreç..Emziren annelerin de sıkı bir diyet yapması gerekiyor ne yazık ki ve bu kısmı beni gerçekten biraz halsiz bıraktı.
Herkese sevgiler
ben doktorum kemik suyunun faydalı olduğunu ama yaylık hayvan kemiği dışındakileri önermediğini eğer diğerlerinden yapacaksam sadece iliğini çıkarıp kaynatmamı söyledi bay zor oldu ama sadece ilik kaynattım atıyorum arada çorbasına.bu arada tavuk çorbasını beğendi kızım bu gün karaciğer deneyeceğiz.Kizlar bebislerin corbalarina kuzu kemik suyu katiyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?