2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Âmin...Allah herkesin evladına uzun sağlıklı mutlu huzurlu ömür versin...biz hep eşimle yaşamamız gerekiyormuş yaşadık dedik...ama en büyük pişmanlığım yavrumu kucağıma almamam ve Mezarlığı'nı anonim yaptırmamız...doktorlar böyle olursa sizin icin daha iyi olur dedi...o kafayla bizde ok dedik.

Ya dişi çıksada diş buğdayı yapsak cimcimeye...

Bu alerji beni deli edecek inşallah sebep olanı buluruz biran önce de kuzularımız rahatlar ... Duymadım deprem canım bakayım kaçta nerde olmuş ...

Ya dişi çıksada diş buğdayı yapsak cimcimeye...

Doğum günü ile topluca olur artık kısmetse :)

Bu alerji beni deli edecek inşallah sebep olanı buluruz biran önce de kuzularımız rahatlar ... Duymadım deprem canım bakayım kaçta nerde olmuş ...

Ben daha doktor dan emin değilim bakalım ne olacak.
Öğleden sonra oldu canım bende annemdeyim son kat ondan hissettim. Kemalpaşa merkez.

Nasil oldu kaybettigin bebek canim hatirlatmak istemezdim ama merak ettim allah bu bebisine saglik versin

Nasil oldu kaybettigin bebek canim hatirlatmak istemezdim ama merak ettim allah bu bebisine saglik versin
Spina bifida vardı bebeğimde,doktorlar 1%bile yaşama şansı yok dediler,23haftada gebeliğim sonlandırıldı...Allah bizim bu süreçten geçmemizi istedi,hic isyan etmedik.

Herkese iyi geceler..2ocak'tan cesaret alarak ben de artık yazayım dedim. Zira ben de ilk bebeğimi kaybettiğim için hamileyken, ikincisinde buraya bir türlü yazamadım ama hamileliğin başından beri ve hatta oğlum doğduğundan beri sizlerleyim☺benim oğlumda da besin alerjisi var ve gerçekten zor bir süreç..Emziren annelerin de sıkı bir diyet yapması gerekiyor ne yazık ki ve bu kısmı beni gerçekten biraz halsiz bıraktı.
Herkese sevgiler

Spina bifida vardı bebeğimde,doktorlar 1%bile yaşama şansı yok dediler,23haftada gebeliğim sonlandırıldı...Allah bizim bu süreçten geçmemizi istedi,hic isyan etmedik.
Etme canim vak allah saglikli vermis cok sukur. Benimde 8.haftada kaybim olmustu

Hosgeldin canim

Iyi geceler...ilk bebeğini kaybedenler cesaretsiz oluyor...yani bağlanma korkuları oluyor otomatikmen.inşallah bebeğinin sağlı iyidir.bebişin kaç aylık?

Canim eskide nazarda catladi oldu diyorlardi.sor annene .cok bebek oluyodu.
evet... sen söyleyince... benden sonra bir erkek kardeşim olmuş ama o 6aylıkken ölmüş ağlaya ağlaya öldü dedi annem...çok güzel bir çocuktu nazardan çatlamış bu çocuk demişler.... dediğin gibi kim bilir neyi vardı...

ufak ufak kv ded de yediriyor keklerin ucundan kendi çorbasından... 1 yaşından sonra ver diyorum ama biz 6 aylık olunca herşeyi yediridik deyip çıkıyor zaten benim yanımda vermese ben işteyken kesin veriyor çünkü benim kız yemeğe saldırıyor canı çekiyordur diye veriyor...

benim ölen erkek kardeşimide annem babam kimsesizler mezarlığına gömmüşler... nerde yattığını kimse bilmiyor...canım yeri belli olsa sürekli gider din ve ağlardın başında bebeğede acı çektirirdin.. şimdi o Allah ın katında ve yanlış bilmiyorsam bilen varsa lütfen düzeltsin...İbrahim peygamber tarafından mahşere kadar bakılacak... melek oldu onlar...ablamda ölen kızına hiö dokunamadan kaybetti sadece 1 defa kuvezde gördü arkası dönüktü kucağına bile vermediler... kızına pembe bir mezar yaptırdı ama keşke izin vermeseydik sürekli gidip ağlıyordu kaç sene oldu daha yeni düzeldi psikolojisi ve stresten yumurtalıklarının düzeni değişti... ayda 3 defa adet olur... bunun sebebini çok araştırdılar bulamadılar... en sonunda bir doktor dediki... üzülünce kiminin başı ağrır kiminin karnı ağrır seninde yumurtalıklarına vuruyor dedi...yani sende kendini ister istemez çok yıpratacaktın....
hoşgeldin canım...s eninde başın sağolsun...
güle güle büyüt bebeğini sağlıkla sıhatle inşallah...A llah seni bebeğine ,bebeğinide sana bağışlasın...
bu alerjiler geçici inşallah...diyet falan filan düzelecekler... birde ömür boyu diyet yapması gereken alerjik hastalar var ...hiç bir şekilde protein yiyemeyecek olanlar ...glüten alamayanlar...Allah beterinden korusun...

allah başka acı göstersenin sanada A aktar83 allah hepimizin bebekğine sağlık sıhat versin. patee besin alerjisinin bu kardar leke yapacağını tahmin etemiştim kzıalr besin alarjisi olan tüm bebişlerimizinde alerjileri çabucak geçer ve suçlu hemen bulunur inşallah.

Kizlar bebislerin corbalarina kuzu kemik suyu katiyor musunuz
ben doktorum kemik suyunun faydalı olduğunu ama yaylık hayvan kemiği dışındakileri önermediğini eğer diğerlerinden yapacaksam sadece iliğini çıkarıp kaynatmamı söyledi bay zor oldu ama sadece ilik kaynattım atıyorum arada çorbasına.bu arada tavuk çorbasını beğendi kızım bu gün karaciğer deneyeceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…