2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Hoşgeldin canım, bir kere değil kırk bir kere maşallah yavruna da sana da. Ne güzel bi beslenme programınız var hayran oldum ve kendimi kötü hissettim çünkü ben bunları versem de yemiyor benimki, günde toplam 1 cay bardağı var ya da yok ek gıda. Maşallah sen çok güzel bi düzen oturtmussun benim çok hoşuma gitti. Hangi şehirdesin bu arada, merak ettim?

hoşgeldin canım...
geçmiş olsun anakız ikinizede...oto koltuğu içinde çok çeşitli markalarda uygun fiyatlar vardır elbet ama sen yinede güvenilir lik oranını dikkate al...Allah korusun amaç zaten bebeğin güvenliği için....
benim kızın saçı temizdi de görümcenin kızının kafasında gördüm tekrar... zaten ayıp bir şey gibi düşünülüp ört bas ettiler konuyu... benden gizliyorlar ellerinden geldikleri kadar...benim kızda parmak uçlarında yürüyor... yürüteç yüzünden...

Ya Türkiye'de herşeyin en güzeli en tazesi var...offf burdada var ama tadı yok,Türkiye gibi değil...kayın valdem ev tarhanası yapıyor,kızıma versemmi bilmiyorum,dokunurmu sizce?
Canim benim annemde ev tarhanasi yapiyor biz gun asiri veriyoruz onu yiyince mama yemesi gec oluyor ama tabi seninkine dokunurmu bilmem canim ama benim ogluma dokunmadi

Kizlarokudum tek tek alinti yapamadim.yemek konusunda ben hersey veroyorum digerlerindede verdim.hele yogurt vermemek cok buyuk bir eksiklik.imkani olmayan arkadaslar yabanci ulkelerde yogurdun degerini pek bilmiyorlsr zaten.ben hic mamadan yogurt yapmadim.keci once sonra inek simdi hangisini bulursam ..borekte yiyor ..tarhana corbssi sifa zaten.marasin tarhanasi baska bugday yogurt kekik felanla yapiliyo.ondanda veriyorum digerindende..dun brokoli karnibahar vardi aksam yemeginde cogunu bebeisim yedi babam hey maasAllah dedi..ki bahceden koparmistik.cok sansliyim biliyorum bu imkanlari buldugum icin..umarim sizlerde kolay bulursunuz...bezelye ekmis annem ama daha olmamis onuda bekliycez artik..

1500tl ck pahalı bence,markası ne canım?biz gecen hafta aldım römer9-18kilo.sonra 18-36kilo alacağız inşallah.

Maasallah bebisine canim.bende kabiz oldumu kiviyo biraz veriyorum hemen sokturuyor..

Canim takip ediyorsan ben blw uyguladim. Ne corba ne muhallebi pisirmedim. Istedigi kadar yedi. Dis sikintisi haric gece uyanmasi yok. Artik 9-10 aylik oldular. Kendi kendine yeme asamasina gecebilirsiniz. Cok rahat edeceksin inan bana

Evet az çok biliyorum canım blw uyguladığını ben de çok istedim ama beceremedim. Bir kaşık daha fazla yesin inadıma yenik düştüm :) Daha kaşık tutup ağzına götürmüşlüğü yok. Bazen mama sandalyesinin tepsisine bişeyler koyuyorum canı isterse alıp yiyor ama kaşıkla bişey yemedi henüz kendisi. Çoğu zaman ben zorlamasam pek yemeyecek. O listede yazdıklarımı her gün sunuyoruz ama çoğundan bir iki kaşık yiyor zorlamasam. Sanırım benim oğlan emmeyi bırakınca doğru dürüst yemeye başlayacak. Kardeşimle ben de öyleymişiz. Ama yine de evet haklısın artık kendi kendine yameye başlamayı öğrenmeleri lazım. Biz gece de bi kaç kez kalkıyoruz, şu aralar sanırım yan dişleri çıkacak yine huzursuz ne bulsa ağzına götürüyor bi hırsla. Size maşallah ne güzel annesi oğluşun kesintisiz uyuyor kırk bir kere maşallah ona :)

Afiyet olsun yavruna canım. Ben de tam tahılları ekmekten vermeye çalışıyorum. Yulaf unu, tam buğday unu, irmik, mısır unu falan karıştırıp köy ekmeği yapıyo anneannesi. Ekmeğe bayılıyor. En sevdiği şey ekmek. İştahsız çocuk ver eline bir dilim yer :) Ben de nasıl olsa ekmekten alıyor tahılları diye muhallebiye gerek görmedim. Maşallah senin prensesine de kendi yemeye hevesliyse çok güzel, yakın zamanda kendisi yemeye başlar o zaman. Ama evet işte çoğumuzda bir iki kaşık daha yesin durumu oluyor ne yazık ki zaman zaman. Ben eskiden kaşık elinde koşturan annelere çok kızardım, umarım ben de öyle olmam ilerde

Hoşbulduk canım, çok teşekkür ederim. Kendini hiç kötü hissetme çünkü benim aslında listeye yazdıklarım gün içinde yemesini istediğim şeyler ama çoğu zaman çok çok azını yiyor. Aslında benim dikkat ettiğim tek şey gün içinde çok az da olsa yumurta, tahıl, et, sebze, meyve, yoğurt tüketsin mantığı. Ama mesela üç gündür hiç meyve yemedi desem yeridir. Hepimiz yavrularımız odaklı bir hayata geçtik ve eminim ki hepimiz en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Sağlıklı sıhhatli olsunlar da artık istedikleri kadar yesinler napalım. Ben Eskişehir'de yaşıyorum bu arada.

Buarada ck gecmiş olsun,inşallah şimdi iyidir miniğin.koltuğun fiyatını görünce şok oldum...Türkiye ck pahalı...biz 180€aldık ucuzluktan.

Canim benim annemde ev tarhanasi yapiyor biz gun asiri veriyoruz onu yiyince mama yemesi gec oluyor ama tabi seninkine dokunurmu bilmem canim ama benim ogluma dokunmadi
Eltimde artık kendin yap dedi,yoksa alışamaz ev yemeklerine dedi...aslında siz en iyisini yapıyorsunuz...anne eliyle yapılan hersey daha güzel olur...tahminime göre bizim kız yer ev yemeklerini yemek yemeği ck seviyor maşallah,mmmmm falan diyor yerken,5dk.sürmüyor yemesi.2-3gündür biz kahvaltı yaparken ekmek veriyorum eline,ck sevdi.sizlerden cesaret aldım.

Yasak olmayan herşeyi ver canım alışsın

benim kız yoğurdu çok seviyor bende yoğurdu kamuflaj olarak kullanıyorum ...yemediği şeyleri yoğurda bulayıp veriyorum bazen...maşşallah senin kuzucuklarına... afiyet bal şeker olsun canım... altın çileklerde güzel görünüyor maa ben hiç yemedim... çok faydası olduğunu duymuştum...

sen zaten heşeyin en iyisini yapıyorsun..yani şunu yapayım bunu yapayım derken artık sonu yok bunun... protein karbonhidrat kalsiyum herşeyi veriyorsun kuzuna... ben ne yiyorsam kızımada onu yediriyorum... az tuzlu yada tuzsuz yapıyorum yemeği onun payını ayırıp tuz ekliyorum... bulgur pilavını yoğurtlu makarnayı tavuk etini çok seviyor...nohutun kabuğunu soyup ağzına atıyorum kendi ezip yiyor kuru fasulyeyi ve bezelyeyide öyle...
az az yesin zaten anne sütüde alıyormuş.... daha ne olsun.... maşşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…