- 3 Haziran 2014
- 424
- 801
- 128
Koltuk römer değilmiş maxi cosiherkese merhabatatilimiz bitti ve döndük evimize. güya gezmeye gittim. gider gitmez hasta ettim kızımı. gözler çapaklandı, öksürük, hapşuruk, burun akıntısı, 39,5 a kadar yükselen ateş ne ararsan var. tam kuzumu iyi ettim, bu sefer dee benim boynum tutldu. eve gelme zamanı anca toparlanabildik ana kız. kendime akıllı telefon aldım. eskisi bozulduğundan beri normal telefon kullanmıştım. artık evde olmadığım zamanlarda da telefonla girerim kulübe sizler nasılsınız. herkes iyidir inşallah.
:) valla yokluğumuzda koca beebeğim çok özlemiş bizi
gittim baktım araba koltuklarına. be safe önerdiler en çok. o da 1500 TL :/ çok pahalı meret. orta halli bşeyler bakcaz. haala karar vermedik, siz aldınız mı?
dolunay burda değil de orda hasta oldu teyzesineyse ki şimdi iyi. noldu Eloşum? sirke miymiş saçındakiler. ay kuzum benim yaaa
ben de giydirmiyorum ayakkabı. içe basıyo hafif, zamanla düzelir, normal dedi babamız.
hosgeldin tatlim aramizaTeşekkür ederim canım hoşbulduk, hepimiz sağlıkla sıhhatle büyütürüz inşallah çocuklarımızı. Benimkisi de öyle çok yemiyor işte genellikle hep zorlamayla, oyunla yediriyoruz. Aslında zorlamayı hiç istemiyorum, aaa kim gelmiş aaa bu da neymiş diyerek ağzına bişeyler tıkıştırırken bazen napıyorum ben diyorum kendi kendime ama engel de olamıyorum. İştahsız çocuk zor gerçekten. Muhallebiye zaten hiç sıcak bakmadım ben ama zaman zaman muhallebi muhabbetlerini gördüğümde ben mi yanlış yapıyorum diyordum işte. Bir de gece uyumadan önce çocuğun midesini unlarla şişirmenin bi manası yok diye düşünüyorum.
Ya valla aynı şeyleri yaşayan annelerle burda muhabbet etmek gerçekten çok güzelmiş, zaten çoğunuzu tanıyor gibiyim :)
masallah cnm uykunuza hem geceye hem gunduzeSelamlar canlarKeyifler iyidir insallah
Filologum hos geldin canim. Masallah kuzuna. Bobrek sorununu da cabucak atlatir insallah.
Gencer, teorik kismini biliyorum canim. Yazida da belirttigi gibi inek sutune gore "daha az" dir diyor. Ben sana yazarken o da alerji yapabilir, gozlemle demistim canim. Asla verme/yanlistir vs gibi bir uyari yapmadim. Alerjii bir reaksiyon olmazsa gonul rahatligiyla yedirirsin/icirirsin
Pate cok sevindim. Ayni surecten gectigim icin cok iyi anliyorum seni
Canan masallah tosununa canim
Esmer zaptedilmiyor bu biciriklar artik.
Pesleri sira kosacagiz baska yolu yok
Life90 selam canim. Hala tadim asamasindalar zaten. Buyuk miktarlarda yemesine gerek yok. Menusu/cesitliligi cok guzel. 6-7 defa da emiyorsa devam sutune ihtiyaci yoktur canim. Masallah kuzuna
Simca benim korsan aksam 20-21 gibi yatiyor. Gece uyanmiyor, sabah 7 de kalkiyor. Gunduz 3 saat uyuyor.
biz de hasta olmustuk memlekette 39 ustu ates 4 defa dra goturdum gece acil hava+ilaclar verilmistiherkese merhabatatilimiz bitti ve döndük evimize. güya gezmeye gittim. gider gitmez hasta ettim kızımı. gözler çapaklandı, öksürük, hapşuruk, burun akıntısı, 39,5 a kadar yükselen ateş ne ararsan var. tam kuzumu iyi ettim, bu sefer dee benim boynum tutldu. eve gelme zamanı anca toparlanabildik ana kız. kendime akıllı telefon aldım. eskisi bozulduğundan beri normal telefon kullanmıştım. artık evde olmadığım zamanlarda da telefonla girerim kulübe sizler nasılsınız. herkes iyidir inşallah.
gittim baktım araba koltuklarına. be safe önerdiler en çok. o da 1500 TL :/ çok pahalı meret. orta halli bşeyler bakcaz. haala karar vermedik, siz aldınız mı?
dolunay burda değil de orda hasta oldu teyzesineyse ki şimdi iyi. noldu Eloşum? sirke miymiş saçındakiler. ay kuzum benim yaaa
ben de giydirmiyorum ayakkabı. içe basıyo hafif, zamanla düzelir, normal dedi babamız.
8gibi uyuTMAYA CALİSİYORUM 5:30gibi kalkiyor tabi sonsuz defa uyanip pispis+sut+...aktivitelerimiz var
anne sutu mu aliyor?Hoşgeldin canım, bir kere değil kırk bir kere maşallah yavruna da sana da. Ne güzel bi beslenme programınız var hayran oldum ve kendimi kötü hissettim çünkü ben bunları versem de yemiyor benimki, günde toplam 1 cay bardağı var ya da yok ek gıda. Maşallah sen çok güzel bi düzen oturtmussun benim çok hoşuma gitti. Hangi şehirdesin bu arada, merak ettim?
cnm eskisi kadar giremiyorum girdigimde de hizlica okuyup coklu alinti yapiyorum ki o da bir sekilde olmuyorKizlarokudum tek tek alinti yapamadim.yemek konusunda ben hersey veroyorum digerlerindede verdim.hele yogurt vermemek cok buyuk bir eksiklik.imkani olmayan arkadaslar yabanci ulkelerde yogurdun degerini pek bilmiyorlsr zaten.ben hic mamadan yogurt yapmadim.keci once sonra inek simdi hangisini bulursam ..borekte yiyor ..tarhana corbssi sifa zaten.marasin tarhanasi baska bugday yogurt kekik felanla yapiliyo.ondanda veriyorum digerindende..dun brokoli karnibahar vardi aksam yemeginde cogunu bebeisim yedi babam hey maasAllah dedi..ki bahceden koparmistik.cok sansliyim biliyorum bu imkanlari buldugum icin..umarim sizlerde kolay bulursunuz...bezelye ekmis annem ama daha olmamis onuda bekliycez artik..
cnm ne cabuk 18e gecmissiniz?kac kilo yavru?1500tl ck pahalı bence,markası ne canım?biz gecen hafta aldım römer9-18kilo.sonra 18-36kilo alacağız inşallah.
guzel gunlerde kullaninBuarada ck gecmiş olsun,inşallah şimdi iyidir miniğin.koltuğun fiyatını görünce şok oldum...Türkiye ck pahalı...biz 180€aldık ucuzluktan.
hic yemedim tadi neye benziyor?Eki Görüntüle 1390249 Kizlar babamin altin cilekleri tam zamani yenisini ekicez simdide..
ben deHoşbulduk canım, ben de göz dikiyorum zaman zaman ona pişirdiklerime :)
http://lilypie.com/
bu siteden canım
sen zaten heşeyin en iyisini yapıyorsun..yani şunu yapayım bunu yapayım derken artık sonu yok bunun... protein karbonhidrat kalsiyum herşeyi veriyorsun kuzuna... ben ne yiyorsam kızımada onu yediriyorum... az tuzlu yada tuzsuz yapıyorum yemeği onun payını ayırıp tuz ekliyorum... bulgur pilavını yoğurtlu makarnayı tavuk etini çok seviyor...nohutun kabuğunu soyup ağzına atıyorum kendi ezip yiyor kuru fasulyeyi ve bezelyeyide öyle...
az az yesin zaten anne sütüde alıyormuş.... daha ne olsun.... maşşallah..
hosgeldin tatlim aramiza
o tikistirmalar bende de vardur bakiim yavrum ben daha guzel yediriyorum deyip tikiyorum kuzumun agzina
Kızlar benim kızım püre dışında verince tam yutamıyo,sizinkiler nasıl yiyor maşallah. Benim de daha çok denemem lazım sanırım.
Boğulcak gibi öğürüyor.
Ben isvicrede yaşıyorum,ama biz herşeyi Almanya'dan alıyoruz,fiyatlar daha uygun.kızım 74 cm ve 11500-11600 gr falan.Tr'de ne yazıkki herşey pahalı.Nerden ekliyoduk buraya onu bulamadım,
Ben isvicrede yaşıyorum,,ama biz herseyi almanyadan alıyoruz,fiyatlar daha uygun.kızım 74cm 11500gr-11600gr falan.Tr'de ne yazıkki herşey pahalı.hosgeldin tatlim aramiza
o tikistirmalar bende de vardur bakiim yavrum ben daha guzel yediriyorum deyip tikiyorum kuzumun agzina
masallah cnm uykunuza hem geceye hem gunduze
biz de hasta olmustuk memlekette 39 ustu ates 4 defa dra goturdum gece acil hava+ilaclar verilmisti
ben de karar veremedim koltuga hala
arastirmalarini bizimle de paylasir msn
8gibi uyuTMAYA CALİSİYORUM 5:30gibi kalkiyor tabi sonsuz defa uyanip pispis+sut+...aktivitelerimiz var
anne sutu mu aliyor?
kimi cocuk cok memeci olurmus
cnm eskisi kadar giremiyorum girdigimde de hizlica okuyup coklu alinti yapiyorum ki o da bir sekilde olmuyor
ne guzel bahceli bir yer ama zaten yasadiginiz yer de oyleydi sanirim.
dogal dogal yesin kuzular
yogurt neden o kadar onemli?zaten anne sutu aliyorsa veya mama icinde calcium,protein var??
cnm ne cabuk 18e gecmissiniz?kac kilo yavru?
guzel gunlerde kullanin
Tr de verginin de vergisi var herseye
nerde yasiyorsun?
hic yemedim tadi neye benziyor?
ben de
Koltuk 9-18 kilo.yani büyük değil...Ben isvicrede yaşıyorum,,ama biz herseyi almanyadan alıyoruz,fiyatlar daha uygun.kızım 74cm 11500gr-11600gr falan.Tr'de ne yazıkki herşey pahalı.
Yogurt prebiyotik acidan bagirsaklara ayri bir artisi var.birxok sebebi var.evet bahceli evim ama ekemiyorym ben bazi sebepplerden..anne eli daha gizel.altincilek hazir aldigimizin tadi daha su gibi tatsizdi ama bunlar farklu biseye benziyo diyemem.babam seker hastasi kendi icin yetistirdi.faydasida oldu.hosgeldin tatlim aramiza
masallah cnm uykunuza hem geceye hem gunduze
biz de hasta olmustuk memlekette 39 ustu ates 4 defa dra goturdum gece acil hava+ilaclar verilmisti
ben de karar veremedim koltuga hala
arastirmalarini bizimle de paylasir msn
anne sutu mu aliyor?
kimi cocuk cok memeci olurmus
cnm eskisi kadar giremiyorum girdigimde de hizlica okuyup coklu alinti yapiyorum ki o da bir sekilde olmuyor
ne guzel bahceli bir yer ama zaten yasadiginiz yer de oyleydi sanirim.
dogal dogal yesin kuzular
yogurt neden o kadar onemli?zaten anne sutu aliyorsa veya mama icinde calcium,protein var??
cnm ne cabuk 18e gecmissiniz?kac kilo yavru?
guzel gunlerde kullanin
Tr de verginin de vergisi var herseye
nerde yasiyorsun?
hic yemedim tadi neye benziyor?
ben de
yok canım sıcak suya 120 ml w-e 4 kaşık koyup mamsını yapıp 1 -2 çay kaşığı yoğurduda çırpıp üzrürine mamadan koyup karıştırıyorum sonra biberonala 2-3 kat sarıyorum 3-4 saat sonr açıp 1 öğününde onu içiriyorum sıvı olduğundan kaşıkla zor oluyor doktorumuz bu şekilde önerdiinek sütü kansızlığa sebep olduğu için mamadan yapın dedi.Aaaa o nasıl oluyor?tarifini verebilirmisin canım?makinadada olurmu?
Ck teşekkür ederim canım...deniyelim bakalım cimcime yiyecekmi,bu akşam tarhana yaptım yemedi,4kaşık falan yedi,ama hergün yapacağım alışması lazım.yok canım sıcak suya 120 ml w-e 4 kaşık koyup mamsını yapıp 1 -2 çay kaşığı yoğurduda çırpıp üzrürine mamadan koyup karıştırıyorum sonra biberonala 2-3 kat sarıyorum 3-4 saat sonr açıp 1 öğününde onu içiriyorum sıvı olduğundan kaşıkla zor oluyor doktorumuz bu şekilde önerdiinek sütü kansızlığa sebep olduğu için mamadan yapın dedi.
Canim aynisi benim oglumda.Kızlar benim kızım püre dışında verince tam yutamıyo,sizinkiler nasıl yiyor maşallah. Benim de daha çok denemem lazım sanırım.
Boğulcak gibi öğürüyor.
geldim canım :) sende annenlere gitmişsin ne güzel bayıldım bağınıza bahçenize çocuklarının böyle bi ortamda toprağa değmeleri ne güzel hemde bu mevsimde şimdi mis kokulu meyve sebzelerle hormonsuz beslersin onları ohhh afiyet olsunGunaydin annisler..bebisleinizle guzel bir hafta gecirirsiniz umarimm.kayip kizlar var neredalee acep benmu kaciriyoeumkubizim mavis snowy sende cok yazmaz oldun..esmeer aaz giriyo biliyorum ..burda ulj defa orumcege koydum oglusum nasil sevdi.boydan camlu kapu.bahce kati dublex .camin diger tarafinda kediler alparslan bayildi..ama aksam biraz hyzursuzdu zor uyuttum.oyundan gozunu alamiyo cok zor uyuyo.sallanmayi hic sevmiyo.memede uyuyrsa sansllliyim.yoksa omuzumda basi sarki soyleyerek uyuyaacak.
hoşgeldin canım ara ara bi çoğumuz nerdesin diye sordu girmediğin için görmemişsindir rabbim şifa versin kuzuna ne zordur taş düşürmek inşallah kolay atlatırSelam kizlarr.upuzunnn bir aradan sonra sizlere bir selam vermek istedim.nasilsiniz.aranizda beni hatirlayaniniz vardir ins.hepinize saglik dolu kuzucuklarimizla bir omur diliyorum.
Eski arkadaslardan merak edenler icin yazayim ahmet ervam cok.sukur 10 aylik. Hic emekleme gibi bir derdi.yok cok sukur.elimden.tutun gezecem.diyor☺ dort disimiz var sayilir(bir tanesi anca kendini gosterdi ) bobreklerimizde henuz drlarinda sayisini.bilmedigi taslarimiz varmis..simdi onlarla bogusuyoruz.rabbim.sifa versin ins yavruma..
sizler nasilsiniz.nasil.gidiyor...
Hepinizi.cok ozledim.cok.
aynen katılıyorum canım banada herkes ne kadar koruyacaksın ki büyüyünce yer nasıl olsa diyor bende aynı mantık koruyabildiğim kadar ki kısmında en azından koruyayım katkılardan diyorumordaki mama ile burdaki aynı marka bile olsa aynı değerde mi bilmiyorum ama ben aylarca bozulmadan duran gıdaların organik olsa bile bir anlamı kalmadığını düşünüyorum çünkü organik doğal bozulur içinde katkılar var elbette doktorlar farklı burda ilk besinler arasında yoğurt var mesela.sen kendi doktorunuzu dinle yine de.annesi olarak önce senin içine sinmesi gerek besinlerin.babasının değil.alacak yer yoksa orası ayrı ama ben turkiyede her şeyi bulmak mümkün kendim yapıyorum o yüzden.büyüyünce hazır yiyecek zaten engel olmak ne mümkün.şimdi verebildigim kadar veriyorum
maşallah maşallah canım enine boyuna derler ya öyle olmuşcumartesi grip diye doktora gittik yatırın kiloya bakalım dedi hemsire ayakları kafasi sarkıyor nasıl yatsın tartı yeni doğmuş bebekler için ufacık otursun dedim oturdu ayakları sarkitti öyle tarttik 12kilo 77 cm 9 ay 20 günlük.kabızlık olan bebeklere meyve sebze yazdı kağıttan yaziyorum size armut gün kurusu kayısı incir zeytinyagi günde 2-3-4 kasıga kadar olabilir dedi badem yağı badem kepekli ekmek içi sebzeler yazmış birde öyle ışte bunları yediği halde sıkıntısı olursa sürüp yazdı günde bir defa.mandalina vardı listede birde.yoğurdu incirli verdim cevizli incirli yedi.burnunu elletmiyor ama bence dis ten geceleri çığlık atarak ağlıyor yarım saatte bir on dakikada bir uyanıyor eşim dün üç saat oturdu gece durmadı grip olmuş yatıyor evde çocuk bakicida bu çocuk öyle iken nasıl ders çalışacak bilmiyorum bende.neyse dün piknik yaptık hava çok iyiydi kofte ekmek ayran yedi kuzum yürüdük çimlerde geçen de alışveriş merkezinde oyun salonuna gittik şimdiden nasıl ilgisini çekti oyun konsollari
ooo nedir bu boy birde süt ürünleri vermiyorsun maşallah paşaya9.100 e 77.5 :)
geçmiş olsun canım zaten neye özenirsen bi aksilik çıkar değilmi yinede rabbim dermansız dert vermesin gülüm. ben önce römer aldım ama yatma pozisyonu dikle hemen hemen aynıydı iade ettim mecbur 12-14 saat arası yolumuz oluyor chicco eletta aldım yatma olayı pusete yakın o acıdan beğendim ama tabiki bi römer değil ve daha küçük benim için yatması daha önemli oldugu için su an işimi görüyor ama 3 yasına kadar kullanılmaz bence.herkese merhabatatilimiz bitti ve döndük evimize. güya gezmeye gittim. gider gitmez hasta ettim kızımı. gözler çapaklandı, öksürük, hapşuruk, burun akıntısı, 39,5 a kadar yükselen ateş ne ararsan var. tam kuzumu iyi ettim, bu sefer dee benim boynum tutldu. eve gelme zamanı anca toparlanabildik ana kız. kendime akıllı telefon aldım. eskisi bozulduğundan beri normal telefon kullanmıştım. artık evde olmadığım zamanlarda da telefonla girerim kulübe sizler nasılsınız. herkes iyidir inşallah.
Oooo hadi gözün aydın eşine kavuşuyorsunuz sonunda :)))iyi geceler kızlar bir süredir girememiştim kuzu kapamam yürümeye başladı bir haftadır peşinde kosturuyorum sürekli denge kaybı düşme kafayı çarpma vakalarımız oluyor ve gece oyun oynama alıskanlıgı edindik 1 haftadır uyuduktan sonra mutlaka 2-3 saat sonra kalkıp saatlerce uyumuyor oynuyoruz sabahlara kadar on gün sonra iş başı böyle giderse yandım bu arada yer değiştirdim haftaya eşim askerden gelecek kayınvaldeye geldim yine bi toparlandım ki eşyaları kamyon anca alıyor bu arada bi hafta kayboldum eskiler dönmüş yeniler gelmiş
ooo nedir bu boy birde süt ürünleri vermiyorsun maşallah paşaya
canım benimkide sevmemişti tarhanaya bi yerde sütle yapıldığını okudum,yaptım ve bayıla bayıla yedi,cezveye az süt koy üzerine tarhanayı koy sürekli karıştırarark muhallebi kıvamına getirince al içine tereyağı ekle miniğine afiyet olsun,Ck teşekkür ederim canım...deniyelim bakalım cimcime yiyecekmi,bu akşam tarhana yaptım yemedi,4kaşık falan yedi,ama hergün yapacağım alışması lazım.
geçmiş olsun,diş çıkarırken bizizmde hep hafif ateşimiz oluyor,hasta değildir inş.annesiKizlar keyfimiz cok uzun surmedi hava sogudu yagmur yagiyor.ufakligin 37bucugu gecmegen atesi var.gece ucte kalkti atesi var ama kendisi oyun derdinde.dis atesi sanirim ama geniz akintusu var gibi.hani yalanda oho diye oksururuzya arada oyle yapito.istahi yerinde cok sukur.hasta olmaz umarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?