2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
F filizfff canım minik yavrun da sizde çok zor günler geçirdiniz umarım yaşamınız bundan sonra çok çok güzel olur minik yavrun kısa zamanda toparlanır
Ins kisa zamanda toparlaniriz
Bu arada haftanin uc gunu fizik tedaviye gidince devamli giremiyorum buraya.ve ben yine hamileyim.dun 8+1 de idim.kafamda bi suru sorularla gittim ama kalp atisini duyamadik.duymamiz gerekirdi dedi doktorum ve bebegide pek goremedik.haftaya sali tekrar gidecegiz.olmazsa kurtaj yapacağız dedi.cok uzgunum

Selamlar

Bruja hos geldin canim. Gecmis olsun dolunaya. Karar veremedim ben oto koltuguna canim. Senin bahsettigin markaya da bakayim

Pate masallah. Basta dedik ama zaten 13. Dev adam

:))))

Canım daha öncede söylemiştim gerçi ama benimki Cybex sirona bir bak istersen Eşimin işyerindeki arkadaşları da bunu önermiş araba çarpışma testini yapanlar ...

Canım inşallah haftaya duyarsınız kalp atışını , üzme kendini iki ufaklığında üzülür sen üzüldükçe... Hakkınızda hayırlısı olur inşallah canım ..... Ne söylesem bilemedimki

ne diyeceğimi bilemedim, hayırlısı neyse öyle olsun diyelim, kuzun da tez amanda sağlığına kavuşur inşallah

K kubizm gözün aydın hadi az kalmış

peyniri nasıl yapıyorsun ?ben pastörize peyniri suda bekletip veriyorum peynir yapmayı bilmiyorum.
aman kız peynir dediğim şu lor peyniri var ya çökelek de diyebiliriz süt kaynarken içine bir kasık yoğurt göz kararı altını kıs 5 dk filan kaynasin suyu zaten peynir altı suyu gibi oluyor hemen renginden anlarsın zaten süz tuzsuzher akşam yapıyorum kahvaltıda yiyor geçen süt kesildi üç kilo süt çöpe gitmesin diye tuzlu yaptım onu da biz yiyoruz peynir için peynir mayası gerekiyormuş bu lor oluyor limonla yapanlarda var işlem aynı yoğurt yerine limon suyu

Hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah,, çoğu zaman böyle durumlarda geç döllenme vs. geç duyulabiliyor, ama aksi durumada hazırla kendini Rabbimin takdirine sual olmaz bunu en iyi sen bilirsin ki prensesin için verdiğin mücadeledenbol bol sağlık sıhhat diliyorum sana ve yavrularına

10.100 e 77.5 :) yanlış yazmışım :) doktora sordum sıkıntı olmasın çok uzamasın dedim :) yok dedi :) basketçi yapın siz onu dedi :)))

cçalışan anneler birgün bize ise gitme diye yalvaracak aglayacaklar biliyorsunuz.benimki bu günlerde aşırı anneci oldu bakıcıya bırakıp alan benim eve gelince kucagimda bana sarilarak duruyor yere koyduğum an ağlıyor babasına gitmiyor kollarını bana uzatıp ağlıyor hemde ne ağlamak iki dakikada morariyor sarildigim an susuyor.bakıcı da keyfi yerinde ama ben bıraktığım için evde yere koyuyorum bırakıp gideceğim zannediyor.normalde babaciydi o bakıyor diye şimdi işi gücü ben pacami tutup çekiyor valla.hiç kiyamiyorum beraber ağlıyoruz bazen inşallah çalışıyorum diye agresif huysuz simarik bir çocuk olmaz

Kizlar masallah size, ne guzel cogunuz duzeninizi oturtmussunuz...Benim pasamin rahatlikla uykusunu uyuyabildigi bir gunu bile yok abileri sayesinde. Bugunumuzu yazayim size mesela; sabah saat 7de uyandik kahvalti yapip giyindikten sonra 8 de evden ciktik kucuk oglum uyuyo bile olsa uyatiyorum.. Once kucugu okuluna biraktim, sonra buyugu okuluna biraktim. Ordan sebze almaya magaza gittik tabi arabada 10 dk uyuyup uyandi, eve geldik saat 10 oldu. Biraz emzirip oyndiktan sonra acele acele temizlik, bulasik... saat 11 tekrar ciktik evden abileri almaya once kucuk sonra buyuk abiyi alip eve geldik saat 12. Hemen karinlarini doyurup sofrayi kaldiramadan tekrar 23 nisan calismalrina yetis 12: 45 te basliyor. 13:15 te bitip tekrar eve geldik ortada kalan sofrayi kaldir sebzeleri yerlestir eymenle ilgilen, cocuklarin cantasini hazirla 15:15 judo icin tekrar cik evden, bir saat sonra tekrar al eve gel aksam yemegi yap...... Inanin abartmiyorum kucuk ayrintilari namazlari hic soylemiyorum bile, bir gun cantami unutuyorum bir gun anahtari birgun telefonu ve benim isim hic bitmiyor Eymen kendi basina hic oynamiyor surekli benim uzerimde babamiz sabah 6 aksam 7 iste... Her aksam odev yapiyoruz buyukle, hikaye okuyoruz, oyunlar oynuyoruz... Sanirim benim en zor gunlerim bu zamanlar ve cocuklarin altin yaslari en iyi sekilde dzgerlendirmem gerekiyor...

gelmedim canım 3kilo kaldı diş sıkıntılarından dolayı sporu bırakınca veremedim ama ağustostakı resimlerime bakıyorum epeyi zayıflamısım yanaklar tombikmiş baya

iki yavrun içinde hayırlısı neyse rabbim onu nasip etsin sana üzülme canım kuzunda daha küçük

ayy yavrum kıyamam ya tam bi çelişki hayatlarımız onlar için çalışıyoruz ama yine onları yanlız bırakıyoruz inşallah dediğin gibi kişilikleri etkilenmez bu durumdan

valla okurken üstüme bi ağırlık çöktü ne zor işin allah yardımcın olsun 3 çocuk hepsinin ayrı isteği sıkıntısı derdi hastalığı maşallah yine iyi yetişiyorsun hepsine

Rabbim yardimcin olsun canim. Ucunuz icin de dua edecegim.

:))))

Canım daha öncede söylemiştim gerçi ama benimki Cybex sirona bir bak istersen Eşimin işyerindeki arkadaşları da bunu önermiş araba çarpışma testini yapanlar ...

Kacirmisim. Bakayim canim.

kızlarrrrr az önce kapı çaldı bi baktım eşimm aşkımmm gelmiş 1 hafta önce gelmiş süpriz yapmış çooook mutluyummm saskınlıkla nasıl bağırdıysam kızım yarım saat ağladı

Gozun aydin

39698"]kızlarrrrr az önce kapı çaldı bi baktım eşimm aşkımmm gelmiş 1 hafta önce gelmiş süpriz yapmış çooook mutluyummm saskınlıkla nasıl bağırdıysam kızım yarım saat ağladı[/QUOTE]
Gozun aydin canim rabbim ayrilik vermesin.simdi sizin evde bayram havasi ohh.

kızlar dün sabah oğlumun ayağına çay döküldü masada kucağımı istedi aldım biz farketmeden babasının çayını ayağına döktü hemen suya tuttum silverdin sürdüm neyseki bir şey olmadı kızarıklık dışında ama ben çok korktum yavrum bir saat boyunca ağladı kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…