Ins kisa zamanda toparlaniriz
Selamlar
Bruja hos geldin canim. Gecmis olsun dolunaya. Karar veremedim ben oto koltuguna canim. Senin bahsettigin markaya da bakayim
Pate masallah. Basta dedik ama zaten 13. Dev adam
Canım inşallah haftaya duyarsınız kalp atışını , üzme kendini iki ufaklığında üzülür sen üzüldükçe... Hakkınızda hayırlısı olur inşallah canım ..... Ne söylesem bilemedimkiIns kisa zamanda toparlaniriz
Bu arada haftanin uc gunu fizik tedaviye gidince devamli giremiyorum buraya.ve ben yine hamileyim.dun 8+1 de idim.kafamda bi suru sorularla gittim ama kalp atisini duyamadik.duymamiz gerekirdi dedi doktorum ve bebegide pek goremedik.haftaya sali tekrar gidecegiz.olmazsa kurtaj yapacağız dedi.cok uzgunum
Bu arada haftanin uc gunu fizik tedaviye gidince devamli giremiyorum buraya.ve ben yine hamileyim.dun 8+1 de idim.kafamda bi suru sorularla gittim ama kalp atisini duyamadik.duymamiz gerekirdi dedi doktorum ve bebegide pek goremedik.haftaya sali tekrar gidecegiz.olmazsa kurtaj yapacağız dedi.cok uzgunum
enini boyunu tam yaz sanki yatak çarşafı için ölçü alıyoruz.uzun boylu olsun derken aşırı uzun dev gibi olmasın kız bunlar hiç sevmem öyle.1.80-185 en fazla erkek için fazla olmasın sipariş vereyim şimdiden allahim çok amin9.100 e 77.5 :)
aman kız peynir dediğim şu lor peyniri var ya çökelek de diyebiliriz süt kaynarken içine bir kasık yoğurt göz kararı altını kıs 5 dk filan kaynasin suyu zaten peynir altı suyu gibi oluyor hemen renginden anlarsın zaten süz tuzsuzher akşam yapıyorum kahvaltıda yiyor geçen süt kesildi üç kilo süt çöpe gitmesin diye tuzlu yaptım onu da biz yiyoruz peynir için peynir mayası gerekiyormuş bu lor oluyor limonla yapanlarda var işlem aynı yoğurt yerine limon suyupeyniri nasıl yapıyorsun ?ben pastörize peyniri suda bekletip veriyorum peynir yapmayı bilmiyorum.
Hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah,, çoğu zaman böyle durumlarda geç döllenme vs. geç duyulabiliyor, ama aksi durumada hazırla kendini Rabbimin takdirine sual olmaz bunu en iyi sen bilirsin ki prensesin için verdiğin mücadeledenIns kisa zamanda toparlaniriz
10.100 e 77.5 :) yanlış yazmışım :) doktora sordum sıkıntı olmasın çok uzamasın dedim :) yok dedi :) basketçi yapın siz onu dedi :)))enini boyunu tam yaz sanki yatak çarşafı için ölçü alıyoruz.uzun boylu olsun derken aşırı uzun dev gibi olmasın kız bunlar hiç sevmem öyle.1.80-185 en fazla erkek için fazla olmasın sipariş vereyim şimdiden allahim çok amin
gelmedim canım 3kilo kaldı diş sıkıntılarından dolayı sporu bırakınca veremedim ama ağustostakı resimlerime bakıyorum epeyi zayıflamısım yanaklar tombikmiş bayaSelamlar
Bruja hos geldin canim. Gecmis olsun dolunaya. Karar veremedim ben oto koltuguna canim. Senin bahsettigin markaya da bakayim cikinca.
Kubizm gozun aydin canim. Bitti hasretlik. Istedigin kiloya geldin mi?
Pate masallah. Basta dedik ama zaten 13. Dev adam diye
Mavis daha sik yaz guzelim
Hirsizi sen kendin bakiyor olsan herseyi istedigin gibi yapardin canim. Suan elinden birsey gelmiyor...
Simca corbasini pure yap yine ama ana yemeginde sebzesini etini tum ver canim. Kendi isirip koparirsa daha rahat beslenir.
iki yavrun içinde hayırlısı neyse rabbim onu nasip etsin sana üzülme canım kuzunda daha küçükIns kisa zamanda toparlaniriz
sağol canım 6 aydı ama cok zor geçti bebek de eklenınce daha zor oluyor ama bitti inşallahkubizm ben 15ay bekledim evliyken allah kavuştursun iyi bilirim
ayy yavrum kıyamam ya tam bi çelişki hayatlarımız onlar için çalışıyoruz ama yine onları yanlız bırakıyoruz inşallah dediğin gibi kişilikleri etkilenmez bu durumdancçalışan anneler birgün bize ise gitme diye yalvaracak aglayacaklar biliyorsunuz.benimki bu günlerde aşırı anneci oldu bakıcıya bırakıp alan benim eve gelince kucagimda bana sarilarak duruyor yere koyduğum an ağlıyor babasına gitmiyor kollarını bana uzatıp ağlıyor hemde ne ağlamak iki dakikada morariyor sarildigim an susuyor.bakıcı da keyfi yerinde ama ben bıraktığım için evde yere koyuyorum bırakıp gideceğim zannediyor.normalde babaciydi o bakıyor diye şimdi işi gücü ben pacami tutup çekiyor valla.hiç kiyamiyorum beraber ağlıyoruz bazen inşallah çalışıyorum diye agresif huysuz simarik bir çocuk olmaz
valla okurken üstüme bi ağırlık çöktü ne zor işin allah yardımcın olsun 3 çocuk hepsinin ayrı isteği sıkıntısı derdi hastalığı maşallah yine iyi yetişiyorsun hepsineKizlar masallah size, ne guzel cogunuz duzeninizi oturtmussunuz...Benim pasamin rahatlikla uykusunu uyuyabildigi bir gunu bile yok abileri sayesinde. Bugunumuzu yazayim size mesela; sabah saat 7de uyandik kahvalti yapip giyindikten sonra 8 de evden ciktik kucuk oglum uyuyo bile olsa uyatiyorum.. Once kucugu okuluna biraktim, sonra buyugu okuluna biraktim. Ordan sebze almaya magaza gittik tabi arabada 10 dk uyuyup uyandi, eve geldik saat 10 oldu. Biraz emzirip oyndiktan sonra acele acele temizlik, bulasik... saat 11 tekrar ciktik evden abileri almaya once kucuk sonra buyuk abiyi alip eve geldik saat 12. Hemen karinlarini doyurup sofrayi kaldiramadan tekrar 23 nisan calismalrina yetis 12: 45 te basliyor. 13:15 te bitip tekrar eve geldik ortada kalan sofrayi kaldir sebzeleri yerlestir eymenle ilgilen, cocuklarin cantasini hazirla 15:15 judo icin tekrar cik evden, bir saat sonra tekrar al eve gel aksam yemegi yap...... Inanin abartmiyorum kucuk ayrintilari namazlari hic soylemiyorum bile, bir gun cantami unutuyorum bir gun anahtari birgun telefonu ve benim isim hic bitmiyor Eymen kendi basina hic oynamiyor surekli benim uzerimde babamiz sabah 6 aksam 7 iste... Her aksam odev yapiyoruz buyukle, hikaye okuyoruz, oyunlar oynuyoruz... Sanirim benim en zor gunlerim bu zamanlar ve cocuklarin altin yaslari en iyi sekilde dzgerlendirmem gerekiyor...
:))))
Canım daha öncede söylemiştim gerçi ama benimki Cybex sirona bir bak istersen Eşimin işyerindeki arkadaşları da bunu önermiş araba çarpışma testini yapanlar ...
kızlarrrrr az önce kapı çaldı bi baktım eşimm aşkımmm gelmiş 1 hafta önce gelmiş süpriz yapmışçooook mutluyummm saskınlıkla nasıl bağırdıysam kızım yarım saat ağladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?