Diş çıkarıyoruz biz bu dönem 3 gündür çok huzursuzuz. Dün akşam yine uyumuyo baktık olacağı gibi değil gece 10 da çıkardık arabayla gezdirdik, 5. dakikada uyuyakaldı. Uyku tulumunu da giydirmiştik üstüne hemen geldik usulca yatırdık yatağına 15 dakika sonra başladı ağlamaya ama nasıl bağırıyo bas bas. Ne meme istiyo ne başka bişey kalkıp gezecekmiş. Uyku dağıldı yine. Yarım saat durduk olacağı yok tekrar çıktık arabayla turlamaya :) 10 dakika sonra yine uyuyakaldı geldik bu kez anakucağına yatırdık sabaha kadar onda yattı yatağında hemen uyanıyor. Sabaha kadar mız mızdı ama. Ne olacak bu böyle bilmiyorum

Dişinin yeri iyice belli olmuş, umarım dişten yapıyodur.
Yok canım ya bizimkinin de açlıkla toklukla alakası yok. Valla uyumamaya kafaya koyduysa şarkı falan işe yaramıyor. Şu diş bir çıksın uyku eğitimini düşünüyorum artık ben
Şu çıkmak üzere olan dişi çıktıktan sonra ben de düşünüyorum artık uyku eğitimi vermeyi ama çok korkuyorum ne yalan söyliyim

Ağlamalarına nasıl dayanıcaz.. Bir de bana hayal gibi geliyor, yatağına koyucam ve kendisi uyuyacak

ama illa ki he çocuk öğrenebilir bazı çocuklar 3 günde bazıları 10 günde ama mutlaka istikrarlı olunursa her çocuk öğrenebilir deniyor. Bakalım inşallah biz de yapabiliriz. Seni tebrik ediyorum canım maşallah size
Canım bizimki bu aralar uyandığının çoğunda ne emmek istiyor ne de su istiyor aksine emzirmeyi deneyince daha da sinirleniyor. Bizim problemimiz uykusunu kaçırması sanırım ve evet işte uyku kaçınca da bizim de bi daha toparlamamız uzun sürüyor. Valla hepimizin Allah yardımcısı olsun, ne zaman gece uyuyup sabah kalkacak bu çocuklar
Evet o ağlarken anne deyişler bizde de var, o yüzden uyku eğitimine başlayınca ben o ağlamalara nasıl katlanırım bilmiyorum

Allah kolaylık versin canım size de