- 28 Mart 2014
- 1.783
- 1.507
- 198
allah yardımcısı olsun sağlık sıhatle kavuşsun eşimin iş arkadaşının hanımıdabu gün öğlen doğum yapacak hayırlısıyla onu ziyaret edip iş çıkışı eve öyle geçeceğim.onlarda bana gelmişti hastahaneye .bebiş göreceğim :) bizimkiler kocaman oldular bile:)Son 15hafta bir geçse....
benim kız yüz üstü dönüp geri geri emekliyor şu sıra hızlı hemde :) birde o kadar ço konuşuor ki gece bazen uykusunda konuşuyor :)) çok sık olmasada 2 kelime yan yana getiriyor anne gel baba geldi gibi..kıyamam kuzuma ananesi ona yeter hıı diyor bazen yeter diyp kaşlrını çatıyorya eşime söyledim inanmadı sonra onun yanındada yapınca şok oldu üstüne düşmezsek eğer farklı kelimeler söylüyor ama tekrarlar üstüne düşersek sinirlernip konuşmuyor kndi halindeyken bıdıbıdı susmuyor:)gözünüz aydın canım..hayırlı olsun dişiniz...bende farkettim..senin kızla benim kızın hal hareketleri falan aynı döneme denk geliyor hep...
geçmiş olsun canım...bende kaçırmıştım daha ilk banyosunda.. gözleri kıpkırmızı olmuştu...
aman Allah esirgesin...sağlıklı sıhhatli kucağına alsın inşallah...
Âmin canım...her hamile gördüğümde hep dua ediyorum,Allah sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin diye.allah yardımcısı olsun sağlık sıhatle kavuşsun eşimin iş arkadaşının hanımıdabu gün öğlen doğum yapacak hayırlısıyla onu ziyaret edip iş çıkışı eve öyle geçeceğim.onlarda bana gelmişti hastahaneye .bebiş göreceğim :) bizimkiler kocaman oldular bile:)
amin inşallah... buradan konuşmak kolay ama herşey Allah tan... hayırlısını istesin tedbirini elden bırakmasın.. gerisini Yaradan a bıraksın...sürekli kötüyü düşünmekte iyi değil... bizde o günelri geçirdik...yani hamilelik dönemini... benim kızımda bir ara beni korkuttu ağlayarak hastaneye gitmiştim... ekranda kızımı kımıldarken görünce nasıl ağladım sevinçten anlatamam ...Allah kimseye evlat acısını götermesin ...Son 15hafta bir geçse....
benim kızıda gece konuşurken buluyorum uyanıp tavana bakıp bir şeyler anlatıyor keyifli keyifli...gündüz hiç susmuyor...daha benim kız emeklemiyor... bir yere ulaşmak istiyor ama yüz üstü durup kımıldamıyor sadece kendi etrafında dönüyor...maşşallah Duru ya...artık iyice büyüdüler... 2 ay sonra 1 yaşına girecekler... 3 aylıkken gaz için şu 6 .ay gelse diyorduk... maşşallah hepimizin bebeğine...benim kız yüz üstü dönüp geri geri emekliyor şu sıra hızlı hemde :) birde o kadar ço konuşuor ki gece bazen uykusunda konuşuyor :)) çok sık olmasada 2 kelime yan yana getiriyor anne gel baba geldi gibi..kıyamam kuzuma ananesi ona yeter hıı diyor bazen yeter diyp kaşlrını çatıyorya eşime söyledim inanmadı sonra onun yanındada yapınca şok oldu üstüne düşmezsek eğer farklı kelimeler söylüyor ama tekrarlar üstüne düşersek sinirlernip konuşmuyor kndi halindeyken bıdıbıdı susmuyor:)
Benim kızı tarif etmişsin canım...ben NEİN NEİN dediğim zaman bana küsüyor cimcime,ağlıyor.benim kız yüz üstü dönüp geri geri emekliyor şu sıra hızlı hemde :) birde o kadar ço konuşuor ki gece bazen uykusunda konuşuyor :)) çok sık olmasada 2 kelime yan yana getiriyor anne gel baba geldi gibi..kıyamam kuzuma ananesi ona yeter hıı diyor bazen yeter diyp kaşlrını çatıyorya eşime söyledim inanmadı sonra onun yanındada yapınca şok oldu üstüne düşmezsek eğer farklı kelimeler söylüyor ama tekrarlar üstüne düşersek sinirlernip konuşmuyor kndi halindeyken bıdıbıdı susmuyor:)
Sorma canım yaaaa...biz haftada 2-3kere doktora gidiyorduk...hep korku vardı...ailecek zor dônemden gectik,ilk bebeği kaybedince herkesin psikolojisi bozulduamin inşallah... buradan konuşmak kolay ama herşey Allah tan... hayırlısını istesin tedbirini elden bırakmasın.. gerisini Yaradan a bıraksın...sürekli kötüyü düşünmekte iyi değil... bizde o günelri geçirdik...yani hamilelik dönemini... benim kızımda bir ara beni korkuttu ağlayarak hastaneye gitmiştim... ekranda kızımı kımıldarken görünce nasıl ağladım sevinçten anlatamam ...Allah kimseye evlat acısını götermesin ...
benim kızıda gece konuşurken buluyorum uyanıp tavana bakıp bir şeyler anlatıyor keyifli keyifli...gündüz hiç susmuyor...daha benim kız emeklemiyor... bir yere ulaşmak istiyor ama yüz üstü durup kımıldamıyor sadece kendi etrafında dönüyor...maşşallah Duru ya...artık iyice büyüdüler... 2 ay sonra 1 yaşına girecekler... 3 aylıkken gaz için şu 6 .ay gelse diyorduk... maşşallah hepimizin bebeğine...
maşşallah minik korsana...ne güzel kendine vakit ayırmışsın...Iyi aksamlar canlar
Oglani buyuk korsana emanet edip sinemaya gittim. Uzun zamandir nasip olmamisti, eglendim
Oglanin kontrolu vardi dun. Hersey yolunda 7. dis de geliyor. Yarim kilo almis 1 cm uzamis. Bu kadar harekete iyi yineAyaga kalkip alkisla muzige tempo tutup sallaniyor ama adim atmiyor. Yurumenin mantigini henuz cozemedi sanirim
Anladim canim. Ben de ekmek ve biskuvi evde yapiyorum canim. Iyi yapmissin hazir vermemekle. Ben mustelanin atopik ciltler icin olan urunlerini kullanmistim. Kasintitinalitor dokuntuyu azaltiyor. Kahvalti icin fikir sormussun. Yumurta alerjisi yoksa yumurtali ekmek deneyebilirsin. Alerjik olmayan bir meyve suyuyla beraber...
Yanlis hatirlamiyorsam hemoglobin normal siniri 6-12 aylik bebekler icin 10.5-14 canim. Keremin de 11.7 cikmisti. Takviye almadi. Eti de kofte olarak yiyor. Sade yapiyorum ben, az yagli kuzu kiyma kullaniyorum.
benimde bir gününü beklese keşke. canım tedirgin olmakta halısın 3 afacanla.allah olmayanlara versin inşallah gönlüne göre bir sonuç olsun inşallah yarına rahatlamış olursun regl olup telaşınıda atmış olursun.Kizlarr gunum gecti cok korkuyorum dua edin allahim olmayanlara versin.yuregim agzimda.ihtimal vermiyorum ama yinede cok korkuyorum uc gun gecti..annemlere gittim geldim hava degisikligindendir insaAllahh.
yok canım kendim tuzsuz baharatsız hazırlıyorum..Hazırmı alıyorsun canım?
Zormuydu ilk iş günü?
maşallah çok tatlı ...benim kız yüz üstü dönüp geri geri emekliyor şu sıra hızlı hemde :) birde o kadar ço konuşuor ki gece bazen uykusunda konuşuyor :)) çok sık olmasada 2 kelime yan yana getiriyor anne gel baba geldi gibi..kıyamam kuzuma ananesi ona yeter hıı diyor bazen yeter diyp kaşlrını çatıyorya eşime söyledim inanmadı sonra onun yanındada yapınca şok oldu üstüne düşmezsek eğer farklı kelimeler söylüyor ama tekrarlar üstüne düşersek sinirlernip konuşmuyor kndi halindeyken bıdıbıdı susmuyor:)
zannetmiyorum canım benimde geçen ay birkaç gün sarktı olabiliyor bazenKizlarr gunum gecti cok korkuyorum dua edin allahim olmayanlara versin.yuregim agzimda.ihtimal vermiyorum ama yinede cok korkuyorum uc gun gecti..annemlere gittim geldim hava degisikligindendir insaAllahh.
inşallah bir şeyi çıkmaz geçmiş olsun .doktorumuz fışkırır tarzda kusuyorsa reflüdendir demişti ama kızım doğduğumdan beri sık sık kusuyordu.umarım bir şey çıkmaz.iiyi akşamlar güzel anneler umarım kuzular iyidir benim kuzu birkaç gündür beslenmelerden sonra çıkarıyor çok tedirgin etti beni dr burda yokmuş perşembeye gün verdi inşallah bir şey çıkmaz...yok canım kendim tuzsuz baharatsız hazırlıyorum..
maşallah çok tatlı ...
zannetmiyorum canım benimde geçen ay birkaç gün sarktı olabiliyor bazen
allah yardımcısı olsun sağlık sıhatle kavuşsun eşimin iş arkadaşının hanımıdabu gün öğlen doğum yapacak hayırlısıyla onu ziyaret edip iş çıkışı eve öyle geçeceğim.onlarda bana gelmişti hastahaneye .bebiş göreceğim :) bizimkiler kocaman oldular bile:)
Kızlar bugün kızımın doğum günü icin birşeyler ısmarlayacağım,KV ler Tr'de.internete ısmarlayacağım,ck çeşit var...insan ne istediğine karar veremiyor.2ay kaldı...ilk doğum gününü kücük birşey yapmaya karar verdik.
Ama inşallah önce dişi çıkarda diş buğdayı partisi yaparız,annem birsürü diş temalı süsler getirmiş parti icin,zavalı annem diş çıkmadan Tr'ye döndü
Canım panik yapma...benimde gecen ay 1hafta gec geldi,hic şaşmazdı normalde,hep gününde gelirdi,korunuyoruz ama yinede korktuk(benim folik asit kulanmam lazım,o yüzden korktuk)1-2gün daha bekle sonra test yaparsın...stres yaptıkca dahada gecike bilir,kafana takma.yada hemen test yap,böylece kafanda soru işareti olmaz canım.Kizlarr gunum gecti cok korkuyorum dua edin allahim olmayanlara versin.yuregim agzimda.ihtimal vermiyorum ama yinede cok korkuyorum uc gun gecti..annemlere gittim geldim hava degisikligindendir insaAllahh.
Sorma ya...herşey var party icin ama diş yok...hahahahaÇok güzel bir heyecan değil mi☺Ben de diş buğdayı yaparım diyordum ama nerdeee? Daha bir diş bile yok oğlumun.
Doktor neden yokmuş canım?benim kız doğdu doğalı kusuyor,korkma,fazla geliyordur belki yedikleri.benim kız okadar ck kusuyorki bavula geziyorum...sürekli kıyafet değiştiriyoruz,birkac haftadır az kusuyor maşallah.korkma canımiiyi akşamlar güzel anneler umarım kuzular iyidir benim kuzu birkaç gündür beslenmelerden sonra çıkarıyor çok tedirgin etti beni dr burda yokmuş perşembeye gün verdi inşallah bir şey çıkmaz...yok canım kendim tuzsuz baharatsız hazırlıyorum..
maşallah çok tatlı ...
zannetmiyorum canım benimde geçen ay birkaç gün sarktı olabiliyor bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?