2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
iyi akşamlar kızlar nasılsınız biz her yeni gün başka başka taklitlerle uyanıyoruz :)bazılarınızın kuzularında olduğu gibi bizde de gece uykularımız sıkıntılı çok kalkıyoruz büyük ihtimal diş diye düşünüyorum kuzucuklar bu zorluğuda atlatacaklar inşallah..
kızlar bizim kan 11.5 çıktığı için bol et yesin dedi dr benim oğlum zaten çok az yiyen bir bebek ama bu az yediklerinin içinde et hiç yok sizler nasıl yapıyorsunuz eti sos felan kullanıyor musunuz tarif yazarsanız çok sevinirim...

Canım ben hep hazır alıyorum,ama arkadaşlarım var,haşlıyorlar tuzsuz falan,sonra püre haline getiriyorlar,suyuyla birlikte püre yapıyorlar.baharat falan kulanmıyorlar 1yaşa kadar yasak diye.D&Rda ck güzel mama kitapları var,görmüştüm,ck güzel menüler var icinde bebekler icin.ben almadığıma ck pişman oldum,sanki bizim kız hep 4aylık kalscakmış gibi alışveriş yaptım Türkiye'den.

Ben köfte yapıyorum havuç ve patates haşlayıp kıymayla karıyorum tuz baharat yok en azından patates havuç tat veriyo azcık yağda kızartıyorum öyle yiyo, ayrıca kıyma kavurup küçük küçük poşetler halinde buzluğa attım çorba yaptıkça içine ekliyorum

Iyi aksamlar canlar

Oglani buyuk korsana emanet edip sinemaya gittim. Uzun zamandir nasip olmamisti, eglendim

Oglanin kontrolu vardi dun. Hersey yolunda 7. dis de geliyor. Yarim kilo almis 1 cm uzamis. Bu kadar harekete iyi yine Ayaga kalkip alkisla muzige tempo tutup sallaniyor ama adim atmiyor. Yurumenin mantigini henuz cozemedi sanirim

Anladim canim. Ben de ekmek ve biskuvi evde yapiyorum canim. Iyi yapmissin hazir vermemekle. Ben mustelanin atopik ciltler icin olan urunlerini kullanmistim. Kasintitinalitor dokuntuyu azaltiyor. Kahvalti icin fikir sormussun. Yumurta alerjisi yoksa yumurtali ekmek deneyebilirsin. Alerjik olmayan bir meyve suyuyla beraber...

Yanlis hatirlamiyorsam hemoglobin normal siniri 6-12 aylik bebekler icin 10.5-14 canim. Keremin de 11.7 cikmisti. Takviye almadi. Eti de kofte olarak yiyor. Sade yapiyorum ben, az yagli kuzu kiyma kullaniyorum.

Kızlar selam.ne zamandır giremiyorum kk'ya.umarım herkes iyidir.arada girip okuyordum ama bir süredir onu da yapamıyorum.ücretsiz iznim bitti.yarın işe başlıyorum.içim çok buruk( size bir şey sormak istiyorum.belki konuşmuşsunuzdur.araba koltuğu aldınız mı?hangi koltuğu tavsiye edersiniz.bugün almaya gittik.kafamız karıştı.almadan döndük.

Ohhhh mis sinemaya gidilmiş...ya ben kızımı bırakınca kendimi suçlu hisediyorum

iyi geceler canlar sonunda 1 senenin ardından kendi evimdeyim 2 gündür herseyi tabak canak yatak yorgan yıka topla temizle canım cıktı daha dolu iş var yarında iş bası ne yazıkki başlıyorum, bu arada kuzum hasta oldu dün gece ates isal yollarda üşüttük galiba 13 saat yol geldik dur kalk mola yerlerinde mi üşüdü anlamadım 10 bucuk aydır ilk kez hasta oldu panikledim biraz bizden böyle fırsat bulursam geçmişi okuyup sizlerinde durumuna bakıcam iyi geceler hepinize

ben çorbasına 1 yemek k.4kez çekilmiş kıyma koyuyorum ayrıca 15 günde bir haşlanmış karaciğer ama sevmedi onu.benim kızda aynı bizde hala dişe yoruyoruz

ama iyi yapmıyoruz annemde kızdı geçen bana işe gitiğim için diğer zmanlarda fazla üstüne düşüyorum annmde dedi sen bu çocuğu kendine bağımlı mı yapmak istiyorsun yapma böyle dedi bizimde kendimize vakit ayırmaya ihtiyacımız var ama bende hep vicdan yapıyorum galiba bu konuda psikolojim bozuldu çalıştığım için hep yetemiyor muş gibi hissediyorum kendimi dün eşimde kızdı yıpranıyor insan çünkü .keşke bende gitsem ve şu psikolojim acil düzelse bu konuda

Gunaydin guzeller Yagmur&kar....bu hafta guzel gececek anlasilan

Survivor da basliyor. Bizim evde balik ve hindistan cevizi sezonu baslayacak

Neden canim Senin de bir hayatin var. Kendine de vakit ayirman lazim. Bebegini hayatinin bu kadar merkezine koyma. Ileride egitim&is nedeniyle sehir degistirdiginde cok zorlanirsin

Canim cok gecmis olsun, acil sifalar diliyorum. Isin gucun de kolay gelsin. Bakici bulabildiniz mi canim?

evet heyecanla bekliyorum bende survivor şuan ütopya ile idare ediyoruz :) eşimle o adada zıpkınla balık avlamak istiyoruz bizde :)bu arada herkeze olacak sorum benim kızım bu sıra yüz üstü dönüp uyuyor gece ben sırtüstü yatırsamda yüzüstü buluyorum ve daha sakin ama ben tedirginim yüzüstü uyutam yatıran varmı yada kendi bu şekilde yatan kusarsa falan diye korkuyorum .

Doğru canım iyi yapmıyorum...sanırım ilk bebeğimi kaybetiğim icin böyle davranıyorum.alışverişe giderken 1-2saat bırakıyorum babaya.puseti ck uğraştırdığı icin yanımda götürmüyorum,biraz pişmanım o puseti aldığım icin.yeni birtane almak istiyorum daha pratik birşey.

olabilir canım bende sürekli hamileliğimi korkuyla geçirdiğimden bazen bakıyorum aslında daha kendimi tam toparlıyamamışım gereksiz koruma güdüsü ile eşime tepkiler veriyorum sanki onun çocuğu değil.bende puseti kalsın ki sen bırakıp gidebil açamayınca :)

Haklısın canım...aslında yapmam öğrenmem gereken ck şey var,kurslara başlaman lazım,eşime bırakmam lazım kızımı,hep erteliyorum.fransızcamı ilerletmem lazım,taşınacağımız yer fransızca konuşuyorbenim 2.ana dilim Almanca.sanırım artık kendim icin birşeyler yapmalıyım...

Selam güzeller,

Biz yine kızımla Antalya'ya anne evine kaçtık,çok bunalmıştım,ilk kez anneme bırakıp dışarı çıktım,o kadar iyi geldi ki,tabi çok garip de geldi,bebek arabası yok,bebek yok,sanki hiç tek olmamışım,yürümeyi unutmuşum gibi

Daha burdayız bakalım,inşallah herkes iyidir,öperiz

Canım benim kızımın da uyku pozisyonları değişiyor arada,bir dönem hep sırt üstüydü,sonra yan,şimdi bayadır sırt üstü dalıyor,yüz üstüne dönüp öyle devam ediyor,kusma olayı başıma geldi,hem de öyle böyle değil,aşırı kusmuştu yumurta dokununca,yüzüstünden elleriyle kendini kaldırmış,gücü bitince yatmış,heryeri kusmuk olmuş,sonra kafayı yan çevirmişti,ben hemen yanına koştum ama çok kusunca böyle oldu,yani çok şükür artık kalkıyorlar,oturuyorlar ya,kussalar da boğulma riskleri ilk zamanlardaki gibi değil.

Hahahaha bahanen olur diyorsun yani....yok gercekten puset ck komlplike...ck kulanışlı ama ck zor ac kapat olayı.restoranta falan iyi oluyor,yüksekte oluyor,gezerken herşeyi görüyor.

Günaydın iyi haftalar güzel anneler...
Kızımın gözü kendiliğinde iyleşti,doktora götüreyimmi yinede sizce?
Burda hava buz...-8ile 0 derece arasında.cıkmaya korkuyorum...buzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…