Gözünüz aydın canım....biz hala bekliyoruz.bizimde üst çıkacak gibi,üst taraf şiş.kızlar metenin dişi çıktı ama alttan beklerken üst dişi çıktı
Gözünüz aydın canım....biz hala bekliyoruz.bizimde üst çıkacak gibi,üst taraf şiş.
Benim kuzinimin kızının 4dişi birden çıktı,2alt 2üstBen hep alta odaklandığım için farketmedim eşim gördü
Canım ben hep hazır alıyorum,ama arkadaşlarım var,haşlıyorlar tuzsuz falan,sonra püre haline getiriyorlar,suyuyla birlikte püre yapıyorlar.baharat falan kulanmıyorlar 1yaşa kadar yasak diye.D&Rda ck güzel mama kitapları var,görmüştüm,ck güzel menüler var icinde bebekler icin.ben almadığıma ck pişman oldum,sanki bizim kız hep 4aylık kalscakmış gibi alışveriş yaptım Türkiye'den.iyi akşamlar kızlar nasılsınız biz her yeni gün başka başka taklitlerle uyanıyoruz :)bazılarınızın kuzularında olduğu gibi bizde de gece uykularımız sıkıntılı çok kalkıyoruz büyük ihtimal diş diye düşünüyorum kuzucuklar bu zorluğuda atlatacaklar inşallah..
kızlar bizim kan 11.5 çıktığı için bol et yesin dedi dr benim oğlum zaten çok az yiyen bir bebek ama bu az yediklerinin içinde et hiç yoksizler nasıl yapıyorsunuz eti sos felan kullanıyor musunuz tarif yazarsanız çok sevinirim...
Canım , benim oğlum biraz anası kılıklı :) ne meme ne biberon almıyor .. Su için de çok zorluyorum biberonla .. O özel mamaların tadı çok kötüymüş araştırdım onu kesin yediremem :) herşeyi kestimya et ve sebzede vermiyordum az önce köfte verdim kızarmadı şükür kahvaltıdan sonra muz verdim çoğaldı ... Şimdilik muz elma kesin alerji listemizde...yavaş yavaş sebzelere başlayacağım bakalım ... Hatta dün gulutensiz un alıp ondan ekmek yaptım onu yedi bugün .. Zaten 4 gündür ekmeğide kendim yapıyorum oğlum için ... Ekmeklerden bile şüphelendim o derece sapıttım
Losyon olarak Johnson baby ve bvlgari kullanıyorum canım hatta bvlgari nin sabunuyla yıkayordum acaba omu diye akşam chicco nun duş jeliyle yıkadım...( bvlgari nin bebekler için çıkardığı set bu )
iyi akşamlar kızlar nasılsınız biz her yeni gün başka başka taklitlerle uyanıyoruz :)bazılarınızın kuzularında olduğu gibi bizde de gece uykularımız sıkıntılı çok kalkıyoruz büyük ihtimal diş diye düşünüyorum kuzucuklar bu zorluğuda atlatacaklar inşallah..
kızlar bizim kan 11.5 çıktığı için bol et yesin dedi dr benim oğlum zaten çok az yiyen bir bebek ama bu az yediklerinin içinde et hiç yoksizler nasıl yapıyorsunuz eti sos felan kullanıyor musunuz tarif yazarsanız çok sevinirim...
Ohhhh mis sinemaya gidilmiş...ya ben kızımı bırakınca kendimi suçlu hisediyorumIyi aksamlar canlar
Oglani buyuk korsana emanet edip sinemaya gittim. Uzun zamandir nasip olmamisti, eglendim
Oglanin kontrolu vardi dun. Hersey yolunda 7. dis de geliyor. Yarim kilo almis 1 cm uzamis. Bu kadar harekete iyi yineAyaga kalkip alkisla muzige tempo tutup sallaniyor ama adim atmiyor. Yurumenin mantigini henuz cozemedi sanirim
Anladim canim. Ben de ekmek ve biskuvi evde yapiyorum canim. Iyi yapmissin hazir vermemekle. Ben mustelanin atopik ciltler icin olan urunlerini kullanmistim. Kasintitinalitor dokuntuyu azaltiyor. Kahvalti icin fikir sormussun. Yumurta alerjisi yoksa yumurtali ekmek deneyebilirsin. Alerjik olmayan bir meyve suyuyla beraber...
Yanlis hatirlamiyorsam hemoglobin normal siniri 6-12 aylik bebekler icin 10.5-14 canim. Keremin de 11.7 cikmisti. Takviye almadi. Eti de kofte olarak yiyor. Sade yapiyorum ben, az yagli kuzu kiyma kullaniyorum.
ben çorbasına 1 yemek k.4kez çekilmiş kıyma koyuyorum ayrıca 15 günde bir haşlanmış karaciğer ama sevmedi onu.benim kızda aynı bizde hala dişe yoruyoruziyi akşamlar kızlar nasılsınız biz her yeni gün başka başka taklitlerle uyanıyoruz :)bazılarınızın kuzularında olduğu gibi bizde de gece uykularımız sıkıntılı çok kalkıyoruz büyük ihtimal diş diye düşünüyorum kuzucuklar bu zorluğuda atlatacaklar inşallah..
ama iyi yapmıyoruz annemde kızdı geçen bana işe gitiğim için diğer zmanlarda fazla üstüne düşüyorum annmde dedi sen bu çocuğu kendine bağımlı mı yapmak istiyorsun yapma böyle dedi bizimde kendimize vakit ayırmaya ihtiyacımız var ama bende hep vicdan yapıyorum galiba bu konuda psikolojim bozuldu çalıştığım için hep yetemiyor muş gibi hissediyorum kendimi dün eşimde kızdı yıpranıyor insan çünkü .keşke bende gitsem ve şu psikolojim acil düzelse bu konudaOhhhh mis sinemaya gidilmiş...ya ben kızımı bırakınca kendimi suçlu hisediyorum
Ohhhh mis sinemaya gidilmiş...ya ben kızımı bırakınca kendimi suçlu hisediyorum
iyi geceler canlar sonunda 1 senenin ardından kendi evimdeyim 2 gündür herseyi tabak canak yatak yorgan yıka topla temizle canım cıktı daha dolu iş var yarında iş bası ne yazıkki başlıyorum, bu arada kuzum hasta oldu dün gece ates isal yollarda üşüttük galiba 13 saat yol geldik dur kalk mola yerlerinde mi üşüdü anlamadım10 bucuk aydır ilk kez hasta oldu panikledim biraz bizden böyle fırsat bulursam geçmişi okuyup sizlerinde durumuna bakıcam iyi geceler hepinize
evet heyecanla bekliyorum bende survivor şuan ütopya ile idare ediyoruz :) eşimle o adada zıpkınla balık avlamak istiyoruz bizde :)bu arada herkeze olacak sorum benim kızım bu sıra yüz üstü dönüp uyuyor gece ben sırtüstü yatırsamda yüzüstü buluyorum ve daha sakin ama ben tedirginim yüzüstü uyutam yatıran varmı yada kendi bu şekilde yatan kusarsa falan diye korkuyorum .Gunaydin guzellerYagmur&kar....bu hafta guzel gececek anlasilan
Survivor da basliyor. Bizim evde balik ve hindistan cevizi sezonu baslayacak
Neden canimSenin de bir hayatin var. Kendine de vakit ayirman lazim. Bebegini hayatinin bu kadar merkezine koyma. Ileride egitim&is nedeniyle sehir degistirdiginde cok zorlanirsin
Canim cok gecmis olsun, acil sifalar diliyorum. Isin gucun de kolay gelsin. Bakici bulabildiniz mi canim?
Doğru canım iyi yapmıyorum...sanırım ilk bebeğimi kaybetiğim icin böyle davranıyorum.alışverişe giderken 1-2saat bırakıyorum babaya.puseti ck uğraştırdığı icin yanımda götürmüyorum,biraz pişmanım o puseti aldığım icin.yeni birtane almak istiyorum daha pratik birşey.ama iyi yapmıyoruz annemde kızdı geçen bana işe gitiğim için diğer zmanlarda fazla üstüne düşüyorum annmde dedi sen bu çocuğu kendine bağımlı mı yapmak istiyorsun yapma böyle dedi bizimde kendimize vakit ayırmaya ihtiyacımız var ama bende hep vicdan yapıyorum galiba bu konuda psikolojim bozuldu çalıştığım için hep yetemiyor muş gibi hissediyorum kendimi dün eşimde kızdı yıpranıyor insan çünkü .keşke bende gitsem ve şu psikolojim acil düzelse bu konuda
olabilir canım bende sürekli hamileliğimi korkuyla geçirdiğimden bazen bakıyorum aslında daha kendimi tam toparlıyamamışım gereksiz koruma güdüsü ile eşime tepkiler veriyorum sanki onun çocuğu değil.bende puseti kalsın ki sen bırakıp gidebil açamayınca :)Doğru canım iyi yapmıyorum...sanırım ilk bebeğimi kaybetiğim icin böyle davranıyorum.alışverişe giderken 1-2saat bırakıyorum babaya.puseti ck uğraştırdığı icin yanımda götürmüyorum,biraz pişmanım o puseti aldığım icin.yeni birtane almak istiyorum daha pratik birşey.
Haklısın canım...aslında yapmam öğrenmem gereken ck şey var,kurslara başlaman lazım,eşime bırakmam lazım kızımı,hep erteliyorum.fransızcamı ilerletmem lazım,taşınacağımız yer fransızca konuşuyorGunaydin guzellerYagmur&kar....bu hafta guzel gececek anlasilan
Survivor da basliyor. Bizim evde balik ve hindistan cevizi sezonu baslayacak
Neden canimSenin de bir hayatin var. Kendine de vakit ayirman lazim. Bebegini hayatinin bu kadar merkezine koyma. Ileride egitim&is nedeniyle sehir degistirdiginde cok zorlanirsin
Canim cok gecmis olsun, acil sifalar diliyorum. Isin gucun de kolay gelsin. Bakici bulabildiniz mi canim?
evet heyecanla bekliyorum bende survivor şuan ütopya ile idare ediyoruz :) eşimle o adada zıpkınla balık avlamak istiyoruz bizde :)bu arada herkeze olacak sorum benim kızım bu sıra yüz üstü dönüp uyuyor gece ben sırtüstü yatırsamda yüzüstü buluyorum ve daha sakin ama ben tedirginim yüzüstü uyutam yatıran varmı yada kendi bu şekilde yatan kusarsa falan diye korkuyorum .
Hahahaha bahanen olur diyorsun yani....yok gercekten puset ck komlplike...ck kulanışlı ama ck zor ac kapat olayı.restoranta falan iyi oluyor,yüksekte oluyor,gezerken herşeyi görüyor.olabilir canım bende sürekli hamileliğimi korkuyla geçirdiğimden bazen bakıyorum aslında daha kendimi tam toparlıyamamışım gereksiz koruma güdüsü ile eşime tepkiler veriyorum sanki onun çocuğu değil.bende puseti kalsın ki sen bırakıp gidebil açamayınca :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?