2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Ooooo yavrum benimmmmm...bizim kız uykutulumu yüzünden dönemiyor,sırt üstü yada hafif yan yatıyor....
Ohhhhh ne güzel Antalya haaaaa...özledim antalyayı,Eylül'de Antalya larada oluyoruz her sene...

Canim benimki 40 i ciktigindan beri yuzustu yatiyor. Buyuduler artik korkma. Kendi ayarlar, sevdigi pozisyonda daha guzel uyur

Günaydın iyi haftalar güzel anneler...
Kızımın gözü kendiliğinde iyleşti,doktora götüreyimmi yinede sizce?
Burda hava buz...-8ile 0 derece arasında.cıkmaya korkuyorum...buzzzzzzzz

Gozun aydin canim, gecmis olsun. Iyilestiyse goturme bu sogukta. Kontrole goturdugunde sorarsin.

Ooooo yavrum benimmmmm...bizim kız uykutulumu yüzünden dönemiyor,sırt üstü yada hafif yan yatıyor....
Ohhhhh ne güzel Antalya haaaaa...özledim antalyayı,Eylül'de Antalya larada oluyoruz her sene...

Bizimki de tulumla dönüyor Antalya başka ya..Eylül'de sıcaklar da biter ne güzel

Kızlar bugün kızımın doğum günü icin birşeyler ısmarlayacağım,KV ler Tr'de.internete ısmarlayacağım,ck çeşit var...insan ne istediğine karar veremiyor.2ay kaldı...ilk doğum gününü kücük birşey yapmaya karar verdik.
Ama inşallah önce dişi çıkarda diş buğdayı partisi yaparız,annem birsürü diş temalı süsler getirmiş parti icin,zavalı annem diş çıkmadan Tr'ye döndü

merhaba kızlar bugün okulun ilk günüydü 12 kadar anca dayandım :) bende öyle yapıyorum ama eline bile almıyor

birde senin gibi deneyeyim belki yer :)

süper yapmışsın eminim çok iyi gelmiştir ..canım dr ilacı kullan az gibi deyince tedirgin oldum bende takviye kullanmadım seninn yazınıda görünce çok sevindim kullanmamaya devam :)
iyi eğlenceler canım

Hazırmı alıyorsun canım?
Zormuydu ilk iş günü?

Maasallah pasaya..ohh iyi etmissin tektakilmak guzel olur arada bir..

mikrop kapmış demekki gözü canım...geçmiş olsun.. saç dibide arkadaşların dediği gibi konaktır ...

Kizllar donuyorum evime su an yoldayiz..dun inanlmaz bir hava vardi ayaklarimizi denize bile soktuk.bugun firtina yagmur..maraton basliyor benim icin..
bu mevsimde denizin tadını çıkardınız demek...hayırlı yolculuklar diliycem ama gelmişsinizdir şimdiye...

kızlar metenin dişi çıktı ama alttan beklerken üst dişi çıktı
maşşallah hayırlı olsun dişiniz gözünüz aydın...

kolay gelsin canım...bebişine de çok çok geçmiş olsun....
benim kızda yüz üstü dönmeye başladı 1 haftadır.. hatta burnunu bile gömüyor çarşafa... burnu kıp kırmızı oluyor.. başını yana çeviriyorum , uyanıyor...

benim kızın diştenmiş canım geceki huysuzluğu üzt dişi .ıktı dün gece diğer gecelere nazaran güel uyudu dybilirim bende biraz dinlnmiş oldum.bizim kızlarda peşpeşe gidiyor hareketleri.

Ck şükür kızımın gözü iyi şimdi...sanırım başına sürdüğüm yağ gözüne kaçtı.

Günaydın kızlar....
Dün akşam ck stresli bir akşam geçirdik....kardeşimin eşi hamile,25haftada.bebeği hisetmiyorum dedi bana,ben hemen doktora git dedim,4saat haber alamadık kendilerinden,ck korktuk.ck şükür kücük aşkım iyi,offff ck korkutu bizi ufaklık.ya Londra'da olmaları kötü,herkese uzaklar,hic kimse orda değil,yalnızlar,sadece yeni iş arkadaşları var.ck zor...bizim başımıza gelenlerden dolayı kız ck korkuyor,benimde bebeğime birşey olacakmı diye...inşallah allah sag salim kucağımıza almayı nasip eder.

benim kızın diştenmiş canım geceki huysuzluğu üzt dişi .ıktı dün gece diğer gecelere nazaran güel uyudu dybilirim bende biraz dinlnmiş oldum.bizim kızlarda peşpeşe gidiyor hareketleri.
gözünüz aydın canım..hayırlı olsun dişiniz...bende farkettim..senin kızla benim kızın hal hareketleri falan aynı döneme denk geliyor hep...

Ck şükür kızımın gözü iyi şimdi...sanırım başına sürdüğüm yağ gözüne kaçtı.
geçmiş olsun canım...bende kaçırmıştım daha ilk banyosunda.. gözleri kıpkırmızı olmuştu...

aman Allah esirgesin...sağlıklı sıhhatli kucağına alsın inşallah...

Son 15hafta bir geçse....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…