2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kızlar bebeklere bu dönemde eğitici oyuncak olarak birşey aldınızmı. Hoş benmki ne bulsa ağzına sokuyo hala ama :)
aktivite merkeznden,halkalara,eğtim halısına kadar aldım yada ananesi aldı ama kızımın işi gücü kumanda,mause,tel. henüz zaten olması gerektiği gibi oynuyamıyor ama alıp atıp oyalanıyor biraz ağzına skma huyu yok benim kızın ama bu sıra neyi tutsa atıyor.

Günaydın nisan anneleri ve kuzucukları ara ara sizlere çik ediyorum yazamıyorum supapatyasi maşallah kuzucuguna konuşmaya başlamış hasta olan kuzularada geçmiş olsun benim minikimde
ara ara iki üç adim atmaya başladı kukaginda her daim kızarıklık var kbb dok dış çıkarıncaya kadar böyle ateş olursa tekrar getir dedi

Kizlarr gunum gecti cok korkuyorum dua edin allahim olmayanlara versin.yuregim agzimda.ihtimal vermiyorum ama yinede cok korkuyorum uc gun gecti..annemlere gittim geldim hava degisikligindendir insaAllahh.
canım emin değilsin sanırım korunduğundan... inşallah gecikmiştir sadece... kafana taktıkça strestende uzar ..gerçi sen bizden daha iyi bilirsin bu durumları ama işte insanın başına gelince 1 gün bile geçse telaş yapıyor...

benim kızda aynı canım...artık gece mama vermiyorum su içiriyorum... emzirmiyorum... biraz uzadı uyuma aralıkları...

Selamlar

Supapatya disi hayirli olsun kuzunun

Hirsizi op Ela'yi yerimize. Kocaman olmustur findik kurdu

Ardaannesi hava degisimindendir canim, gelir eski duzenine donunce.
canım azıcık büyüdü gibi geliyor bana ama öyle bir serpilmesi yok daha ufak tefek yinede... ben işten döndüğümde dün ev kalabalıktı yine herkes gelmiş..kızı kucağıma aldım altına yapmış sırtına kadra çıkmış kimse bakmamış çocuğuma... altını yıkadım kendi yatağımızın üzerine koydum arkamı dönmemle yere düştü birden ağzı burnu kan içinde görünce nasıl bağırmışım... kolunun suratının üzerine düştü...elim ayağıma dolaştı... hemen sarıldım benim suratımda kan olmuş...bizi öyle görünce hepsi korktular... dişi dudağını patlatmış... hiç bir şeyi yok şükür ama öyle böyle korkmadım... neden öyle bir hata yaptım diye öyle çok üzüldümki... yeğenim bile kaç defa düşmüştür soğuk kanlıyımdır ama Ela yı böyle görünce elim ayağıma dolaşıyor...
Allah yavrularımızı kazadan beladan korusun

Offff canım ya ck büyük gecmiş olsun...şok olman ck normal.ya tüylerim diken diken oldu okurken...benim en büyük korkum düşürmek,yüksek biryerden...Allah yavrularımızı korusun...

geçmiş olsun ya kıyamam söylemeye gerek yok ama yanına yastık koymadan elini üzerinden çekme bile artık ben eğer odadan çıkacaksam oyun parkına koyuyorum yada mama sandalyesinde yanuımda gezdiriyorum.işten gelincede yatak odasına gidiyoruz ben üst baş değiştirmem için onu oturtup etrafını yastık yorgan doldurup öyle giyiniyorum.kıyamam kuzuya allah korumuş .

Gunaydin canlar. Hava sogudu yeniden, sabirla kar bekliyoruz

Burcu yeni bir besin tattirdiysan o sebep olmus olabilir canim. Benimki yumurta yedikten 5-10 dk sonra cikartiyor. Belki belirli bir besine toleransi yoktur.

Hirsizi cok korktum mesajini okurken. Gecmis olsun Allah korumus. Biz onlari hala bebek saniyoruz ama boylarindan buyuk isler yapiyorlar. Benimki aktivite masasini koltugun yanina surukluyor (bacaklarini guvenlik nedeniyle cikarttik) sonra uzerine cikip koltuga tirmaniyor. Her an tetikte olmak gerekiyor 1 dk dalginliga gelmiyor bu sipalar. Allah bir daha gostermesin canim.

Offff canım ya ck büyük gecmiş olsun...şok olman ck normal.ya tüylerim diken diken oldu okurken...benim en büyük korkum düşürmek,yüksek biryerden...Allah yavrularımızı korusun...
amin canım herkesin yavrusunu inşallah...sağol...

ya işte öyle bir aptallık yaptım... yatağın köşesine koydum...yada yatağın ortasına koysana yada yere koysana dimi...aşağı doğru uzanıp bakıyorken yarum düşerken yorgandan tutunmaya çalışıyor... 1 saniyelik bir şey ya...

tedbirimi almadım elimle uzansam tutarım diye güvendim... gözümü çevirir çevirmez pat yerde...iyiki dişi kolu kırılmadı...80-90 cm yerden düştü...yanağı morardı hemen...zeytin yağı sürdük sabaha bir şey kalmamış...herkes çocuğu bıraktı beni sakinleştirmeye çalışıyor... su içirmek için yavrumun ağzını tuuturamıyorum o derece elim titriyordu...bir şey olur diye 3 saat falan geç yatırdım... sabaha kadar nefesini dinledim... ne zor bir şey ya... insanın kendi evladının başına gelince daha zor...
canım burada dünden beri yağıyor okullar tatil Ankara da...tam kardan adam yapma havası...

Bilirim o korkuyu. Ben de 1 kere dusurmustum. Apar topar hastaneye kosmustuk. Koltuk&yatak olmasa da artik ayaklandilar. Dengelerini kaybedip dusuyorlar yine de. Allah beterinden korusun.

Haftasonu sen de kuzunla cikar yaparsin kardan adam Annem kar haberlerini duyunca geri geldi. Pencerede kedi gibi kar yagmasini bekliyoruz

Canım ya...anne olmak nekadar zor değilmi...artık ck çabuk hareket ediyorlar,artık daha dikkatli olmalıyız.biz anne kız koltukta yatıyoruz,yatağında yatmak istemiyor,nasıl alıştıracağım bilmiyorum(koltuk geniş).

Kızlar bizim kız araba yolculuğunu hic sevmiyor...özelikle akşamları....ne yapacağım bilmiyorum,dün kıyameti kopardı 30dakikalık yolda.eşim tablet almak istiyor izlemesi icin,ben kesinlikle karşıyım.biz kız puset ve arabayı sevmiyor...bizde gezmesini ck seviyoruz,ev kuşu olduk valla...

uff icim cok kotu oldu cnm cok gecmis olsun

ist kar+soguk ikilisi maximumda gondereyim cnm

annen de oglani ozluyor kar bahane

sen uyuyabiliyor msn?
ben oglumla uyuyamiyorum rahat

bizimkide kucaka gezerse çok mutlu ama yeterki sokak olsa evegelene yabanilik yapıyor teyzesi geld hiç yüz vermedi kapıdan yolcu ediyoruz başladı ağlamaya atlıyor üstüne kim sokak kapısına gitse hep onunlagitmek istiyor yeterki sokak olsun arabada gezmeyi ve uyumayı çok seviyor ama gece yolculuk yapmadık çünkğ 8:30 uyuyor.

uff icim cok kotu oldu cnm cok gecmis olsun

ist kar+soguk ikilisi maximumda gondereyim cnm

annen de oglani ozluyor kar bahane

sen uyuyabiliyor msn?
ben oglumla uyuyamiyorum rahat
Yan yana yatmıyoruz canım,kızım bir tarafta ben birtarafta...birlikte hic uyumadık,korkarım,bende uyuyamam.

Yokya arabadan nefret ediyor gibi sanki...artık ana kucağında değil,oto koltuğunda,ama hic memnun değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…