sen takılma o bakıcıya... kendi çocuklarından başka çocuk görmediğinden her çocuğu kendi çocukları gibi sanıyordur...sorun olsaydı demekki çoğumuzun bebeğinde sorun var....sen bakıcıya anlat kadıncağız telaşlanmasın...gelişimi normal bebeğimin de...üzülmesin üzmesin :)ay benim psikolojimi bakıcı bozdu canım ya bu çocuk emeklemiyor bu çocuk sıralamıyor kendi çocukları 10 aylıkken yürümüş bu neden yürümüyor. bu yıl bitsinde eylülde ücretsiz izin alıp kendim bakacağım çocuğa
Bende ayni durumdayim canim.gecen ojula gittim.hizmetliyle konusuyorum.abla daha kucuk senin oglan dorduncu geliyo isin zor dedi..neye ugradigumi sasirdim..nisanda basluycam ben sabah yuruyuse havalarin isinmasini bekliyorum..yerin dibine gectimdün metroda kadının biri bana yer verdi kusura bakmayın yeni farkettim dedi... bende anlamadım ne olduğunu...kaç aylık diye sorunca göbeğime baktım öyle bir salmışımki...yanlış anladınız demeye kalmadı zorla oturttu beni... herkes de bizi dinliyordu bir şey diyemedim...insan içine çeker değilmi göbeğini azıcık ,nasıl daldıysam ... kadın öyle sorunca göbeğimi içimede çekemedim... dedim 4-5 aylık gibi...
Canım ben özel bir diet yapmadım,sadece karbonhidratı kestim,hamileykende az yemiştim karbonhidrat,alışmıştım sebzeyle ve etle karnımı doyurmaya.ilk günler zor oluyor,ama sonra ck hafifliyorsun.ve ck yürüyorum...sadece hafta sonu herşey yiyorum.bir dene istersen...dün metroda kadının biri bana yer verdi kusura bakmayın yeni farkettim dedi... bende anlamadım ne olduğunu...kaç aylık diye sorunca göbeğime baktım öyle bir salmışımki...yanlış anladınız demeye kalmadı zorla oturttu beni... herkes de bizi dinliyordu bir şey diyemedim...insan içine çeker değilmi göbeğini azıcık ,nasıl daldıysam ... kadın öyle sorunca göbeğimi içimede çekemedim... dedim 4-5 aylık gibi...
veririz canım yaaa...hep düzensiz beslenmekten oluyor... hemen doyalım diye çabuk çabuk ve doyurucu karbonhidrat seçiyoruz... senin birde 3 evladın var kendine vakit nasıl ayıracaksın...Bende ayni durumdayim canim.gecen ojula gittim.hizmetliyle konusuyorum.abla daha kucuk senin oglan dorduncu geliyo isin zor dedi..neye ugradigumi sasirdim..nisanda basluycam ben sabah yuruyuse havalarin isinmasini bekliyorum..yerin dibine gectim
haklıısn canım..aslında çok yiyen biri değilimdir ama hep düzensizlikten...Canım ben özel bir diet yapmadım,sadece karbonhidratı kestim,hamileykende az yemiştim karbonhidrat,alışmıştım sebzeyle ve etle karnımı doyurmaya.ilk günler zor oluyor,ama sonra ck hafifliyorsun.ve ck yürüyorum...sadece hafta sonu herşey yiyorum.bir dene istersen...
benim kızda minyon...emziren anneler çok çabuk kilo veriyorlar... bende ilk 2 ay kilo verdim sonra işe başlayınca hemen aldım...Merhaba anneler.cok artik 10 aylik olduk
Minyon bir kizimvar emkliyoruz ust dislerimizde patladi.
Kanepeye tutunup kalkmak istiyorama daha gucu yetmiyor.
Anne sutu almaya devam edlyor.gunde 4 ogun ek gida veriyorum.
Acikcasi ne pisirirsem onu yediriyorum.
Dogdugumuzdan beri kabizdik.cok sukur kendiliginden atlatti.
Bende ucretsiz iznimi haziran ayina kadar uzattim.
Cok sukur hersey yolunda.rabbim acilarini gostermesin.
Hepinize selamlar.
canım o güzel canını sıkma benim kız 8 kilo bile olamadı boyuda kısa...Merhaba güzel anneler,
Bugün doktor kontrolümüz vardı. Aslında kontrole gideli daha 20 gün olmuştu ama kulak kirimiz vardı onun için erken gittik. 20 günde toplam 50 gr almış oğlum10 ay 3 günlüğüz ve 8900 gr, 76 cm. Doktor dişten olmuş olabilir dedi ki gerçekten çok iştahsızdı. Üst yan dişi çıkıyo ama 10 gündür tam patlayamadı. 1 ay sonra geldiğinizde yine kilo almamış olursa tahlil yaparız dedi. Ben hemen yaptırmak istedim ama 1 ay beklemeyi önerdi. Moralim bozuldu. Ama çok hareketliyiz. emekliyo, sıralıyo, ilk adım arabasıyla kendi gidip geliyo, yürüme yok daha. Çok hareketli olduğundan da olabilir dedi doktor. Çok mu zayıfız?
bende çok gülmek istedim ama kendimi sıktım...diğer sorularlada muhattap olmak zorunda kaldım...kaçıncı bebeğin... cinsiyeti belli mi....göbeğime Allah bağışlasın dediler...üüzldüm..ya gitsin istemiyorum bu göbeği.....ama biri Allah kurtarsın dedi sadece bu temenniye içten amin dedim...Merhaba canlar
Hirsizi cok guldum metro hikayene. Aylar once heveslenmistin sen verecektin kiloTespitinde de cok haklisin. Ilgi cok farkediyor. Sen ilgileniyor olsan ya da daha duyarli bir buyukannesi olsa cok farkli olabilirdi simdi.
Life90 masallah kuzuna. Kilo almamis ama boyunun masallahi varBenim minigim 9. Ay kontrolunde hic almamisti bu ay yarim kilo almis. Sikinti yapma kendine. Yemedigi gidalari farkli kombinasyonlarda dene. Kurabiye/borek vs (bebege uygun urunlerle) deneyebilirsin.
ne yapsan en kötü sen olursun..o yüzden..anne sen bilirsin sen edersin dedikçe rahatlarsınız ancak...onunla aynı takımda oynamadığın sürece hep kaybedeceksin...bırak annesi gibi davransın...sevsin özensin bebeğine... bende çok kıskanıyordum...kv demde kıskanmam için herşeyi yapıyordu... ann e bak sana çok alıştı seni çok seviyor bana o kadar düşkün değil diyorum hoşuna gidiyor...evladının annesinin sen olduğun gerçeğini hiç bir şey değiştiremez...selam kızlar okullar açıldığından beri yoğunum girip sizlerle konuşamıyorum umarım bebişleriniz ve ve sizler iyisinizdir ben biraz dertliyim Arasa kayınvalidem bakıyor bu yüzden erzurumdan yanımıza geldi her şeye alttan alttan karışıyor ikide bir laf sokuyor iş ve oğlum olmasa bunalmış durumdayım komik ama oğlumu kayınvalidemden kıskanmaya başladım kadın yatağını siz erken kalkıyorsunuz diye kendi odasına taşıdı bazen sanki annesi oymuş gibi davranıyor eşimde zaten hep annesinin taraftarı napacam bilemiyorum bakıcı tutmamıza izin vermiyor annemlerin yanından taşındık kayınvalidem tam bir yumuşak diken sinsi yani bir şey desem kötü ben oluyorum
Bence zayıf değil canım,MAŞALLAH boyu uzun.Merhaba güzel anneler,
Bugün doktor kontrolümüz vardı. Aslında kontrole gideli daha 20 gün olmuştu ama kulak kirimiz vardı onun için erken gittik. 20 günde toplam 50 gr almış oğlum10 ay 3 günlüğüz ve 8900 gr, 76 cm. Doktor dişten olmuş olabilir dedi ki gerçekten çok iştahsızdı. Üst yan dişi çıkıyo ama 10 gündür tam patlayamadı. 1 ay sonra geldiğinizde yine kilo almamış olursa tahlil yaparız dedi. Ben hemen yaptırmak istedim ama 1 ay beklemeyi önerdi. Moralim bozuldu. Ama çok hareketliyiz. emekliyo, sıralıyo, ilk adım arabasıyla kendi gidip geliyo, yürüme yok daha. Çok hareketli olduğundan da olabilir dedi doktor. Çok mu zayıfız?
Canım hep altan alan taraf biz olmalıyız ne yazıkki...benim KV Allah var karışmıyor bize,arada sırada önerilerde bulunuyor söylemesi benden yapması sizden der hep.benim KV halam belki o yüzden karışmıyor olabilir.saten gelin kaynana gibi değiliz,ben hala diyorum,eşimde babama dayı diyor.selam kızlar okullar açıldığından beri yoğunum girip sizlerle konuşamıyorum umarım bebişleriniz ve ve sizler iyisinizdir ben biraz dertliyim Arasa kayınvalidem bakıyor bu yüzden erzurumdan yanımıza geldi her şeye alttan alttan karışıyor ikide bir laf sokuyor iş ve oğlum olmasa bunalmış durumdayım komik ama oğlumu kayınvalidemden kıskanmaya başladım kadın yatağını siz erken kalkıyorsunuz diye kendi odasına taşıdı bazen sanki annesi oymuş gibi davranıyor eşimde zaten hep annesinin taraftarı napacam bilemiyorum bakıcı tutmamıza izin vermiyor annemlerin yanından taşındık kayınvalidem tam bir yumuşak diken sinsi yani bir şey desem kötü ben oluyorum
Hosgeldin canim arada ugra buraya kafan dagilir en azindan.kv nin besigi tasimasi biraz degisik olmus .alttan alttan laf sokmalar cogu kv nin huyudur canim sen buna canini sikma.belki biz de iyle olucaz ileride. Biz kendimize yakisir sekilde davranirsak o da zamanla birakir insallah.ne guzel kayinvaliden bakiyor.inan bakicidan daha iyi bakar kendi oğlu gibi deger verur.bana da babaannem bakti hep iyi ki de bakmis.ama kimse annenin yerini tutamaz. O sicakligi o merhameti onun kalbine koymayı senin kadar kimse beceremez.besik okayi seni raharsiz ediyorsa biraz dursun sonra bir bahane uydurup tasir siniz tekrar.bebisler de 10 aylik oldular.benim odam olsa fazladan ben ayirmayi dusunuyorum .artik kendi odasinda yatabilirler.bizim ki çit sesinden uyaniyor .sen rahatsan yatsin kuzucuk .saglikla buyusun bebisin .biz mutlu olalim yeter ki.selam kızlar okullar açıldığından beri yoğunum girip sizlerle konuşamıyorum umarım bebişleriniz ve ve sizler iyisinizdir ben biraz dertliyim Arasa kayınvalidem bakıyor bu yüzden erzurumdan yanımıza geldi her şeye alttan alttan karışıyor ikide bir laf sokuyor iş ve oğlum olmasa bunalmış durumdayım komik ama oğlumu kayınvalidemden kıskanmaya başladım kadın yatağını siz erken kalkıyorsunuz diye kendi odasına taşıdı bazen sanki annesi oymuş gibi davranıyor eşimde zaten hep annesinin taraftarı napacam bilemiyorum bakıcı tutmamıza izin vermiyor annemlerin yanından taşındık kayınvalidem tam bir yumuşak diken sinsi yani bir şey desem kötü ben oluyorum
bende severek bakan bir babanne ise idare edip geçinmenin yolunu evladın için bulunması taraftarıyım.biz eşimle senin ailen benim ailem ve hakılılıkları konulşarını aştık bu sebepten sıkıntımız varsa söyleyince birbirimizi yargılamıyoruz eğerOTE="littlezelda, post: 39479605, member: 621027"]selam kızlar okullar açıldığından beri yoğunum girip sizlerle konuşamıyorum umarım bebişleriniz ve ve sizler iyisinizdir ben biraz dertliyim Arasa kayınvalidem.
geçmiş olsun umarım iyi çıkar sonuçlar ama zaten elada kansızlık çıkmamışmıydı kan ilacı sabah akşam ver demişti demiştin doktor veriyormusun eğer tüketiyorsa bol bolkıyma ve karaciğer ekle beslenmesine.benim kız 7,900 gram olmuş...haftaya ultrason için gün verdiler...kan ve idrar tahlilide yapılacakmış...rengi çok soluk dedi doktor...
veririz canım yaaa...hep düzensiz beslenmekten oluyor... hemen doyalım diye çabuk çabuk ve doyurucu karbonhidrat seçiyoruz... senin birde 3 evladın var kendine vakit nasıl ayıracaksın...
haklıısn canım..aslında çok yiyen biri değilimdir ama hep düzensizlikten...
benim kızda minyon...emziren anneler çok çabuk kilo veriyorlar... bende ilk 2 ay kilo verdim sonra işe başlayınca hemen aldım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?