2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Bebisiniz hayirlisiyla dogar insallah

taklitleri beni olduruyor zaten ama oglumun konusmaya hic niyeti yok hala anne yok
sesleri ve hareketleri taklit ediyor
ben tsk ediyorum o da alkis yapiyor

Erkek cocuklari kizlara gore daha gec konusurmus canim. Benim yaramaz da cok konusuyor ama Turkce degil

kizlar gelisimleri icin neler yapiyorsunuz hangi oyun&oyuncak&etkinlik?

takip ettiginiz site,kitap,blog var mi?

emzirenler kac defa emziriyorsunuz?
kac ogun kati gida veriyorsunuz?

Spontan gelisiyor canim ozel bir hazirlik/program yapmiyorum. Lego var suan gundeminde. Kule yapiyor keyfince. Her turlu tehlikesiz materyal oyuncak vazifesi goruyor onun icin. En son kurabiye yaparken yagli kagidi top gibi burusturup eline vermistim. Dokunmaktan acmaktan cok keyif aldi. Sonra kucuk toplar yapip basket oynadik

8-9 defa emiyor gun icinde. 3 ogun masada bize eslik ediyor. Onun disinda 2-3 defa da meyve-kurabiye veriyorum atistirmalik olarak. Aksam 21.3 uyuyor, sabah 7 de uyaniyor. Gunduz ogleden once ve sonra olmak uzere 1.5 saatlik toplam 3 saat uyuyor.

benim kızımda artık sofradan yiyiyor akşam babasıyla evde yemek yoktu lahmacun söyledik ,yanına ayran yaptım çeyrek lahmacunu yedi ayranla :) aklıma Kerem geldi hemen onun lahmacun yediğini söyleyince çok özeniyordum artık kızımda koparıp ısırıp yiyiyor herşeyi.benim kzıım hiç bir şeyle uzun süre ilgilenmiyor doktora sordum dedim allah korusun dikkat eksikliği falan mı var,eimde çok oyuncağı var ondan dedi sorduk ama bu dönemde herşeyi keşfetmeye mereaklı olduğundan normal olduğunu söyledi tabi Kerem bütün evi kafasına göre gezip çoktan keşfetti benim kız bütün gün tay tay diyor alıp yürütüyoruz istediği yrde duraklayıp oturuyor açıyor çekmceyi boşaltıyor sonra sıkılıp başka yere karıştırmaya :)

kızlar ben 2 aya yakındır yememe içmeme çok dikkat etmeme rağmen.. spor yapmama rağmen 1 gram vermedim... metabolizmam mı çalışmıyor acaba...hormonlarım damı bi düzensizlik var... çok sinirlerim bozuluyor bu duruma...
işten 2 saat izin aldım kızımı yeğenimin 23 nisan gösterilerine götüreceğim bakalım ne yapacak :)
iyi eğlenceler canım...
benim yeğende folklör oynayacak. bu gün..halacım send egel dedi ama ben elanın aşısı için izin aldığımdan tekrar izin vermezler...babam olsaydı beni elimden tutar götürürdü...beni izlerdi dedi... hiç bir şeyimi görmedi... benimle gurur duyamayacak dedi... ağlamaktan içim dışıma çıktı.... ablam izin aldı ve videoya çekecek...dün annelerini face de gördüm...kendine hesap açmış... çokta mutlu görünüyor...hiç bir şey yokmuş gibi hayatına devam ediyor...içimden öyle şeyler yazmak geldi ki ona...sonra vazgeçtim... ne hali varsa görsün...

canım siz çocukları hiç pedegoka götürdünüzmü bir ara anne babasından geliş gibi mektup yazıyoruz demiştiniz bunlar ne kdarı dokruki çocuklar baksana hep bir beklenti içindeler çok zor durumları Allah herkeze hayıtlı vlat ,ana ,baba versin yerine kime koysan dolmayan şeyler bunlar gerçekten çok üzüldüm bu durumda nice çocuklar var.Allahım haketmeyene bakamayana nasip etmesin çocuklara oluyor olan

annem götürüyor...babası artık gerçekten mektup yazmaya başladı...ama yinede yanlarında anne babasından bahsetmeyin demiş... gerçi biz ne kadar bahsetsek de çocuklar kendi aralarında konuşuyorlar...erkek kardeşimde çocukları görmek istiyormuş... havalar düzelince ceza evine açık görüşe götürecek annem... istanbul a babanı görmeye gideceğiz demiş annem... ceza evinde olduğunu söylememiş... 1 otobüslük yol... ankarada cezaevinde kardeşim ama çocuklar anlamaz istanbul nerede bilmezler diye öyle söylemiş...

Canım nasıl bir diyet yapıyorsun?kilo vermemiş olabilirsin,ama vücudun toparlanmıştır.

Canım cocuklar ck akılı,biz büyükler onlar anlamaz saniyoruz ama herşeyi ck iyi anlıyorlar.oyun oynarken bile kulakları hep büyüklerde.dinliyorlar bizi.

çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun inşallah bahtları güzel olur çocukların.

bayramdan geldik ay çok güzel 4-5 yaşında bayramdaki çocukların hepsi bıcır bıcır danslar çok eğlendi kızım oda pusetinde das atti babası süpriz yatı 1 ssat yanımza uğradı babsının omzunda izleyip zıpladı kızım yeğenim nasıl güzel dans etti çok duygulandım allah bizede nasip etsin öğretmeninden musade isteyip öpüp tebrik ettik sarıldı kuzum annem-babamıda almıştık görünce çok hoşuna gitti ama kendi babası gelmemiş kendi iş yerleri var elemanıda var ama iş yernde işim var demiş 1 saat gelemez mi çok sinir oldum eşim ben işlerimizden izin alıp gittik babası yok imkanı olduğu halde önemsemsi üzdü beni oysa neler başardı oğlu görseydi ne danslar hareketler bayrak sallamalar .kızm oynarken ayaklarını pusetin önünde vurmaktan puseti kıracaktı kendinden geçti çocukları görünce.

merhaba kızlar
yarın minik kızımın doğum günü, ama hasta 2-3 gündür kusama ishal 2 gün önce hastanede yattı yarım gün dr dedi çok sıvı kaybetmiş salgın varmış sudan ve havadan bulaşıyormuş, 3 gündür sürekli çamaşır yıkıyorum ev siliyorum, bu gün biraz daha iyi umarım yarın dahada iyi olur, doğum gününü cumartesi aile içinde pasta kesip kutlayacağız sizler gibi öyle misafir ağarlıyamıyacağım, bide bana göre değil pek öyle konsept belirle hazırla falan

patee canım bende önceki seneler uğraşıyordum büyük kızım için güzel etkinlikler yapıyorduk bazen, ama şimdi inan fırsatım olmuyor

HIRSIZI canım çok zor bir durum çocuklar içinde sizin içinde umarım en az sorun ile atlatırlar bu süreçleri,
kilo konusunda da eyer hem spor hemde dikkat etrmene rağmen veremiyorsan bir troid hormonlarına baktır canım, dahiliyeye git sabah aç karınla , de tsh bir bakmak istiyorum

supapatya88 ne güzel eylenmişsiniz, çocuklar çok önemsiyor aslında böyle şeyleri, babası gelseymiş izlemeye iyi olurmuş, biz de dün kutladılar büyük kızımı izlemeye gittik bir görseniz nasıl mutlu oldu

çok geçmiş olsun inşallah çabuk toparlar bende aile içinde bir pasta kestim.sağlıklı mutlu nice yıllara Allah bahtını açık etsin.
bencede babası gelmeliydi ama zorla olmuyorki işte .

Canım nasıl bir diyet yapıyorsun?kilo vermemiş olabilirsin,ama vücudun toparlanmıştır.
DEDİĞİN GİBİ BEN KENDİMİ HAFİFLEMİŞMHİSSEDİYORUM AMA ÜZERİME OLMAYANLAR YİNE OLMUYOR GÖRENLERDE KİLOMU ALDIN DİYORLAR...

Canım cocuklar ck akılı,biz büyükler onlar anlamaz saniyoruz ama herşeyi ck iyi anlıyorlar.oyun oynarken bile kulakları hep büyüklerde.dinliyorlar bizi.
doğru söylüyorsun cin gibiler valla... anlıyorlar dinlemiyormuş sanıyoruz ama akıllarına kazıyorlar
çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun inşallah bahtları güzel olur çocukların.
amin canım inşallah...
23 nisan da çocuklarının bu etkinliklerini kaçıran anne babaları çok garipsiyorum... ben çok üzüldüm yeğenime gidemedim diye.. ama dedesi diğer halası ve annem oradaydı...

çok geçmiş olsun canım... dikkat etsekte dediğin gibi sudan havadan kapıyorlar... doğum günü de kutlu olsun miniğinin... nice mutlu yıllara...sağlıkla inşallah
troid aklıma geldi...en kıza zamanda gidip baktırayım sağol canım

Canım gecmiş olsun,inşallah yarına kadar biraz daha iyi olur.muz ve etimek iyi geliyor ishale canım.hazır su veriyorsan bebek hayat suyu ver canım,ben Türkiye'ye geldiğimizde onu veriyordum,yüzünü falan hazır suyla yıkadım,alışık olmuyor bünyeleri,mikrop kapıyorlar hemen.ck şükür trde hasta olmadan döndük evimize.
Inşallah güzel bir doğum günü olur sizin icin,bir pasta,bir mum ve sağlıkları yerinde olsun yeter.

Canım makarna pilav ekmek falan yiyormusun?onları komple kes,sadece sebze ve et ye,bak ck iyi kilo verirsin.yumurta 1-2tane ye hergün,ck güzel tok tutuyor.ve en önemlisi 2-3litre su iç,ama şişeden iç,insan şişeden daha ck iciyor canım.

şeker zaten kullanmıyorum...ekmeği hamur işini kestim... sabah 2 tane yumurta yiyorum haşlanmış... öğlen iş yerinde ne çıkarsa( genelde tavuk oluyor) ekmeksiz yiyorum yada 1-2 dilim kepek ekmeğiyle beraber... akşam hiç yemiyorum... çok acıkırsam baklagiller yada meyve... aralarda çok acıkırsam beyaz leblebi yiyorum çok az açlığımı astıracak kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…