2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Canım bakla gilerde şeker var...doktorum bana ben hamileyken yasaklamıştı baklagilleri şeker var diye.aslında ck dikkat ediyorsun,kilo vermen gerekir.yürüyüş yapıyormusun?ve su nekadar iciyorsun?

Selam canlar Kandiliniz mubarek olsun. Oruc tutanlarin da oruclarini kabul etsin rabbim. Hayirli cumalar

Supapatya kuzuna afiyet olsun canim yarasin. Daha cok seviyorlar bizimle ayni seyi yemeyi. Anliyorlar kendilerine farkli besinler verdigimizde. Ben ona meyve verince ornegin kendime de aliyorum. Bana bakip daha bir istahla yiyor

Hawar gecmis olsun kuzuna canim. Dogum gunu de kutlu olsun simdiden. Saglikla nice yillara insallah.

Hirsizi canim ogun atlama lutfen. Vucut kitlik psikolojisine girer, az da yesen depolar. Aksam salata & sebze yemegi vs. gibi hafif seylerle gecistir. Bol su ic 2ocak arkadasimizin dedigi gibi. Terazide fark gormesen de bedeninin incelmesi lazimdi. Hawar in dedigi gibi endokrin taramasi yaptir musait olunca. Hipotiroidin bile olsa 2 ayda kilo vermen gerekirdi ama. Pes etme ama. Azimle devam et. Ac kalmazsan devam etmesi zor gelmez gulum.

Hafta sonu biraz işlerim var eğer neti açamazsam şimdiden
25 Nisan doğumlu bebişlerimizin ve 26 Nisan doğumlu bebişlerimizin doğum günlerini şimdiden kutluyorum. Nice mutlu yıllar diliyorum.

merhaba hawar
kızına çok geçmiş olsun canım inşallah kısa zamanda toparlanır. Doğum gününüz kutlu olsun. Nice mutlu yıllara.

Çok çok geçmiş olsun canım acil şifalar kuzuya..nice yıllara sağlıkla inş. Canım....

Canım bakla gilerde şeker var...doktorum bana ben hamileyken yasaklamıştı baklagilleri şeker var diye.aslında ck dikkat ediyorsun,kilo vermen gerekir.yürüyüş yapıyormusun?ve su nekadar iciyorsun?
akşamları lessie nin videoları var 1 mil 2 mil onları yapıyorum 5-10 dk da yarım mekik çekiyorum ama bunu 2 gün yapıyorum 1 gün yapmıyorum ..suyuda 2,5 litre içmeye çalışıyorum geceler dahil...

moralim çok bozuluyor...kızın doğum günü için denemeden üzerime bi şeyler aldım...inanırmısın eve geldim bir giydim dapdar oldu... hemde en büyüğünden almıştım göz kararı.... rahat olur diye düşünmüştüm... yine eşofmanla gittim...hiç bir şey yemek istemiyorum...öyle veremiyeceğimi düşündüğüm için yiyorum bunlarıda...devam etmek zor gelmiyor da bir işe yaramamsı sinirimi bozuyor...ben ne yapıyorsam yine devam edeyim ... ilk fırsatta da hormonlarıma baktırayım...
sağlık ocağını aradımda yapıyorlarmış iş yerimin yanında....senin söylediğin endokrin taraması dedim...ama hangisi dedi... bende troid falan dedim...bilmeden.... hemşirede yapıyoruz dedi... pazartesi gideyim bakalım....

Aslında ck iyi yapıyorsun herşeyi...ama en iyisi bir diyetisyene gitmen canım.her insan farklı,azimlisin maşallah,eminimki diyetisyene gidince ck çabuk kilo vereceksin.

neyce konusuyor?
bizimki az emiyor 4 defa falan kesilecek mi diye korkuyorum
gece kalkiyor mu memeye?

masallah

beni yumurta da elma da tok tutmaz nasil bir bunyem varsa

tahlillerini yaptırelbette ama vücudun bir kırılmanoktası var bazı insanlarda 15 gün bazılarında 45 gün esela spor salonuna giderkn 35 gün hiç kilo veremedim am sıkılaşmıştım sonra birden başladım kilo armeye2,5 ay sonunda 10 kg gitmişti şimdi o azim geri gelsn bana diye duaediyoru m):)

HIRSIZI @ snowy nin dedigi gibi ogun atlama vucut kitlik psikolojisine girip herseyi depoluyor
midemi çok büyüttüm ...homini gırtlak yedim doğumdan sonra...çok çiğneme alışkanlığımda yok... ağzımda yuvarlayıp yutarım hemen... şimdi ona da dikkat ediyorum... çok olmasada en azından iyice öğütmeye çalışıorum...çok acıkırsam leblebi ve kavrulmamış çekirdek çitliyorum 1 avuç...moralde çok önemli ben stres olunca hemen bir şeyler yemek isterim çok acıkırım...

pazartesi kan vercem bakalım...dediğin i ablamda söyledi bana canım... toparlanırsın sonrada yağdan gitmeye başlar dedi...söylediğin gibi sabretmek lazım...sürekli, aynı psikolojide kalmak zor... ablam ,eşin aynı duruyor sen çökmüş kilo almışsın diyor...iş yerimin karşısında park var... bir bayan bebeğini kanguruyla taşıyıp yaz kış demedi geldi burada yürüdü kadının azmine hayran kaldım...çocuk topaç gibi oldu kadında fıstık gibi...

ya ben önceden çok zayıftım bilmemki 55 i geçiyim şimdi yopaç gibiyim doğumdan öncealdım bu kiloları doğumun - + sı olmadı yani ama hiç takmıyorum şu an zayıf sağlıklı fit olmak güzel ama ne biliyim sende çevrene söylesanakilo aldın çöktün diyeceklerine motive etsinler bana kim ne derse desin benim canım istedikten sonra olmuyor .dün izinliydim kızım,yeğenimle ablamlaının evinin önünde deniz kenarına kilim serip piknik yaptık annem yanımıza kurabiye yapıp koymuştu kızım elinde kemirip yedi yeğenimde sonra pusetine attık kızmı abiside bir ucundan tuttu yüryüş yaptık gezdik hava aldık akşam eve zor çıktım :)yeğenim kıskanmaması için sürekli onunla ilgilenip sen abisin dyip ona bırakıyorum bazı kararları kızımla çok güzel anlaşıyor ben çok paylaşımcı biriyim diyor kızımda al ver yapmayı öğrendi eline oyuncağı alıp al diye uzatıyor 'duru da çok paylaşımcı ve iyi bir bebek'dimi diyor bana :)) çok tatlıydılar ..

Canım eminimki yaza bomba gibi yani ck fit gireceksin.inmak kafaya koymak başardın demek.
Benim eşim kafaya koydu ve 20kilo verdi,karbonhidratı kesti,Pazartesi tekrar başlayalım dedim.ben eski formuma ck çabuk döndüm,ama ilk bebekten var 5-6kilom onlarda giderse daha iyi olacak.eh vermem lazım,bebek planları yapıyoruz tekrar.evin inşaatı başlasın hayırlısıyla,sonra korunmayı bırakalım.

Afiyet bal şeker olsun kurabiyeler,bende annemin kurabiyelerini özledim

maşşalah kuzulara...çocuklarla kaliteli zaman geçirmek çok önemli...ne güzel vakit geçirmişsiniz...artık kulak asmıyorum söylennelere... çünkü kendimle alakalı bir durum... benim iyiliğim için söylüyorlar diyorum kendi kendime...

eşinle beraber birbirinize destek olursanız daha kolay olur...evin içinde biri diyet yapıp diğeri her istediğini yese zor oluyor... aslında diyet yapmak değilde sağlıklı beslenmek hem uzun vadede insanı sıkmaz ...önce böyle yaşamayı öğrenmem lazım ve biraz daha hareketli olmam alzım iş yerinde..çünkü çok oturuyorum...

merhaba arkadaşlar kızım daha iyi bu gün kutladık doğum gününü

çok geçmiş olsun inşallah çabuk toparlar bende aile içinde bir pasta kestim.sağlıklı mutlu nice yıllara Allah bahtını açık etsin.
bencede babası gelmeliydi ama zorla olmuyorki işte .

teşekkür ederim, bizde aile içinde bir pasta kestik

teşekkür ederim evet dr diyor salgın var,
sen aile hekimine de troid değerlerime yada tsh değerlerime baktıracam diye eğer bir sorun çıkarsa o seni endokronolojiye sevk eder zaten bizim burda zaten direk endokronolojiye randevu alamıyorsun ya aile hekimi ya dahiliye sevk yapıyor , ama sen moralini bozma devam et bide 3 mil yapmaya başla kilo vermek için haftada 4-5 gün yap canım akşam yemek ye ama erken kapat, ben mesela 5-6 gibi koca bir tabak salata yanına çorba yada ne yemek varsa ondan yiyordum, çayın yanınada bir, iki avuç beyaz leblebi

teşekkür ederim canım kaynamış su veriyorum dr diyor hazır sular bile sağlıklı değil kaynatın bu süreçte

teşekkür ederim

merhaba hawar
kızına çok geçmiş olsun canım inşallah kısa zamanda toparlanır. Doğum gününüz kutlu olsun. Nice mutlu yıllara.

teşekkür ederim
Çok çok geçmiş olsun canım acil şifalar kuzuya..nice yıllara sağlıkla inş. Canım....

teşekkür ederim

Oyyyy gecmiş doğum günüz kutlu olsun,ck şükür iyileşmiş yavrun

Doğru canım,önemli olan sağlıklı beslenmek.aslında bundan sonra yavrularımıza iyi örnek olmak icin sağlıklı beslenmeliyiz.artık herşeyi anlıyorlar ve istiyorlar canım.dün KV bana "ben hep kendimi ve eşimi iyi anne baba olarak görüyordum,ama siz bizden daha iyi anne ve babasınız,ck güzel ilgileniyorsunuz,herşeyi ck iyi ck güzel"dedi.ck hoşuma giti,sanırım birazda ilk bebeğimi kaybetiğim icin daha hasas ve daha titizim.saten ck duygusal bir insanım ilk bebeğimden sonra ve ada mirami kucağıma aldıktan sonra daha ck duygusal oldum.
Ada miram kucağımdayken ona nini söylerken kaybetiğim yavrum icin gözyaşı döküyorum.eşimde aynı benim gibi...

Üzülme diyecegim ama biliyirumcelinde degil benim kaybim Karnimdayken daha sekiz haftalikti hala ogluma bakarken.aklima geliyor allah saglikli dogan yavrularimiza saglikli huzurlu uzun õmür versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…