2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
[QUOTE ocak, post: 40786669, member: 654550"]Yok canim adetlerim duzensizdi substtan beride kahverengi akintim oluyo adet olmuyodum..dr gittim gebelik kesesi gibi ama bos dedi ve rahme yapismis kurtaj etti..uyuttuguvhalde hissettim resmen ixim kazindi..onbesgunu gecti ve hala cok feci agrimboluyo..ilk dort gun aklim gitti simdide ara ara kivrandiriyo.kanamamda fazla.kontrole gittim drda anlam veremedi haftaya tekrar gidicem..ve ben bunlari yasarken bir kisi bile kapimi calmadi.kurtajda dr gidisimde bebis hep yanimdaydi.ustte girumcem sabah aksam gelen ariyan kadin kapimdan adim atmadi.kahvalti hazirmi aksam ne yaptin diyemedi tabi..kayinvalidem yemen yanda eltikerim hicbiri gelmedi surundum..esim bukasik yikadi ev supurdu..annemlere soykedim kizkardesim gelsin diye onlarda gonderemedi..ama artik takatim kalmadi pazartesivkardesim gekecek dinlenemedigim ixin iyilesemiyorum..ama cok buyuk kazik yedim..esim sen herkese kos daha dedi bundan sonra kimseye kilini kipirdatmiycan dedi..[/QUOTE]
Canım ck büyük gecmiş olsun,ck zor birdönemden geciyorsun.gercek dost böylegünlerde beli oluyor canım.bende ilkbebeğimi kaybetiğimde bunu anlamıştım.
Sende bundan sonra ona göre mesafenikorursun canım.ama ck acı ck yazıkyani...aile icinde insanların birbirine destekolması gerekirken duyarsız kalmaları ck acı.
Sen 4.bebeği düşünüyormusun canım?[/QUOTE]
Canim cok geçmiş olsun.Dr tam olarak anlamis mi ne olduğunu.bos kese aylardir orda mi kalir .

Ay yavrum kıyamam. Allah herkesin evladını, yanında bizlerin evladını da korusun inşallah. (Amin.)

Canım merhaba hoşgeldin.
Çocuk güzeldir bende severim ama büyütmesi maddi manevi çok güç. Benim bir tane oğlum var çok şükür ama şuan için ikinci aklımdan geçmiyor, geçemiyor. Tabi ilerleyen yıllarda ne olur bilemem büyük konuşmamak lazım. Sen bilirsin canım.
Benim bir erkek kardeşim var keşke diyorum 4-5 tane olsaymışız kız kardeşim de olsaymış ama hepsiyle iyi anlaşayım. Büyüyünce kardeş güzel ama büyüyene kadar allah annelere sabır versin.

Gecmis olsun cnm, dert etme hersey yoluna girecektir ins. Rahmimde rahatsizim demissin bartholin kisti felan mi var ki,
Yok canim adetlerim duzensizdi substtan beride kahverengi akintim oluyo adet olmuyodum..dr gittim gebelik kesesi gibi ama bos dedi ve rahme yapismis kurtaj etti..uyuttuguvhalde hissettim resmen ixim kazindi..onbesgunu gecti ve hala cok feci agrimboluyo..ilk dort gun aklim gitti simdide ara ara kivrandiriyo.kanamamda fazla.kontrole gittim drda anlam veremedi haftaya tekrar gidicem..ve ben bunlari yasarken bir kisi bile kapimi calmadi.kurtajda dr gidisimde bebis hep yanimdaydi.ustte girumcem sabah aksam gelen ariyan kadin kapimdan adim atmadi.kahvalti hazirmi aksam ne yaptin diyemedi tabi..kayinvalidem yemen yanda eltikerim hicbiri gelmedi surundum..esim bukasik yikadi ev supurdu..annemlere soykedim kizkardesim gelsin diye onlarda gonderemedi..ama artik takatim kalmadi pazartesivkardesim gekecek dinlenemedigim ixin iyilesemiyorum..ama cok buyuk kazik yedim..esim sen herkese kos daha dedi bundan sonra kimseye kilini kipirdatmiycan dedi..[/QUOTE]

Canım çok geçmiş olsun. Eşin bu konuda çok haklı ama bizler yapamayız işte bizden yardım istenince yine de bize yapılanı unutur koşarız.
Benimde o tarz bir durumum oldu kontrolde birşey görünmedi ilaç verdi durdurdu sonraki gelen iki ay adet zamanım yoğun olmadı kahve olunca tekrar gittim tekrar ilaç verdi iki ay yoğun geldi şimdi normale döndü şükür.

Geçmiş doğum gününüz kutlu olsun canım nice mutlu yıllara. Maşallah senin bebişe bizimkiler tembel çıktı.

Selam guzeller, iyi haftalar

Selo Allah gonlune gore versin canim. Masallah iyi yetisiyorsun kuzularina. Ben bir tane yaramazin arkasini zor topluyorum. Hamarat hanimin da hali baska oluyor

Aktar gozun aydin canim. Pasan ayaklanmis. Yakinda kosar yetisemezsiniz

Ardaannesi cok gecmis olsun guzelim. Keske elimiz uzansa da yardim etsek. Cabucak toparlanirsin insallah guzelim.

Allah rasi olsun boyle demen bike yardum etmiskadar oldu inan..rabbim kimseyi muhtac duruma dusurmesin.

Merhaba kızlar,çok uzun zaman oldu yazmayalı,dilerim beni unutmamışsınızdır :)
@Snowyy HIRSIZI ardaannesi3 M mavis01 Jazzquell ve şu an yazamadıklarım,hepinizi özledim,umarım herkesin keyfi yerindedir,kuzular iyidir.
Birkaç hafta önce işe başladım;çok zor oldu benim için,ağlaya ağlaya gittim işe;hala da içimde bir ses var hep çocuğumun yanında olmamı söyleyen,elimde olsa hiç çalışmak istemiyorum.Öğle arası eve gidiyorum ve işten erken çıkıyorum süt izni dolayısıyla 4 gibi evde oluyorum,çocuğuma bakıcı bakıyor;kameradan onu gördükçe gözlerim doluyo. Gündüz bakıcı ilgileniyo,ben gittikten sonra emzirip parka götürüyorum,eve geliyoruz,akşam da iş bitmiyor bir türlü.Hep kendimi suçluyorum bebeğimle yeterince vakit geçiremediğim için.Hatta dün içten içe eşime öfkelendim;ben mutfakta yemek hazırlarken bebeğimizle o ilgilenip oyun oynuyordu,sanki yer değiştirmemiz gerekiyormuş gibi geldi. Ben hep onun yanında olmalıyım, ama ben sabah işte ,akşam bir mutfakta bir çocuğumun yanında olduğumdan ne ona doyabiliyorum ne iyi bir anne olduğumu hissedebiliyorum. Size saçma gelecek belki ama bazen ben çocuğuma kendimi yeterince sevdiremiyorum gibi geliyor; ikimiz de evdeysek eğer bebeğim genelde babasını tercih ediyor,karnı acıkana ya da uykusu gelene kadar. Onu yeterince eğlendirip onunla çocuk olamıyor muyum diye düşünüyorum.Siz neler oynuyorsunuz nasıl vakit geçiriyorsunuz?
Bu arada sizler gibi biz de nisanda bir yaşına girdik, henüz aşımızı yaptırmadık , kızım hala tutunarak yürüyo,sofra yemeklerine karşı mesafeli;çoğu zaman hala ona özel yiyecek hazırlıyorum. 3 ay önce 8 kiloydu şu an 8,5 kilo bile değil. Sağlıklı kilo aldırmak için tavsiyelerinize ihtiyacım var doğrusu. Sizler neler yediriyorsunuz ve günde kaç öğün besliyorsunuz kuzuları?
Artık daha sık yazmaya çalışacağım. Öpüyorum hepinizi ve kuzularınızı :)

Canim canin sikma ben cocujlarim icin isimi biraktim.esim iflas etti cok kotu gunler gecirdik.cocujlarim buyudu akillari yetiyo artik bana anne niye sen calismadin calissaydin keske dediler.calissam calisma diyeceklerdi.sartlar neyi gerktiriyosa oyle yasamamiz gerekiyo..yeme konusuna gelince biz uzun zamandir ev yemekleri yiyoruz.mama turlerini hic sevmemisti benimki..enxok yogur ppilavi seviyo.et koftede seviyo..benimkide yiyip kilo almayanlardan.sabah krep tarzi yapiyorum icine yesillik peynir lorda koyuyorum mesela portakal suyuyla seviyo..hayirli olsun isinde.babalar ne yaparsa yapsin cani yandimi ihtiyaci oldumu senin yanina kosar inan sevmiyo deme.gecen cok guldum buyuk ogkuma kiziyorum ust degismiyodu..baba geldi o sirada bir bagirdi oglan baba gitt anne kal doye babasi diyo annen kiziyo sen beni istemiyon hayirdir..anliycagin ssenin yerini hiiic kimse dolduramaz..

merhaba kızlar

bizimki parkı görünce çığlık çığlığa bir seviyor, gelince tahmin edersiniz ağlıyor kendini yere atıyor gelmek istemiyor, yaklaşık 10 gündür, gündüz uykusunu teke düşürdü uyutamıyorum sizlerinkiler nasıl hala iki keremi uyuyorlar

ardaannesi3 çok çok geçmiş olsun, 3 çocukla çok zorlanmışsındır hep çok acılı zor olduğunu söylerler

S srvvr canım kendine de eşine de kızma, çalışınca böyle oluyor, ev işini çok takma kafana elinden geldiğince bebeğin ile oyalan, biraz büyüyünce iş yaparken de oyun oynarsınız tabi bunun için 2-3 yaşına gelmesi lazım :)
kilo konusuna çok takılma sağlıklı ise birşey olmaz bende artık kendi yediklerimizden veriyorum bazen yiyor bazen yemiyor zorlamıyorum

Merhaba cnm, gercekten sabir gerektiriyor en basta, sapasaglam bir psikoloji...Biz 7 kiz kardesiz. Hep birer ikiser yas arayla. Kardes gibisi yok diyorum. Bende cok olsunlar ilerde iyi kotu gunlerinde birbirlerinin yanlarinda olsunlar istiyorum. Ayni zamanda yetistirmekte zorlaniyorumda, kismet artik cnm, hayirlisi ne ise hepimize onu nasip etsin Rabbim.

Sagol cnm, cokta hamarat sayilmam aslinda, calismiyorumda cocuk bakmayi gorev edindim bari bir farkim olsun :), Rabbim hepimiz icin en iyisini nasip etsin ins.

Hosgeldin cnm, hic dert etme kendine.Bende ilk oglumda 7 aylikken ise basladim. Suan 3 oglum var calismiyorum. Kiyasladigim zaman, inan bana calisirken cocugumla daha iyi vakit geciriyordum. Ozluyordum onu, isteyken plan yapiyordum hangi oyunu oynayalim bugun diye.Onunla oldugum her ani degerlendirme cabasi icindeydim. Simdi zaten hep yanlarindayim diyorum. Onemli olan surekli yaninda olmandan ziyade az ama kaliteli zaman gecirmen... Benimki hala emiyor, Biz ne yiyorsak hemen hemen oda bizimle ayni yiyor artik. Cok istahli degil ama 2, 3 aydir ayni kiloda seyrediyor. 9,5 kiloydu gecen ay.

Kızlar merhaba biz adeta virüsüne yakalandık anlamın oğlundan geçti bir gün is hali sürdü. saatte dört kere kaka yaptı 500gr vermiş kuzum.
Ardaninannasi çok geçmiş olsun. Herkese sevgiler

merhabalar guzel anneler. en son aylar once yazmistim neti kapattik telefonumda ufacik tefecik olunca sadece arada bir iki sayfa okuyaraj takip etmeye calistim sizleri. benm prensesin alti disi oldu ve 10.5 aylikken desteksiz yurumeye basladi. parklari cok seviyor ve bi o kdr yaramaz suyla oynanaya bayikuyor oyunlar yapiyor bize ama anne demiyor sipa oysa en az uc aydir baba kelimesini biluncli kullaniyor. bingildagimiz kapanmadi 47 cm olctuler dr takibnde ol dedi hemsire kilo boy sorunumuz yok ama yemek yemiyor bnde emzirdigim icin sorun etmiyorum sofrada yiyebilecegi bir sey vqrsa veriyorum ne istedigine kendi karar veriyor yrmek istemezsw mumkun degil yemiyor. meyve suyunu ihlamuru kesinlikle icmedi bu aralar ayrani severek iciyor sadece ;-)

herkse slm ...zaman zaman sizleri okuyorum ama gerçekten çok yoğun bir işim var yazamıyorum,,
ama bugün özellikle yazmak istedim size, dün bakıcı oğlumu uyutmuş kendi yatağına değilde bazaya yatırmış kendide mutfağa çorba yapmaya gitmiş ve oğlum feci şekilde kafaüstü düşmüş , suratı patlamış kan revan içinde off offf çok üzüldüm Rabbim korumuş doktora götürmüşler hemen dişçi ve diğer doktorlar sorun yok ama 24 saat gözetim altında olsun dediler uyumadık sabaha kadar çok şükür iyi ama ödümüz koptu aman sizler dikkat edin çok hareketlendiler, oğluma üzüldüm bakıcıya ayrı üzüldüm nasıl suçlanmış yazık dedim tabiki böyle olsun istemezdin ama neden kendi yatağına yatırmıyorsun korkuluğu var sonuçta yok bakıcı biraz yaşı olunca laf dinletemiyorsun sonuç olarak bu akşam kayınvalidelere taşınıyoruz yeniden o bakacak, zaten daha önce o bakıyordu , aman zor arkadaşlar hayat zor, çalışmak zor ,anne olmak zor,eş olmak zor,gelin olmak zor zor da zor

Iyi aksamlar canlar

Srvvr arkadaslarin da vurguladigi gibi kaliteli zaman gecirmek onemli canim. Calismak durumunda ise, bunu kendine sikinti haline getirerek uzulme lutfen. Ben gece gunduz yanindayim yine de doyamiyorum ona. Esimin kucagindayken bile surekli kontrol ve koruma halindeyim. Annelik zor Benim yaramaz bizimle beraber 3 kez masaya oturuyor. Ona ayrica pisirmiyorum ama dengeli menuler cikartmaya dikkat ediyorum. Kurabiye, muffin ve meyve gibi saglikli atistirmaliklari da aralarda veriyorum. Bir yemegi sevmediginde farkli pisirme teknikleri kullanarak tekrar tekrar servis ediyorum. Nihayetinde sevdigi bir yontem buluyoruz. Sen de rahat ve esnek ol. Sevdigi tatlari kesfetmeye calis.

Hawar benimki gunduz 2 defa uyuyor. Toplamda 3 saat uykusu var canim.

Supapatya cok gecmis olsun canim. Su kaybetmistir kilo degildir canim. Cabucak toparlanir insallah.

Mucize cok gecmis olsun canim. Insan yavrusunu kimseye emanet edemiyor. Allah korumus. Nasil simdi kuzun?

Kızlar merhaba biz adeta virüsüne yakalandık anlamın oğlundan geçti bir gün is hali sürdü. saatte dört kere kaka yaptı 500gr vermiş kuzum.
Ardaninannasi çok geçmiş olsun. Herkese sevgiler
Canım gecmiş olsun,şimdi nasıl?ada mira ishal olduğunda tartmamıştım,nekadar kilo verdiğini bilmek istemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…