2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Gecmiş olsun canım...benim kızımıda hafta sonu dedesi düşürdü,icim giti,yavrum ck ağladı,babaannemiz dedemize kızdı bağırdı sen nasıl düşürürsün diye,offf ck kötüydü.eşim bana kızdı neden verdin diye,hayır veremem diyememki,sonuçta yabancı değil.
Allah evlatlarımızı korusun.inşallah bebeğin iyidir canım.artık saniyelik kaza yapmaları ck dikkat etmeliyiz.

Bende 24saat kızımla birlikteyim doyamıyorum yavruma,eşime 2dakkika bak diye veriyorum peşimden geliyor cimcime,eşim evde çalıştığı icin arada sırada veriyorum.

Iyi akşamlar kızlar nasılsınız????
Ck yoğun bir hafta sonu geçirdik,daha yeni yeni kendime geliyorum.
Cumartesi eltimin kızının doğum günü vardı,hazırlıkları yaparken kayınpederim kızımı düşürdü yavrumun çığlığı hala kulaklarımda ck ağladı yavrum,sonra uyudu kucağımda.eşimde bana kızıyor neden verdin diye,dedim hayır deme şansım yok.nasıl veremem diyeyim,sonra haklısın diyor.kv ck kızdı dedemize sen nasıl düşürürsün diye,dedemiz ck üzgündü,özür diledi,olabilir dedim.düşe kalka büyüyecekler.
Akşam saat 8-9gibi arkadaşımın kınasına gitik,kızımı ck sevdi herkes,sürekli etrafımızda birileri vardı,hic yabancılamadı maşallah.
Dün kınası olan arkadaşıma gitik bahçelerinde salıncak ve kaydırak var ada mira ck sevdi,kahka atıp durdu yavrum.
23mayısta evlenec arkadaşım,düğün Almanya'da bize 6-7saat düğün yeri,ck uzak.gitmeyi düşünmüyoruz.

Kızlar sizin bebişleriniz 2aylıkken kaç kiloydu?yeni doğum yapan arkadaşımın bebeği 2ayda 1kilo almış sadece,doktor mama önermiş,sütü ck ama beslemiyor bebeği,yarın bize gelecek ck stressli yazık.
Benim kızım 6500 gramdı mama ve anne sütüyle besleniyordu.

merhaba arkadaşlar
@serifeben maşallah kuzuna, benim kızımın bıngıldağıda daha kapanmadı ama normal bir durum

supapatya88 canım çok geçmiş olsun 2 hafta öncede biz öyleydik salgın havadan bulaşıyor dedi dr

M mucize_1406 çok geçmiş olsun, ay zor işler bunlar sen baarken yada kaynanan bakarken de olabilir, tabi ki dikkatli olmak lazım ama oluyor bazen

S srvvr ben sana yazacaktım unuttum, biz tel sarar oyunu oynuyoruz, alkış, çak, perdelerin arkasına saklanıp ce yapıyor, onun dışında kule yapıyorum devirmeyi bozmayı çok seviyor, fış fış kayıkçı oynuyoruz, ele takılan kuklalarımız var onlarla şarkı söyleyip oyun oynuyoruz, bir sepet yada ufak bir leğen tencere gibi bir şeye değişik objeler koy 10-15 dk oynar onunla, yani ne bileyim tahta kaşık, mandal, oyuncak, yani bebeğe zara vermiyecek değişik şeyler, keşfetsin onları, şimdilik aklıma gelenler bunlar

@Snowyy bende çorba yapıyorum onun dışında biz ne yersek bende evde mümkün olduğunca dengeli menüler yapmaya çalışıyorum 1-2 gün kırmızı et, 2 gün bakliyat, 1 gün balık geri kalan günlerde sebze, haftalık yemek listesi yaparım genelde böylelikle her gün ne yapayım diye düşünmüyorum, çalışan arkadaşlar tavsiye ederim bunu, gerçi ben bu aralar savsaklıyorum ama olsun, banada muffin tarifi verirmisin ben normal misafirlere yapmıştım ama o bayağı şekerli bir şey

2 2ocak canım sizede geçmiş olsun, insan bir şeyde diyemiyor, kayın babanda eminim çok üzülmüştür

benim kızım 3750 doğdu 2 aylıkken 5500 dü ilk ay 1 kilo aldı sonraki aylar 500 aldı aslında 500 ve altı kilo olunca dr ler mama öneriyorlar, ama benimki irir doğduğu için ay olarak kilosu ortalama görünüyordu, arkadaşın üzülmesin bazı annelerin sütü yağlı olmadığı için bebekler pek kilo alamıyor, bebeği uzun emzirsin yani aynıı gögsü çünkü yağlı süt en sonda, kendi için gıda takviyeleride alabilir

merhaba canım benim oğlum da bazı günler bir kere, bazı günler iki kere uyuyor uyku saatine baglı.

Kızlar merhaba biz adeta virüsüne yakalandık anlamın oğlundan geçti bir gün is hali sürdü. saatte dört kere kaka yaptı 500gr vermiş kuzum.
Ardaninannasi çok geçmiş olsun. Herkese sevgiler

canım çok geçmiş olsun adeta virüsü ne? nette bakmadım direkt sana sorayım dedim. İnşallah suan iyidir kıyamam kuzuya ishal halsizlikte yapar sevgiler.

canım hoşgeldin,
maşallah bebişine.

çok sağol canım iyi çok şükür Allah ım korudu...

sağol canım senin meleğinede geçmiş olsun, haeketlndiler tehlikeli zamanları tam... evet dedeler biraz dikkatsiz ama vermemekte olmaz tabi, ALLAH ım korusun tüm yavruları....

Kızlar

canım çok ama çok geçmiş olsun. Allah korumuş evladını. Bakıcı da muhakkak çok korkup üzülmüştür ama keşke yatağına yatırsaymış. Neyse artık şükür ki birşey olmamış keşke demek yersiz. Evet çok hareketlendiler. Allah nerde varsa tüm evlatları korusun inşallah. (Amin.)

canım size de çok geçmiş olsun inşallah iyidir şuan.
Nihayetinde dedesi sonuçta alma diyemezsin ki. Bizlerde düşürebilirdik. Sadece Allah korusun diyorum. Bol bol dua okuyalım inşallah, sonra da Allaha emanet yavrularımız.

canım benim oğlum 3,5 kg doğdu sanırım o ayda senin kızının kilosundaydı. Bizinki de çok az emdi ve aptamil yedi bende acaba biraz kilolu mu diye hep üzüldüm ama çok şükür sağlıklı olduğunu düşününce üzülmem azaldı. Bnece sağlıklı olsunlarda kiloluymuş zayıfmış önemli değil. Şuan ise emeklemeyi hızlıca yaptığından ve arada da kalktığından kilo verdi.

@selo86 @Snowyy hawar ve cevap yazan tüm arkadaşlar çok teşekkür ederim.

selo86 ve ardaannesi,ben bir tane doğurdum kafa bi milyon geziyorum,siz 3 yumurcağa ne güzel yetişiyorsunuz,size saygım sonsuz :) Allah güç kuvvet versin.

hawar canım bizimki geçen hafta hastaydı,diş çıkardığından ateşi çıktı,ateş düştü ishal ve kusma,iştahsızlık başladı; neredeyse 4-5 gün doğru düzgün ek gıda almadı,arada emdi,çok emince kustu; günde 1-2 kere kaka yaptı ama ishal gibi cıvıktı; şimdi çok şükür geçti. Hasta olmadan önce öğleden önce 1,5 ,öğleden sonra 1,5 saat uyuyordu; hastalıktan sonra değişti gibi, öğlen 1de uyuyor,2 saate yakın ondan sonra 8-9 gibi yatıyor akşam.
Ben doğduğundan beri hep kendi yatağında yatmaya alıştırdım hiç öyle yanımda bizimle yatırmadım,hasta olunca beni bırakmak istemedi,yatağa bırakınca uyandı diye yanımda yatırdım. İşe başladığımdan ayrılmaktan mı korkuyor yoksa hastalık huyunu mu değiştirdi bilmiyorum ama emerken uyuduğunda bile yatağa bırakacağım zaman var gücüyle tutunuyor yakama,dün gece defalarca yatağına yatırdım her defasında yarım saat geçmeden uyanıp ağladı,benimle yatmak istiyor hatun :) Tek benimle yatmak istese sorun değil ama illa üstümde yatacakmış :) Tüm gece göğsüm açık şekilde ağzında meme bi emip bi bırakarak üstümde uyudu,napıcam bilmiyorum :) Ben de hastayım soğuk algınlığı var 10 gündür iyileşemedim,bi de göğsüm açık yatınca iyileşemiyorum hiç,üstümde 8-9 kiloyla yatınca da omuzlarım belim kopuyo şu an,uykusuz bi şekilde işteyim :) Kızım gündüz benimle olamamanın acısını gece söke söke çıkarıyo valla :))

Bu arada kv ile aynı şehirdeyiz normalde her hafta ya da 2 haftada bi gidiyoruz, aile boyu hasta olunca 10 gündür gidemedik,söylenip duruyormuş torunumu çok özledim ne zamandır göremiyorum,zaten kalp hastasıyım ,ilaç içip kendimi öldürcem diye. İnsanları anlamak mümkün değil,10 gündür hastayım bir oğluna bir torununa koşmaktan iyileşemiyorum, çocuğun bakıcısı bile kıyamadığından kadın bana nane limon yapıp karnımı doyurmaya çalışıyo öğle arası eve gittiğimde; kv sağolsun bir kere arayıp da geçmiş olsun demedi bana daha ama kendinde torununu göremediğinden sitem etme,şikayet etme hakkını görüyor. Şeytan diyo,ara telefonla aç ağzını yum gözünü,ama neyse Allah da herşeyi görüyor,bişey demiyorum.

canım çok geçmiş olsun adeta virüsü ne? nette bakmadım direkt sana sorayım dedim. İnşallah suan iyidir kıyamam kuzuya ishal halsizlikte yapar sevgiler.
Sagol canım adena galiba tahlikde yaziyordu.
hepinize teşekkür ederim.
2ocak size de çok geçmiş olsun.

canım hoşgeldin... benim kızda 8,5 kilo hala boğazıda iyi ama kilo almıyor sıpa...çok hareketli belki ondan diycem ama... başka bir sorun olsa zaten şimdiye kadar çıkardı....şükür sağlıklılar...bend e aynıyım...işten güçten eve zor gidiyorum... birde kızımla ilgilenmek yerine yemekte bulaşıktı uğraşıyordum... şimdi hiç bi r şeyi ellemiyorum.. her şeyi kızım uyuduktan sonra yapıyorum...

Kızlar merhaba biz adeta virüsüne yakalandık anlamın oğlundan geçti bir gün is hali sürdü. saatte dört kere kaka yaptı 500gr vermiş kuzum.
Ardaninannasi çok geçmiş olsun. Herkese sevgiler
çok geçmiş olsun canım... benim kızda rota kaptığında 1 kilo vermişti... ama ondan sonraki hafta fazlasıyla almıştı... geçmiş olsun canım tekrar şimdi nasıl...

benim kızın bıngıldağınada aynı dediler... 47 santim senin bebğinin baş ölçüsü değilmi.... benim kızınki 44 cm daha...kafası bile büyümemiş...valla banda anne diyen yok bakalım ... ama eninde sonunda diyecek...
çok geçmiş olsun canım...kızımı bend edüşürdüm kafa üstü ağzı burnu kan içinde kalmıştı... dişi dudağını patlatmıştı... Allah korusun beterinden saklasın...

canım geçende benim annem elayı kucağında severken... bir taraftanda kv ile konuşuyor karşılıklı... benim kız sırt üstü yuvarlandı yere...yapacak bir şey yok çok üzüldü ama aniden olu veriyor

Kızlar anneler günü geliyor bu pazar.
Bir çoğumuz ilk anneliği tattığımızdan geçen sene bir bu sene ikinci anneler gününü yaşıyoruz.
Çok şükür Allahıma.
Evet canım anneler gününe ck az kaldı...hep aklıma ilk anneler günüm geliyor,ilk bebeğimi kaybetmiştim,rüyamda yavrumu hic görmemiştim,pazar sabahı anneler günüydü aylar sonra ilk defa gülerek uyanmıştım,hemen eşimi kaldırdım ve rüyamı anlatım,kızım elimi okşuyordu ve üzülme anne dedi...yüzünü görmedim elini gördüm sadece,ama dünyalar benim olmuştu,eşimle ağladık,ama ck mutluydum,kızım bana rüyamdada olsa dokunmuştu...anneler günümü kutlamıştı...şimdi kardeşi anneler günümü kutluyor,1haftadır sürekli bana bakarak annneeeee diyor ck içten söylüyor yavrum,önceleride söylüyordu ama artık başka söylüyor....

hastayım 2 gündür...baş ağrım geçmedi... ondanmıdır nedir duygusalımda biraz... birde senin bu yazını okuyunca hüngür hüngür ağladım...iş yerindekiler o kadar kötüysen eve git dediler...canım Allah bu evladını sana sizleride ona bağışlasın...sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin inşallah

Gecmiş olsun canım,inşallah baş ağrın çabuk geçer,uykusuzluk bendede baş ağrı yapıyor.
Allah herkesin evladına sağlıklı mutlu huzurlu bir hayat nasip etsin,hic kimseye evlat acısı yaşatmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…