2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

valla ablam yeni doğum yaptı. 16. haftası bitene kadar sadece yaşayacak kadar yedi desem yeridir. ama 3 hafta erken doğum yapmasına rağmen çok sağlıklı bir tosuncuk doğurdu. kilosu 3.400 falandı. 3 hafat sonra doğum yapsaydı 4 ten fazla olacakmış yani.

ben sütü en son 3 hafta önce içmiştim. haşlanmış yumurtayı sabah yedim, yediğim gibi de çıkardım. o yüzden bence kendimizi zorlamamalıyız. hayır haşlanmış patates bile yesem kusuyorum. doktor kızdı bana. "toplumda yanlış biliniyor, ilk aylarda yediklerin bebeğe gitmez sakın kendini zorlama diye." biraz büyüklerin uydurması açıkçası. mide bulantımız ne zaman geçerse o zaman yediklerimize dikkat ederiz. kendini hiç suçlama.

canım aynı şeyleri bende yaşıyorum geçen hafta 3 gün hastanede yatıp serum yedim ama yine aynıyım doktorum bulantı hapı ve serum bile iyi gelmiyorsa yapılcak bişey yok çekçeksin dedi ve çekiyorum bende 2.5 kilo verdim ve bişey yiyemiyor malesef

Kızlar!
Aranızda hamile olduktan sonra hıçkırığı olan varmı?
Ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri günde 5-6 defa hıçkırıyorum anlamadım nededini
Nette araştırdım bulamadım

kızlar cok basım donuyor

Canım çok zor biliyorum ama sakin olmaya çalış.Bak hemen hemen hepimiz farklı bir sorunla mücadele veriyoruz.Kimimiz tansiyon,kimimiz kanama kimimiz bulantı vs.vs.Ben bundan önceki hamileliğimde düşük yaptım o kanamayı görünce elim ayağım kesilmişti.Ama inan kötü birşey olacaksa o an bişeylerin canından koptuğunu anlıyorsun.Nitekim ben o anda hastaneye gitmeden anladım.Bizim komşumuz 9 ay boyunca kanama ile doğum yapmış.Her zaman en kötüsünü düşünmemek gerek.Olumlu şeyler düşün bak o zaman herşeyin düzeleceğini göreceksin.Dualarımız seninle ve bütün zor hamilelik geçiren arkadaşlarımızla emin ol.Elden bu kadarı geliyor keşke daha fazlası olsada yapsak.Ama ben inanıyorum sende aysunayy'da balum'da hayırlısıyla kucaklarınıza alıcaksınız bebişlerinizi.Allah hepimize sağlıklı sıhatlı bebişler nasip etsin.Amin:)

canım cok buyuk geçmiş olsun..simdı nasılsın arkadaşlar deemiş ya belkı ilacın yan etkısıdır..işe gidiyomusun hala
ısteyım
doktoru aradım gıttıgımıg ormusler dun bonetcıye
10 gun hastaneye yatıs yapalım dedıler bu normal degıl dedıler
lekede devam edıyor
ogleden sonraya kadar bekleyelım dedıler 1 saat veya 2 saat

ben de dün gitmiştim kontrole 22 tl verdim ense kalınlığını da ölçelim dedi bizimki izin vermedi bir türlü doğru pozisyonu yakalıyamadı kımıl kımıl oynuyordu

Benimde belli olmuyor bazı gün çok fazla bulantım oluyor bazı gün hafifliyor.Olunca katlanılşması zor oluyor olmayınca acaba kötü bişeymi var niye yok diyorum.Ama iştahsızlık hiç eksik olmuyor o kesin bende en son doktor kontrolünde 52 idim şuan 50 falan olmuşumdur

ne kadar güzel yazmışsın canım..boyle duygulandım zaten bu aralar çok sulugözümm..aminn

ikili test için de fiyatlar bayagı karısıkmış..ben bı hastaneyi arıyım da öğreniyim

Karışık olan neymiş anlamadım.Adamına göre mi fiyat belirliyorlarmış.Ben gittiğim hastaneyi aradım bana da ense kalınlığı ve kan testi için 50 TL dediler muayene ücreti de 60 TL bana uygun geldi.

Merhabalar kızlar herkes ne kadar da heyecanlı bende öyleyim:)ikili test yaptırmayı düşün-meyen var mı benim gibi siz ne düşünüyorsunuz???

Valla bende kararsızım eşimde yaptırmamı istemiyor ne olursa olsun aldırmayı düşünmüyorum.O canı ona ben değil Allah verdi bir tek o alır.Ama en azından 1 ekimde doktor kontrolümde doktorumla konuşacam ve en kötü ense kalınlığı ile burun kemiği tespitini ultrasondan yapmasını isteyecem zaten ense kalınlığı düşük çıkınca genelleme olarak kanda sorun çıkmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…