kızlar cok basım donuyor
kızlar cok basım donuyor
kızlar cok basım donuyor
mıdem okadar boş kı artık kusamıyorum bıle oyuzden kendımı suçlu hissediyorum çevremdekı hamıleler ne guzel duzenlı süt içiyorlar haşlanmış yumurtalar illaki bebege faydası vardır diye düşünüyorumneysekı çok şükür bebeişler sağlıklı, bende kendımı hep hasta hissediyorum sende kılo verdın mı ben 3 kılo verdım???
mıdem okadar boş kı artık kusamıyorum bıle oyuzden kendımı suçlu hissediyorum çevremdekı hamıleler ne guzel duzenlı süt içiyorlar haşlanmış yumurtalar illaki bebege faydası vardır diye düşünüyorumneysekı çok şükür bebeişler sağlıklı, bende kendımı hep hasta hissediyorum sende kılo verdın mı ben 3 kılo verdım???
kızlar cok basım donuyor
kızlar cok basım donuyor
ısteyımcanım cok buyuk geçmiş olsun..simdı nasılsın arkadaşlar deemiş ya belkı ilacın yan etkısıdır..işe gidiyomusun hala
ben de dün gitmiştim kontrole 22 tl verdim ense kalınlığını da ölçelim dedi bizimki izin vermedi bir türlü doğru pozisyonu yakalıyamadı kımıl kımıl oynuyorducanım bende bi suredir giyiyorum hamile pantolonu gerçekten çok rahat çünkü kotların belleri çok rahatsız ediyo düğme açık gezmektense en rahatı bu
ben bugun gitcem ikiliş test için muayne 35 ikili test 35 toplam 70 vercem
canım aynı şeyleri bende yaşıyorum geçen hafta 3 gün hastanede yatıp serum yedim ama yine aynıyım doktorum bulantı hapı ve serum bile iyi gelmiyorsa yapılcak bişey yok çekçeksin dedi ve çekiyorum bende 2.5 kilo verdim ve bişey yiyemiyor malesef
Canım çok zor biliyorum ama sakin olmaya çalış.Bak hemen hemen hepimiz farklı bir sorunla mücadele veriyoruz.Kimimiz tansiyon,kimimiz kanama kimimiz bulantı vs.vs.Ben bundan önceki hamileliğimde düşük yaptım o kanamayı görünce elim ayağım kesilmişti.Ama inan kötü birşey olacaksa o an bişeylerin canından koptuğunu anlıyorsun.Nitekim ben o anda hastaneye gitmeden anladım.Bizim komşumuz 9 ay boyunca kanama ile doğum yapmış.Her zaman en kötüsünü düşünmemek gerek.Olumlu şeyler düşün bak o zaman herşeyin düzeleceğini göreceksin.Dualarımız seninle ve bütün zor hamilelik geçiren arkadaşlarımızla emin ol.Elden bu kadarı geliyor keşke daha fazlası olsada yapsak.Ama ben inanıyorum sende aysunayy'da balum'da hayırlısıyla kucaklarınıza alıcaksınız bebişlerinizi.Allah hepimize sağlıklı sıhatlı bebişler nasip etsin.Amin:)
Merhabalar kızlar herkes ne kadar da heyecanlı bende öyleyim:)ikili test yaptırmayı düşün-meyen var mı benim gibi siz ne düşünüyorsunuz???
ikili test için de fiyatlar bayagı karısıkmış..ben bı hastaneyi arıyım da öğreniyim
Merhabalar kızlar herkes ne kadar da heyecanlı bende öyleyim:)ikili test yaptırmayı düşün-meyen var mı benim gibi siz ne düşünüyorsunuz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?