2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Bu testi kullanan, doğruluğunu gören ya da görmeyen var mı?
Test on haftalıkken uygulanmalı ama merakıma dayanamadım daha 8,5 haftalık hamileyim, kullandım erkek sonucu aldım, henüz ultrasonla teyit etmeme çok var.Herşeyden önemlisi sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması tabi ama erkek olursa Çınar Haktan düşünüyorum ama eşim istemiyor.. Siz isim ne düşünüyorsunuz, fikir alışverişinde bulunalım. :)

biz erkek olursa buğra yada çınar kız olursa elis yada mira düşünüyoruz ama daha çok erken cinsiyet kesinleştiğinde biri üstünde odaklanıp düşünürüz

bende normalde 69 tl veriyorum muayenen için 1 muayene 10 gün içinde de kontrol bedeli içinde..ama telefonda ikili test fiyatı soyleyemesslermiş bakalım ptesi öğrencem

Telefonda niye söyleyemiyolarmış hayret bişey. Doktoruna da sorabilirsin. Ben de 10 gün içinde kontrole gttgmde ödemiyorum canm. Hangi şehirdesin?

Burdaki ozel hastanede de muayene +ikili test 90 tl dediler ama bakalim.gdince artkazsa

bende normalde 69 tl veriyorum muayenen için 1 muayene 10 gün içinde de kontrol bedeli içinde..ama telefonda ikili test fiyatı soyleyemesslermiş bakalım ptesi öğrencem

muayeneye gittiğinde doktorun niye ücretlerini söylemedi bana 2li tarama için 70tl 16. haftada bi test oluyomuş ona 40tl 20. haftada ayrıntılı ultrason için 250tl ve son olarak doğum parası 1.500 diye bilgi verdi.

Kizlar camur gibi k.rengi akintim geliyo yaa bitmedi.az once baya cok geldi

Son düzenleme:
Telefonda niye söyleyemiyolarmış hayret bişey. Doktoruna da sorabilirsin. Ben de 10 gün içinde kontrole gttgmde ödemiyorum canm. Hangi şehirdesin?

Bende bir şeyi merak ediyorum bu kontrol süresi muayeneye gittiğin günden itibaren sayarak ve pazar günlerinin içine katarak mı 10 gün yoksa pazar günü hariç tutularak mı?

muayeneye gittiğinde doktorun niye ücretlerini söylemedi bana 2li tarama için 70tl 16. haftada bi test oluyomuş ona 40tl 20. haftada ayrıntılı ultrason için 250tl ve son olarak doğum parası 1.500 diye bilgi verdi.

Canım senin hangi hastane ve doğum normal mi sezeryan falan mı?

Günaydın güzel anneler: )

Bikaç gündür yazamadım bakıp çıktım..Rahatsızlığı olanlara çoook çok geçmiş olsun inşallah hepiniz çok kısa süre içinde rahata erersiniz..

Mide bulantıları olan arkadaşlara Allah sabır versin zor ama 3.ayı doldurunca geçer umarım.Kilo vermiş olmanıza çok takmayın bebek alacağını her türlü sizden alır merak etmeyin.Zaten yediklerimizi bebege değil kendimize yiyoruz ,çünkü onlar vücudumuzda bulunanları alıyorlar..

Cinsiyetini öğrenmiş arkadaşlarada cok sevindim.ben meraktan ölmek üzereyim 14.haftayı doldurunca gidicem ,16 yı bekleyemem sanırım..

Bende bir şeyi merak ediyorum bu kontrol süresi muayeneye gittiğin günden itibaren sayarak ve pazar günlerinin içine katarak mı 10 gün yoksa pazar günü hariç tutularak mı?

Pazar günleri de sayılıyor. Çünkü ilk gittiğimde doktor tam 10 gün sonrasına randevu verdi ekstra para ödememem için.

canım bak gör ben burda kilo rekoru kırarım

bir kez midem bulanmadı iştahım kapanmadı ve tiksinmedim
iştahım çok açık sabahları kurt gibi aç uyanıyorum yandım ben yandım

Bende çok acıkıyorum ölüyorum açlıktan nerdeyse ama canım hiçbir şey yemek istemiyor. Yemeği görünce doyuyorum

düşük önleyici kullanıyormusun
doktorunu ara yada kontrole git
ağrın var mı
Kullaniyorum canim..hem igne hem ilaç.
Doktoruma randevum p.tesi ve biraya cokuzak gidemem
Yatiyorum evde..insallah kirmiziya donmez.
sancim yok..sadece cok az bel agrim var.
Tedirginlik yok dinlen bisey yapma uzan

Balum sali gunu gordum bebegimi o rahatlstiyor bu icimi.ama kandan lekeden kurtulamadim canim ya.3 ayim bitecek gecmedi.
Sendende k.rengi akinti geliyormuydu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…