Ben normalde her muayenede 97 tl veriyorum. İkili için de 40 dediler. Ptesi gitcem bakalım.
Bu testi kullanan, doğruluğunu gören ya da görmeyen var mı?
Test on haftalıkken uygulanmalı ama merakıma dayanamadım daha 8,5 haftalık hamileyim, kullandım erkek sonucu aldım, henüz ultrasonla teyit etmeme çok var.Herşeyden önemlisi sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması tabi ama erkek olursa Çınar Haktan düşünüyorum ama eşim istemiyor.. Siz isim ne düşünüyorsunuz, fikir alışverişinde bulunalım. :)
bende normalde 69 tl veriyorum muayenen için 1 muayene 10 gün içinde de kontrol bedeli içinde..ama telefonda ikili test fiyatı soyleyemesslermiş bakalım ptesi öğrencem
bende normalde 69 tl veriyorum muayenen için 1 muayene 10 gün içinde de kontrol bedeli içinde..ama telefonda ikili test fiyatı soyleyemesslermiş bakalım ptesi öğrencem
Telefonda niye söyleyemiyolarmış hayret bişey. Doktoruna da sorabilirsin. Ben de 10 gün içinde kontrole gttgmde ödemiyorum canm. Hangi şehirdesin?
muayeneye gittiğinde doktorun niye ücretlerini söylemedi bana 2li tarama için 70tl 16. haftada bi test oluyomuş ona 40tl 20. haftada ayrıntılı ultrason için 250tl ve son olarak doğum parası 1.500 diye bilgi verdi.
düşük önleyici kullanıyormusunkizlar camur gibi k.rengi akintim geliyo yaa bitmedi.az once baya cok geldi
Bende bir şeyi merak ediyorum bu kontrol süresi muayeneye gittiğin günden itibaren sayarak ve pazar günlerinin içine katarak mı 10 gün yoksa pazar günü hariç tutularak mı?
Kizlar camur gibi k.rengi akintim geliyo yaa bitmedi.az once baya cok geldi
canım bak gör ben burda kilo rekoru kırarım
bir kez midem bulanmadı iştahım kapanmadı ve tiksinmedim
iştahım çok açık sabahları kurt gibi aç uyanıyorumyandım ben yandım
düşük önleyici kullanıyormusunkizlar camur gibi k.rengi akintim geliyo yaa bitmedi.az once baya cok geldi
Kullaniyorum canim..hem igne hem ilaç.düşük önleyici kullanıyormusun
doktorunu ara yada kontrole git
ağrın var mı
Tedirginlik yok dinlen bisey yapma uzan
Canım senin hangi hastane ve doğum normal mi sezeryan falan mı?
Kizlar camur gibi k.rengi akintim geliyo yaa bitmedi.az once baya cok geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?