2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Bende hamileyim, 25 yaşındayım, ilk bebeğim olucak allah kısmet ederse :) istanbulda yaşıyorum, 17 temmuz hamile olduğum tarih, agustos ayında öğrendim, 23 nisanda cocuguma kavuşucağım görülüyor şimdilik beni de listeye ekler misiniz? Yeni üye oldum siteye, Teşekkürler..

İyi ki salam sevmiyorum . Kolayi da sevmem sucuk da mi yenmiyor onu yerim ama olsa da olur olmasa da aklima gelmez.

İlk sayfadakimlisteyi alinti yaoarak cevapla ve bilgilerini yaz tekrar o zaman goruyor listeyi yapan kisi. Aramiza hosgeldin

merhaba canım hoşgeldın nisan annelerine Bebişin hayırlı olsun Rabbım sağ salım kucağına almayı nasip etsin İnşallaaah

Ben de alirim kilo ya. Oglumda 18 kilo almistim bakalim bunda nolcak benim gobek de cikti baya bi artik anliyorlar hamile oldugumu.
maşallah canım
benimde anlaşılıyor yavaş yavas

hoşgeldn canım..

Bu bulanti yuzunden ewde yemek yapamayanlar ve yaninda kimse olmayanlar ne yapiyor
Aksam esimi bekliyorum ya bisiler yapiyor yada hazir bisiler aliyor
Baskada kimseden hayir yok

benım hıc kılo almadım ama benım ıc karnım dar o yuzden benımde one dogru dıvrılen bır gobegım var gun ıcınde daha buyuk sabahları daha kucuk
ınsallah hıcolmaz kanaman az once gıdıyorum dedım gıdemedım tuvalete bır cesaret sımdı gıdıcem canım

benşmde canım çok istiyo ya..salam sucuk kola eşim almamda almam diyor
ben belkı su rıskı gecırınce dr sorarak (toksoplazma testlerını yaptırmadı bana ama) yıyebılırım ınan cok ıstıyorum
mandalınada cok ıstıyorum sımdı olsaydı 3-4 tane yerdım

Ben de alirim kilo ya. Oglumda 18 kilo almistim bakalim bunda nolcak benim gobek de cikti baya bi artik anliyorlar hamile oldugumu.

İyi ki salam sevmiyorum . Kolayi da sevmem sucuk da mi yenmiyor onu yerim ama olsa da olur olmasa da aklima gelmez.
sevseydim canım cekerdı dıyosun :) bugun ben bısey yedım ama soylemem sıze canınız ceker kaynanam pısırerek yapmıs dun yıyecektım yıyemedım bugun kahvaltıda yedım ama tadını aldımmı almadım
ben gıdıyorum tuvalete :26:

Yani cekerdi. Gecen mandalina dedinuz dun aldim bi de eksi elma aldim ohhh mis

Bende hamileyim, 25 yaşındayım, ilk bebeğim olucak allah kısmet ederse :) istanbulda yaşıyorum, 17 temmuz hamile olduğum tarih, agustos ayında öğrendim, 23 nisanda cocuguma kavuşucağım görülüyor şimdilik beni de listeye ekler misiniz? Yeni üye oldum siteye, Teşekkürler..

bende fenayim ustelik bulanti ilaci aliyorum almadigim zaman yerlerde surunuyom resmen

Bu bulanti yuzunden ewde yemek yapamayanlar ve yaninda kimse olmayanlar ne yapiyor
Aksam esimi bekliyorum ya bisiler yapiyor yada hazir bisiler aliyor
Baskada kimseden hayir yok

Benim o kadar degil ya ilac kullanmiyorum ben. Esim aksam hazirliyor genelde kahvaltilik biseuler yiyoruz. Ben paso zeytin yiyorum aksam esim hazirliyor. Arada kendimi iyi hissedersem bi cesit yapiyorum.

Kızlar 9.haftadan sonra bulantı artar mı bileniniz var mı

evet canım ençok 10-11 haftalarda olur diye biliyorum sonra giderek azalır sanırım

kızlar dr telefonda gorustum baan progestan baslattı
mumkun oldugunca hareket etme yatıp dınlen dedı
ben calısıyorum:26:

Canım ya bence dinlen sen biraz rapor falan al

İnşallah canım dualarımız seninle tansiyonunu ne çıkarıyor tespit edebildiniz mi? Bir şey tetikliyor olmalı

progestan kullanıp calısan varmı kızlar? :26: belimde agrı var sankı durus rahatsızlıgı gıbı ama gecmeyen agrı

Ben de progestan kullanıyorum ama benim tehdidim daha hafif sanırım çalışmamda sakınca görmediler

inşallah canım hepiniz iyi olacaksınız

canım bu hakkını kullan sadece 7,5 saat çalıştırabiliyorlar hemile ve emzikli bayanları...

ben nerde kullanayım çok zor daha hamile olduğumu bile söylemedim

tam anlamıyla ne oluyormuş elimden bulantı nedeniyle limon düşmüyor maalesef

Eveet 11+1 de öğrendim cok büyümüş tosunum. Bakalim senin tosunun cinsiyeti ne :)

Tebrik ederim çok erkenden öğrenmişsin taze kaynana:)

Hamileliğin doğası bu yapacak bir şey yok bizi böyle kabullensinler:)

benimde idararda bakteri çıktı ama kültür temiz çıktı yarın gidince tekrar sorcam doktor önemli olan kültür dedi ama o zaman o BOL bakteri neydi öyle

Bende yaptırayım kültür canım temiz çıkmasına sevindim

kültür nasıl yapılıyor bend eonu yaptırmak ıstıyorum

orta idrarından örnek veriyorsun bir süre bekletiyorlar mikrop üreyip üremediklerine bakıyorlar canım

yasa işçiden yana ama tüm sonuçlar iş işten geçtikten sonra alınıyor maalesef aynı doğum iş göremezlik ödemesi gibi ben söylemeye korkuyorum stajım var üstelik hukuki yollardan kazanırım ama bu arada stajım ödemelerim vs ne olacak bilemiyorum

Sirke ve zeytinyağı her derde deva hakikaten bende karbonatla temizlemenin de iyi geldiğini biliyorum

cnm 16.08.2013 de cikmis yasa

dur bir okuyayım ama ben pek kullanamam bu hakkı

Kzlar bendeki mandalina istegi bir turlu bitmiyo.dunya kadar yesem banamisin demiyoesimde tssimaktan yoruldu.
Limonda yiyorum canim hep eksi istiyo.tatliyi hic istemiyo

Aseriyorum sanırım

Bakalım sen erkek hissediyorsun ben kız hissettim senle ilgili senin ki doğrudur gerçi ama kendimden sonra en çok senin bebişin cinsiyetini merak ediyorum

Arkadaşların önerdiği gibi tansiyonunu ölçtür rüzgara dikkat et canım bende de baş ağrısı feci ama benim sinüzitten

Ben de hamileliğin ilk gününden beri eksi yiyorum. Hatta tatlıyı ağzıma koymaz oldum. Ama bebislerimin biri erkek. Kendinizi çok hazırlamayın kızlar :)

%100 güvenli bir cinsiyet yöntemi bende görmedim şu güne kadar bence de herşeye hazırlıklı olmalı %50 ya kız ya erkek:)

ben yarın ikili tarama testine giricem dua edin bana inşallah bebeğim sağlıklıdır. lütfen birbirimize dua edelim. dua çok önemli

Canım inşallah güzel haberlerle geleceksin sonucunu çok merak ediyorum benimde haftaya çok heyecanlıyım

Bence sen gayet sağlıklı bir gebelik geçireceksin fakat hepimiz bilmeliyiz ki bana da Kızmayın arkadaşlarım ama korkunun ecele faydası yok ne kadar kötü tablo çizilse de bebek sağlıklı olacaksa bir şey olmuyor ne kadar sağlıklı görünse de kötü bir şey olacaksa birden oluveriyor içinizi ferah tutun bence bundan sonraki kayıplar daha az olacaktır benimde ağrılarım korkularım var iyem var hemde müzbin

arkadaslar ıkılı test yaptıranınız var mı? sat 28 hazıran

bir kaç kişi oldu cinsiyet öğrenenler bile oldu bende yazılanları okumaya yetişemiyorum bazen

çalışan anneler doğum izni 24 haftaya çıkmış çok şükür bebeğimizin yanında olucaz uzun süre

inşallah bakalım canım bir hinlik çıkmasın bu işten

ben de Allah kısmet ederse nisan annelerinden olacağım inşallahh....Rabbim sağlıklı bir şekilde Kucağımıza almayı nasip eylesinn inşallahhh...

hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına

kimsecikler konuşmuyooor

hayatım hızınıza yetişmek ne mümkün?

Kizlar doktordaydim minikim cok iyi . Enfeksiyon icin toz olan ilactan verdi. 1 hafta geriden gelyirdu iki gun daha kapamis arayi

süper çok sevindim canım

canım ikili taramada aç gitmeye gerek yokmuş doktorum bana öyle dedi sadece idrara sıkışık olma dedi

yani sıkışık mı olalım olmayalım mı anlayamadım canım

ben geldim benı dınleyecek bırılerı varmı :26:

yazdıklarını okudum canım rapor al başka doktora git ve moralini bozma

Kizlar nugun itibariyle 11+3 olduk ve benim bulantilar hala devam ediyor
Benim gibi bulanti lari devam eden varmi. Bulantisi gecen arkadaslar kacinci
Haftada gecti Allah yardimcimiz olsun.

offf yarama parmak bastın canım 12 haftadan sonra azalıp 20 haftaya kadar en geç geçiyor muş tabi 9 ay çekenlerde var

günaydın güzel anneler ve minicik bebişleri

Günaydın

kilolar ne alemde kızlarr 11 haftam bitti 2.5 kilo almışım.

ilk 3 ayda kilo almamak daha iyi değilmiydi ben 3 kiloyla kapatıcam sanırım

bende 2 kg aldım midem sadece dolu olduğunda rahat bir nefes alabiliyorum gerçi kısa sürüyor

dogum yapınca bır ekmek salam ekmek yaptırıp cola ıle yıyecgım ahtım var

tost makinesinde pişirip ye canım senin bebiş belli fast foodcu olacak

Hoş geldin sağlıkla al kucağına canım

tuvalete gıttım az bı leke gıbı var ama bugun fıtılden dolayıda cok kalıntı gelır ama yeterkı kanama olmasın sonra yururken sankı bıseyler geldı :)
kuruntud aolabılır 30 dk sonra molam var bıraz gıdıp uzanıcam

kızlar birşey sorabilir miyim? 13. Haftamdayim ilk haftadan itibaren popomla kalcam arasina şiddetli ağrılar giriyor böyle bir şey yaşayan var mı acaba
eğer çok kaykılarak oturuyorsan.otobüste işyerinde, evde.kuyruk sokumuna zaten yük biniyor.kuyruk sokumun ağrıyordur dik oturmaya çalış ve belinin boşluğuna yastık kırlent gibi bir şey koy

Topluca İsveçe gidelim bir arkadaşımız vardı orada misafir oluruz:)
Türkiyede de maalesef doktor ve ebelerin bilinçsizliğinden bebeği ölenler var Allah kimseye yaşatmasın böyle bir şeyi

Günaydın hamişler.Bugün sol kasığımda ağrı var.Daha doğrusu batma oluyo.Bi de midem de aprı var.Akşam da bi çorba içebildim.Yemek yiyemedim.Sanki bişey yemişimde mideme oturmuş gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…