2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

canım sıkışık olma yani idrarını yapıp gideceksin

eğer çok kaykılarak oturuyorsan.otobüste işyerinde, evde.kuyruk sokumuna zaten yük biniyor.kuyruk sokumun ağrıyordur dik oturmaya çalış ve belinin boşluğuna yastık kırlent gibi bir şey koy

teşekkür ederim cnm tavsiyelerin için uymaya çalışayım umarım faydasını görürüm

selam kızlar. geçmişe azcık bakabildim. Cutemom inş en kısa zamanda biter kanama sen de rahata erersin ultrason fotonu gördüm içim cız etti. Rabbim sağlıcakla bebeğine kavuştursun seni.
ben dünden beri hamile pantalonu giyiyorum. biraz büyükçe aldım göbüş baya büyüyecek diye çok komik geliyorum kendi kendime :) kilo alımında ben de başı çekenlerden olucam sanırım boğazımı tutamıyorum. sulu yemek harici ne bulsam öğütüyorum :)
2 li test ücretlerinden konuşulmuş ben 200 küsür ödedim neden diğer hastanelerde bu kadar uygun fiyatı anlamadım.

kızlar benide eklermisiniz?
aktar83
ilk gebelikte kalp durması sonucu kaybettim bebeğimi başka çocuğum yok bu ikinci hamileliğim bilmiyorum ilk mi ikinci mi yazacaksınız:)
Sat t:13.07.2013
Muhtemel d.t:19.04.2014

merhaba arkadaşlar. yazılanları okudum ne güzel kılo alanlar varmış iştahı açık olanlar varmış, aman arkadaşlar maşallah diyelımde nazar değmesin bu mıde bulantısı çok fena bişey. Sureklı kusmak içimi dışıma çıkarıyor bıde bebeğim çok vıtamınsız kalıyo dıye uzuluyorum çunku su bıle içmek ölüm :2: 3 aylık olcaz ama ben 3 kılo verdimm

canım bende bi suredir giyiyorum hamile pantolonu gerçekten çok rahat çünkü kotların belleri çok rahatsız ediyo düğme açık gezmektense en rahatı bu
ben bugun gitcem ikiliş test için muayne 35 ikili test 35 toplam 70 vercem

canım uzulme ilk 3 ay zaten anneden besleniyo diyolar
benim kuzende 2 kilo vermişti şimdi 9, ayında 13 kilo almış verdiği kilolarla toplam 15 kilo oluyo

evet ya ben de bıkmıştım üst düğme açık hatta son günlerde fermuar bile açıktı :) rahata erdim bir de öyle etek, elbise sürekli giyebilen biri değilim nedense alışmamışım. bu pantolon rahat geldi çok.
70 baya uygunmuş ya ben mi kazıklandım

canım uzulme ilk 3 ay zaten anneden besleniyo diyolar
benim kuzende 2 kilo vermişti şimdi 9, ayında 13 kilo almış verdiği kilolarla toplam 15 kilo oluyo

doğru canım haklısında yıne ınsan vıcdan azabı cekıyor böyle sut içenlerı felan duyuyorum bebeğim için üzüllüyorum bende çok kılo alırım dıyodum normalde iştahlı bı ınsanım hıc böyle olcağımı tahmın etmezdim. Bakalım 11. haftadayız inşallah bikaç haftaya düzelerim

aramıza hoş geldin. Rabbim bu meleğini kavuştursun kollarına inş. sağlıkla.

bebeğin vitaminsiz kalmaz o senin depolardan besleniyor. zaten bugünleriniz geçici inş. en geç 1 aya normale dönersin canım.

Kızlar ikili taramaya ne kadar ödediniz?Özelde yaptıran var degil mi?Bizi ayın 12sine çağırdı doktorumuz özel hastane olduğu için fiyatları merak ettim :)
canım benim gitttiğim hastane muayene ücreti 42 tl artı ikili için 70 tl istedi
cutem çok geçmiş olsun burda birbirimize öyle yakın olduk ki birbirimizin acılarıyla üzülüp sevinçleriyle seviniyoruz dualarımız seninle iyi olacaksın inşallah bebişinde iyi olacak olumsuz hiçbirşey düşünme fazla kalkma yerinden gerekirse izin al bol bol dinlen
kilolar ne alemde kızlarr 11 haftam bitti 2.5 kilo almışım.

ilk 3 ayda kilo almamak daha iyi değilmiydi ben 3 kiloyla kapatıcam sanırım
9+2 yim malesem her geçen gün kilo veriyorum 49 kilo ile hamile kaldım şuan 46.7 yim.
hayırlı olsun canım aramıza hoş geldin
Bu bulanti yuzunden ewde yemek yapamayanlar ve yaninda kimse olmayanlar ne yapiyor
Aksam esimi bekliyorum ya bisiler yapiyor yada hazir bisiler aliyor
Baskada kimseden hayir yok
canım benimde en büyük yardımcım eşim evin temizliğini bile ya eşim yada annem gelip yapıyor

kustuğun zaman bebeğin vitaminsiz kalmıyor arkadaşım. doktor 3. ay bittikten sonra daha bebek yeni yeni yediğinden beslenir dedi. şimdilik depolarımızı tüketiyorlar.

bu mide bulantılarının geçmesi için daha çok bekleyeceğim galiba. önceden devamlı bulanırdı. şimdi devamlı öğürme ve kusma halindeyim. çok halsiz düştüm. hamileliğimi bile hissedemiyorum. sadece kendimi çok çok hasta hissediyorum.

Topluca İsveçe gidelim bir arkadaşımız vardı orada misafir oluruz:)
Türkiyede de maalesef doktor ve ebelerin bilinçsizliğinden bebeği ölenler var Allah kimseye yaşatmasın böyle bir şeyi
gidelim vallahi..başımı alıp gidesim geliyor bazen zaten
Günaydın hamişler.Bugün sol kasığımda ağrı var.Daha doğrusu batma oluyo.Bi de midem de aprı var.Akşam da bi çorba içebildim.Yemek yiyemedim.Sanki bişey yemişimde mideme oturmuş gibi.
geçmiş olsun canım uzan dinlen mutlaka.
nasılsınız güzel nisan anneleri
bebişler nasıl
benım ıkılı test ptesiye kaldı
yaptıran arkadaşlar var mı??????????
benimde p.tesi canım
hoş geldin canım

bende almak istiyorum ama buralarda yok yaa..p.tesi hastane yolu üstünde lcw var orada bulabilirim inşallah.
nette var mı bildiğiniz bir yer araştırayım bakalım
benimde kotlarımın beli sıkıyo artık

mıdem okadar boş kı artık kusamıyorum bıle oyuzden kendımı suçlu hissediyorum çevremdekı hamıleler ne guzel duzenlı süt içiyorlar haşlanmış yumurtalar illaki bebege faydası vardır diye düşünüyorum neysekı çok şükür bebeişler sağlıklı, bende kendımı hep hasta hissediyorum sende kılo verdın mı ben 3 kılo verdım???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…