evet canım ençok 10-11 haftalarda olur diye biliyorum sonra giderek azalır sanırım
Canım ya bence dinlen sen biraz rapor falan al
İnşallah canım dualarımız seninle tansiyonunu ne çıkarıyor tespit edebildiniz mi? Bir şey tetikliyor olmalı
Ben de progestan kullanıyorum ama benim tehdidim daha hafif sanırım çalışmamda sakınca görmediler
inşallah canım hepiniz iyi olacaksınız
ben nerde kullanayım çok zor daha hamile olduğumu bile söylemedim
tam anlamıyla ne oluyormuş elimden bulantı nedeniyle limon düşmüyor maalesef
Tebrik ederim çok erkenden öğrenmişsin taze kaynana:)
Hamileliğin doğası bu yapacak bir şey yok bizi böyle kabullensinler:)
Bende yaptırayım kültür canım temiz çıkmasına sevindim
orta idrarından örnek veriyorsun bir süre bekletiyorlar mikrop üreyip üremediklerine bakıyorlar canım
yasa işçiden yana ama tüm sonuçlar iş işten geçtikten sonra alınıyor maalesef aynı doğum iş göremezlik ödemesi gibi ben söylemeye korkuyorum stajım var üstelik hukuki yollardan kazanırım ama bu arada stajım ödemelerim vs ne olacak bilemiyorum
Sirke ve zeytinyağı her derde deva hakikaten bende karbonatla temizlemenin de iyi geldiğini biliyorum
dur bir okuyayım ama ben pek kullanamam bu hakkı
Bakalım sen erkek hissediyorsun ben kız hissettim senle ilgili senin ki doğrudur gerçi ama kendimden sonra en çok senin bebişin cinsiyetini merak ediyorum
Arkadaşların önerdiği gibi tansiyonunu ölçtür rüzgara dikkat et canım bende de baş ağrısı feci ama benim sinüzitten
%100 güvenli bir cinsiyet yöntemi bende görmedim şu güne kadar bence de herşeye hazırlıklı olmalı %50 ya kız ya erkek:)
Canım inşallah güzel haberlerle geleceksin sonucunu çok merak ediyorum benimde haftaya çok heyecanlıyım
Bence sen gayet sağlıklı bir gebelik geçireceksin fakat hepimiz bilmeliyiz ki bana da Kızmayın arkadaşlarım ama korkunun ecele faydası yok ne kadar kötü tablo çizilse de bebek sağlıklı olacaksa bir şey olmuyor ne kadar sağlıklı görünse de kötü bir şey olacaksa birden oluveriyor içinizi ferah tutun bence bundan sonraki kayıplar daha az olacaktır benimde ağrılarım korkularım var iyem var hemde müzbin
bir kaç kişi oldu cinsiyet öğrenenler bile oldu bende yazılanları okumaya yetişemiyorum bazen
inşallah bakalım canım bir hinlik çıkmasın bu işten
hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına
hayatım hızınıza yetişmek ne mümkün?
süper çok sevindim canım
yani sıkışık mı olalım olmayalım mı anlayamadım canım
yazdıklarını okudum canım rapor al başka doktora git ve moralini bozma
offf yarama parmak bastın canım 12 haftadan sonra azalıp 20 haftaya kadar en geç geçiyor muş tabi 9 ay çekenlerde var
Günaydın
bende 2 kg aldım midem sadece dolu olduğunda rahat bir nefes alabiliyorum gerçi kısa sürüyor
tost makinesinde pişirip ye canım senin bebiş belli fast foodcu olacak
Hoş geldin sağlıkla al kucağına canım
eğer çok kaykılarak oturuyorsan.otobüste işyerinde, evde.kuyruk sokumuna zaten yük biniyor.kuyruk sokumun ağrıyordur dik oturmaya çalış ve belinin boşluğuna yastık kırlent gibi bir şey koy
nasılsınız güzel nisan anneleri
bebişler nasıl
benım ıkılı test ptesiye kaldı
yaptıran arkadaşlar var mı??????????
selam kızlar. geçmişe azcık bakabildim. Cutemom inş en kısa zamanda biter kanama sen de rahata erersin ultrason fotonu gördüm içim cız etti. Rabbim sağlıcakla bebeğine kavuştursun seni.
ben dünden beri hamile pantalonu giyiyorum. biraz büyükçe aldım göbüş baya büyüyecek diye çok komik geliyorum kendi kendime :) kilo alımında ben de başı çekenlerden olucam sanırım boğazımı tutamıyorum. sulu yemek harici ne bulsam öğütüyorum :)
2 li test ücretlerinden konuşulmuş ben 200 küsür ödedim neden diğer hastanelerde bu kadar uygun fiyatı anlamadım.
merhaba arkadaşlar. yazılanları okudum ne güzel kılo alanlar varmış iştahı açık olanlar varmış, aman arkadaşlar maşallah diyelımde nazar değmesin bu mıde bulantısı çok fena bişey. Sureklı kusmak içimi dışıma çıkarıyor bıde bebeğim çok vıtamınsız kalıyo dıye uzuluyorum çunku su bıle içmek ölüm :2: 3 aylık olcaz ama ben 3 kılo verdimm
canım bende bi suredir giyiyorum hamile pantolonu gerçekten çok rahat çünkü kotların belleri çok rahatsız ediyo düğme açık gezmektense en rahatı bu
ben bugun gitcem ikiliş test için muayne 35 ikili test 35 toplam 70 vercem
canım uzulme ilk 3 ay zaten anneden besleniyo diyolar
benim kuzende 2 kilo vermişti şimdi 9, ayında 13 kilo almış verdiği kilolarla toplam 15 kilo oluyo
aramıza hoş geldin. Rabbim bu meleğini kavuştursun kollarına inş. sağlıkla.kızlar benide eklermisiniz?
aktar83
ilk gebelikte kalp durması sonucu kaybettim bebeğimi başka çocuğum yok bu ikinci hamileliğim bilmiyorum ilk mi ikinci mi yazacaksınız:)
Sat t:13.07.2013
Muhtemel d.t:19.04.2014
merhaba arkadaşlar. yazılanları okudum ne güzel kılo alanlar varmış iştahı açık olanlar varmış, aman arkadaşlar maşallah diyelımde nazar değmesin bu mıde bulantısı çok fena bişey. Sureklı kusmak içimi dışıma çıkarıyor bıde bebeğim çok vıtamınsız kalıyo dıye uzuluyorum çunku su bıle içmek ölüm :2: 3 aylık olcaz ama ben 3 kılo verdimm
canım benim gitttiğim hastane muayene ücreti 42 tl artı ikili için 70 tl istediKızlar ikili taramaya ne kadar ödediniz?Özelde yaptıran var degil mi?Bizi ayın 12sine çağırdı doktorumuz özel hastane olduğu için fiyatları merak ettim :)
cutem çok geçmiş olsun burda birbirimize öyle yakın olduk ki birbirimizin acılarıyla üzülüp sevinçleriyle seviniyoruz dualarımız seninle iyi olacaksın inşallah bebişinde iyi olacak olumsuz hiçbirşey düşünme fazla kalkma yerinden gerekirse izin al bol bol dinlendün akşam eşimi beklemek için eve gittim beraber gitmeliyiz gibi hissettim oglumud ahiç almadım annemden yatarken kasıklarımda ve belimde agrılar hissettim bu boyle olmayacak dusa gıreyım esım gelene kadar uyuyayım dıye dusundum camasırımı cıkardıgımda sulu pembe kahveye donuk kanama oldugunu gordum hemen yengemı aradım gelmesını soyledım 5 dk ıcınde evdeydı elımızde camasır bakıyoruz kanama degıl ama bısey var tekrar camasır degıstırıp duruma bakınca devam ettıgını gorduk hastane zaten 10 dk uzaklıkta hemen arabaya atlayıp gittik o sırada esımde ısten cıkmıs hastaneye varmıstı
apar topar benı bır odaya aldılar doktor geldı yaslıca bır adamdı usg baktı bebek ıyı kalp atıslarıda
cısnıyetı ogrenmek ıstermısın dedı , hayır dedim :26: kanama var kesenın hemen yanında kese surdan ayrılmaya baslamıs dedı gormem uzun surmedı o alanı gordum
ıdrar tahlıllerı yapıldı bobreklerıme usg ıle bakıldı bobreklerde kum yada tas yok ama enf var
kasık agrılarım bu yuzdenmıs parol verdı
ve tek kullanımlık antıbıyotık verdı gece ıc sabah tuvalete kalk dedı
dusuk tehlıkem var bısey olmaya bılır oladabılır
en son gelen kanın uzerınden 15 gun gecınce tehdıt bıtmıs olurmus ve usg kanama alanı gorulmeyecek dedı
ısıne gıdebılırsına ancak mumkun oldugunda hareket etme eger cogalırsa nıtelıgı degısırse senı hastaneye yatırıcaz der demez aglamaya basladım
ne oldu dedı ılk bebegın degılmıs dedım degıl ılkı tup bebek onda oldumu dedı olmadı dedım yapıcak bısey yok bısey olmaya bılır oladabılır bısey dıyemıyoruz herseye hazırlıklı olun dedı
iğnelere baslayabılırız dedı
duruma baglı
eve geldık hemen ılacları ıcıp yattım uyudum sabah tuvalete kalktıgımda son fıtılımı kullanmıstım parca parca fıtılın kalıntılaırnı gordum ama pembe kahve renklıydı bellıkı kanama lekelenme devam edıyordu ped koydum servıse kadar esım arabayla goturmek uzere kapıdan cıktık merdıvene oturdum esım ayakkabılarımı gıydırırken ben aglıyodum ne dusundu acaba benı oyle gorunce bılmıyorum ne olacak bılmıyorum aksam daha umutluyken sabah bır anda umutsuzluga kapıldım
ıse geldıgımde yenı bır ped koydum cıkardıgım pedde pembelıklerı gordum
fark ettımde agzımında tadı yok
bana gore 10+1 bugun doktora göre 11+0 yanı adet oncesı gebelıgım olusup uzerıne adet gormusum
bilmiyorum bunuda atlatırmıyız hersey duzelırmı
diğer konuya yadım oradan kopyaladım kızlar
9+2 yim malesem her geçen gün kilo veriyorumkilolar ne alemde kızlarr 11 haftam bitti 2.5 kilo almışım.
ilk 3 ayda kilo almamak daha iyi değilmiydi ben 3 kiloyla kapatıcam sanırım
hayırlı olsun canım aramıza hoş geldinBende hamileyim, 25 yaşındayım, ilk bebeğim olucak allah kısmet ederse:) istanbulda yaşıyorum, 17 temmuz hamile olduğum tarih, agustos ayında öğrendim, 23 nisanda cocuguma kavuşucağım görülüyor şimdilik beni de listeye ekler misiniz? Yeni üye oldum siteye, Teşekkürler..
canım benimde en büyük yardımcım eşim evin temizliğini bile ya eşim yada annem gelip yapıyorBu bulanti yuzunden ewde yemek yapamayanlar ve yaninda kimse olmayanlar ne yapiyor
Aksam esimi bekliyorum ya bisiler yapiyor yada hazir bisiler aliyor
Baskada kimseden hayir yok
bebeğin vitaminsiz kalmaz o senin depolardan besleniyor. zaten bugünleriniz geçici inş. en geç 1 aya normale dönersin canım.
gidelim vallahi..başımı alıp gidesim geliyor bazen zatenTopluca İsveçe gidelim bir arkadaşımız vardı orada misafir oluruz:)
Türkiyede de maalesef doktor ve ebelerin bilinçsizliğinden bebeği ölenler var Allah kimseye yaşatmasın böyle bir şeyi
geçmiş olsun canım uzan dinlen mutlaka.Günaydın hamişler.Bugün sol kasığımda ağrı var.Daha doğrusu batma oluyo.Bi de midem de aprı var.Akşam da bi çorba içebildim.Yemek yiyemedim.Sanki bişey yemişimde mideme oturmuş gibi.
benimde p.tesi canımnasılsınız güzel nisan anneleri
bebişler nasıl
benım ıkılı test ptesiye kaldı
yaptıran arkadaşlar var mı??????????
hoş geldin canımkızlar benide eklermisiniz?
aktar83
ilk gebelikte kalp durması sonucu kaybettim bebeğimi başka çocuğum yok bu ikinci hamileliğim bilmiyorum ilk mi ikinci mi yazacaksınız:)
Sat t:13.07.2013
Muhtemel d.t:19.04.2014
canım bende bi suredir giyiyorum hamile pantolonu gerçekten çok rahat çünkü kotların belleri çok rahatsız ediyo düğme açık gezmektense en rahatı bu
ben bugun gitcem ikiliş test için muayne 35 ikili test 35 toplam 70 vercem
kustuğun zaman bebeğin vitaminsiz kalmıyor arkadaşım. doktor 3. ay bittikten sonra daha bebek yeni yeni yediğinden beslenir dedi. şimdilik depolarımızı tüketiyorlar.
bu mide bulantılarının geçmesi için daha çok bekleyeceğim galiba. önceden devamlı bulanırdı. şimdi devamlı öğürme ve kusma halindeyim. çok halsiz düştüm.hamileliğimi bile hissedemiyorum. sadece kendimi çok çok hasta hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?