Eki Görüntüle 807353 buda usg resmi
ustekı kesenın dıbınde kanama alanı gozukuyor bebek net degıl orada altakındede bebek yuzustu donmus sankı secde eder gibi
Bi dahaki kontrolunde rahatlarsin. Benim 1 hafta geridendj. Simdi 3 gun geriden. Acigi kapatiyor zamanla.
arkadaslar ıkılı test yaptıranınız var mı? sat 28 hazıran
ekşi yiyince kanın sulanır derler tansiyonu da o yüzden düşürürmüş.ilk gittiğimde daha kan pıhtısıydı ya düşük yaparmış.çok yememekte yara var
yookk ne sigarası içmem benn sigara falan gebeyken de ona zarar verecek hiç bişe yapmıyorum kola bile içmem çayda pek içmiyorum arada
önce dese endişelnmicem çünkü geç bulandı midem testte geç gördümm ama ilk gittimde bişe demedi şimdide geç döllenme diyor ama ben çok endişeliyim[/Q
İÇİN RAHAT ETMİYECEKSE BAŞKA BİR DOKTORA DAHA GÖRÜN
AMA EĞER BEBEĞİNDE BİR TERSLİK OLSAYDI ELBET SÖYLERDİ.
BENDE DÜN OKUDUĞUM BİR YAZIDAN ETKİLENİP HEMEN DOKTORA GİTTİM ,DURAMADIM AĞLAYA AĞLAYA MUAYENE ETTİ BENİ DOKTOR HİÇ BİŞEYİ YOK BEBEĞİN GAYET İYİ DEDİ
HEMEN EVHAM YAPMA
yookk ne sigarası içmem benn sigara falan gebeyken de ona zarar verecek hiç bişe yapmıyorum kola bile içmem çayda pek içmiyorum arada
önce dese endişelnmicem çünkü geç bulandı midem testte geç gördümm ama ilk gittimde bişe demedi şimdide geç döllenme diyor ama ben çok endişeliyim[/Q
İÇİN RAHAT ETMİYECEKSE BAŞKA BİR DOKTORA DAHA GÖRÜN
AMA EĞER BEBEĞİNDE BİR TERSLİK OLSAYDI ELBET SÖYLERDİ.
BENDE DÜN OKUDUĞUM BİR YAZIDAN ETKİLENİP HEMEN DOKTORA GİTTİM ,DURAMADIM AĞLAYA AĞLAYA MUAYENE ETTİ BENİ DOKTOR HİÇ BİŞEYİ YOK BEBEĞİN GAYET İYİ DEDİ
HEMEN EVHAM YAPMA
onu düşünüyorum açıkçası ama eşime çaktırmadan gitmeyi düşünüyorum bakınıyorum
ben bir evladımı kaybettim 10 günlük oğlumu kaybettim şuan hiçte normal bir gebe psikolojisi yok bende heran kaybetme korkusu olan biriyim çünkü
Muz yiyorum ama maden suyu pek icemem ben ya. Soda icebiliyorum meyveli o da iyi degil sanirim.inşallah inşallah muz bebeği beslermiş muz yiyorummm bol bol meyve yiyin arada maden suyu için mineraaller bakımından
ben yaptırdım canım. çok şükür sonuçlarım iyi çıktı. darısı diğer hamişlerin başına
kızlar doktor ilk gittiğimde adetinle uyumlu dedi şimdi 1 hafta geride kalmış geç döllenme diyor aranızda benim gibi olan var mı canım çok sıkkın
Muz yiyorum ama maden suyu pek icemem ben ya. Soda icebiliyorum meyveli o da iyi degil sanirim.
Gozunuz aydin
korkma canım bende de aynısı oldu şuan çok iyiyiz çok şükür
korkma onu allah yarattı can verdi büyütmen içinde seni seçti.her ne verirse hayırlısını verir.
dua et,ki doktor kötü bişeyde söylememiş. geç döllenme demiş bir dahaki kontrolde ya yanıldığını söyleyecek yada gerçekten geç döllenme diyecek yani geç döllenme olmasında bir problem yokki gebelik iyi gittiği sürece
senin yerinde bend eolsam başka doktora giderdim,evet
en azından o kuşku gitsin kafandan ,bebeğine de bu stresi yaşatma
pek değil derler meyve katkılı ama çok içmezsin olur..
inşallah inşallah böyle duyunca rahatlıyorumm çok şükürr
bu mesaji yataktan atiyorum size 2 gun rapor verdi ama leke gelmeye devam ederse onumuzdrki hafta icinide vereceklermis yapilcak bisey yok suanda yatmaktan baska dedi eve geldim ev nasil dagnik aksama oturdugum yerden utu yapamammi ayrica karbim ac ve hala mandakina yok
Oglumsuz gecen ikinci gun bugun
kızlar doktor ilk gittiğimde adetinle uyumlu dedi şimdi 1 hafta geride kalmış geç döllenme diyor aranızda benim gibi olan var mı canım çok sıkkın
Eki Görüntüle 807659 Eki Görüntüle 807659 Kızlar merhaba bebişimin ilk 4d görüntüsünü aldık çok tatlı uyuyordu :) siyah beyaz ultrasonda kırmızıyla bacaklarını ve ortadaki çıkıntıyı işaretledim biz pipi pipi diye bağrındık eşimle ama doktor bu içine girebilir şuan söylemem birşey dedi. of tahmin edebilen var mııııEki Görüntüle 807644
Eki Görüntüle 807659 Eki Görüntüle 807659 Kızlar merhaba bebişimin ilk 4d görüntüsünü aldık çok tatlı uyuyordu :) siyah beyaz ultrasonda kırmızıyla bacaklarını ve ortadaki çıkıntıyı işaretledim biz pipi pipi diye bağrındık eşimle ama doktor bu içine girebilir şuan söylemem birşey dedi. of tahmin edebilen var mııııEki Görüntüle 807644
maaşallah canım.ne zaman gittin doktora?seninle günümüz aynı.bende yarın sabah gidicem doktora çok merak ediyorum.CRL kaçtı?kıpırdıyo muydu?çok heyecanlıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?