Ayy seninki de belli etmiş masallahcanım tam emin değilim ama galiba bana doktor 160 dedi ama bebek erkeğe benziyo dedi
çok tatlısınız kılaar ya gerçekten hepinizi o kadar yakın hissediyorum ki kendime iyiki de tanışmışız
bu arada bebeiş görmek isteyen elini kaldırsın :)
Çok tesekkur ederim. İnşallah seninki de geçecek. Benimki tamamen bitmedi sadece alani daraldı. Dr. kan gelsin moralini bozma diyor.ben bisey kullanmadim.progestan bana cok agir geldi, kullanamadim.sadece gecen hafta yogun kanama olunca 2 doz proluton yaptılar. O kanama ise icerdekilerin atilmasymis.ama ben hep yattim. Bunun tek tedavisi yatmak dedi doktorlarim. 4 farkli doktora gittim. Begenmedigimden degil fafkli yerlerde gitmek zorunda kaldigim için. Hepsi aynisini soyledi. Bir de bol sıvı al dediler. 1 ay da rapor verdi doktorum yatmam icin.sen de lütfen olabildigince dinlen ve kafana takma inşallah gececek.doktorum boyle kanamalarla dogum yapan cok hastasi oldugunu soyledi.
çok tatlısınız kılaar ya gerçekten hepinizi o kadar yakın hissediyorum ki kendime iyiki de tanışmışız
bu arada bebeiş görmek isteyen elini kaldırsın :)
oo masallah erkekler erken bellı oluyor zatenn :)kaç gündür şiddetli karın ağrılarım vardı ve dün doktora gittim bebiş nasıl acaba bi şey mi var diye.Korkulacak bi şey yok dedi.
teyzeleri benim bebiş yerinde hiç durmuyordu maşallah kolları bacakları kıpır kıpır.Hiç onu öyle göreceğimi düşünmemiştim.Çoook şaşırdım.Biraz hareketli olacak herhalde.Cinsiyet için erken diye düşünürken Doktor %90 erkek dedi.Zaten hiç kız hissetmemiştim bütün arkadaşlarımda hep senin ki erkek olacak diyordu zaten.
bu arada bebeğin gelişiminin önden mi yoksa geriden mi olduğunu nasıl biliyorsunuz.bana doktorum hiç böyle bi şey söylemedi de.
kaç gündür şiddetli karın ağrılarım vardı ve dün doktora gittim bebiş nasıl acaba bi şey mi var diye.Korkulacak bi şey yok dedi.
teyzeleri benim bebiş yerinde hiç durmuyordu maşallah kolları bacakları kıpır kıpır.Hiç onu öyle göreceğimi düşünmemiştim.Çoook şaşırdım.Biraz hareketli olacak herhalde.Cinsiyet için erken diye düşünürken Doktor %90 erkek dedi.Zaten hiç kız hissetmemiştim bütün arkadaşlarımda hep senin ki erkek olacak diyordu zaten.
Esim mandalima getirmis bi kilo :) 3 tame kaldi yarin pazar5 kg almasini soulwdim
Oglenden beri gelmiyodu gene gelmis ne kirmizi ne kahve pembemsi tiruncu akinti gibi geliyo peceteye ama ped koyuyorum zaten geldigini agriyla hissediyorum Allahim yarabbim gecsin bugunler bugunde dus olmadim almadim yani korkudan yarin yikanirim rahatlarim insallah esimde iki gun daha oglen gidip gece 12 gelcek lg k+ lo lg
kaç gündür şiddetli karın ağrılarım vardı ve dün doktora gittim bebiş nasıl acaba bi şey mi var diye.Korkulacak bi şey yok dedi.
biz bugun doktora gittik
bebişimi ilk defa bu kadar hareketli gordum sürekli donuyodu ama doktor hani ekran goruntusunu kopyalayıp bakıyo sanırım ense kalınlığını ölçtü 0,7cm 2,5 üstü olunca tehlikeli dedi
ikili test dedim
onun modası geçti dedi komple test diye bişey yapıyomuş ense kalınlığı da katılıyomuş bişeyler anlattı valla onun için kan aldılar bilgilerimi aldılar sonuç 2 saat içinde çıkıyomuş normalde ama bugun biraz yoğunluk olduğu için yarın alıcam sonucu
zaten yarın kv yi de aynı doktora götürcem sonuçları da alırım doktor getir bana muhakemesini yapalım dedi
öyle işte bu arada karşınızda yeni bi kaynana adayı var doktor erkeğe benziyo dedi
bu arada bebişim hep geriden gidiyodu ve şimdi normal vaktini yakalamış
bende geçen kontrolden bu yana 200 gr almışım ama tuvaletim de vardı o da olabilir o artış :) bi şişe su ve koca bir bardak süt içmiştim gitmeden :)
tansiyonum da normal çıktı çok şükür
birde kan hapını falan yazdı ama ay başında başlıcam ve 3 hafta sonra tekrar kontrole gitcem benden bu kadar :).
Aysunayy senon kanaman ne kadar xamana duzeldi yani benbilac iciyorum kesilmiyor ya normalmi kaniywcakmi o alan illada
Birde diyorum su senin igneden bende yaptirayim baskada bisey yapilmiyor sanirim cok uyuyunca erkrnden uyandim
Adam olacak kiz annem,genelde boyle dune has bidey degildi tutturdu kaynananlari cagir yarin diye ki zaten gelceklermis dun aksam burda kaldi ama kanamadan korktu ama hala coktu o bebek durmaz diyo uzulmuyorum cunki o an o umutsuzluga bende kapiliyorum birde Allahim bu son insallah saglikla dogarsa baska cocuk dusunemiyorum yiptatici geciyo iste dimdiye kadar benim istedigim hersey oldu cok buyuk acilarda yasadim ama bu baska o yuzden kotu olmayacak diyorum is yerindekiler ariza cikarmafaniyilesirim insallah bide paxardan sonra bi hafta uzayabilir raporum o zaman ben paramo devlettenmi alicam 2+5 oluyo yoksa rapor uzucaksa dunden ta onumuzdeki hafta spnuna kadar yazilirsami parami alabilirim ?
Canim ne zaman gececek belli degil benim 2 haftayi geckindir öyle. Igne ilac ve yatistan baska ilaci yok.
Benim disarda kanama yok iceride var ama disarida her an cikabilirms cikmayadabilirmis. Beklemekten baska care yok.
biz bugun doktora gittik
bebişimi ilk defa bu kadar hareketli gordum sürekli donuyodu ama doktor hani ekran goruntusunu kopyalayıp bakıyo sanırım ense kalınlığını ölçtü 0,7cm 2,5 üstü olunca tehlikeli dedi
ikili test dedim
onun modası geçti dedi komple test diye bişey yapıyomuş ense kalınlığı da katılıyomuş bişeyler anlattı valla onun için kan aldılar bilgilerimi aldılar sonuç 2 saat içinde çıkıyomuş normalde ama bugun biraz yoğunluk olduğu için yarın alıcam sonucu
zaten yarın kv yi de aynı doktora götürcem sonuçları da alırım doktor getir bana muhakemesini yapalım dedi
öyle işte bu arada karşınızda yeni bi kaynana adayı var doktor erkeğe benziyo dedi
bu arada bebişim hep geriden gidiyodu ve şimdi normal vaktini yakalamış
bende geçen kontrolden bu yana 200 gr almışım ama tuvaletim de vardı o da olabilir o artış :) bi şişe su ve koca bir bardak süt içmiştim gitmeden :)
tansiyonum da normal çıktı çok şükür
birde kan hapını falan yazdı ama ay başında başlıcam ve 3 hafta sonra tekrar kontrole gitcem benden bu kadar :)
ben lcw den aldım canım 20 lira hemde ve gayette güzel
bugun arkadaş vardı yanımda hamile pantolonu al diyo dedim bu öyle zaten aa hiç bbelli olmuyo çok güzel diyo
inşallah canım ben süt içemiyodum nesquik içiyodun şimdi tozunu aldım kendim katıp yapıyporum istersen onu bi dene kutuda satılanlar daha güzel oluyo ondan al bş dene bence
bende etek elbise giyemiyorum ya ancak özel günlerde :)
canım daha pahalı olanlarda varmış hastanesine göre değişiyo işte
kuzenim ilk gebelik testi yaptırdığında 220 lira vermişti
düşün yani bu sağlık ocağında bile yapılabilen bişey
selam cnm çokk geçmiş olsun inşallah cutemommda sende düzeliceksiniz sıkmayın canınızı bebişlerimiz sağlıklı bir şekilde doğacaklar inşallah..
Asagida diyor ki bebeginizin hareketlerini hissedebilirsinz.
başlamamış olmalısınız diyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?