2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
canım tam emin değilim ama galiba bana doktor 160 dedi ama bebek erkeğe benziyo dedi
Ayy seninki de belli etmiş masallah bizde az cok belli eder de ogrenriz inşallah
çok tatlısınız kılaar ya gerçekten hepinizi o kadar yakın hissediyorum ki kendime iyiki de tanışmışız
bu arada bebeiş görmek isteyen elini kaldırsın :)

Bennnnnnnnnnnn

Cok tesekkur ederim canim. Benimde p.tesi kontrolum var rapor alicam gene.
Bende proloton oluyorum ilacini da aliyorum..bakalim bebekler iyi olsu da bu gunlerde gececek ins.

kaç gündür şiddetli karın ağrılarım vardı ve dün doktora gittim bebiş nasıl acaba bi şey mi var diye.Korkulacak bi şey yok dedi.
teyzeleri benim bebiş yerinde hiç durmuyordu maşallah kolları bacakları kıpır kıpır.Hiç onu öyle göreceğimi düşünmemiştim.Çoook şaşırdım.Biraz hareketli olacak herhalde.Cinsiyet için erken diye düşünürken Doktor %90 erkek dedi.Zaten hiç kız hissetmemiştim bütün arkadaşlarımda hep senin ki erkek olacak diyordu zaten.

bu arada bebeğin gelişiminin önden mi yoksa geriden mi olduğunu nasıl biliyorsunuz.bana doktorum hiç böyle bi şey söylemedi de.

çok tatlısınız kılaar ya gerçekten hepinizi o kadar yakın hissediyorum ki kendime iyiki de tanışmışız
bu arada bebeiş görmek isteyen elini kaldırsın :)

ohoo daha neler paylaşacazz..ocak annesıydım ben 2011 de cok seyler paylaştık ordada ama cocuklar buyuyunce oluyor tabı kopukluk yıne gorusuyoruz ama eskısı gıbı sık degıl :)

oo masallah erkekler erken bellı oluyor zatenn :)
bu arada bebeğin gelişiminin önden mi yoksa geriden mi olduğunu nasıl biliyorsunuz.bana doktorum hiç böyle bi şey söylemedi de.

bebegın haftasını soyluyo dr kendı hesabına gore ılerıde mı gerıdemı anlıyosun benımkıde bıkac gun gerıde mesela..

Maşallah bir prens geliyo demek..saglikla gelsin kuzun annesi.

Esim mandalima getirmis bi kilo :) 3 tame kaldi yarin pazar5 kg almasini soulwdim

Aysunayy senon kanaman ne kadar xamana duzeldi yani benbilac iciyorum kesilmiyor ya normalmi kaniywcakmi o alan illada
Birde diyorum su senin igneden bende yaptirayim baskada bisey yapilmiyor sanirim cok uyuyunca erkrnden uyandim

Adam olacak kiz annem,genelde boyle dune has bidey degildi tutturdu kaynananlari cagir yarin diye ki zaten gelceklermis dun aksam burda kaldi ama kanamadan korktu ama hala coktu o bebek durmaz diyo uzulmuyorum cunki o an o umutsuzluga bende kapiliyorum birde Allahim bu son insallah saglikla dogarsa baska cocuk dusunemiyorum yiptatici geciyo iste dimdiye kadar benim istedigim hersey oldu cok buyuk acilarda yasadim ama bu baska o yuzden kotu olmayacak diyorum is yerindekiler ariza cikarmafaniyilesirim insallah bide paxardan sonra bi hafta uzayabilir raporum o zaman ben paramo devlettenmi alicam 2+5 oluyo yoksa rapor uzucaksa dunden ta onumuzdeki hafta spnuna kadar yazilirsami parami alabilirim ?

Esim mandalima getirmis bi kilo :) 3 tame kaldi yarin pazar5 kg almasini soulwdim

ilk zamanlar ben de deli gibi mandalina yiyodum hatta sen mandalina çıktı mı ki demiştin
hem mide bulantıma iyi geliyodu hemde ekşi ekşi süperdi şimdide arada limon yiyorum

Çok geçmiş olsun canım. Allah seni de bebeğini de korusun inşallah. Ama pozitif ol lütfen, iyi düşün iyi olsun.

Hayırlı olsun maşallah

Hayırlı olsun canım. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah

Son düzenleyen: Moderatör:

Canim ne zaman gececek belli degil benim 2 haftayi geckindir öyle. Igne ilac ve yatistan baska ilaci yok.
Benim disarda kanama yok iceride var ama disarida her an cikabilirms cikmayadabilirmis. Beklemekten baska care yok.

Princesss canım gözün aydın bebis iyiymiş :)

Maşallah ne çok prensimiz oldu :) topikte ne yana dönsek pipi oldu :))

Canim ne zaman gececek belli degil benim 2 haftayi geckindir öyle. Igne ilac ve yatistan baska ilaci yok.
Benim disarda kanama yok iceride var ama disarida her an cikabilirms cikmayadabilirmis. Beklemekten baska care yok.

selam cnm çokk geçmiş olsun inşallah cutemommda sende düzeliceksiniz sıkmayın canınızı bebişlerimiz sağlıklı bir şekilde doğacaklar inşallah..

gözün aydın olsun canım darısı bizlere bende merakla bekliyorum doktor kontrolünü insan heycan yapıyor ya

selam cnm çokk geçmiş olsun inşallah cutemommda sende düzeliceksiniz sıkmayın canınızı bebişlerimiz sağlıklı bir şekilde doğacaklar inşallah..

Günaydın canim.
Cok tesekkur ederim gercekten kanama korkusundan hamileligin tadini cikaramadik.insallah gecer bir an evvel.
Bebislerimiz iyicok sukur o moral oluyo zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…