- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
Kanamasi olanlatin nitelihi nasil adet kani gibimi benimki turuncu akinti sulu gibi mesaji yazana kadar bi daha oldu annem gordu durmaz bu bebek hic uzme kendini dedi eger cogalirsa hadtaneue gidicez korkuyorum tek basimayken duser diye
Oglenden beri gelmiyodu gene gelmis ne kirmizi ne kahve pembemsi tiruncu akinti gibi geliyo peceteye ama ped koyuyorum zaten geldigini agriyla hissediyorum Allahim yarabbim gecsin bugunler bugunde dus olmadim almadim yani korkudan yarin yikanirim rahatlarim insallah esimde iki gun daha oglen gidip gece 12 gelcek lg k+ lo lg
banada çin takvimi kız diyor şeklim şemalim de kız diolar..:)Kalp atimi bilmiyorum ama rus ve cin takvimi bana kiz diyor
Selam. Ben de bugün ikili testi yaptırdım. Sonuçlar çok güzel çıktı. Benim bebeğim de 11 hafta 6 günlük olması gerekirken, 12 hafta 4 günlük çıktı ultrasona göre. Doktor gelişimi çok güzel dedi. Sorun yoktur senin bebeğinde de. Ha bu arada cinsiyetini öğrendik, kızımız olacakmış
Daha önce mevzusu gemişti. Nemlendirici olarak doktorum Seba-med'in olgun ciltler için olan losyonunu ve pregnacare kremi önerdi.
çok sevindim prenses geliyor:)
Agrilarim var nemi dune kadar bisey yoktu agri namina belimden kasiklarima agrilarim oluyo
Ege zir zir agliyo beni istiyo agkiyo yemiyo icmiyo annem bagriyo durmuyo acayip gerginim ve cok korkuyorum kandan tiksimiyorum bide boyle bisey iyice geriyo beni
ben de dün gitmiştim kontrole 22 tl verdim ense kalınlığını da ölçelim dedi bizimki izin vermedi bir türlü doğru pozisyonu yakalıyamadı kımıl kımıl oynuyordu
gidelim vallahi..başımı alıp gidesim geliyor bazen zaten
geçmiş olsun canım uzan dinlen mutlaka.
benimde p.tesi canım
hoş geldin canım
bende almak istiyorum ama buralarda yok yaa..p.tesi hastane yolu üstünde lcw var orada bulabilirim inşallah.
nette var mı bildiğiniz bir yer araştırayım bakalım
benimde kotlarımın beli sıkıyo artık
inşallah canım ben süt içemiyodum nesquik içiyodun şimdi tozunu aldım kendim katıp yapıyporum istersen onu bi dene kutuda satılanlar daha güzel oluyo ondan al bş dene bencedoğru canım haklısında yıne ınsan vıcdan azabı cekıyor böyle sut içenlerı felan duyuyorum bebeğim için üzüllüyorumbende çok kılo alırım dıyodum normalde iştahlı bı ınsanım hıc böyle olcağımı tahmın etmezdim. Bakalım 11. haftadayız inşallah bikaç haftaya düzelerim
bende etek elbise giyemiyorum ya ancak özel günlerde :)evet ya ben de bıkmıştım üst düğme açık hatta son günlerde fermuar bile açıktı :) rahata erdim bir de öyle etek, elbise sürekli giyebilen biri değilim nedense alışmamışım. bu pantolon rahat geldi çok.
70 baya uygunmuş ya ben mi kazıklandım
Gozun aydin canim masallah bebisine
canım geçmişi okuyamadım ama şimdi gördüm kanaman varmış inşallah geçer canım sen bugun doktora gitmedin mi ne dedi doktorCuteMom
Arkadasim ben de 16 haftalık hamileyim. Basindan beri hep kirmizi kanama var.doktorum ilk haftalarda düşer gözüyle baktı. Kanama alanim 3 cm. idi. Şimdi 1cm altına düştü. Bnenimki kesenin yanında, bebek büyüdükçe kanamayi bastırıyor dedi.ama ben bu zamana kadar hep yattım. Sadece wc ye kalktım. Dun yine kontrole gittim. Artik bu kanamayla inşallah bisey olmaz dedi.ama hep dinleneceksin diye de uyardı. Lütfen sen de üzülme. Olabildigince dinlen, sıvı tuket. Çok geçmiş olsun.
Oglenden beri gelmiyodu gene gelmis ne kirmizi ne kahve pembemsi tiruncu akinti gibi geliyo peceteye ama ped koyuyorum zaten geldigini agriyla hissediyorum Allahim yarabbim gecsin bugunler bugunde dus olmadim almadim yani korkudan yarin yikanirim rahatlarim insallah esimde iki gun daha oglen gidip gece 12 gelcek lg k+ lo lg
Merhaba değerli anne adayları, bende listede olmak istiyorum
Ayşenur komşum bana mandalina lamış :) uemyeşil ama tatları ve kokuları süper
Ayşenur komşum bana mandalina lamış :) uemyeşil ama tatları ve kokuları süper
kızlar kalp atış hızını söyledi mi size dr.
snowyy kız bebeklerin daha hızlı atarmış 140 üzeri .öyle de cinsiyet belirleme yontemi varmış merak ettim tutacak mı acaba..gerçi bir arkadaşım çürüttü tezi ama yine de merak ediyorum
ohhh afıyet olsun yarasın bebişe
Benimki de 2.5 cm ve bebegin hemen yani da ayni seninki gibi.
Cok gecmis olsun kurtulmuusun inşallah bozimkilerde gecer.
Ne kullandin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?