2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kanamasi olanlatin nitelihi nasil adet kani gibimi benimki turuncu akinti sulu gibi mesaji yazana kadar bi daha oldu annem gordu durmaz bu bebek hic uzme kendini dedi eger cogalirsa hadtaneue gidicez korkuyorum tek basimayken duser diye

annen bugün mü huysuz yoksa genel hali mi bu valla ben çok kızdım onu sadece Allah bilir, ikidir hastaneye gittiğimde bi kız görüyorum konuşuyoruz meğer bu kızın kocasıda eşimin iş arkadaşıymış, kızı iki hafta gördüm ikisindede kanamadan gelmişti doktora haftalarımız aynı, doktor çamaşırını istemiş, artık rengi nasılsa 9 ayda kanasan bu bebek doğar merak etme demiş, zaten kız anlatıyodu annesi teyzeleri falanda hep kanamışlar aylarca

Agrilarim var nemi dune kadar bisey yoktu agri namina belimden kasiklarima agrilarim oluyo
Ege zir zir agliyo beni istiyo agkiyo yemiyo icmiyo annem bagriyo durmuyo acayip gerginim ve cok korkuyorum kandan tiksimiyorum bide boyle bisey iyice geriyo beni

rahim büyüdükçe baskı ve ağrı olur diyolar bilemedim ki biliyosun benim ilk nasıl oluyo bu işler bilemiyorum, keşke yanında aklı selim biri olsa yengeni falan mı çağırsan

geçmiş olsun canım tez zamanda iyileşirsin inşallah kalbini ferah tut hersey düzelirr

cute sakin ol.anlıyorum konuşan anne olunca insan daha çok alınıyor ama sen bebeğini düşün çok takma ltfen.bişey olmuycak acık renk veya vişne çürüğü kahverengi kanamalar sorun çok problem değil.sıkıntı yapma içini ferah tut...herkes gitsede sen mevlama sığın korkma cnm dualarım seninle..

Agrilar agri yani egede boyle olmuyodu bulmiyorum Allah hayirlara cikatsin biraz once iglumu uyuttum huzur buldum Allah kimseye vermesin boyle durumlari cok zor birilerine muhtac olmak

Arkadasim ben de 16 haftalık hamileyim. Basindan beri hep kirmizi kanama var.doktorum ilk haftalarda düşer gözüyle baktı. Kanama alanim 3 cm. idi. Şimdi 1cm altına düştü. Bnenimki kesenin yanında, bebek büyüdükçe kanamayi bastırıyor dedi.ama ben bu zamana kadar hep yattım. Sadece wc ye kalktım. Dun yine kontrole gittim. Artik bu kanamayla inşallah bisey olmaz dedi.ama hep dinleneceksin diye de uyardı. Lütfen sen de üzülme. Olabildigince dinlen, sıvı tuket. Çok geçmiş olsun.

tüm kalbimle tez zamanda feraha çıkmanı diliyorum, Rabbim yardımcın olsun içini huzurla doldursun su akar yatağını bulur demişler cute canını sıkma Yaradana sığın bol bol dua et bizlerde senin için dua edicez

ben de dün gitmiştim kontrole 22 tl verdim ense kalınlığını da ölçelim dedi bizimki izin vermedi bir türlü doğru pozisyonu yakalıyamadı kımıl kımıl oynuyordu

biz bugun doktora gittik
bebişimi ilk defa bu kadar hareketli gordum sürekli donuyodu ama doktor hani ekran goruntusunu kopyalayıp bakıyo sanırım ense kalınlığını ölçtü 0,7cm 2,5 üstü olunca tehlikeli dedi
ikili test dedim
onun modası geçti dedi komple test diye bişey yapıyomuş ense kalınlığı da katılıyomuş bişeyler anlattı valla onun için kan aldılar bilgilerimi aldılar sonuç 2 saat içinde çıkıyomuş normalde ama bugun biraz yoğunluk olduğu için yarın alıcam sonucu
zaten yarın kv yi de aynı doktora götürcem sonuçları da alırım doktor getir bana muhakemesini yapalım dedi
öyle işte bu arada karşınızda yeni bi kaynana adayı var doktor erkeğe benziyo dedi
bu arada bebişim hep geriden gidiyodu ve şimdi normal vaktini yakalamış
bende geçen kontrolden bu yana 200 gr almışım ama tuvaletim de vardı o da olabilir o artış :) bi şişe su ve koca bir bardak süt içmiştim gitmeden :)
tansiyonum da normal çıktı çok şükür
birde kan hapını falan yazdı ama ay başında başlıcam ve 3 hafta sonra tekrar kontrole gitcem benden bu kadar :)

ben lcw den aldım canım 20 lira hemde ve gayette güzel
bugun arkadaş vardı yanımda hamile pantolonu al diyo dedim bu öyle zaten aa hiç bbelli olmuyo çok güzel diyo

inşallah canım ben süt içemiyodum nesquik içiyodun şimdi tozunu aldım kendim katıp yapıyporum istersen onu bi dene kutuda satılanlar daha güzel oluyo ondan al bş dene bence

bende etek elbise giyemiyorum ya ancak özel günlerde :)
canım daha pahalı olanlarda varmış hastanesine göre değişiyo işte
kuzenim ilk gebelik testi yaptırdığında 220 lira vermişti
düşün yani bu sağlık ocağında bile yapılabilen bişey

Gozun aydin canim masallah bebisine

teyzesi bi tatlıydıki ya hiç durmadı hep donuyo orda çikolata yemiştim ufacık bi tane belki onunda etkişsi vardır kıpır kıpırdı valla
erkeğe benziyo diyince hemen başladım erkek kıyafetleri bakmaya

canım geçmişi okuyamadım ama şimdi gördüm kanaman varmış inşallah geçer canım sen bugun doktora gitmedin mi ne dedi doktor

Benimki de 2.5 cm ve bebegin hemen yani da ayni seninki gibi.
Cok gecmis olsun kurtulmuusun inşallah bozimkilerde gecer.
Ne kullandin

gecmiss olsunnn ..imkanın varsa yarın bı dr a git için rahatlasın..ama dusuk kanamasına benzemıyor anladıgım kadarıyla...birde adet zamanlarında olurmus dr lar hep soyluyor ozamanı bı say belkı o gunlere denk gelıyordur..

canım tam emin değilim ama galiba bana doktor 160 dedi ama bebek erkeğe benziyo dedi

Benimki de 2.5 cm ve bebegin hemen yani da ayni seninki gibi.
Cok gecmis olsun kurtulmuusun inşallah bozimkilerde gecer.
Ne kullandin

Çok tesekkur ederim. İnşallah seninki de geçecek. Benimki tamamen bitmedi sadece alani daraldı. Dr. kan gelsin moralini bozma diyor.ben bisey kullanmadim.progestan bana cok agir geldi, kullanamadim.sadece gecen hafta yogun kanama olunca 2 doz proluton yaptılar. O kanama ise icerdekilerin atilmasymis.ama ben hep yattim. Bunun tek tedavisi yatmak dedi doktorlarim. 4 farkli doktora gittim. Begenmedigimden degil fafkli yerlerde gitmek zorunda kaldigim için. Hepsi aynisini soyledi. Bir de bol sıvı al dediler. 1 ay da rapor verdi doktorum yatmam icin.sen de lütfen olabildigince dinlen ve kafana takma inşallah gececek.doktorum boyle kanamalarla dogum yapan cok hastasi oldugunu soyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…