Baslamadigimiz seyi niye yazmis yaheveslendiriyo insani.
Yanlış okumusum
Günaydın canim.
Cok tesekkur ederim gercekten kanama korkusundan hamileligin tadini cikaramadik.insallah gecer bir an evvel.
Bebislerimiz iyicok sukur o moral oluyo zaten
çok sevindim cnm bu benim üçüncü gebeliğim biraz daha tecrübeliyim sanırımama ne kadar üçüncüde olsa insan tekrar tekrar aynı heycanı yaşıyor..
Oyy maşallah canim bebslerine sana.kac yasindalar kiz mi rrkek mi.
Canim benimki tup bebek bir taneyi zor yakaladik bilmem ki ikinci ucuncu nasil olur.
Dondurulmuş bebeklerim var onlsrla ikinci belki olur ucuncu zorrr.ama kalabalık ailelere cok ozeniyorumama en cok iki olur bizim
Boyle zor olacaksa
teyzesi bi tatlıydıki ya hiç durmadı hep donuyo orda çikolata yemiştim ufacık bi tane belki onunda etkişsi vardır kıpır kıpırdı valla
erkeğe benziyo diyince hemen başladım erkek kıyafetleri bakmaya
canım geçmişi okuyamadım ama şimdi gördüm kanaman varmış inşallah geçer canım sen bugun doktora gitmedin mi ne dedi doktor
Rahatlamissindir. Hayirli haberlerini bekluyoruz.selam kızlar,
benim bulantılarım geçti sanırım griptende kurtulmak üzereyim. haftaya çarşamba doktora gidicem çok heyecanlıyım
İyiyiz yavastan cinsiyetler geliyorhayırlı cumalar kızlar 3 gün aranızda yoktum rapor aldım dınlendım bıraz nasılsınız ne var ne yok havadısler sızde geçmişi okuyamadım umarım herkez iyidir
Baslamadigimiz seyi niye yazmis yaheveslendiriyo insani.
Yanlış okumusum
Rahatlamissindir. Hayirli haberlerini bekluyoruz.
İyiyiz yavastan cinsiyetler geliyorhayirli cumalar...
Rahatlamissindir. Hayirli haberlerini bekluyoruz.
İyiyiz yavastan cinsiyetler geliyorhayirli cumalar...
Kızlar ya benim hamilelik belirtilerim bugün nerdeyse hiç yok tedirgin oldum normal bir durum mu bu acaba
Ya ben de aynı durumdan dolayı tedirgin olmuştum geçen hafta sordum doktora ben hiç bişy hissetmiyorum bulantılarım da azaldı sanki hamile değilmişim gibi dedim kaygılanıyorum dedim acaba kalbi atıyo mu bi sıkıntı yoktur dimi die dedim Dr bana söylediği çok normal herkes bu kaygıları yaşıyor hareketlerinin hissedene kadar her anne bu kaygıları yaşa dedi dedim ki bi sıkıntı olsa anlatmıştım ben onu hemen anlaşılır bir haftaya dedi kaygılanmayın dedi tabi içimde hala o tedirginlik var ama bastırıyorumKızlar ya benim hamilelik belirtilerim bugün nerdeyse hiç yok tedirgin oldum normal bir durum mu bu acaba
Soyler insrahatladım valla yine hafiften var ama bulantı en azından çıkarmıyorum artık. inşallah canım çok merak ediyorum acaba cinsiyeti sölicekmi dr
Tek tek saysam atladigim olur. Yani bazilari ihtimal dahilinde bazilari %90 demisaaaaa kımlerin cinsiyeti bellı oldu
Güzel haberler var maşallah.O kadar pipilinin arasında sonunda bi kızımız gelmiş maşallah.Bakalım bizim cinsiyet ne zaman belli olcak.Çarşamba başka bi hastaneye gidicem inşallah söyler.Çok mrak ediyorum.:2:
Merhaba, bende 2014 nisan annesi olacağım inşallah. Aranıza biraz geç katıldım sanırım. Bir şey sormak istiyorum. Ağız içinde acılık durumunu yaşayan var mı? Bir türlü çare bulamadım bu duruma. Yediklerimden pek bir tad almıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?