2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kızlar ya benim hamilelik belirtilerim bugün nerdeyse hiç yok tedirgin oldum normal bir durum mu bu acaba

Günaydın canim.
Cok tesekkur ederim gercekten kanama korkusundan hamileligin tadini cikaramadik.insallah gecer bir an evvel.
Bebislerimiz iyicok sukur o moral oluyo zaten

çok sevindim cnm bu benim üçüncü gebeliğim biraz daha tecrübeliyim sanırım ama ne kadar üçüncüde olsa insan tekrar tekrar aynı heycanı yaşıyor..

çok sevindim cnm bu benim üçüncü gebeliğim biraz daha tecrübeliyim sanırım ama ne kadar üçüncüde olsa insan tekrar tekrar aynı heycanı yaşıyor..

Oyy maşallah canim bebslerine sana.kac yasindalar kiz mi rrkek mi.
Canim benimki tup bebek bir taneyi zor yakaladik bilmem ki ikinci ucuncu nasil olur.

Dondurulmuş bebeklerim var onlsrla ikinci belki olur ucuncu zorrr.ama kalabalık ailelere cok ozeniyorum ama en cok iki olur bizim
Boyle zor olacaksa

Son düzenleme:

inşallah olur canım rabbim istedikten sonraa herşey olur rabbim gönlüne göre versin iki oğlum var biri on yaşında biride beş yaşında bakılım buda eli ayağı düzgün sağlıklı olsunda hayırlısı ile cnm ..bende çocukları çok seviyorum kalabalık aileyide:))

hayırlı cumalar kızlar 3 gün aranızda yoktum rapor aldım dınlendım bıraz nasılsınız ne var ne yok havadısler sızde geçmişi okuyamadım umarım herkez iyidir

Cok guzel ya . Ben de yiyim dimimikiliye gittigimde cikolata

selam kızlar,

benim bulantılarım geçti sanırım griptende kurtulmak üzereyim. haftaya çarşamba doktora gidicem çok heyecanlıyım
Rahatlamissindir. Hayirli haberlerini bekluyoruz.

hayırlı cumalar kızlar 3 gün aranızda yoktum rapor aldım dınlendım bıraz nasılsınız ne var ne yok havadısler sızde geçmişi okuyamadım umarım herkez iyidir
İyiyiz yavastan cinsiyetler geliyor hayirli cumalar...

Baslamadigimiz seyi niye yazmis ya heveslendiriyo insani.
Yanlış okumusum

Gaz hareketlerini anneler hareket zannediyor ya. Ondan yazmislardir belki 16. Haftadan once imkansiz diyor doktorlar. O da ikinci gebeligim olanlar. İlkte daha da gec hissedilirmis. Ben oglumda hakikaten daha gec hissetmistim.

Kızlar ya benim hamilelik belirtilerim bugün nerdeyse hiç yok tedirgin oldum normal bir durum mu bu acaba

Ya ben de aynı durumdan dolayı tedirgin olmuştum geçen hafta sordum doktora ben hiç bişy hissetmiyorum bulantılarım da azaldı sanki hamile değilmişim gibi dedim kaygılanıyorum dedim acaba kalbi atıyo mu bi sıkıntı yoktur dimi die dedim Dr bana söylediği çok normal herkes bu kaygıları yaşıyor hareketlerinin hissedene kadar her anne bu kaygıları yaşa dedi dedim ki bi sıkıntı olsa anlatmıştım ben onu hemen anlaşılır bir haftaya dedi kaygılanmayın dedi tabi içimde hala o tedirginlik var ama bastırıyorum))

Bu arada ben balık yiyemiyorum tiksindim çok en çok sevdiğim şeydi balık bir de nasır var topuğumda nasır bandı kullanabilir miyim biliyo musunuz?
13. Hafta içinde cinsiyet belli olur mu eşim çok meraklı da 11 Ekim'de hem ikiliye gitcem cinsiyet belli olur die eşim heyecanlı ne diodsunuz kızlar?

Güzel haberler var maşallah.O kadar pipilinin arasında sonunda bi kızımız gelmiş maşallah.Bakalım bizim cinsiyet ne zaman belli olcak.Çarşamba başka bi hastaneye gidicem inşallah söyler.Çok mrak ediyorum.:2:

rahatladım valla yine hafiften var ama bulantı en azından çıkarmıyorum artık. inşallah canım çok merak ediyorum acaba cinsiyeti sölicekmi dr
Soyler ins
aaaaa kımlerin cinsiyeti bellı oldu
Tek tek saysam atladigim olur. Yani bazilari ihtimal dahilinde bazilari %90 demis . Yakinda hepimiz ogreniriz ins.

Ben de cok merak ediyorum. Kizsa eger gecen gordugum pembe patikleri alcam

Merhaba, bende 2014 nisan annesi olacağım inşallah. Aranıza biraz geç katıldım sanırım. Bir şey sormak istiyorum. Ağız içinde acılık durumunu yaşayan var mı? Bir türlü çare bulamadım bu duruma. Yediklerimden pek bir tad almıyorum

Hosgeldin aramiza. O aci tat bende de oluyor. Ozellikle sabajlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…