2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Ayy seninki de belli etmiş masallah bizde az cok belli eder de ogrenriz inşallah

Bennnnnnnnnnnn

dun gece teknoloj,nin azizliğine uğradık ama
işte benim miniğim hayırlı cumalar diliyo teyzelerine

doktor erkeğe benziyo dedi bizim kız ismimiz hazırdı da erkeği düşünmemiştik ama ben kararımı verdim yanına bişey ekler miyiz bilmiyotrum ama kısmet olurda oğluşum olursa adı "eren" olcak

gözün aydın olsun canım darısı bizlere bende merakla bekliyorum doktor kontrolünü insan heycan yapıyor ya
bana her doktor gidişi öncesi gar,p bi his geliyor ya ya bebişim iyi değilse kotu bişey olursa korkusu onu görünce geçiyo Allah'a şükürler olsun

Hayırlı olsun maşallah

birebir aynı durumları yaşaıyoruz

Princesss canım gözün aydın bebis iyiymiş :)

Maşallah ne çok prensimiz oldu :) topikte ne yana dönsek pipi oldu :))

canım gülürdün beni sabah sabah ya

Asagida diyor ki bebeginizin hareketlerini hissedebilirsinz.
doktor ancak 20. haftada hissedersin dedi tatlım

Kızlar ya benim hamilelik belirtilerim bugün nerdeyse hiç yok tedirgin oldum normal bir durum mu bu acaba
hepimiz yaşıyopruz aynı tedirginliği canım sen bebişine inan yeter

bende de var acılık sabahları oluyo gun içinde de ağzım kupkuru ve yediklerimden hiç bi tat almıyorum herşeyin suyun bile tadı bi garip sanki sırf yemek içmek içişn takmıyorum ama

Masallah erene erenler yaramaz olur derler ins olmaz
bak bunu bilmiyodum anlamlarından biri de hayırlı evlatmış hoşuma gitti açıkçası
aslında nasıl oldu biliyo musun dün dotora gitmeden sabah uyandım eren dedim bi anda
öyle geldi içimden bi anda ve doktora gittim erkeğe benziy diyince de bu bi işaret heralde dedim
eşimde diyoki ben abidik gubidik bi isim istemiyim diye şimdien önemlem mi bu
onun istediği kız ismini istemiyorum da :)
benim zaten ilk gebeliğimi öğrendiğim zaman da böyle olmuştu rüyamda yeni dogmuş bir erkek bebelk veriyolardı kucağıma ve sabah kalktım test yaptım pozitif :)

merhabalar.8 haftalık hamileyim.dün doktor kontrolü vardı.kalp atışını duyduk.bi sonraki randevuyu 1 ay sonraya verdi.normal mi yoksa daha erken çağırmalımıydı acaba.sizin doktor kontrollerininz ne sıklıkta oluyor?

Herhangi bir sıkıntın/şikayetin olmazsa 3 hafta -4 hafta arası veriyorlar bir sonraki randevuyu canım.

cnm ben kendim çok zayıf olduğumdam ve zor geçirdiğimdem şuaralar haftada 1 gidiyorum. ama 1ay en normali. bundan sonra göreceği 3ayı nasıl tamaladığın ense kalınlığı vs. oda 12.haftada oluyor. doktorun iyi tarih vermiş bence

Maşallah bebeğin çok belirgin artık. Dr öncesi o his banada geliyor ama benim yaşadığım üzücü bir olaydan dolayı. Ben bir kaç hafta önce bebeğimi görmek için dr a gittim. Dr bir hafta önce bebeğimi görememişti. Bana sadece iki tane yolk kesesi var demişti. Gelişirlerse ikiz olacak dedi. Orada zaten moralim bozuldu. Bir hafta sonra kesin olarak görmemiz lazım dedi. Bir hafta sonra gittim önce boş gebelik dedi. Sonra bebekler gelişmemiş ölmüşler dedi. Yıkıldık tabi biz eşimle Bana kürtaj tarihi verdi hemen. Verdiği tarihte evlilik yıldönümümdü. Tek kelime edemedim dr un yanında. Oradan çıktık eşime başka dr a gidelim hemen dedim. Bebek yoksa bile yinede kürtaj olmayacağım dedim. Kendisi düşsün düşecekse dedim. Kız kardeşim bizdeydi eve gittik hemen kardeşimide alıp onun dr una gittik. Bebeğimi gördüm kalbi atıyordu ama biz o kadar korkmuşuzki dr isterseniz doppler ultrasona gir için daha rahat eder dedi. Hemen kabul ettim. Doppler ultrasonda bebeğimi daha net gördüm, kalbini dinledim. Geçen hafta yine gördüm bebeğimi elleri kolları kıpır kıpır. Canlı bebeğimi alacaktı o dr. Hastane ismi ve dr ismi yazmak yasak mı bilmiyorum yasak değilse buraya yazmak isterim. Kimbilir kaç kişinin canını yaktılar bu şekilde. Birde o kadar gittik geldik bir tane bile ultrason fotoğrafı vermedi bana. Günahı boynuna artık. Çok şükür ki bebeğim çok sağlıklı. İnşallah sağlıkla kucağıma aldığım günleride göreceğim

Slm kizlar,hep yazmak istedim ama kendimi toparlayamadim bir turlu.aysunayla hemen hemen ayni gunlerde tup bebekle hamile kaldik cok sukur.bize sebepsiz infertilite denildi hep,yanlis tedaviler gordum,cok sukur dogru yer ve doktorla simdi hamileyim.1 nisan dogumum gorunuyor kismetse.yarin 13+0 olacagiz,ve ikili test sonucumuz icin randevum var cinsiyetide ogreniriz belki.yasanan tum sıkıntılar cok zor,basta bana da iki yerde kanama var denildi ama cok sukur disa vurmadi.ama kizlar umarim yoktur ama var mi benim gibi olan?bayramdan beri ise gitmiyorum,bulanti ve halsizlikten dolayi.iki gun iyi gibiydim gecti sandim tekrar basa dondum,insanliktan ciktim resmen.her an elimde bir poset,ne gecem ne gunduzum var7-8 kilo verdim, en son k.validem geldi de kilo kaybim durdu.cunku degil yemek yapmak dolabi acmak bile imkansiz.ustelik bulanti ilaci kullanmama ragmen boyle.3 gundur hic yasamadigim bas agrilariyla savasiyorum,maalesef aglamadan gecen gunum yok isin stresi ayri bir dert. Allahim hepimizin kollarini bir an once doldursun insallah.ve insallah sıkıntılarimiz bir sn evvel gider.

hayırlı cumalar kızlar...bugün karnım çok ağrıyorr birde iştahım yok bişey canım istemiyor sizler dede varmı bu durum?

Çok geçmiş olsun canım.aynı şey benimde başıma geldi.ne hissettiğini bilirim.doktor düşük yapıyo kese bozuk çocuk gelişmemiş demiş eşime.bende başka bir hastaneye gittim hemen orda gayet saglıklı bebegin kalbi atıyo kesende normal dedi ama tedbir için hastaneye yatırdı.

Soyler ins

Tek tek saysam atladigim olur. Yani bazilari ihtimal dahilinde bazilari %90 demis . Yakinda hepimiz ogreniriz ins.

ayyy ozaman yukarıya cinsıyet takvımı yapalım ne güzel olur darısı başımıza

41 kere maşallah canım benım yerım ben onu kocaman olmuş ya

ınan okurken tüylerim diken diken oldu manyak doktor nasıl bır cana kıyar bende o doktor değil katıl tabıkı hastaneyıde doktoruda söyle bızlere bılgı olur sonucta reklam yapmıyoruz canım benım bununla geçmiş olsun allahtan başka doktora gıtmıssın bebeğin senınle ne güzel rabbım kucağınada almayı nasip etsin

Bence sorun yoktur gelişimi ilerde demek ki birde hamilelik şekeri çıkanlarda bazen bebek daha iri olabiliyor dr bir şey demedi ise tamamen normaldir canım

Bizdeki hesaplama başka canım sizde 6 haftalık boyutu gözüken bizde 8 haftalık boyutunda oluyor bence birde bu hesaplamalar ve bebek büyüklükleri ülkeye göre değişiyor sanırım mesala İrlandalıların bebeklerinin daha iri olduğunu duymuştum çinlilerle Amerikalı bebekler arasında da fark vardır kesin:)

yani zor geçirmiş demek ki 3-4 ayları seninki daha kısa veya uzun sürebilir bende 10-12 hafta arasında kendime bir şey yapmazsam gerisi selamet inşallah

Hoş geldin canım önemli değildir ama hamilelikte önemsiz şeyler için bile dr a gitmek gerekiyor

Boş ver canım dağınıklıkmış ütüymüş sen bebişe ve kendine iyi bak

kızlar doktor ilk gittiğimde adetinle uyumlu dedi şimdi 1 hafta geride kalmış geç döllenme diyor aranızda benim gibi olan var mı canım çok sıkkın

bana da öyle bir şey dedi 2 dr sonra buradakilerle karşılaştırdım tamamen normal geldi birde başta emziriyordum emzirdiğin için gelişiyor bile dediler şuan ise tamamen normal geliyor can sıkacak bir şey yok haftaya yine git bir hafta büyümüşse no problem canım

bende medipole gideceğim muayene 55 falandı sanırım 2 .li testte 220 demişlerdi yanlış hatırlamıyorsam şu 40 tl ye yapanlara bende gideyim:)

Çok sıkıntılı süreçler gerçekten umarım sıkıntıların kısa sürede geçer. Bulantı çok fena. Benim bu aralar azaldı çok şükür. Daha önce 24 saat sürüyordu. Hiç bir şey yiyemiyordum. Şimdi şimdi toparladım.

Hayırlı olsun bebeğin canım benide hamileliğimi öğrendiğimden beri ayda 1 çağırıyor doktorum.sorun yok yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…