2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Hepimizinkilere Allah sağlık versin canım:) Evet bir kerede tamamlayacağız herşeyi kısmetse...

Ben de hep hayırlısı neyse o olsun dedim canım. Demek ki hayırlısı böyleymiş...
Allah hepimize nasip etsin sağlıkla kucağımıza almayı, çok heyecanlıyım

Benim de sabahları ve acıktığımda bulantım oluyor ama eskisi gibi dayanılmaz değil artık çok şükür :) Seninle çok farkımız yok sanırım, 1 hafta falan?

Benim dunle bugun daha fena bulantim. Ben tabletten takvimleri goremiyorum ya 1 hafta mi var aramizda ?

maşallah annesi

amannn takmaa sen cnm kimseyi ya eşin ve bebişinle yaşa..onlar herşeyi söyler yaparlar

kızlar konu kvlerden açılmışken bende anlatayımmı:) benim kv den kb den allah razı olsun okadar iyilerki...ama bende de bir elti varr evlerden uzak...
biz eşimle tanıştığımızda eltim ve kaynım sevgiliydi 5 /6 yıllık.bizden küçükler ve kaynımın ne işi ne askerliği vardı kvden önce abisi demiş ve onlara izin vermemiş kadın..ama biz söz yaptık bir hafta sonra söz istedi.nişan yaptık bir ay sonra nişan yaptı..nişanlığımı evimin tüm eşyalarını beyaz istiyorum dedi tamam sen al ben almam başka renk alırım dedim gittim elbisemi yeşil aldım oda aynı renk aynı desen tıpatıp aynı nişanlığı aldı.herkes peş peşe yaptınızda alamadınzda seninkini mi giydi dediler..sonra dünyada kaç çeşit alyans var benimkiyle aynı desen aynı model aldı...düğünümüz arasında 1 ay var...gelinlik modellerimiz aynı...bindallımız tacımız ayakkabımız aynı...sonra evimizde perdelerimiz tüllerimiz yemek odamız salonumuz aynı...eger aynısını bulamazsa bilenlere eltim hangisini aldı diye soruyormuş..arkadaşa en sonunda kızım uğraşma donlarımız bile aynı oldu artık dedim...düğünden sonra altınlarımızın sayısı farklı oldu diye bile surat yaptı bende kv ler aynı gram taktılar sen akrabalarına kız cnm dedim..şimdide benim hamile olduğumu duydu bir ay boyunca bebek yapana kadar benle konuşmadı olduğum yerlere gelmedi gelincede surat asıp vukuat çıkardı...çok şükür şimdi hamile 7 haftalık:) ve geçen gün hastaneye yatınca ben oda kontrele geldi..benim kanamam var sancım var herkes beni bekliyor diye ayyy bende kötüyüm dedii ama bişe çıkmadı çok şükür..ama iki gündür yatıyor zavallı kv arada dolanıp duruyor....bakalım daha bizde çok olaylar olur

Yemek seçmeyen erkeği çok seviyorum. Babamda seçmezdi, kocamda seçmez. Ne koysan önüne onu yer

Kayınvalideden betermiş oda. Allah sabır versin ne diyeyim

Kiz ne eltiymis kiskanc ya gicik olurdum ben. Bana bunun gibi seyleri kuzenim yapmisti. Ama simdi uzagiz ve evkendikten sonra duzeldi. Derdi evlenmekti ve benim neyim varsa onunda olmaliydi fikan ona bile gicik olmustum. Her insanin zevki vardir ya kiskanclik yuzunden tobe tobe

çok güldüm ya... Bu kadar olmaz pes dedirten cinsten =) Allah sana gani gani sabır versin... Bu kadarı da çok sakıncalıdır... Canım sen çok ama çok dikkatli ol... Bu kadar kıskançlık hiç hayırlı değil.. Dikkat et eşine,aşına, başına sadece bu kadar diyorum..

maşallahh bebişinee :)

saol teyzesi tam çekememişim fotoyu

amannn ben alıştım ona..arkadaş benim evime daha bir kere geldi ben gidiyom kocamın hatrına dur bakalım nezaman büyüycek ablası

Kiz gecti icimden ama bilemem tabi

beni görenlerde kız diyor..kızda yok erkekte zaten tüp bebek yöntemiyle zar zor buldum halada kanama sancıyla uğraşıyorum ama merakımdanda geri kalmıyorum sağlıklı olsun benim olsun

haklısın cnm..ama elti iştee.ölünde dirinde bir yere gidiyor.kv lerin ve eşimin hatrına susuyoruz işte

Eki Görüntüle 808715 Eki Görüntüle 808716

Arkadaşlar kayınvalide-görümce vs sıkıntılarınızı okudum, bazen güldüm bazen şaşırdım. Hamilelikte hormonlar tavan yapıyor, çok hassaslaşıyoruz. Ben yerli yersiz ağlıyorum bu aralar mesela. O yüzden size tavsiyem negatif enerji aldığınız kişilerden ve ortamlardan uzak durun. Rahat ettiğiniz ortamlara gidin, iletişiminden keyif aldığınız sizi rahatlatacak insanlarla bir arada olun. Moral-motivasyon gıda kadar önemli bence bu dönemle. İyi hafta sonları

Bizim de aramiz iyidir kayinvalidemle... arada kizdigim laflari okuyor ama yine de kirmamaya calisiyorum. Esim asla annesini savunmaz bana cunku farkinda o da annesinin laflarinin. Ben de esim arada kalsin istemem. Oyle gecinip gidiyoruz

Benim eşim annesinin huyunu bildiği halde hep bana sen yanlış anlıyorsun der.çok üzülüyorum.ama ben yokken annesine yanlış yaptığını söyler duyarım.ben kayınvalidem ve kayınpederimle oturuyorum malesef.birde temizlik hastasıdır.elimi dokundurtmaz hiç birşeye ama arkamdanda iş yapmıyo diye laf eder.onun yüzünden stresten düşük tehlikem oldu hep hastanede yattım.eşimde çok üzüldü.beni anneme getirdi devamlı yatmam lazım çünki.ben yaşlı ve hastalar diye sesimi çıkarmıyorum napayım.bebegim var artık onu düşünmem lazım stres bana ve bebegime zarar veriyo.

dedim ya cnm takmayalım herşey bebişlerimiz ve eşlerimiz için ...onlar iyi olsunlar bizle olsunlar herşeyi atlatırız biz..bizler güçlüyüz yada öyle olmalıyız ki bebişlerimize örnek olalım hayata tutunmayı savaşmayı yenmeyi de yenilmeyide öğrenebilsinler dimi ama güzel annesi..hadi şimdi bir gülücük kondur yüzüne meleğini okşa ve bu teyzesinden de kocaman öpücük gönder:) inş bu sıkıntılı dönemleri atlatıp alacağız kucaklarımıza inş meleklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…