Hepimizinkilere Allah sağlık versin canım:) Evet bir kerede tamamlayacağız herşeyi kısmetse...Maşallah Allah sağlık versin. Ne güzel bir kerede iki bebek sahibi olacaksın. Ben ikinciyi düşünürken sen ikisinide büyütmüş olursun. Zorluğu mutlaka olacaktır ama dediğim gibi bir kere yaşayacaksın her şeyi
bizimde tüp bebekle oldu canım bizde ikiz çok istiyorduk ama teki tuttu..
gerçi ben zor bir hamilelik geçiriyorum tek benim için hayırlısıymış demek ki diyorum..
Allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin canım..bende kiloyu takmıyorum şimdilik ileride n olur bilmemveririz ya bebişler sağlıkla gelsinde
çok acıktım ama evde olan hiç birşeyi canım istemiyoryemek yapmakta istemiyorum zaten yatıştayım nasıl olacaksa
Makarnayı haşla bol yoğurtla ye. Benim bu ara favori yiyeceğim
Benim de sabahları ve acıktığımda bulantım oluyor ama eskisi gibi dayanılmaz değil artık çok şükür :) Seninle çok farkımız yok sanırım, 1 hafta falan?
Eki Görüntüle 808374 Eki Görüntüle 808375
şimdi doktordan geldim kızlar bebişimiz büyümüş 3.1 cm olmuş.10+0 olduk bugün kalbimiz 174 atıyo.ilk defa resim koyuyorum...
meraba kızlar cinsiyetini öğrenenler olmuş tebrik ederim bizde yarın gidicez inşallah
az önce kayınvalidem aradı yani aslında beni değil eşime ulaşamamış yoksa daha bi kez arayıp nasılsın diye sormamıştır.olmayan sinirlerimi iyice zıplattı bilmiyorum belki ben hassasım.bi akrabaları çok yakın bi zamanda kaçıp evlenmişti hemen çocukları olmuş.bizim 10 ay sonra oldu) onun hamileliği çok rahat geçiyormuş gezipduruyormuş ama çok gücüme gitti ben istermiydim hamileliğimin böyle geçmesini
akşama ne yapıyım diye düşünüyordum senin yazını okuyana kadar , makarna yapıcam , kolay olur .Cuma zaten çok yoruldum bu hafta işyerinde :) eşimde yer o hayır demez hiç , ne bulsa yer o sevdiğim adam.
maşallah annesi
amannn takmaa sen cnm kimseyi ya eşin ve bebişinle yaşa..onlar herşeyi söyler yaparlar
kızlar konu kvlerden açılmışken bende anlatayımmı:)benim kv den kb den allah razı olsun okadar iyilerki...ama bende de bir elti varr evlerden uzak...
biz eşimle tanıştığımızda eltim ve kaynım sevgiliydi 5 /6 yıllık.bizden küçükler ve kaynımın ne işi ne askerliği vardı kvden önce abisi demiş ve onlara izin vermemiş kadın..ama biz söz yaptık bir hafta sonra söz istedi.nişan yaptık bir ay sonra nişan yaptı..nişanlığımı evimin tüm eşyalarını beyaz istiyorum dedi tamam sen al ben almam başka renk alırım dedim gittim elbisemi yeşil aldım oda aynı renk aynı desen tıpatıp aynı nişanlığı aldı.herkes peş peşe yaptınızda alamadınzda seninkini mi giydi dediler..sonra dünyada kaç çeşit alyans var benimkiyle aynı desen aynı model aldı...düğünümüz arasında 1 ay var...gelinlik modellerimiz aynı...bindallımız tacımız ayakkabımız aynı...sonra evimizde perdelerimiz tüllerimiz yemek odamız salonumuz aynı...eger aynısını bulamazsa bilenlere eltim hangisini aldı diye soruyormuş..arkadaşa en sonunda kızım uğraşma donlarımız bile aynı oldu artık dedim...düğünden sonra altınlarımızın sayısı farklı oldu diye bile surat yaptı bende kv ler aynı gram taktılar sen akrabalarına kız cnm dedim..şimdide benim hamile olduğumu duydu bir ay boyunca bebek yapana kadar benle konuşmadı olduğum yerlere gelmedi gelincede surat asıp vukuat çıkardı...çok şükür şimdi hamile 7 haftalık:) ve geçen gün hastaneye yatınca ben oda kontrele geldi..benim kanamam var sancım var herkes beni bekliyor diye ayyy bende kötüyüm dedii ama bişe çıkmadı çok şükür..ama iki gündür yatıyor zavallı kv arada dolanıp duruyor....bakalım daha bizde çok olaylar olur
Eki Görüntüle 808703 Eki Görüntüle 808704 kızlar bu da benim çirkin...var mı tahmini olan
Eki Görüntüle 808703 Eki Görüntüle 808704 kızlar bu da benim çirkin...var mı tahmini olan
maşallah annesi
amannn takmaa sen cnm kimseyi ya eşin ve bebişinle yaşa..onlar herşeyi söyler yaparlar
kızlar konu kvlerden açılmışken bende anlatayımmı:)benim kv den kb den allah razı olsun okadar iyilerki...ama bende de bir elti varr evlerden uzak...
biz eşimle tanıştığımızda eltim ve kaynım sevgiliydi 5 /6 yıllık.bizden küçükler ve kaynımın ne işi ne askerliği vardı kvden önce abisi demiş ve onlara izin vermemiş kadın..ama biz söz yaptık bir hafta sonra söz istedi.nişan yaptık bir ay sonra nişan yaptı..nişanlığımı evimin tüm eşyalarını beyaz istiyorum dedi tamam sen al ben almam başka renk alırım dedim gittim elbisemi yeşil aldım oda aynı renk aynı desen tıpatıp aynı nişanlığı aldı.herkes peş peşe yaptınızda alamadınzda seninkini mi giydi dediler..sonra dünyada kaç çeşit alyans var benimkiyle aynı desen aynı model aldı...düğünümüz arasında 1 ay var...gelinlik modellerimiz aynı...bindallımız tacımız ayakkabımız aynı...sonra evimizde perdelerimiz tüllerimiz yemek odamız salonumuz aynı...eger aynısını bulamazsa bilenlere eltim hangisini aldı diye soruyormuş..arkadaşa en sonunda kızım uğraşma donlarımız bile aynı oldu artık dedim...düğünden sonra altınlarımızın sayısı farklı oldu diye bile surat yaptı bende kv ler aynı gram taktılar sen akrabalarına kız cnm dedim..şimdide benim hamile olduğumu duydu bir ay boyunca bebek yapana kadar benle konuşmadı olduğum yerlere gelmedi gelincede surat asıp vukuat çıkardı...çok şükür şimdi hamile 7 haftalık:) ve geçen gün hastaneye yatınca ben oda kontrele geldi..benim kanamam var sancım var herkes beni bekliyor diye ayyy bende kötüyüm dedii ama bişe çıkmadı çok şükür..ama iki gündür yatıyor zavallı kv arada dolanıp duruyor....bakalım daha bizde çok olaylar olur
maşallahh bebişinee :)
Kiz ne eltiymis kiskanc ya gicik olurdum ben. Bana bunun gibi seyleri kuzenim yapmisti. Ama simdi uzagiz ve evkendikten sonra duzeldi. Derdi evlenmekti ve benim neyim varsa onunda olmaliydi fikan ona bile gicik olmustum. Her insanin zevki vardir ya kiskanclik yuzunden tobe tobe
Kiz gecti icimden ama bilemem tabi
çok güldüm ya... Bu kadar olmaz pes dedirten cinsten =) Allah sana gani gani sabır versin... Bu kadarı da çok sakıncalıdır... Canım sen çok ama çok dikkatli ol... Bu kadar kıskançlık hiç hayırlı değil.. Dikkat et eşine,aşına, başına sadece bu kadar diyorum..
Maşalah ayaklarıda dikmiş havaya keyif yapıyor
Bizim de aramiz iyidir kayinvalidemle... arada kizdigim laflari okuyor ama yine de kirmamaya calisiyorum. Esim asla annesini savunmaz bana cunku farkinda o da annesinin laflarinin. Ben de esim arada kalsin istemem. Oyle gecinip gidiyoruz
Benim eşim annesinin huyunu bildiği halde hep bana sen yanlış anlıyorsun der.çok üzülüyorum.ama ben yokken annesine yanlış yaptığını söyler duyarım.ben kayınvalidem ve kayınpederimle oturuyorum malesef.birde temizlik hastasıdır.elimi dokundurtmaz hiç birşeye ama arkamdanda iş yapmıyo diye laf eder.onun yüzünden stresten düşük tehlikem oldu hep hastanede yattım.eşimde çok üzüldü.beni anneme getirdi devamlı yatmam lazım çünki.ben yaşlı ve hastalar diye sesimi çıkarmıyorum napayım.bebegim var artık onu düşünmem lazım stres bana ve bebegime zarar veriyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?