2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
inşallah canım konuşmazmıyım meleğimle o benim herşeyim
ne güzel sen annenle aynı apartmandaymışsın bizim aramızda 5 saat var bu kayınvalidelerin hepsi aynı sanırım:26:

Evet bekar kız kardeşimde var benden 3 yaş küçük oda çok yardımcı oluyor bu dönemde. İyi hoş dediğim gibi çok karışıyor ama iki senedir evlendim iki kere geldi. Senede 1 hafta 10 gün katlanmaya çalışıyorum Seneyede doğumda gelir belki çok kalmaz diyorum annemde var sonuçta gereği yok o kadar kalabalığa

ne zamandır görüşmüyoduk rahattım ama bugün oğlunu merak ettiği için aradı hanfendi arayıncada gelinede bi kaç laf söyliyem morali bozulsun dedi heralde

ah bu gıcık kaynanalar yokmu... valla keşke kafa yapım uyan kaynanam olsa o bana ben ona yardım etsek birbirimize destek çıksak ne kadar çok isterdim...

annen varsa sadece torununu görüp gider zaten bakmak zor gelir bence

Evet kızlar sıra bende bende kaynana değil bi görümce var dillere destan herşeye karışır.Bütün ev kendinden sorulur nerdeyse.Büyük abalasıınn üç çocuğu var diye eve sokmaz temizlik manyağı.Hatta hastası evi temizlediği zaman kimseyi eve sokmaz hatta hiçbi zaman kimseyi sokmaz.Allahtan bizde uzağız.Herşeye karışmak ister.
Bizimde daha ortada çocuk falan yok kız olacakmış adı elif olacakmış.Elif ismini çok severim ama olsa hayatta koymam.Sanki kendi çocuğu olacak herşeyi şimdiden belli gibi.Bide bize diyo babam rüyasında görmüş bi kızınız oluyomuş adıda elif.Ben bişey demedim rüyalara inanırım elif isminide çok severim.Bizde laf arasında kayınbabamla konuşurken böyle bişey görmüşsünüz bizde koyarız dedik.Adam şok oldu kim görmüş bu rüyayı diyo.Bende bunu duyunca bi tepem attı eşime dedim inş kızımız olur adıını biz kendimiz koyacağız kimse karışmasın dedim ne senin ailen nede benim ailem dedim oda tamam dedi.
Şimdi daha bebeğimin cinsiyeti belli değil.İnş kız olmasını çok istiyorum.Hayırılıs olsun kız erkek farketmez ama sırf onun inadından kız olsun isminide ben koyacağım.
Bide görümcem iki günde bir arayıp napıyo elifnaz diyodu başlarda benim sinir olduğumu biliyo Allahım bişeyde demiyorum Çocuğun cinsiyeti bi belli olsun gösteririm ben ona.Artık telefonlarınıda açmıyorum zaten..
Bide artık isim aramaya başladım kız ve erkek.Güzel fikirleriniz olursa bekleriz:)))))
Çok uzattım ama konu açılınca dayanamadım.Sinirlerim tavan yapıyo...

inşallah canım konuşmazmıyım meleğimle o benim herşeyim
ne güzel sen annenle aynı apartmandaymışsın bizim aramızda 5 saat var bu kayınvalidelerin hepsi aynı sanırım:26:

evet ne güzel annenle aynı apartmanda , benim annem çok uzakta 12 saat otobusle :) ama , ben çalışmaya başladığımda bebeğim bakmaya gelecekler babamla birlikte . kv avrupa yakasında biz anadolu yakasındayız zaten annem gelemeseydi kv gelecekti , aynı evde kalacaktık ben dayanamazdım onunla aynı evde yaşamaya , hele birde çocuğuma mudahele ederse karışırsa sürekli konuşursa hiç affetmem , birde sürekli gece gündüz ağzı açık uyuyan bir model ben çocuğumu ona emanet edemem . Birde benim psikolojim çok da sağlam sayılmaz , fazla takınıtılıyım .

aynen bende isterdim bide benimkiyle kültürlerimiz okadar farklıki ağzım açık kalıyorum bazen yaptığı konuştuğu şeylere

bence de canım sen hiçkimseyi kaynanan da dahil takma. daha neler duyacağız etraftan. bu bebek zayıf, suratında leke kalmış hamilelikten aaaa ne kadar kilon var sütün mü yaramıyor vs vs. hepsini takarsak yandık. boşvermeyi öğrenmek lazım şu dönemde.
benim kaynanam 70 yaşın üzerinde. ayrı şehirlerde yaşıyoruz. ama bana karışmaz sağolsun zaten bir sürü hastalık başında kimseyi görecek hali yok. kadıncağız 11 tane doğum yapmış 8 tanesi yaşamış teeee doktorun olmadığı karın kışın altında bir sobayla ısındıkları zamanlarda. şimdi o kadına da hamilelikle ilgili yakınamam da :) severim kendisini kısacası. eşim de ailesi konusunda çok hassastır. ama kim olsa öyledir kızlar objektif bakmak lazım. ben babanemle yaşıyorum halen. bilmeden bir hata yapsa ben atışırım onla ama eşim bir şey dese beni rahatsız eder. ben de babaneme laf söyletmem doğrusu.

Tabi şimdi bu kadar doğum yapmış insana geldi midem bulanıyor, şuram ağrıyor buram ağrıyor de küfür eder gibi ama zor iş annem 3 tane kız doğurmuş 1.5 yıl arayla. 3 kızdan sonra 15 yıl sonra birde erkek çocuk dünyaya getirdi 41 yaşındayken Birde doğurana kadar çalıştı annemde. Erkek kardeşime hamileyken bir tane şikayetini duymadım. Şimdi şimdi bana anlatıyor. Benimde öyle oluyordu diye.

Yorumları okuyorum da şükrediyorum kendime =) kaynanalarınız cidden kaynanalık yapıyormuş.. Bende zerre kadar öyle bir durum yok.. Çok emektar bir kadın o yüzden çok seviyorum kendisini.. O da beni sever kendi evladı gibi. Allaha çok şükür.. Umarım düzelir ilişkileriniz... Eş kadar ailede önemlidir çünkü... Kimisi hiç yere çok çektiriyor ya gelinine... Yatacak yeri yok onların =)

Maşallah Allah bozmasın

bu duayı nerden öğrendin?

Bana hamile kalmadan önce bir arkadaşım hamile kalınca karnını tutup Ya Mübdi oku demiştim hamile kalıncada eşim bulmuş yaptık sonra nette de epey yerde gördüm faydası olur diye sizlerle paylaşmak istedim burada kanaması olan bir öğretmen arkadaşıma hoca okumasını tavsiye etmiş içinize sinerse yaparsınız sinmediyse yapmayın

eskilere yakınmak ne mümkün canım babanem babama 8 aylık hamile 1 ton kömür çektim diyo tek başına. evde doğum yapmış kaynanam da öyle. hele kaynanam türkiyenin en soğuk şehirlerinden birinde yaşar o zaman kalorifer banyo vs ne evler derme çatma herşey elde yapılıyor kocalar bu kadar ilgili anlayışlı değil vs vs. şükür be halimize :):)

benim kv nin kaynanası yokmuş , o yüzden tecrubesiz , bilmiyo böyle gelin-kaynana ilişkisini , en doğrusunu yaptığını düşünüyor herşeyin .Birde kültür karakter farkı olunca olmuyo , yürümüyor . Onunda kızı var kızı evlenince anlar belik hatalarını ama kızını çok severim inşallah iyi kaynana ile karşılaşır.

iniallah canım Allah korumuş miniğini

maşallah canımmmm
hoş geldin canım.adın cananmıydı oyle hatırlıyorum.
çok ağır geçitiyorsun hamileliğini üzüldüm inşallah bir an evvel rahata erersin canım..

tabiki önce sağlıklı bir bebeğim olsun istiyorum ama Allah biliyor ya içimden kız bebek geçiyo..
oğlum olursa da sevinirim öyle işte

maşallah canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…