çok güzel tespit
inşallah canım konuşmazmıyım meleğimle o benim herşeyim
ne güzel sen annenle aynı apartmandaymışsın bizim aramızda 5 saat varbu kayınvalidelerin hepsi aynı sanırım:26:
ne zamandır görüşmüyoduk rahattım ama bugün oğlunu merak ettiği için aradı hanfendi arayıncada gelinede bi kaç laf söyliyem morali bozulsun dedi heralde
Evet bekar kız kardeşimde var benden 3 yaş küçük oda çok yardımcı oluyor bu dönemde. İyi hoş dediğim gibi çok karışıyor ama iki senedir evlendim iki kere geldi. Senede 1 hafta 10 gün katlanmaya çalışıyorumSeneyede doğumda gelir belki çok kalmaz diyorum annemde var sonuçta gereği yok o kadar kalabalığa
ah bu gıcık kaynanalar yokmu... valla keşke kafa yapım uyan kaynanam olsa o bana ben ona yardım etsek birbirimize destek çıksak ne kadar çok isterdim...
inşallah canım konuşmazmıyım meleğimle o benim herşeyim
ne güzel sen annenle aynı apartmandaymışsın bizim aramızda 5 saat varbu kayınvalidelerin hepsi aynı sanırım:26:
annen varsa sadece torununu görüp gider zaten bakmak zor gelir bence
aynen bende isterdim bide benimkiyle kültürlerimiz okadar farklıki ağzım açık kalıyorum bazen yaptığı konuştuğu şeylere
bence de canım sen hiçkimseyi kaynanan da dahil takma. daha neler duyacağız etraftan. bu bebek zayıf, suratında leke kalmış hamilelikten aaaa ne kadar kilon var sütün mü yaramıyor vs vs. hepsini takarsak yandık. boşvermeyi öğrenmek lazım şu dönemde.
benim kaynanam 70 yaşın üzerinde. ayrı şehirlerde yaşıyoruz. ama bana karışmaz sağolsun zaten bir sürü hastalık başında kimseyi görecek hali yok. kadıncağız 11 tane doğum yapmış 8 tanesi yaşamış teeee doktorun olmadığı karın kışın altında bir sobayla ısındıkları zamanlarda. şimdi o kadına da hamilelikle ilgili yakınamam da :) severim kendisini kısacası. eşim de ailesi konusunda çok hassastır. ama kim olsa öyledir kızlar objektif bakmak lazım. ben babanemle yaşıyorum halen. bilmeden bir hata yapsa ben atışırım onla ama eşim bir şey dese beni rahatsız eder. ben de babaneme laf söyletmem doğrusu.
Yorumları okuyorum da şükrediyorum kendime =) kaynanalarınız cidden kaynanalık yapıyormuş.. Bende zerre kadar öyle bir durum yok.. Çok emektar bir kadın o yüzden çok seviyorum kendisini.. O da beni sever kendi evladı gibi. Allaha çok şükür.. Umarım düzelir ilişkileriniz... Eş kadar ailede önemlidir çünkü... Kimisi hiç yere çok çektiriyor ya gelinine... Yatacak yeri yok onların =)
EL-MÜBDİ:Eşyayı yoktan ilk defa var eden,yaratan demektir.Yani mahlukatı,hiç yoktan,örneksiz,benzersiz yaratan demektir.
■Hamile bir kadının eşi,karnına şahadet parmağı ile bir daire çizerek 20 defa YA MÜBDİyazsa ve okusa çocuk düşürülmekten korunur ve kurtulur.
bunu muhakkak yapın canlarım biz yaptık çok şükür bir sıkıntımız kalmadı inşallah sizlerde kötü günleri geride bırakacaksınız yer gök dua üstüne kurulmuş Allah hepimize sağlıklı hamişlik ve sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah
bu duayı nerden öğrendin?
Tabi şimdi bu kadar doğum yapmış insana geldi midem bulanıyor, şuram ağrıyor buram ağrıyor de küfür eder gibiama zor iş annem 3 tane kız doğurmuş 1.5 yıl arayla. 3 kızdan sonra 15 yıl sonra birde erkek çocuk dünyaya getirdi 41 yaşındayken Birde doğurana kadar çalıştı annemde. Erkek kardeşime hamileyken bir tane şikayetini duymadım. Şimdi şimdi bana anlatıyor. Benimde öyle oluyordu diye.
Yorumları okuyorum da şükrediyorum kendime =) kaynanalarınız cidden kaynanalık yapıyormuş.. Bende zerre kadar öyle bir durum yok.. Çok emektar bir kadın o yüzden çok seviyorum kendisini.. O da beni sever kendi evladı gibi. Allaha çok şükür.. Umarım düzelir ilişkileriniz... Eş kadar ailede önemlidir çünkü... Kimisi hiç yere çok çektiriyor ya gelinine... Yatacak yeri yok onların =)
Maşallah bebeğin çok belirgin artık. Dr öncesi o his banada geliyor ama benim yaşadığım üzücü bir olaydan dolayı. Ben bir kaç hafta önce bebeğimi görmek için dr a gittim. Dr bir hafta önce bebeğimi görememişti. Bana sadece iki tane yolk kesesi var demişti. Gelişirlerse ikiz olacak dedi. Orada zaten moralim bozuldu. Bir hafta sonra kesin olarak görmemiz lazım dedi. Bir hafta sonra gittim önce boş gebelik dedi. Sonra bebekler gelişmemiş ölmüşler dedi. Yıkıldık tabi biz eşimle Bana kürtaj tarihi verdi hemen. Verdiği tarihte evlilik yıldönümümdü. Tek kelime edemedim dr un yanında. Oradan çıktık eşime başka dr a gidelim hemen dedim. Bebek yoksa bile yinede kürtaj olmayacağım dedim. Kendisi düşsün düşecekse dedim. Kız kardeşim bizdeydi eve gittik hemen kardeşimide alıp onun dr una gittik. Bebeğimi gördüm kalbi atıyordu ama biz o kadar korkmuşuzki dr isterseniz doppler ultrasona gir için daha rahat eder dedi. Hemen kabul ettim. Doppler ultrasonda bebeğimi daha net gördüm, kalbini dinledim. Geçen hafta yine gördüm bebeğimi elleri kolları kıpır kıpır. Canlı bebeğimi alacaktı o dr. Hastane ismi ve dr ismi yazmak yasak mı bilmiyorum yasak değilse buraya yazmak isterim. Kimbilir kaç kişinin canını yaktılar bu şekilde. Birde o kadar gittik geldik bir tane bile ultrason fotoğrafı vermedi bana. Günahı boynuna artık. Çok şükür ki bebeğim çok sağlıklı. İnşallah sağlıkla kucağıma aldığım günleride göreceğim
maşallah canımmmmdun gece teknoloj,nin azizliğine uğradık ama
işte benim miniğim hayırlı cumalar diliyo teyzelerine
Eki Görüntüle 808317
doktor erkeğe benziyo dedi bizim kız ismimiz hazırdı da erkeği düşünmemiştik ama ben kararımı verdim yanına bişey ekler miyiz bilmiyotrum ama kısmet olurda oğluşum olursa adı "eren" olcak
bana her doktor gidişi öncesi gar,p bi his geliyor ya ya bebişim iyi değilse kotu bişey olursa korkusu onu görünce geçiyo Allah'a şükürler olsun
hoş geldin canım.adın cananmıydı oyle hatırlıyorum.Slm kizlar,hep yazmak istedim ama kendimi toparlayamadim bir turlu.aysunayla hemen hemen ayni gunlerde tup bebekle hamile kaldik cok sukur.bize sebepsiz infertilite denildi hep,yanlis tedaviler gordum,cok sukur dogru yer ve doktorla simdi hamileyim.1 nisan dogumum gorunuyor kismetse.yarin 13+0 olacagiz,ve ikili test sonucumuz icin randevum var cinsiyetide ogreniriz belki.yasanan tum sıkıntılar cok zor,basta bana da iki yerde kanama var denildi ama cok sukur disa vurmadi.ama kizlar umarim yoktur ama var mi benim gibi olan?bayramdan beri ise gitmiyorum,bulanti ve halsizlikten dolayi.iki gun iyi gibiydim gecti sandim tekrar basa dondum,insanliktan ciktim resmen.her an elimde bir poset,ne gecem ne gunduzum var7-8 kilo verdim, en son k.validem geldi de kilo kaybim durdu.cunku degil yemek yapmak dolabi acmak bile imkansiz.ustelik bulanti ilaci kullanmama ragmen boyle.3 gundur hic yasamadigim bas agrilariyla savasiyorum,maalesef aglamadan gecen gunum yok isin stresi ayri bir dert. Allahim hepimizin kollarini bir an once doldursun insallah.ve insallah sıkıntılarimiz bir sn evvel gider.
tabiki önce sağlıklı bir bebeğim olsun istiyorum ama Allah biliyor ya içimden kız bebek geçiyo..kızlar bana mı öyle geliyor yoksa bizim hanımların çoğu erkek çocuk meraklısı toplumun mahalle baskısı olsa gerek????KIZ EVLADI ÖZ EVLADI TABİ HERP HAYIRLISI OLSUN BENİMKİ DAHA BELLİ DEĞİL AMA İNŞALLAH KIZ OLUR BENİM KAYNANAM HEP ERKEKÇİDİR ÇOK ÇEKİYORUZ O YÜZDEN BÖYLE ANNELERİ HİÇ SEVMEM:)
Eki Görüntüle 808374 Eki Görüntüle 808375
şimdi doktordan geldim kızlar bebişimiz büyümüş 3.1 cm olmuş.10+0 olduk bugün kalbimiz 174 atıyo.ilk defa resim koyuyorum...
kızlar doktordan geldim şkşlş test sonucum 10 binde 1 yani çok iyi çıkmış darısı başınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?