eskilere yakınmak ne mümkün canım babanem babama 8 aylık hamile 1 ton kömür çektim diyo tek başına. evde doğum yapmış kaynanam da öyle. hele kaynanam türkiyenin en soğuk şehirlerinden birinde yaşar o zaman kalorifer banyo vs ne evler derme çatma herşey elde yapılıyor kocalar bu kadar ilgili anlayışlı değil vs vs. şükür be halimize :):)
iniallah canım Allah korumuş miniğini
kızlar doktordan geldim şkşlş test sonucum 10 binde 1 yani çok iyi çıkmış darısı başınıza
kızlar doktordan geldim şkşlş test sonucum 10 binde 1 yani çok iyi çıkmış darısı başınıza
Maşallah Allah bozmasın
benim kv nin kaynanası yokmuş , o yüzden tecrubesiz , bilmiyo böyle gelin-kaynana ilişkisini , en doğrusunu yaptığını düşünüyor herşeyin .Birde kültür karakter farkı olunca olmuyo , yürümüyor . Onunda kızı var kızı evlenince anlar belik hatalarını ama kızını çok severim inşallah iyi kaynana ile karşılaşır.
maşallah canım gözün aydın.
Merhaba kızlar, kaç gündür giremiyordum. Nasılınız?
Benim bulantılar geçti, şimdi de durmadan yiyorumBugün kontrolümüz vardı 2 haftada 1,5 kilo almışım, bu gidişle 30 kilo alrım heralde
Masallahnasildi bebis
Merhaba kızlar, kaç gündür giremiyordum. Nasılınız?
Benim bulantılar geçti, şimdi de durmadan yiyorumBugün kontrolümüz vardı 2 haftada 1,5 kilo almışım, bu gidişle 30 kilo alrım heralde
Bebişler :) Benimkiler ikiz teyzesi :) Herşey yolunda çok şükür... Sizin nasıl gidiyor? Hareketlenmişler artık çok duygulandım bugün
Bebişler :) Benimkiler ikiz teyzesi :) Herşey yolunda çok şükür... Sizin nasıl gidiyor? Hareketlenmişler artık çok duygulandım bugün
Doktoruma söyledim çok acıkıyorum diye, az az sık sık ye, olmazsa bir diyetisyene göndereceğim seni dedi :)) Hoş bebişler sağlıklı olsun da kiloları veririz yine :)maşallah canım demek ikiz
sorma bende 3 ayda 3 kilo aldım
Ne güzel ? Bizede ilk gittiğimiz dr ikiz demişti ama tabi sonra bir tane olduğunu öğrendik. Eşim ikiz istiyordu ama nasip değilmiş. Hareketlenmişler mi senin bebeklerinde
Doktoruma söyledim çok acıkıyorum diye, az az sık sık ye, olmazsa bir diyetisyene göndereceğim seni dedi :)) Hoş bebişler sağlıklı olsun da kiloları veririz yine :)
Evet canım hareketlenmişler:) Eşim benden heyecanlı, biz de çok istedik ikiz, tabii bizim tüp bebekle oldu. Biraz zor olacak ama ikisi birlikte büyüyecek inşallah
Doktoruma söyledim çok acıkıyorum diye, az az sık sık ye, olmazsa bir diyetisyene göndereceğim seni dedi :)) Hoş bebişler sağlıklı olsun da kiloları veririz yine :)
Evet canım hareketlenmişler:) Eşim benden heyecanlı, biz de çok istedik ikiz, tabii bizim tüp bebekle oldu. Biraz zor olacak ama ikisi birlikte büyüyecek inşallah
He ikizdiiyi gidiyor benim de . Mide bulantim devam ama tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?