2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Neler çekmişler onlar. Bin kere şükür

iniallah canım Allah korumuş miniğini

Evet canım kuzumu korudu çok şükür. Birde benimki kesenin kenarına sıkı sıkı tutunmuş. Eşim diyorki çok akıllı benim bebeğim kenardan kenardan tutunuyor. O öyle hayata tutunmaya çalışırken bir kaç dakikada tüm yaşamına son verecekti. O dr un konuşması hiç gitmiyor kulaklarımdan. Yaşamıyor, gelişmemiş hatta bebek artıkları var burada dedi. Nasıl bir tabirse o bebek artığı

merhaba kızlar ancak girebildim okumaya çalıştım geçmişi biraz konu k.validelere gelmiş

valla oğlum olsun istiyorum ama k.valide olmaktan çekiniyorum
annem hep derki kızım k.valide değilmiyim adı çıkmış kaynanaların der.bende azıcık rahat durun derim

şaka bir yana k.validem çok iyi bir kadındır ama.gerçektende kendi annesi gibi olmuyo insanın.masafe oluyo mutlaka.

ah ah ne bileyim çoook uzakları düşündüm heralde hayırlısı ne ise o olsun

Son düzenleme:
Bizim de aramiz iyidir kayinvalidemle... arada kizdigim laflari okuyor ama yine de kirmamaya calisiyorum. Esim asla annesini savunmaz bana cunku farkinda o da annesinin laflarinin. Ben de esim arada kalsin istemem. Oyle gecinip gidiyoruz

Kültür çok ama çok önemli cidden büyükler söyler ama bekarken herşey tozpembe gelir... Allah sabır versin balım sana da.. İnşallah dediğin gibi anlar kızı evlenince.. Sıkma canını.. Allah eşinle ağzınızın tadını bozmasın...

Merhaba kızlar, kaç gündür giremiyordum. Nasılınız?
Benim bulantılar geçti, şimdi de durmadan yiyorum Bugün kontrolümüz vardı 2 haftada 1,5 kilo almışım, bu gidişle 30 kilo alrım heralde

Merhaba kızlar, kaç gündür giremiyordum. Nasılınız?
Benim bulantılar geçti, şimdi de durmadan yiyorum Bugün kontrolümüz vardı 2 haftada 1,5 kilo almışım, bu gidişle 30 kilo alrım heralde

Bebişler :) Benimkiler ikiz teyzesi :) Herşey yolunda çok şükür... Sizin nasıl gidiyor? Hareketlenmişler artık çok duygulandım bugün

maşallah canım demek ikiz

sorma bende 3 ayda 3 kilo aldım

Bebişler :) Benimkiler ikiz teyzesi :) Herşey yolunda çok şükür... Sizin nasıl gidiyor? Hareketlenmişler artık çok duygulandım bugün

Ne güzel ? Bizede ilk gittiğimiz dr ikiz demişti ama tabi sonra bir tane olduğunu öğrendik. Eşim ikiz istiyordu ama nasip değilmiş. Hareketlenmişler mi senin bebeklerinde

maşallah canım demek ikiz

sorma bende 3 ayda 3 kilo aldım
Doktoruma söyledim çok acıkıyorum diye, az az sık sık ye, olmazsa bir diyetisyene göndereceğim seni dedi :)) Hoş bebişler sağlıklı olsun da kiloları veririz yine :)
Ne güzel ? Bizede ilk gittiğimiz dr ikiz demişti ama tabi sonra bir tane olduğunu öğrendik. Eşim ikiz istiyordu ama nasip değilmiş. Hareketlenmişler mi senin bebeklerinde

Evet canım hareketlenmişler:) Eşim benden heyecanlı, biz de çok istedik ikiz, tabii bizim tüp bebekle oldu. Biraz zor olacak ama ikisi birlikte büyüyecek inşallah

Maşallah Allah sağlık versin. Ne güzel bir kerede iki bebek sahibi olacaksın. Ben ikinciyi düşünürken sen ikisinide büyütmüş olursun. Zorluğu mutlaka olacaktır ama dediğim gibi bir kere yaşayacaksın her şeyi

bizimde tüp bebekle oldu canım bizde ikiz çok istiyorduk ama teki tuttu..
gerçi ben zor bir hamilelik geçiriyorum tek benim için hayırlısıymış demek ki diyorum..

Allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin canım..bende kiloyu takmıyorum şimdilik ileride n olur bilmem veririz ya bebişler sağlıkla gelsinde

çok acıktım ama evde olan hiç birşeyi canım istemiyor yemek yapmakta istemiyorum zaten yatıştayım nasıl olacaksa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…