2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Filologum sen hangi ilaclati kullaniyosun kestimi kanamani cok agrim var acikcasi korkuyorum evde dusurecegim diye kasik ve bel agrisi olunca lekelenmem oluyo ilaclar etki wtmiyo galiba

Cok sukur hc lekelenmem kanamam vs kalmadi kizlar insallah ta olmaz.
Icerideki kanama alanida kapanmistir ins.
P.tesine az kaldi

P.tesine az kaldi

oyy şükürler olsun canım ya inşallah darısı cutemom filolog ve diğer aynı sıkıntıyı çeken arkadaşlarımızında başına inşallah onlarda bir an önce atlatırlar..

Filologum sen hangi ilaclati kullaniyosun kestimi kanamani cok agrim var acikcasi korkuyorum evde dusurecegim diye kasik ve bel agrisi olunca lekelenmem oluyo ilaclar etki wtmiyo galiba

cnm ben progestanın iğnesini vurundum bir kaç saat arayla 3 tane üstüste.ve sancım vardı bildiğin makata baskı tarzında diye doğum sancısı dedi drum.enfeksiyon varmış antibiotikte vurdu ve hala hap olarak alıyorum.ve iğneleri kestiler günde 2*3 kere progestanı fitil olarak kullanıyorum..cnm git göster druna seninde azalıcak inş..korkmaa düşmeyecek o bebek sen güçlü bir annesin ve oda senin evladın güçlü olacak annesi...

P.tesine az kaldi

maşallah cnm pztesi drda bunu söyleyecek inş..

oyy şükürler olsun canım ya inşallah darısı cutemom filolog ve diğer aynı sıkıntıyı çeken arkadaşlarımızında başına inşallah onlarda bir an önce atlatırlar..

AMİN CNM AMİN...

bebeklerimiz Allaha emanet canim insallah hemen bu riski atlatirsiniz ve saglikla buyursunuz cok gecmis olsun..

Biz de yapmıştık bunu çok şükür bizde de sıkıntı yok. Teşekkürler paylaştığın için.
İnsallah baska arkadaslarinda isine yarar bebklerimiz Allaha emanet insallah saglikla kucagimizq da alacagiz

Gunaydinnnnnnnnnnnnnnnn
gunayydinn guzell annneee. :)

insallah bu gunleri tez geride birakirsiniz canim Allaha emanet olun..

kızlar bu arada sanırım ben mabtar oldum..benim gibi olan var mı varsa ne kullanıyor benide bilgilendirebilir mi? çok rahatsız edici bir durum ya..
ben de mantar oldum doktor 16.haftadan once mantar kremlerini onermiyorum cok fena degilse dedi ,ben gunluk camasir degistirme sayimi artirdim ve wcden kendimi iyice kurulamadan kalkmadim simdi duzeldi canim

P.tesine az kaldi
İnsallaaahh kapanmistir canim pazartesi bebeisini saglikla gor sana el sallasin :)

Derken kahvalti icin biraz ayakta kaldim..
Siyah bordo arasi kocaman bi akinti geldi.gene yatıyorum. .
Sanirim disarida yktu ama iceride bseyler oluyo neyseki kontrol yakin..yatis devam sanirim.

Günaydın kızlar,

Düşük tehlikesi yaşayan arkadaşlara Allah şifa versin.Bizim şuan görünürde öyle bir riskimiz yok ama sonuçta garantimizde yok.O yüzden dün yasin okudum hem kendime,hem tehlikesi olanlara hem de çocuk sahibi olamayanlara hepsine dua ettim.Yapabileceğimiz tek ve en büyük şey dua.Allah kabul eder inşallah hepimiz bebeklerimize sağ sağlim bir şekilde kavuşuruz.Amin....

Derken kahvalti icin biraz ayakta kaldim..
Siyah bordo arasi kocaman bi akinti geldi.gene yatıyorum. .
Sanirim disarida yktu ama iceride bseyler oluyo neyseki kontrol yakin..yatis devam sanirim.

korkma cnm o bişe değildir rengi koyuymuş... ama dinlenmeye devam tabiki..

Yatıyorum kizlar ok teşekkür ederim.
K.validem be k.pederim geliyor lar ankaradan birazda onlar kalacak yardimci olacak..
Yalniz zor oluyo esim her ise kosamiyo yoruldu oda.

Yatıyorum kizlar ok teşekkür ederim.
K.validem be k.pederim geliyor lar ankaradan birazda onlar kalacak yardimci olacak..
Yalniz zor oluyo esim her ise kosamiyo yoruldu oda.

ayy yazık ya benim canım kocişim de benle uğraşıyor evle uğraşıyor zavallıcığım ya..benim zavallı kv bende iki gün kaldı gitti malum elticigimde hastayım diye haber verdi altkatında kendi annesi oturuyor kızkardeşi var bekar ama olsun.kv gelsin:) eşimde işte şimdi.akşama amcasının oğlunun kınası var yarında düğünü var.eşim akşama uğramak istiyo benle .ama benim ailem izin vermiyor.ne olcak bilmiyorum..

çok geçmiş olsun canım.kendini yoracak şeyler mi yaptın?kötü düşünme bebeğin seninle dinlenmene ve düzelmene bak.
canım benim düşük tehlikem yoktu markete gittim geldim bide yemek yaptm böyle oldu
Pinar arkadasim gecmis olsun sabada bende uc gundur bu gercekle yasiyorum bu sabah lekelemme oldu kahve pembe turuncu gibi ve sildigimde akintinin icinde kan damarlari
Belimde agri var morelim bozuk
sana da geçmiş olsun ciddn çok zor bu durum aynen benimde belim kasıklarım çok ağrıyor ama lekelenmem geçti çok şükür

amin canım inşallah. doktor bol su içeceksin dedi bende bulantı ve kusmalarımdan bahsettim pazartesi tekrar gittiğimde yatırabilir beni de

Son düzenleme:
günaydın kızlar, dün akşam çok kötü şeyler yaşadım mutfakta yemek hazırlıyordum birden bire bişeyler geldiğini hissettim wc ye gittim bide ne görim o çok korktuğum kıpkırmızı kan az buz da değil avuç dolusu geldi sonra karnımda bi ağrı başladı çok kötü oldum panik yaptım bu sefer bebeğimi kaybediyorum dedim ellerim titremeye başladı kalbim çarpmaya başladı tansiyonumu bi ölçtüm 13 e çıkmış nabzım 125 atıyo eşime söledim apar topar hastaneye gittik yakındaözel hastane var oraya gidelim dedik ultrasona girdim karında kanama alanı yokmuş bebeğin durumu iyimiş şükürler olsun rahim ağzı kapalı dedi bende o zaman bu kan nerden geliyo dedim rahim ağzından olabilir düşük riskin devam ediyor kanaman gece çoğalabilir seni yatıralım bişey olursa müdahale ederiz dedi bende yatmak istemiyorum dedim o zaman imza atman gerek dedi imza attım çıktım içim pek rahatlamamıştı sonra bide devlet hastanesine gidelim dedik gittik ordaki doktorda aynı şeyleri söledi ama yatmana gerek yok eve git uzan bişey yapma dedi zaten progesteron iğnesi vuruluyodum 1 gün önce olduğum için tekar vurdurmadı parol iç dedi sonra eve geldik yine biraz kan geldi parol içtim yattım gece rüyalarımda bile karnımın ağrıdığını hissettim o kadar çok etkilenmişimki rüyalarımada girdi sabah kalktım kan koyu kahverengiye dönüşmüş hala karnım adet olacak gibi ağrıyor çok korkuyorum bebeğime bişey olacak diye dün akşam kafayı yicektim 13. haftaya girdik hala tehlike bitmedi benim doktorda bana artık tehliken geçti iğneyi kesicez demişti ona güvenip biraz ayaklanmıştım keşke inanmasaymışım şimdi yatıyorum artık sadece wc ve yemek yemeye kalkıcam inşalah bebeğime bişey olmaz kızlar nolur dua edin rabbim kimseyi bebeğinin yokluğuyla sınamasın onları bize bağışlasın...

çok geçmiş olsun canım dün bende sana benzer bir durum yaşadım benimki kan değil kahverengi lekelenme ve sancıydı benim düşük tehlikem de yoktu bu zamana kadar ama olacağı varmış işte doktor bana da yatış verdi evde yatıyorum bebeklerimiz allaha emanet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…