Nasil yani oturmak
Cok sukur hc lekelenmem kanamam vs kalmadi kizlar insallah ta olmaz.
Icerideki kanama alanida kapanmistir ins.
P.tesine az kaldi
Filologum sen hangi ilaclati kullaniyosun kestimi kanamani cok agrim var acikcasi korkuyorum evde dusurecegim diye kasik ve bel agrisi olunca lekelenmem oluyo ilaclar etki wtmiyo galiba
Cok sukur hc lekelenmem kanamam vs kalmadi kizlar insallah ta olmaz.
P.tesine az kaldi
oyy şükürler olsun canım ya inşallah darısı cutemom filolog ve diğer aynı sıkıntıyı çeken arkadaşlarımızında başına inşallah onlarda bir an önce atlatırlar..
bebeklerimiz Allaha emanet canim insallah hemen bu riski atlatirsiniz ve saglikla buyursunuz cok gecmis olsun..iyi akşamlar kızlar ben bugün çok zorlu ve kötü bir gün geçirdim akşama doğru kasık ve bel ağrısıyla birlikte lekelenmem oldu hemen doktora gittik çok şükür bebeğimde birşey yokmuş ama doktor düşük riski olabileceğini ve hap yazacağını dedi ama benim bulantı kusmalarım yüzünden hap yerine jel yazdı ve evde istirahat verdi pazartesi günü tekrar kontrole gitçem ve o zaman rapor yazacak çok korktum bebeğime bişey oldu sandım bu zamana kadar hiç düşük riskim yoktu inşallah düzelirim kızlar dualarınızı ben ve benim gibi olan arkadaşlarımdan eksik etmeyin
İnsallah baska arkadaslarinda isine yarar bebklerimiz Allaha emanet insallah saglikla kucagimizq da alacagizBiz de yapmıştık bunu çok şükür bizde de sıkıntı yok. Teşekkürler paylaştığın için.
gunayydinn guzell annneee. :)Gunaydinnnnnnnnnnnnnnnn
insallah bu gunleri tez geride birakirsiniz canim Allaha emanet olun..Gunaydin aysunayy bugun dr gideyim diyorum lekelenme oldugunu agriyla hissediyorum birde rapor verecekse versin sgk rapor parasi nasil aliniyor net uzerinden kesinti yapiliyormu? Iki gun verdi simdi bes gun verirse kotu oldu keske birlesik,verseydi raporu
ben de mantar oldum doktor 16.haftadan once mantar kremlerini onermiyorum cok fena degilse dedi ,ben gunluk camasir degistirme sayimi artirdim ve wcden kendimi iyice kurulamadan kalkmadim simdi duzeldi canimkızlar bu arada sanırım ben mabtar oldum..benim gibi olan var mı varsa ne kullanıyor benide bilgilendirebilir mi? çok rahatsız edici bir durum ya..
İnsallaaahh kapanmistir canim pazartesi bebeisini saglikla gor sana el sallasin :)Cok sukur hc lekelenmem kanamam vs kalmadi kizlar insallah ta olmaz.
P.tesine az kaldi
Derken kahvalti icin biraz ayakta kaldim..
Siyah bordo arasi kocaman bi akinti geldi.gene yatıyorum. .
Sanirim disarida yktu ama iceride bseyler oluyo neyseki kontrol yakin..yatis devam sanirim.
Derken kahvalti icin biraz ayakta kaldim..
Siyah bordo arasi kocaman bi akinti geldi.gene yatıyorum. .
Sanirim disarida yktu ama iceride bseyler oluyo neyseki kontrol yakin..yatis devam sanirim.
Yatıyorum kizlar ok teşekkür ederim.
K.validem be k.pederim geliyor lar ankaradan birazda onlar kalacak yardimci olacak..
Yalniz zor oluyo esim her ise kosamiyo yoruldu oda.
Eeee torun sahibi olmak kolay degil. Yardim etsinler bakalim
Yatıyorum kizlar ok teşekkür ederim.
K.validem be k.pederim geliyor lar ankaradan birazda onlar kalacak yardimci olacak..
Yalniz zor oluyo esim her ise kosamiyo yoruldu oda.
Evet ya benimki de kostur kostur geliyoemisten yemek yapiyor filan yorgun yorgun. Napalim baba olmak da kolay degil
Bence de.
Aslinda bana degil esime yardima geliyorlarben zaten hep yatiyorum o mahvoldu.
canım benim düşük tehlikem yoktu markete gittim geldim bide yemek yaptm böyle olduçok geçmiş olsun canım.kendini yoracak şeyler mi yaptın?kötü düşünme bebeğin seninle dinlenmene ve düzelmene bak.
sana da geçmiş olsun ciddn çok zor bu durum aynen benimde belim kasıklarım çok ağrıyor ama lekelenmem geçti çok şükürPinar arkadasim gecmis olsun sabada bende uc gundur bu gercekle yasiyorum bu sabah lekelemme oldu kahve pembe turuncu gibi ve sildigimde akintinin icinde kan damarlari
Belimde agri var morelim bozuk
çok şükür kızlar hamile kaldı yatıyor evde:)
cnm çok geçmiş olsun ben o tehlikeyle hastanede yattım şimdide evde yatıyorum inş sende çok çabuk atlatırsın bu durumu ve hepimiz kucağımıza sag salim alırız kuzularımızı..
günaydın kızlar, dün akşam çok kötü şeyler yaşadım mutfakta yemek hazırlıyordum birden bire bişeyler geldiğini hissettim wc ye gittim bide ne görim o çok korktuğum kıpkırmızı kan az buz da değil avuç dolusu geldi sonra karnımda bi ağrı başladı çok kötü oldum panik yaptım bu sefer bebeğimi kaybediyorum dedim ellerim titremeye başladı kalbim çarpmaya başladı tansiyonumu bi ölçtüm 13 e çıkmış nabzım 125 atıyo eşime söledim apar topar hastaneye gittik yakındaözel hastane var oraya gidelim dedik ultrasona girdim karında kanama alanı yokmuş bebeğin durumu iyimiş şükürler olsun rahim ağzı kapalı dedi bende o zaman bu kan nerden geliyo dedim rahim ağzından olabilir düşük riskin devam ediyor kanaman gece çoğalabilir seni yatıralım bişey olursa müdahale ederiz dedi bende yatmak istemiyorum dedim o zaman imza atman gerek dedi imza attım çıktım içim pek rahatlamamıştı sonra bide devlet hastanesine gidelim dedik gittik ordaki doktorda aynı şeyleri söledi ama yatmana gerek yok eve git uzan bişey yapma dedi zaten progesteron iğnesi vuruluyodum 1 gün önce olduğum için tekar vurdurmadı parol iç dedi sonra eve geldik yine biraz kan geldi parol içtim yattım gece rüyalarımda bile karnımın ağrıdığını hissettim o kadar çok etkilenmişimki rüyalarımada girdi sabah kalktım kan koyu kahverengiye dönüşmüş hala karnım adet olacak gibi ağrıyor çok korkuyorum bebeğime bişey olacak diye dün akşam kafayı yicektim 13. haftaya girdik hala tehlike bitmedi benim doktorda bana artık tehliken geçti iğneyi kesicez demişti ona güvenip biraz ayaklanmıştım keşke inanmasaymışım şimdi yatıyorum artık sadece wc ve yemek yemeye kalkıcam inşalah bebeğime bişey olmaz kızlar nolur dua edin rabbim kimseyi bebeğinin yokluğuyla sınamasın onları bize bağışlasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?