1 ay olmuştur canım.evet 5 ya da 6. herhalde.Allah tekrar nasip etsin inşallah...
Bugun kendime ilk hamile pantolonjmu aldim bir bluz birde gömlek.
Giyerken bile cok duygulandim .bu gunleri gordum ya benim icin ruya gibi biseydi
Cok sukur bugunumuze.
Birde yol o kadar uzek geldi ki birde Karadeniz yollari virajlidir don don başım midem döndü ilk kez m dem bulandi ve cikardim.ne zormus surekli bulanti cekenleri yasayinca daha iyi Anladim . insallah bir an evvel gecer bulantilariniz kzlar.
Ben de LCW'den baya alışveriş yaptım bugün. Kotlar çok hoş tavsiye ederim, ön kısımda komik bebek resmi olan sweatshirtler de öyle. Bebişe de pembe-gri bir battaniye aldım
Canim gomlek ve bluz ayarlanabilir bisey doguma kadar giyilir sanirimBende biraz daha dayanmaya calisiyorum almamamak icin birazdaha genisliyim diye)
Daha kilo almadim ama genisliyorum)
Bende oradan aldim canim.hersey dgil ama bazi seyler cok güzeldi gercekten. Fiyatlarda uygundu.Ben de LCW'den baya alışveriş yaptım bugün. Kotlar çok hoş tavsiye ederim, ön kısımda komik bebek resmi olan sweatshirtler de öyle. Bebişe de pembe-gri bir battaniye aldım
dualarımız seninle canım lütfen haberdar etDusuk yapan varmi hc hayatinda gitmezsem gece dusermi
Agri giriyo karnima asagiya vuriyo agri kan geliyo hissediyorum
Ay valla helal olsun sana canim..yani boyle dirayetli olamadim uff ben cok pinpirikliyim ya ben dayanamadim merkliyim yani nsil gidiyo peki hamilelik
maaşaallah diyelim cnm mide bulantılarımda bıttı iştahım acıldı cok sukur kan degerlerim normal olmasına ramen vitamın ve demır ılaclarıma basladım dogumda cok ıhtıyacımız olacak kan kaybı olmaması ıcın gayet ıyıyız teyzesı :))
senın nasıl gıdıyor gebelikk :))
Masallah canimm sana da bebegine
Bnm istahim daha acilmadi soyle doya doya bi yemek yiyemedim canim bisi de cekmiyor ;( 12+3 deyiz bnm sayimima gore bebis bitaz daha ilerdedr bugun banada vitamin ve ksn verdi hem dedigin gibi hemde emzirme donemi icinde gerekliymis bn de yarin baslicam ..sen kacta basladinn
Biz geldikk kizlarrrr.
Guzel haberler getirdim sizee..oncelikle kanama alanim azalms.dr onemli degil bu kadsri dedi.cok sukur Allaha.bir haftalik rapor aldim genede.
Bebegime gelince bir haftada 2 c uzamis 6 cm olmus mınigim tam 5 gun onde ciktiense kalınlığı 1.2 mm cikti.burnu oluşmuş cok iyi ded dr. Cok mutluyum Allahim bugunume binlerce şükür. Kan tahlili verdik bir hafta 10 gune cikacak.
Buarada bebegim cok derin uyuyordu uyanmadi bir turlu15 dk dan fazla ugrasti dr yok uyanmadi kac kere oksurttu karnmi salladi yok kime cektiyse artik cok agir uyuyo dedi
Ne istiyorsun dedi .kiz ama erkek hissediyorum dedim..bende kiza benzettim ama kesin degil dedi..ikilinin sonucunu almaya gidince ogrencez.iki hafta sonra yani.
Bizden boyle teyzeleri cok mutluyuz
Cok guzeldi duygulandim off gozume cop batirdin
Ben bi de ninni dinleyip ağlıyorum:)
Annelik cok guzel ya. 2. Kez anne olmak da bambaska guzel...
cidden daha 3 kişinin mi cinsiyeti belli oldu
Ne güzel tabi o da başka bir heyecandır eminim. Ama ilk defa anne kelimesini duyacak olma hayali de insanı çook mutlu ediyor.
nasııııl:44::44::44::44::44::44:%51 i saymıyorsak :)
cidden daha 3 kişinin mi cinsiyeti belli oldu
nasııııl:44::44::44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?