2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Ben de LCW'den baya alışveriş yaptım bugün. Kotlar çok hoş tavsiye ederim, ön kısımda komik bebek resmi olan sweatshirtler de öyle. Bebişe de pembe-gri bir battaniye aldım

Kızlar ben de hamiş pantolonları aldım hafta sonu. Düğmeli pantolonlar çok rahatsız ediyordu artık

Bende biraz daha dayanmaya calisiyorum almamamak icin birazdaha genisliyim diye )
Daha kilo almadim ama genisliyorum )
Canim gomlek ve bluz ayarlanabilir bisey doguma kadar giyilir sanirim
Gorunce dayanamadim fiyatlarda uygundu..
Pantolonda 5 ay bitene kadargiyilir..daha az tabi ama ucundan basladim iste

Ben de LCW'den baya alışveriş yaptım bugün. Kotlar çok hoş tavsiye ederim, ön kısımda komik bebek resmi olan sweatshirtler de öyle. Bebişe de pembe-gri bir battaniye aldım
Bende oradan aldim canim.hersey dgil ama bazi seyler cok güzeldi gercekten. Fiyatlarda uygundu.
Her dr gidisimde ugrarim artik.

Gule gule kullan sende canim.

Ay valla helal olsun sana canim..yani boyle dirayetli olamadim uff ben cok pinpirikliyim ya ben dayanamadim merkliyim yani nsil gidiyo peki hamilelik

maaşaallah diyelim cnm mide bulantılarımda bıttı iştahım acıldı cok sukur kan degerlerim normal olmasına ramen vitamın ve demır ılaclarıma basladım dogumda cok ıhtıyacımız olacak kan kaybı olmaması ıcın gayet ıyıyız teyzesı :))

senın nasıl gıdıyor gebelikk :))

Masallah canimm sana da bebegine
Bnm istahim daha acilmadi soyle doya doya bi yemek yiyemedim canim bisi de cekmiyor ;( 12+3 deyiz bnm sayimima gore bebis bitaz daha ilerde dr bugun banada vitamin ve ksn verdi hem dedigin gibi hemde emzirme donemi icinde gerekliymis bn de yarin baslicam ..sen kacta basladinn

cumartesi gunu basladım 12+4 de basladım cnm inş iştahın tez zamanda acılır artık yemek gerekıyor :)

Arkadaşlar az önce okuduğum bir yazıyı sizinle paylaşmak istedim. Gözyaşlarıma engel olamadım ve bu duyguları yaşatan Rabbime şükürler ettim. Buyrun:

Sevgili annecigim,

Henuz beni gormedigini biliyorum. Ayni zamanda ne kadar merak ettigini de…
Aslinda bende seni merak ediyorum. Seninle ilgili bazi konularda fikir sahibi oldum diyebilirim. Ne yersin, ne icersin biliyorum cunku senden besleniyorum. Neye ne tepki verecegini de az cok biliyorum. O yuzden dogdugumda ve buyudugumde seni uzmemek icin elimden geleni yapacagim. Ama ne olur sen de ufak tefek yaramazliklarima kizma, beni dovme. Bir seyleri kirdigimda beni cezalandirma. Ben seni hep seviyor olacagim. Bana en kizgin oldugun zamanlarda bile sen de beni seversin degil mi annecigim?

Canim annem, biliyor musun? Dun babamla benim gelecegim hakkinda konusuyordunuz. Benim sizinle ilgili butun kaygilarimi sildiniz aklimdan. Ama gelecegim ile ilgili bir suru soru geliyor aklima ve bir suru de endise…
Cok huzurlu hissettim kendimi. Sizi dinledim can kulagi ile. Bana olan sevginizden bahsediyordunuz. Hatta babam ile gelecegimi planlamaya baslamistiniz bile. Bu beni nasil mutlu etti anlatamam. Babam bir ara elini senin karnina koydu. Ne sicak eli vardi babamin. Ve ne buyuk bir sevgiyle oksadi beni… Biliyorum babamla gelecekte de cok iyi anlasacagiz, ben babamla gelecekte her konuyu rahatlikla konusabilecegim. Her seyimi anlatabilecegim. Ne mutlu bana… Canim babam benim. Babam bir kaygisindan bahsetti annecigim. Dedi ki: “karicigim dunya her gun biraz daha kotuye gidiyor. Acaba iyi mi ettik cocuk sahibi olmakla? Ona istedigimiz gelecegi sunabilecek miyiz?” Annecigim ben nasil bir dunyaya gelecegim. Dunya o kadar kotu mu? Yasam o kadar zor mu? Insanlar savasiyor, cinayet isliyor diyordunuz. Savasmak ne demek? Cinayet nedir? Oksijenimiz kalmamis. Peki, bu oksijen bizim icin bu kadar onemli mi? Kucuk cocuklari organlari iscin kaciriyorlarmis annecigim. Siz beni hep koruyacak ve bana kotuluklerin ustesinden nasil gelecegimi ogreteceksiniz degil mi?

Ben cok korkuyorum annecigim. Bu kadar kotu seyler varsa bu dunyada, bunu kimse niye duzeltmeye calismiyor? Ben dunyaya geldigimde, buyudugumde bunlari duzeltebilirim degil mi? Bana erdemli bir insan nasil olur ogretirsiniz degil mi annecigim? Ben hicbir seyi bilmiyorum. Bana iyiyi, dogruyu, guzellikleri, insanlik icin faydali olmayi ogretirseniz, ben faydali olabilirim degil mi annecigim?

Annecigim arada babamla tartistiginizi duyuyorum, bu beni cok uzuyor ve korkutuyor. Ben dogdugumda bu tur tartismalari yapmayacaksiniz degil mi? Cunku ben sizin birbirinizi hep sevmenizi istiyorum. Kavgalar etmenizi degil, sevgiyle kahkahalar atmanizi istiyorum.
Sabahlari benimle sohbet ediyorsun ya, en eglenceli anlarim o zamanlar. Arada da masallar okuyorsun, sarkilar dinletiyorsun bana. Ninniler soyluyorsun simdiden. Dogdugumda da anlat o masallari bana annecigim. Ninniler soyle o guzel sesinle. Gogsune basimi koyup dinleyeyim senin o guzel masallarini, ninnilerini. SimsIki sar beni, uyut annecigim dunyanin en guvenli yerinde, senin kucaginda huzur bulayim, kokunu sindireyim icime…
Seni kimse ile paylasmak istemiyorum. Bazen cok kiskaniyorum seni annecigim. Benim senin karnimda oldugumu unutuyorsun. Aslinda anliyorum, gun icinde yogun islerin var be bana her zaman vakit ayiramiyorsun. Benim varligimi unutup da baskalari ile ilgilendiginde seni cok kiskaniyorum. O zamanlarda ben de hafif bir tekme atiyorum. “Ben buradayim” diye. Sen de hafif bir ciglik atiyorsun. Umarim canin acimiyordur? Acitiyorsam ozur dilerim. Sadece seni cok seviyorum ve paylasamiyorum. Yalniz benimle ilgilen istiyorum. Ne olur kizma bana annecigim.

Canim annem, seni daha tanimadan cok seviyorum. O kadar sicak ve sefkatlisin ki. Hep benim iyiligimi dusunuyorsun. Her gun heyecanim artiyor. Neden biliyor musun? Her gun, bir gun daha azaliyor sana kavusmam icin. Ne zormus dokuz ay beklemek. Daha cok var mi annecigim? Ne zaman kavusacagiz birbirimize. Babami da, seni de cok merak ediyorum. Siz de beni merak ediyorsunuz degil mi? Aranizda konusurken duydum. Babam “bana benzeyecek” diyor. Sen de “bana benzeyecek” diyorsun. Kime benzeyecegimi bilmiyorum ama sizin gibi anne babam oldugu icin cok mutluyum. Hanginize benzeyecegimi bilmesem de gelecekte sizi ornek alacagim. Sizin gibi olmaya calisacagim.

Canim annecigim, daha aklimda milyonlarca soru var. Hepsini de ogrenmek istiyorum. Ben bu sorulari sordugumda, sacma bile gelse, bana sIkilmadan cevap verirsiniz degil mi? Her seyin dogrusunu sizden ogrenmek istiyorum. Cunku size sonsuz guveniyorum…
Annecigim, babacigim, beni dunyaya getirmeye karar verdiniz. Bunu ben istemedim. Nasil bir yer oldugunu da henuz bilmiyorum. Ama beni her zaman koruyacaginizi bildigim icin cok mutluyum…

Sizleri cok seviyorum…
Heyecan ve merak icerisinde sizlerle kucaklasmayi bekliyorum…

Dogmamis bebeginiz…

Gözün aydın, cok sevindim kanama alanının daralmasina. Ama sen yine de cok dikkat et. Kan yine göreceksin ama ciddi olmadigini bilmek güzel. İnşallah diğer arkadaslarinki de geçer.

Ne güzel tabi o da başka bir heyecandır eminim. Ama ilk defa anne kelimesini duyacak olma hayali de insanı çook mutlu ediyor.

Oyle evet onlari da yasadim. Anne karnindayken hissedilen aslinda hicbirsey degil dogunca hissedilenler cok baska. İns o gunleri de goruruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…