2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Oyle evet onlari da yasadim. Anne karnindayken hissedilen aslinda hicbirsey degil dogunca hissedilenler cok baska. İns o gunleri de goruruz...

İnşallah sağlıkla dünyaya gelirler. Düşük tehlikesi olan arkadaşlar da sağlıklarına kavuşup bebeklerinin varlığının tadını çıkarırlar inşallah.

bugün erkenden yatmıştım ama uyuyamadım midem adeta yanıyor. midem bulanmadann bu zamana geldim ama mmidem kavruluyor kızlar. daha erken sanki ama uyuyamadım inanın. kısır yemiştim ondan mı oldu artık bilmiyorum ama elma yedim soda içtim bana mısın demedi

Benim de öyle oluyodu. Bugün doktr gaviskon verdi. Daha içmedm ama etkiliymş ve zararı yokmş.

Hele 3. Cü anneligi bir görsen:))))
Simdilik 3. Dusunmuyorum ama fikrim degisirse ilerde bakicaz

ama nisan ilk iki haftası tahmini doğum olanlarınki belli olmalı. 11. haftadan itibaren belli olurmuş aslında ama benim doktor söylemiyor
Evet ilk haftalar olanlarin belli oluyor sanirim genelde zaten. Mesela benim 21 nisan ve ben 11. Haftaya bugun girdim beli olma ihtimali bile yok

İnşallah sağlıkla dünyaya gelirler. Düşük tehlikesi olan arkadaşlar da sağlıklarına kavuşup bebeklerinin varlığının tadını çıkarırlar inşallah.
Amin ins...

Cinsiyeti belli olanlarin listedeki cinsiyet bolumunun doldurulmasi iyi olur aslinda dimi gorurduk kimlerin neyi olacagini...

Nereye yazmam gerektigini bilemedim :) simitony 31 ilk antalya 5 temmuz 11 nisan cinsiyeti cuma belli olucakmis

Geldim kizlar acile yatirdilar serum verdiler
Bebek iyi ksnama alani kesfedildi biraz buyuk bebegin wyagindan agzins kadar diyebilirim4.83 brbegin botu 4 cm fazla ala dedi yukati kadat donerse bebegin beslenmesini engeller ayrilma iyice baslar sureklide yatiyorum adam bunlar kesin cozumler drgil dedi kimisinin duser kimisinin dogar biseu diyemitoruz dedi

Pruluton depot sanirim adi igne vurdular amma zor vurylan bi igne ,agri kesici iyi geldi serum oradaykdn cok kanamam,olmadi ama arabamizla kapidan kaoiya on dk mesafedr hasyaneye gittik donene kadar bir suru kanamisim
Dualarinizo bekliyorum

Bebegim erkekmis,muhtemelen buarada

bende dün gittim doktora doktor kanama alanı genişlemiş içerde pıhtı var dedi benden kan filan bişey gelmiyor lekelenme bile yok olsa daha iyiymiş vücudun onu atması gerekirmiş neden kan gelmiyor anlamıyorum kan görmekten sıkıldımdiyenler olmuş ya bende lekelenme bişey olsun da vücut atsın diye beklemeye başladım pıhtıdan dolayı kesenin yüzde 20 si boşta Allahtan beslendiği yerde değil dedi doktor bebeğim kıpır kıpır el salladı bize ama kesenin dışı iyi değil doktor bu bebeğe doğduğunda madalya takalım dedi çok korkuttu beni çok ağladım nolur dua edin kızlar bebeğimi kaybetmek istemiyorum.bu arada benimde tüp bebek coraspini kesmiştik acaba ondan mı pıhtı oldu kanama gelmiyor dışarı coraspin kullanayımmı dedim kanamyı arttırır kullanma dedi.ne yapacağımı şaşırdım bende pıhtılaşma sorunumu var yoksa ilk bebeğim ilk tecrübe bilemiyorum Allah rızası için bana bişeyler söyleyin dua edin nolur

ama nisan ilk iki haftası tahmini doğum olanlarınki belli olmalı. 11. haftadan itibaren belli olurmuş aslında ama benim doktor söylemiyor
Bana da kiza benziyo dedi ama oyllesine dedi gibi geldi bana. Iki hafta sonra kesinlestiririzdedi.

Canim sabahtan beri yazni ariyorum tel.den bulmak zor oldu
Cok sevindim herseyin iyi olmasina masallah bebegine
Ayniyiz seninle benim bebekte 5 gun onde cikti
Koruya gidiyordum bende ankaradayken detayliya da oraya gitmeyi düşünüyorum bakalim.
Gerisi burada.

Benimde bebegum 1 hafta onds gorunuyor

Bugun kuzenimin hastanesine gitsemmi bilemedim tuvalete gitcem kizlar korkudan gidemiyorum

baştan beri erkek diyodun zaten, çok sevindim inşallah kanama meselesi de bir an önce biter valla her gün bişey yazmasamda gelip sana bi bakıyorum noldu diye

9 da yola cikiyoz kizlar 3_5 gun yatiracaklar gitmeliymisiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…