2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Filoligum bu halde yemekmi yaptin eltinin gebeligi nasil
Bendr su icemiyorum yavrum benide uatirsinlar istiyom kendimden korkuyom

Dr tarafindan verilen rapor sgk birakilmaliymis buarada haberin olsun bsnim esim goturecek yarin

cnm o iyi aslında ama bugun ağlayıp duruyormuş.kalp atmını üstten duyamamışlar.alttanda baktırmak istememişler.aglıyormuşş..yaptık işte misafir ya evime 2. gelişi:) sgk ya mı..işe değil yani..bide bunları kovalıycaz.

cnm geçmiş olsun.nasıl oldu tansiyonun..iyimisiniz şimdi.gidince bakacaktık.baksada baksamada ikiside çok sağlıklı inş..

Bu sefer de kaybettim yine 8 hafta sonunda bebeğimin kalbi durdu 10 gündür boşluktayım kader kısmet ne diyeyim ki

cnm nediyecegimi bilmiyorumçok üzüldüm.mevlam en kısa zamanda sağlıklı hamilelik ve bebişler nasip etsin inş

Ikinci pedde hemen hrmrn kirmixi kanla dolmus napsam.kizlar acil baska bi hast gitsem agriyla geliyo kanama

cnm hiç düşünme bir aciile git derim..benim sancım dan dolayı yatırmışlardı beni..su az içiyoz ya enfeksiyon tetikliyor dediler...dikkat et cnm dualarım seninle ve bebeğinle.

Aysun cugum çok sevindim bebiş iyiymiş.ve kanama alanı azalmış çok sevindim ya...inanın birinize bişe olsa kendime olmuş gibi hissediyorum..aklım cute da..amasanada çokkkk sevindim.maşallah yegenime kızz ihtimali varmış çok sevindim

Tatlim esinden dolayi cok gecmis olsun kisa surede gecer ins. Birsey okudum icini rahatlatirmi bilmiyorum ama soylemek istedim ense kalinligi 3 mm den sonra sorun yaratiyormus seninki daha 2.5 bence biraz daha bekle takip ettir yukselirse eger o zaman yaptirirsin amniyosentezi bu benim gorusumdu ama en dogru karari sen vereceksin allah yar ve yardımcin olsun

Kizlar gumus ten ne haber cok uzun zmn giremedim bebegi onunla dimi bi sorun yok.

Bebegini kaybeden arkadslarimiz icin de cok uzgunumm gercekten ne denir bilmiyorum

benim iğne kemoterapi tedavisi yapıldı o iğneler beni mahvetti hala vucudumda etkileri var ben tüpümü kaybetmedim ama muhtemelen tıkalı kaldı sol tarafımdaydı bu bebeğime sağdan haamile kaldım

bende bir doz iğne oldum 9 gün hastanede kaldım ama iğne değerlerimi düşürmedi çok fazla sancım oluyordu ve bir sabah baktılar iç kanama başlamış apar topar ameliyata alındım (

Canım öyle güzel anlatmışsın ki bana da daha iyisi olamaz gibi geldi :)) Merak ettim ben de resmini paylaşır mısın?
Ayrıca fikrine de bayıldıımm araştırmaya başlayalım şimdiden

:) Canım ben de hissedeceğine inanıyorum bebişlerimizin.. Konuşmaya başlamadım henüz ama sık sık dokunup okuyorum...

Canım ben daha vitamin haplarına başlamadım.
Allah hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinn

canım benide listeye eklermisin sat 11 temmuz bdt 17.04.2014 üçüncü yavrum geliyor inşallah :)
Sat tarihlerimiz aynı, hogeldiinn

Kizlar dr godiyoz biz agri devam kirmixi ksnda devam kizlar

Filologum cok tesekkur ederim canim. Insallah bundan sonra hepimizdn hep guzel haberler gelsin.
Bu kontrolunde seninde cuteminde kanama alanları daralmis bitmis olsun insallah.

Riskli gunlerimiz bitiyodur inş. Canim.

Cutem dr git bence de surekli kanama iyi degil ve dedgim gibi ilacta yazdir gnenin yaninda.

Dusuk yapan varmi hc hayatinda gitmezsem gece dusermi
Agri giriyo karnima asagiya vuriyo agri kan geliyo hissediyorum

canım haberini bekliyoruz inşallah bebişine hiçbişey olmucak geçen hafta bende de çok sancı olmuştu ve lekelenmemde ama çok şükür bebeğim benimleydi dualarım seninle inşallah atlatacaksın bu günleri de

yok cnm gectiğimiz kontrolde doktorum yapacaz demıstı ben bu gıdısımde istemiyorum sadece detaylı ulrason ıstıyorum dedim oda israr etmedi sonucta iyide olsa kotude olsa aldırmayacagım için gebeliğin keyfını cıkartıyorum :))

Bugun kendime ilk hamile pantolonjmu aldim bir bluz birde gömlek.
Giyerken bile cok duygulandim .bu gunleri gordum ya benim icin ruya gibi biseydi
Cok sukur bugunumuze.

Birde yol o kadar uzek geldi ki birde Karadeniz yollari virajlidir don don başım midem döndü ilk kez m dem bulandi ve cikardim.ne zormus surekli bulanti cekenleri yasayinca daha iyi Anladim . insallah bir an evvel gecer bulantilariniz kzlar.

Son düzenleme:

Ben de okurum. Belirli bir sayı mı okuyacağız yoksa herkes 70 bin mi okuyacak? Sayı verirsen, cumaya kadar bitirelim...

kızlar kocanız göbişinizi dinliyor mu ?

Benim eşim özellikle sabah namazlarından önce sohbet ediyor. Elini karnıma koyuyor, nasıl oldu aslan parçası - keyfin yerinde mi, uyuyor musun?? iyi maşallah yat hadi yat diye kendi kendine konuşuyor. Ben daha bir cümle kurmuş değilim, bayılıyorum onların iletişimine

Hayırlı olsun maşallah

Doktor bana da demir ve vitamin hapları yazdı ama folbiole devam edebildiğin kadar et, bitince başlarsın şimdi gerek yok dedi. Kan değerlerin iyi olduğu için demiştir senin doktorun da.

Dusuk yapan varmi hc hayatinda gitmezsem gece dusermi
Agri giriyo karnima asagiya vuriyo agri kan geliyo hissediyorum

Allah seni de bebeğini de korusun. Dualarımız seninle....

Ay valla helal olsun sana canim..yani boyle dirayetli olamadim uff ben cok pinpirikliyim ya ben dayanamadim merkliyim yani nsil gidiyo peki hamilelik

Bende biraz daha dayanmaya calisiyorum almamamak icin birazdaha genisliyim diye )
Daha kilo almadim ama genisliyorum )

Ben de LCW'den baya alışveriş yaptım bugün. Kotlar çok hoş tavsiye ederim, ön kısımda komik bebek resmi olan sweatshirtler de öyle. Bebişe de pembe-gri bir battaniye aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…