Filoligum bu halde yemekmi yaptin eltinin gebeligi nasil
Bendr su icemiyorum yavrum benide uatirsinlar istiyom kendimden korkuyom
Dr tarafindan verilen rapor sgk birakilmaliymis buarada haberin olsun bsnim esim goturecek yarin
İyi akşamlar kızlar
Kaç gündür giremedim. Raporluydum evde dinleniyordum tansiyon yüzünden. Ilaca başlamıştım zaten. Bir de 24 saatlik idrar testi istemişti doktor. Onda protein kaçağı çıktı. Yoğun protein tüketmem gerekiyormuş. Bir de yakın takip önemli preeklampsi adayı olabilirsin dedi.üzüldüm biraz ama yapacak bir şey yok. Zamanla göreceğiz.
Bu arada eşimin dedesini kaybettik. Cenazeye gittik şehir dışına. Hastaydi bekliyorduk ama yine de üzüldük tabi.
Sizler de iyisiniz galiba. Benim de yüzümde sivilceler var. Ve karnım taa göğüs hizamdan itibaren o kadar tüylendi ki. Acayip çirkin görünüyor. Sanırım aldırmak zorunda kalacağım. Göbeğime hevesle bakamam böyle olursa
Ben de bu çarşamba kontrole gideceğim. Tam 12+0 oluyorum. Bakalım ense kalınlığına falan bakacak mı göreceğiz...
Bu sefer de kaybettim yine 8 hafta sonunda bebeğimin kalbi durdu 10 gündür boşluktayım kader kısmet ne diyeyim ki
Ikinci pedde hemen hrmrn kirmixi kanla dolmus napsam.kizlar acil baska bi hast gitsem agriyla geliyo kanama
kızlar ıyı dılıklerınız ıcın hepınıze tesekkur edrım ıyı kı varsınız bugun dr.a gıttık hem bebegım ıcın hem esım ıcın guzel haberlerle gelemedım ama bebegımın ense kalınlıgı 2.5 olmus gıderek artıyo 11+4gunluk korkuyorum daha da artmasından
eşime de kasık fıtıgı dedıler ameliyat olması gerekıyomus tahlıllerını yaptırdık bugun yarın amelıyat gunu alıcaz
Ikinci pedde hemen hrmrn kirmixi kanla dolmus napsam.kizlar acil baska bi hast gitsem agriyla geliyo kanama
benim iğne kemoterapi tedavisi yapıldı o iğneler beni mahvetti hala vucudumda etkileri var ben tüpümü kaybetmedim ama muhtemelen tıkalı kaldı sol tarafımdaydı bu bebeğime sağdan haamile kaldım
Kizlar gumus ten ne haber cok uzun zmn giremedim bebegi onunla dimi bi sorun yok.
Bebegini kaybeden arkadslarimiz icin de cok uzgunumm gercekten ne denir bilmiyorum
Evet biliyorum çok erken ama stokları bitiyordu ve yeni modele geçeceklerdi yeni modelde istediğim renkler yoktu ve de indirimdeydi dayanamadık aldık:) Biz eşimle bebek arabası manyağı olduk, eşim normalde arabalara aşırı düşkün bebek arabası olunca ben de sardım meseleye. Bir excel hazırladık ve bütün forumları, blogları gezerek bir bebek arabasında olması gereken tüm özellikleri bulduk. Ve bu özellikleri en yi sağlayan araba bize göre bu markaydı. Görüntüsü de çok güzel. Almayı düşündüğünüzde bana aklınızdaki markaları sorabilirsiniz karşınızda bebek arabası uzmanı var hatta öyle ki mağazalarda ben satış görevlisinin hatalarını düzeltiyordum :)) Aslında hepimize bir görev versek ve herkes o ürünü araştırsa. Örn: ben bebek arabasını araştırdım benden sorulur :) Birisi yeni doğana alabileceğimizi en iyi emzik ve bibrona baksın, bir diğerimiz şampuan,losyon, krem vs. araştırsın nasıl fikir :) İşimiz kolaylaşır benceeee
:) Canım ben de hissedeceğine inanıyorum bebişlerimizin.. Konuşmaya başlamadım henüz ama sık sık dokunup okuyorum...gene bugün okduğum bir yerde 12.hafta için bebeklerinizle konuşmaya başlayabilirsiniz diyodu..
gülceksiniz ama ben heyecandan konuşamıyorum henüz.....
evde kedim var ...şimdilik onun üzerinde prova yapıyorum..kedimiz sesli seviyorummm "canımmm aşkım diyeeee" inşallah şimdiik bebek kendi üzerine alınoyodur...
Canım ben daha vitamin haplarına başlamadım.arkadaşlar merhaba..bende ALLAH nasip ederse nisan annesi olacağım...evlendim evlenei tevaiydi doktordu..sayısını unuttuğum tüp denemeleri vs. derken..çok şükür Rabbimin izniyle gebe kaldım..benide listenize eklerseniz çokkk sevinirim..
malesef benimde kanamalarım oldu baya fazla hemde..su anda ara ara devam ediyor..artık psikolojim bozuldu inanın kan görmekten..Rabbim inşALLAH hepimizin kuzucuğunu benimde evladımı ban abağışlar..geçen hafta doktorum elevit adlı vitamin ilacını önerdi..ve geçen hafta inanılmaz sancılar yaşadım..resmen karnım sancıdan kesildi..sonra ilaca ara verdik çok şükür düzeldim..decavit adlı pronatal hapını verdi doktorum ve henüz içmeye başlamadım korkuyorum..siz hangi vitamin hapını kullanıyorsunuz? ve sizde böyle şikayetler varmı?
Sat tarihlerimiz aynı, hogeldiinncanım benide listeye eklermisin sat 11 temmuz bdt 17.04.2014 üçüncü yavrum geliyor inşallah :)
canım gümüş bebeğini kaybetti bidaha da girmedi...
Dusuk yapan varmi hc hayatinda gitmezsem gece dusermi
Agri giriyo karnima asagiya vuriyo agri kan geliyo hissediyorum
yok canım hıç bişi hissetmiyorum..kelebek kıpırtısı oluyo karnımda ama bağırsak hareketıdır onlar dıyorlar :)
ikiliyi yaptırdın mı canım sen geçmişi fazla okuyamıyorumda :)çok çabuk ilerliyo yaa
Bir önerim var foruma her girişimde arkadaşlarımızın bazılarını üzgün görüyorum kanamaları olduğu için doğal olarak endişeliler eğer siz de olur derseniz düşük riski olan arkadaşların adına 70bin Ya Mübdi okuyalım inşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri yazalım buradanevet derseniz bu yazımı alıntı yaparak söylersiniz buna göre okumak isteyen arkadaşlara dağıtırız her gönülün duası başkadır Allah evlatlarımızı korusun inşallah
kızlar kocanız göbişinizi dinliyor mu ?
Biz geldikk kizlarrrr.
Guzel haberler getirdim sizee..oncelikle kanama alanim azalms.dr onemli degil bu kadsri dedi.cok sukur Allaha.bir haftalik rapor aldim genede.
Bebegime gelince bir haftada 2 c uzamis 6 cm olmus mınigim tam 5 gun onde ciktiense kalınlığı 1.2 mm cikti.burnu oluşmuş cok iyi ded dr. Cok mutluyum Allahim bugunume binlerce şükür. Kan tahlili verdik bir hafta 10 gune cikacak.
Buarada bebegim cok derin uyuyordu uyanmadi bir turlu15 dk dan fazla ugrasti dr yok uyanmadi kac kere oksurttu karnmi salladi yok kime cektiyse artik cok agir uyuyo dedi
Ne istiyorsun dedi .kiz ama erkek hissediyorum dedim..bende kiza benzettim ama kesin degil dedi..ikilinin sonucunu almaya gidince ogrencez.iki hafta sonra yani.
Bizden boyle teyzeleri cok mutluyuz
kızlar merhaba
sabah ikili test sonucumu göstermeye gittim. kombine risk 10.000 de bir çıkmış şükürler olsun. aksi de olsa şükredecektik tabi de riskin düşük çıkması rahatlattı içimi. Doktorum ölçüm falan yapmıcam gel kalp atışını duyalım dedi sadece. baktık kıpır kıpırdı kuzum kocaman olmuş. cinsiyetle ilgili şimdi bişey demem dedi. 22 ekim e randevu verdi o zaman gidince söylicekmişvitamin e başlamana şuan gerek yok kan değerlerin iyi bir daha geldiğinde başlatıcam dedi. ya başından mı savdı bu doktor beni acaba?
yok cnm gectiğimiz kontrolde doktorum yapacaz demıstı ben bu gıdısımde istemiyorum sadece detaylı ulrason ıstıyorum dedim oda israr etmedi sonucta iyide olsa kotude olsa aldırmayacagım için gebeliğin keyfını cıkartıyorum :))
Bugun kendime ilk hamile pantolonjmu aldim bir bluz birde gömlek.
Giyerken bile cok duygulandim .bu gunleri gordum ya benim icin ruya gibi biseydi
Cok sukur bugunumuze.
Birde yol o kadar uzek geldi ki birde Karadeniz yollari virajlidir don don başım midem döndü ilk kez m dem bulandi ve cikardim.ne zormus surekli bulanti cekenleri yasayinca daha iyi Anladim . insallah bir an evvel gecer bulantilariniz kzlar.
Bugun kendime ilk hamile pantolonjmu aldim bir bluz birde gömlek.
Giyerken bile cok duygulandim .bu gunleri gordum ya benim icin ruya gibi biseydi
Cok sukur bugunumuze.
Birde yol o kadar uzek geldi ki birde Karadeniz yollari virajlidir don don başım midem döndü ilk kez m dem bulandi ve cikardim.ne zormus surekli bulanti cekenleri yasayinca daha iyi Anladim . insallah bir an evvel gecer bulantilariniz kzlar.
İnanmiyorum canim ya cok uzuldum ..cok oldu mu ya off yazik yaaa kacinci bebegi allah sabir versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?