2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
canım kanama mıktarının azalmasına çok sevındım..benım bebek de 5 gun ilerde gidiyo boyu uzun erken mı doğacak bunlar ya ?

uykucuymuş senınkı kıme benzıyo kiii

maşallah canım senin bebişe de benimki günüyle gidiyodu bu hafta çok çalışmış kuzular

inanırmısın canım o kadar uuyuyordu ki doktor iki kez kalp atışı dinledi acaba bebeğe bişey mi oldu diye ama yok kalbi güzel atıyo ama derin uyuyomuş babanesi dedesi hep uykucu birde dayısıbenim abim evde davul zurna çalsa uyuyosa uyanmaz onlara çekmiş galiba

çok teşekkür ederim bu arada canım

Canim hemsirw geliyo eve o yuzden zor gelmiyor ama bugun etki etmis gibiudi belki dubku kadar olmadi ama simfi bit ped dolacak kadar ve agrimda devam ediyo kasik ve belimde benimde igne yataklarim agriyor

benımde işte tam tersi kıpır kıpır yaramaz olcak teyzesi amannn maşallah gogomel ın dedığı gıbı sağlıklı olsunlarda yaramaz uykucu olsunlar hiç sorun yokk..

ayyy bıdaha bı ay sonra

Canim hemsirw geliyo eve o yuzden zor gelmiyor ama bugun etki etmis gibiudi belki dubku kadar olmadi ama simfi bit ped dolacak kadar ve agrimda devam ediyo kasik ve belimde benimde igne yataklarim agriyor
iğneye devam azlacak elbet cutem.
ilaçta kullanıyorsun dedğil mi..daha da çabuk kesilir kanama.

peki rengi kırmızı mı hala..kahve mi

benımde işte tam tersi kıpır kıpır yaramaz olcak teyzesi amannn maşallah gogomel ın dedığı gıbı sağlıklı olsunlarda yaramaz uykucu olsunlar hiç sorun yokk..

ayyy bıdaha bı ay sonra

aslında bundan önce geçen hafta salı günü dr gitmiştim ozamanda çok hareketliydi yan döndü sırt üstü yattı eller ayaklar sanki yüzüyo gibi kıpır kıpırdı

bu hafta uyurken yakaladık aman ne uykuymuş uyanmadı keyfini bozmadı sıpam

öyle canım sağlıklı olsunlarda yerim onları kuzular

sağol cnm burun kemıgını gordum dedı hatta mılımını de dedı de ben unuttum kafa mı kaldıbende sımdı resmıne bakıp bakıp dua edıyorum allahıma

Benim kuzenim dr hasekide kbb anlattim yarin gel baktiralim dedi belki hastaneye yaticam ki yatmam gerek bencede bu kanama

sağol cnm burun kemıgını gordum dedı hatta mılımını de dedı de ben unuttum kafa mı kaldıbende sımdı resmıne bakıp bakıp dua edıyorum allahıma

canım inşallah herşey yoluna girecek.eşin için çok geçmiş olsun.
bebeğinden de inşallah güzel haber alıcaksın canım. biliyorum insan tedirgin oluyo üzülüyor ama bu testler garanti değil.
başka bir dr daha görün istersen.kan verdin mi?

Kelebekkalbim yavrum amniyosentez olman lazim insallah temiz cikar sonucun cani lom

Aysun igne sadece hapi icmiyorum icsemmi ki
Gelen sey kirmizi canim kesinlikle kshve rengi drgil
Suandada devam ediyor cubku agrim var hissediyorim

kızlar hepinize ıyı akşamlar

benım hamıle bır arkaşasım önerdı sende araştır bence ben cok araştırdım en sonda bunda karar kıldım

o kadar çok omega markası var ki valla bakmaktan başım ağrıdı
sen çok araştırmışşsın canım bunun artıları ne..

elimde de solgar omega3 var tüp bebek tedavisi öncesi kullnmıştım..
doktorda marincap dedi neyse yarın sağlam kafayla bir daha bakayım..:44:

Son düzenleme:
Aysun igne sadece hapi icmiyorum icsemmi ki
Gelen sey kirmizi canim kesinlikle kshve rengi drgil
Suandada devam ediyor cubku agrim var hissediyorim

ben iğne oluyordum birde 100 mg progestan yumuşak kapsül.günde iki kez tok karna..
kanamam alanım ultrasonda görününce dr 200 mg çıkardı günde iki kez canım.
hemde hangi dr gittiysem iğnenin yanında ilaçta verdi...
sende kullan bence kanama olunca iğne ilaç bitrlikte kullanılıyor.

kanama kesilene kadar kullan.yarın doktora gidecekmişsin sor mutlaka içinde rahat eder hem.

Canim eger durumunuz musaitse baska bi dr daha gitsen bi de baska biri gozlemlese yani allah yatdimcimiz olsun ama monorossa da cok guzel aciklamis yani yuzde si yuksek bi ihtimal deilmis bu taramalar dusunme kotu lutfen canim 6ay nasil gecicek yoksa

Ikinci pedde hemen hrmrn kirmixi kanla dolmus napsam.kizlar acil baska bi hast gitsem agriyla geliyo kanama

sakin amn iyosentez yaptırma cnm çok riskli düşük yaptırabiliyor bence bebeğinde hiçbişey yok içini ferah tut ben böyle bişeeyle karşılaşmamak için ikili test yaptırmadım çünkü o testin sonucu nun güvenilir olduğuna inanmıyorum amniyosentezde doktorların para almak için yaptıkları bişey olarak düşünüyorum için rahat etmiyosa başka doktora git ama amniyosentezden uzak dur derim onun bebeğe daha çok zararı var

Dusuk yapan varmi hc hayatinda gitmezsem gece dusermi
Agri giriyo karnima asagiya vuriyo agri kan geliyo hissediyorum

Ikinci pedde hemen hrmrn kirmixi kanla dolmus napsam.kizlar acil baska bi hast gitsem agriyla geliyo kanama
Cnm bence hemen doktorunu ara yada baska bi hastaneye git 2 pedde tamamen dolmasi iyi degil ins gecer bu gunler dualarimiz bebeginle ve senle olacak tatlim

Dusuk yapan varmi hc hayatinda gitmezsem gece dusermi
Agri giriyo karnima asagiya vuriyo agri kan geliyo hissediyorum
düşükte parça düşürme oluyo ddiye biliyorum ve çok şiddetki karın ve kaasık ağrısı sana dr rahim ağzın kapaalı demişmiydi? inşalah kanaman durur kan sulandırıcı kullanmıyosun demi? o da kanamayı artırıyor olmassa parol iç hem kanamayı azaltır hemde ağrını azaltır dr bana kanamam yoğuken parol iç demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…