canım kanama mıktarının azalmasına çok sevındım..benım bebek de 5 gun ilerde gidiyo boyu uzun erken mı doğacak bunlar ya ?
uykucuymuş senınkı kıme benzıyo kiii
canım benim kanamam olduğunda 3-4 günde bir yaptırmıştım..lekelenmen varsa erken yaptır bişey olmaz hatta daha iyi..eğer vurran kişinin eli ağırsa yada iğne vurulurken kendimi kasarsam o gün çok ağrıyo kalçam..seninde öyle olmuştur belki.geçer canım üzülme
maşallah canım senin bebişe de benimki günüyle gidiyodu bu hafta çok çalışmış kuzular
inanırmısın canım o kadar uuyuyordu ki doktor iki kez kalp atışı dinledi acaba bebeğe bişey mi oldu diye ama yok kalbi güzel atıyo ama derin uyuyomuş babanesi dedesi hep uykucu birde dayısı benim abim evde davul zurna çalsa uyuyosa uyanmaz onlara çekmiş galiba
çok teşekkür ederim bu arada canım
iğneye devam azlacak elbet cutem.Canim hemsirw geliyo eve o yuzden zor gelmiyor ama bugun etki etmis gibiudi belki dubku kadar olmadi ama simfi bit ped dolacak kadar ve agrimda devam ediyo kasik ve belimde benimde igne yataklarim agriyor
benımde işte tam tersi kıpır kıpır yaramaz olcak teyzesi amannn maşallah gogomel ın dedığı gıbı sağlıklı olsunlarda yaramaz uykucu olsunlar hiç sorun yokk..
ayyy bıdaha bı ay sonra
canım eşin için geçmiş olsunn..bebegın içinde burun kemık yapısına da bakıyorlr baktılar mı sıkma canını ıyı dusunelım dr ne dedi özür dilerim belkı geçmişte yazdın ama okuyamıyorum
sağol cnm burun kemıgını gordum dedı hatta mılımını de dedı de ben unuttum kafa mı kaldıbende sımdı resmıne bakıp bakıp dua edıyorum allahıma
kızlar hepinize ıyı akşamlar
benım hamıle bır arkaşasım önerdı sende araştır bence ben cok araştırdım en sonda bunda karar kıldım
Aysun igne sadece hapi icmiyorum icsemmi ki
Gelen sey kirmizi canim kesinlikle kshve rengi drgil
Suandada devam ediyor cubku agrim var hissediyorim
sağol cnm burun kemıgını gordum dedı hatta mılımını de dedı de ben unuttum kafa mı kaldıbende sımdı resmıne bakıp bakıp dua edıyorum allahıma
kızlar ıyı dılıklerınız ıcın hepınıze tesekkur edrım ıyı kı varsınız bugun dr.a gıttık hem bebegım ıcın hem esım ıcın guzel haberlerle gelemedım ama bebegımın ense kalınlıgı 2.5 olmus gıderek artıyo 11+4gunluk korkuyorum daha da artmasından
eşime de kasık fıtıgı dedıler ameliyat olması gerekıyomus tahlıllerını yaptırdık bugun yarın amelıyat gunu alıcaz
Cnm bence hemen doktorunu ara yada baska bi hastaneye git 2 pedde tamamen dolmasi iyi degil ins gecer bu gunler dualarimiz bebeginle ve senle olacak tatlimIkinci pedde hemen hrmrn kirmixi kanla dolmus napsam.kizlar acil baska bi hast gitsem agriyla geliyo kanama
Ikinci pedde hemen hrmrn kirmixi kanla dolmus napsam.kizlar acil baska bi hast gitsem agriyla geliyo kanama
Dusuk yapan varmi hc hayatinda gitmezsem gece dusermi
Agri giriyo karnima asagiya vuriyo agri kan geliyo hissediyorum
düşükte parça düşürme oluyo ddiye biliyorum ve çok şiddetki karın ve kaasık ağrısı sana dr rahim ağzın kapaalı demişmiydi? inşalah kanaman durur kan sulandırıcı kullanmıyosun demi? o da kanamayı artırıyor olmassa parol iç hem kanamayı azaltır hemde ağrını azaltır dr bana kanamam yoğuken parol iç demiştiDusuk yapan varmi hc hayatinda gitmezsem gece dusermi
Dusuk yapan varmi hc hayatinda gitmezsem gece dusermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?