evet, gerçekten de gebelik zor bir olay, planladığımız andan doğum yapana kadar her evresinde farklı zorluk.( gerçi doğumdan sonra da bittiğini söyliymiyeceğim ya:)
ama güzelliği öyle çok ki aynı zamanda, spermle yumurtanın birleşmesinden tut da doğum anında bebeğin çıkışına kadar her dönemi apayrı bir mucize. Allah'ın yarattığı en mükemmel varlık olan insan, bizim içimizde oluşuyor ve biz buna şahit tutuluyoruz düşünsene. bunları düşünüp, şükredip, bol bol keyfini çıkarmalıyız bence:) bir daha hamile olup olmayacağımız belli değil, belki de son kez yaşıyoruz, kıymetini bilelim
ayrıca stres, hamilelik boyunca en uzak durmamız gerekenlerden, hem kendimiz hem bebeğimiz için...
1biranne | balık hafızalı bir annenin anılarını canlı tutabilme çabası…
Günaydın kizlar ilk mide bulantım hayırlı uğurlu olsun
Çok mü erken başladı acaba :18:
6.haftada başlar diyorlar kusmadığımız sürece bulantıyı çekerim diyorum ..sokakta orda burda insanlar içinde kusmak istemiyorum
Ayyy o kadar miiiiii yok artık :18:
Ya keske bende verebilsem benim kilom çok fazla diyetisyen eşliğinde yürütüyoruz hamileliğimibir arkadaşım minibüsten inmiş işyerinin orda tam sokağın ortasına minibüsten indiği gibi kusmuş ,diğer gebe arkadaşımın pek bulantısı olmadı mide ekşimesi yanma oldu ,diğer gebe arkadaşımın çok bulantısı ve ishali beraber oldu kız 4 kilo verdi ,bakalım bizde neler olacak :44:
Ayyy harikaaaa hersey yolunda çok sevindim kalp atışlarını ne zaman duyacakmissinKeseyi gordum :) cok duygulandim
günaydın kızlar:) iki gündür yediklerimden acı bir tat alıyorum. yemediğim zaman da aynı tat var. sizde de böyle olmuş muydu?
masallha cnm cok erkn grnmus sennkı :) ıns allh kucagına almayıda nasıp eder:)
Ben is yerinde tartiliyorum 56 cikiyodum saglik ocaginda 54 ciktim boyumda 1.65 cikti halbuki 1.71 bem hangi kiloyu baz alcam simdi :)
Bugun doktora gittim kizlar baska bir doktora gittim bu sefer icerde kanama yok dedi keseye bakti ama kese haftadina gore biraz kucuk dedi icinde cocuk varmi bilmiyoruz dedi
Boyle kanamali hastalarda kalp atislarini duyana kadar emin olamayiz dedi ilac verdi bayram boyunca kullan dedi sonra bakacagiz dedi icimde bir his var bir sorun olacak sanki
Vajinal muayne ile mi
kılzar kesenin buyuk olması sorunmudur acaba doktora sormayı unuttum 4+4 gebelikte ortalama 7 mm çok değil mii
ben hep 6 fln okuyorum sizde
hala bulantım yok ..sabah büyük bir umutla kalkıyorum .bulantım var mı diye duruyorum şöyle bi yatakta ...yok yok yok bulantım yok
iyi midir kötü müdür bilemiyorum
ilaçların yan etkisi olabilir mı? :26:
günaydın kızlar:) iki gündür yediklerimden acı bir tat alıyorum. yemediğim zaman da aynı tat var. sizde de böyle olmuş muydu?
evet bunu okumuştum kitapta hamilleğim ilk haftalarında görülebiliyomuş..ağızda metalik bir tat..aynı bulantıların olması,koku hassasiyeti gibi buda beklenen bir durum canım panik yapma.....
ay hadi bakalım kızlar...
fefilidadannnnnnnn ilk bulantıııııııııııı
dolu tanesinden ilk metalik tatttttttt
...
bakalım sıraya kim hangi belirtiyle kim alıcak...koku hassaisyetini bakalım ilk kim alıcak...
arkadaslar bgun doktora gttm bebegımn kesesı hafften bellı oldu:) 10 snra nrml ultrasndan grucz ıns :)
allah herkese nsp eder ıns :)
Canim kesen hic te büyük degil gayet normal bence..rahat ol..
Benim de hic bulantim yok.
Bu saate kadar olmsdiysa olmazmis artik oyle duyuyorum.
Demek ki bizim olmayacak canim..ben de olsun istiyordum
bende içiyorum türk kahvesi günde bir fincan..bişey olmaz canım
gözünüzaydın inşallah sağlılla kavuşuruz meleklerimize
hayırlı olsun normal bence takmayın kafanıza değerler kişiden kişiye ve yumurtlama gününe göre değişken
arkadaslar bgun doktora gttm bebegımn kesesı hafften bellı oldu:) 10 snra nrml ultrasndan grucz ıns :)
allah herkese nsp eder ıns :)
Ilac vermediğimı sana progestan verdi benim kanama kesildi ama kesilmesi sorunu çözmüyor bebekte sorun varmı bilmiyoruz
Cnm öncelikle Allah sonuna kadar sağlık sıhhatle götürsün hamileliğini ve inş aşermezsin ama benim de 2. Ayın sonunda başladı bulantılarım. Keseyi gördün mü senin bebiş de kız olabilir yüksek hcg genelde kız oluyo benim de yüksekti ayrıca yüksek hcg sağlıklı kese belirtisi de oluo bilgin olsun yükseğe uzanma gerilme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?