2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

bende gebelikle ilgili kötü şeyler okuduğumda elimi karnıma koyuyorum 'bebeğm sen beni bırakmazsın di mi canım hep benmle kal diyorum ' onun bunu hissettiğni ,benden etkilendiğni düşünüyorum bu yüzden aklıma kötü şeyleri getirttmemeye çalışıyorum

Günaydın kizlar ilk mide bulantım hayırlı uğurlu olsun
Çok mü erken başladı acaba :18:

Ayyy o kadar miiiiii yok artık :18:

bir arkadaşım minibüsten inmiş işyerinin orda tam sokağın ortasına minibüsten indiği gibi kusmuş ,diğer gebe arkadaşımın pek bulantısı olmadı mide ekşimesi yanma oldu ,diğer gebe arkadaşımın çok bulantısı ve ishali beraber oldu kız 4 kilo verdi ,bakalım bizde neler olacak :44:

günaydın kızlar:) iki gündür yediklerimden acı bir tat alıyorum. yemediğim zaman da aynı tat var. sizde de böyle olmuş muydu?

Ya keske bende verebilsem benim kilom çok fazla diyetisyen eşliğinde yürütüyoruz hamileliğimi

Keseyi gordum :) cok duygulandim
Ayyy harikaaaa hersey yolunda çok sevindim kalp atışlarını ne zaman duyacakmissin
Hayırlı olsun cnm

günaydın kızlar:) iki gündür yediklerimden acı bir tat alıyorum. yemediğim zaman da aynı tat var. sizde de böyle olmuş muydu?

ilaçların yan etkisi olabilir mı? :26:

masallha cnm cok erkn grnmus sennkı :) ıns allh kucagına almayıda nasıp eder:)

amin canım inşallahh sende en kısa zamanda göreceksin keseceğini..sonra Allah izin verirse pıt pıtlarını inşallahh..heycanlı bie bekleyiş bizi beklior..

Ben is yerinde tartiliyorum 56 cikiyodum saglik ocaginda 54 ciktim boyumda 1.65 cikti halbuki 1.71 bem hangi kiloyu baz alcam simdi :)

iş yerinde kıyafetlerin mesanenin dolu olması filan kiloyu artırır bence..en iyisi sabah wcden sonra tartılmak..ve o şekilde takip etmek..

canımm öyle kötü şeyler düşünerek canını sıkma lütfen..bak hepimiz aslında tüm gebelikler 12 .haftaya kadar kesinlik arz etmez.ve hepimiz aynı senin gibi aynı endişeleri taşıyoruz aslında..Ama pozitif düşünerek,dua ederek şükr ederek bu dönemleri geçirelim tamammı kuzu:)

Vajinal muayne ile mi

evet canım başta karından baktı..ilk yaptığım kan daki BCHG değerine göre değerlendirip karında görebiliriz dedi.Ancan MEsanenin dolu olması yani sıkışık olduğumuz zaman karından yapılan ultrasondan rahat görülebilirmiş..bende maşallhhh gitmeden tüm boşaltım sistemimi çalıştırp öyle girmiştim..o yüzden karından görülmedi..alttan vajinadan baktı benimkini..

kılzar kesenin buyuk olması sorunmudur acaba doktora sormayı unuttum 4+4 gebelikte ortalama 7 mm çok değil mii
ben hep 6 fln okuyorum sizde

Maşşallahh canım.kız niye sorun olsun senin bebiş anlaşılan geniş yer istiyor aferimm ona bak:) akılııı olucak akıllııı belli:)

hala bulantım yok ..sabah büyük bir umutla kalkıyorum .bulantım var mı diye duruyorum şöyle bi yatakta ...yok yok yok bulantım yok
iyi midir kötü müdür bilemiyorum

:) aynen bende senin gibi sabahları yokluyorum kendimi bulantı var mı diye..yok tabikide..olmasa daha iyi bence..rahat oluruz..

evet bunu okumuştum kitapta hamilleğim ilk haftalarında görülebiliyomuş..ağızda metalik bir tat..aynı bulantıların olması,koku hassasiyeti gibi buda beklenen bir durum canım panik yapma.....

ay hadi bakalım kızlar...

fefilidadannnnnnnn ilk bulantıııııııııııı

dolu tanesinden ilk metalik tatttttttt
...

bakalım sıraya kim hangi belirtiyle kim alıcak...koku hassaisyetini bakalım ilk kim alıcak...

Hadi bakalım hayırlısı:) bulantım olmaz inşallah

arkadaslar bgun doktora gttm bebegımn kesesı hafften bellı oldu:) 10 snra nrml ultrasndan grucz ıns :)

allah herkese nsp eder ıns :)

Canim kesen hic te büyük degil gayet normal bence..rahat ol..

Benim de hic bulantim yok.
Bu saate kadar olmsdiysa olmazmis artik oyle duyuyorum.
Demek ki bizim olmayacak canim..ben de olsun istiyordum

Cnm öncelikle Allah sonuna kadar sağlık sıhhatle götürsün hamileliğini ve inş aşermezsin ama benim de 2. Ayın sonunda başladı bulantılarım. Keseyi gördün mü senin bebiş de kız olabilir yüksek hcg genelde kız oluyo benim de yüksekti ayrıca yüksek hcg sağlıklı kese belirtisi de oluo bilgin olsun yükseğe uzanma gerilme.

amin canım inşallah kavuşuruz hayırlı ve sağlıklı bi şekilde

Ilac vermediğimı sana progestan verdi benim kanama kesildi ama kesilmesi sorunu çözmüyor bebekte sorun varmı bilmiyoruz

Evet, bana da progestan verdı. Günde 3 kere alıyorum.
Bugün regl günüm, hayırlısıyla bir geçse:))
Bebeklerde sorun olup olmadığını anlamanın en iyi yolu zamanın geçmesi, ve bizim beklemekten başka yapabileceğimiz hiçbir şey yok.
Allah hayırlısını versin.

Canim cok tesekkur ederim. .masallah kizinaaa..Allahim sağlıklı uzun mutlu huzurlu bir omur nasip etsin insallah.

Kesemizi gorduk cuma gunu.6 mm di.
Dunde gene gittik 10 mm idi.ama bebisi hala goremedkk erken dedi dr.
Haftaya çarşamba yada perşembe gidicez gene.ins gorurum.insan korkuyor.

slm kızlar çarşıdan geldik yemeğimizi yedik!!
metalık tat bende 3 4 gündür var bulantı iştah kapanması ve kokuya hassasiyet var hatta kokuya hassasiyet fazlasıyla var zorluk başlıyo hafiften bellı etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…