Ccanim inş. Sende gorursun.. bbelki gec dollenmedir.gozun aydın aysuncum ıns hersey ıstedgın gbı olur :) bnde yarn gdcm ıns kesem gorunur
Cok tesekkurler canim.Çok sevindim hayırlı olsun
kızlarr bişi sorcam ben 16sında ilk muayaneme gtcem alttan muayene etmiyorlar dimi ultarsondan gösterirler dmi
kızlar bende dr.geldim..4+6 günlüğüm kesem ise 5,6 mm 10 gün sonra tekrar gidicem..ultrason resmini verdi dr. henüz bebek görünmesede keseye bakıp bakıp bağrıma basıyorum resmen:) çok şükür ...
kızlarr bişi sorcam ben 16sında ilk muayaneme gtcem alttan muayene etmiyorlar dimi ultarsondan gösterirler dmi
meraba arkadaslar bende araniza yeni katildim yani ins oyledir diyelim sat tarihim 5 temmuzdu dun yada bugun adet olmam gerekiyordu olmadim evde test yaptim iki taneside pozitif bugun kan verdim doktora gittim degerim 416 cikti netten baktigimda muehtemelen 4 hafta 4 gunluk falan yaziyordu sizce degerim normal mi ayy sevinmeli miyim esimden baska kimseyle paylasamadim da doktor sat imi sordu soyleyince ooo deger ii falan dedi ama devlet hastanesi ne bilim kalabalik falan cok guvenemedim :)))
Kızlar bende bugün hamile oldugumu ögrendim. Bthcg 1010 sat 6 temmuz yarın adet günüm.sizce deger nasıl. Sizin kaçtı bthcgniz.
Arkadaslar ben istnbl anadolu yakasında oturyrum ataşehır yada kadıkoy tarafındn bldgınız ıı doktor hastane vrmı? Bn smdılık erenler hastanesıne gdyorum.yardımcı olurmusunz??????
Benim doktorum ordaydi ben cok memnundum ozel goztepe gulsen hanim
suan fılız ıle fıgen doktor var cnm sen hngı hstaneyegdyrsn pkı?
Vajinal muayne ile mikızlar bende dr.geldim..4+6 günlüğüm kesem ise 5,6 mm 10 gün sonra tekrar gidicem..ultrason resmini verdi dr. henüz bebek görünmesede keseye bakıp bakıp bağrıma basıyorum resmen:) çok şükür ...
Gulsen barcinli nereye gittiki acaba barcınlı soy adı
Bugun doktora gittim kizlar baska bir doktora gittim bu sefer icerde kanama yok dedi keseye bakti ama kese haftadina gore biraz kucuk dedi icinde cocuk varmi bilmiyoruz dedi
Boyle kanamali hastalarda kalp atislarini duyana kadar emin olamayiz dedi ilac verdi bayram boyunca kullan dedi sonra bakacagiz dedi icimde bir his var bir sorun olacak sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?